Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Birceeee çok sevindim..hadi gözün aydın...çok güzel bir haber bu,kaynana muhabbetinin üstüne çok güzel oldu..içimizi açtın valla...

Dırımcım zararı olur diye mi vermeyeyim yoksa başka bir sebepten mi?

ya kızlar ben yeni nicklerinize zor alışacağım sanki...

benim adım burcu ya ana oldum oğlum gelecek tersden okunuşu yeni nic işte ama sen yine birce diyebilirsin tabi ben hamileyken hep biri kız dediler bende birce koyacaktım adını birce 35 nici o yüzdendi

firdoşş cuğummm bebe bisküvi aşırı şekerli olduğundan verme dedi..ben beslenme uzmanı değilim ama
benim koca kazık oğuluşlarıma bile doktor çok veriyorsun dedi 30-35 bisküvi ile hazırlıyorum ben kahvaltıyı...tabi bu rakam ikisine ....işte ortalama 15-16 bisküvi
ama fazlaymışşş..bide ben senin döneminde hiç vermedim 8-9 aylıkken annemler benden gizli sütlü biküvi verirdi...
yeni nic olayında valla bende eşimden dolayı değiştirdim dün ne yazdğımı göstermedim..
ona oda girip arar dırım diye...bi burası var özel deşifre olmayın dedim...
aşkkadını de bana canım puahahahhaaha :)

bulguru attım,patatesi attım..su yok..çocuklara yoğurt yedirdim....ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum yaww.............neden acep dinlenemiyormuyum...yaaa

öylemi merak ettim şimdi resmini eklesene görelim seniz kızlarınıda cnm...

beşiz he sende benim gibi pat diye söylüyorsun

diş için ben sormuştum
cnm ben henüz bişey kullanmadım ama bana arkadaşım amerikadan bir jel gettirdi onun kızı 1 yaşında çok memnun kalmış banada istemiş sağolsun ama bugn aşımız vardı dr dedi daha bu dişlerin çıkması var dedi....

dök hayatım dök biz dinleriz....

benimkilerde hiç içmedi m.suyu ben hala cam rende de veriyorum sen nasıl yapıyorsun???

gözün aydın cnm ne güzel haber.....

köle isaura gibisin len ondan olabilirmi acaba....

buda bi değişik bakış açısı ama doğru tesbit:))))

Buna benzer bir durum bizde de var,benim eltimde kendini kakalamak için hamile kalıp evlendi kaynımla resmen kaynımı kaçırdı:) sadece kızın ailesi varmış nikahta bizimkilerden kimse gitmedi,kayınvalidem kıza o kadar kötü hakaretlerde bulundu,eşim zaten kıza hala beddua okur...benden 25 gün sonra doğurdu bu arada...... fakat gel gör ki şimdi kız kayınvalidemden çıkmıyor ve çocuğuna kayınvalidem bakıyor ondan iyisi yok yani... tabi eşim ve amcası kızı hala kabul etmiyor....ben hiç görüşmüyorum eşim istemiyor çünkü....demem o ki öyleleri daha kıymetli oluyor kendilerini kabullendirmek için yalakalık düzeyleri tavan yapıyor.....

bende bu insanları anlamıyorum evlenme garantin mi var ve ayrıca nasıl şak diye hamile kalınıyo onuda anlamış değilim:))kendi adıma hamile kalmam hiç kolay olmadıda:))

ayyy Birsen naptım ben...meyve suyu ve bisküviyi verdim bile...neyse bu gece muhallebi yapmayayım,mama yesinler dengeler belki...çok da severek yemişlerdi ya...

Nerocum yoğurt ve bir miktar meyve sıuyu versek nasıl olur acaba..iki sevmedikleri şeyden bir sevdikleri şey çıkar belki...birde meyve püresi veriyorum hergün..şu aralarda mama verenlere hayranım..

Nevra seni çok iyi anlıyorum..bir söz vardır bununla ilgili ama kazenden uyarı almak istemem..birde bizimki çok rahat,aynı şey benim başıma gelseydi biraz daha sessiz olurdum...ilk yıllar iyiydi ama şimdi kayınvalidemi azarlıyor bile..

Winston canım böyleleri daha değerli oluyor..bir arkadaşım demişti ki bedava gelin,ne güzel işte:)..birde bizimkiler cinsellik yaşamamış güya..sürtünme yoluyla hamile kalmış eltim..bana inanadırıcı gelmiyor ama Allah bilir tabii..ne çok günahlarını aldım bugün:)

Bircecim ben Burcu diyeyim sana...

Son düzenleme:
tövbe yarabbim hepde öle olur zaten yada ilk gece kalırlar:)))

firoşş koptum kızz demek sürtünme yolu ile hahaha ben amuda kalktım olmadı

valla ben zaten bu işlerden hiç anlamam biz korkardık valla
millet hamiş kalmış...valla aslında onlar partnerlerini çok iyi tanımışş kapatmışlar ben olsam ortada kalırdım kesin hahaha aman allah korusun ikide oğlan var ne olacak bilinmez heleki cinsellik
14 yaşa inmişken

yorgunluktan bayılacak gibiyim yaaa...bacaklarım felan ağrıyor resmen yatsam uyurum hiç kalkmadan

netten küçük sırlara takılyorum .....cananda gelmedi hiçç

kirpoşşş kızz geçmişten çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çok yazmışsınızzz yetişemedim napiyim, yorumlarımla dönücem elifi uyutup azzz osnra

bekleyeceğim kirpoşummm...böle uzun aralar verme mesain çok oluyorr

geldimmm,

öncelikle dırımım sana yorumlarımı yapiim, kaynoşlar başa dert naparsın bizimki de antika hepsi de, aksine çook az rastladım. seninkide mecbur kaldığınızı görünce yapabileceği her tür arızayı yaptı işte, taaaki aranızı bozana kadar. ben bu kaynoşları anlamıyorumm gelinlerini nekkadar hoş tutarlarsa, oğulları da o ölçüde mutlu olur, ilişkiler nekadar güzel olursa onlar da rahat eder gelinde ama maalesef kıskanıyorlar, oğullarını bizden kıskanıyorlar, hele bir de torun olunca (yeni yeni anlıyorum ben de) iyice suyu çıkıyor ilişkilerin gördüğüm kadarıyla. yahu kadın dün diyorki eşime bu sana mı benziyor, kardeşine mi bana mı, sanki ben taşıyıcı anneyim, bana benzemesi mümkün değil. doktor randevusu alırız yanımızda gelmeye kalkar veli gibi, yani elinden gelse siz bakamazsınız verin ben bakayım diyecek walla.daha da birsürü şey tabii, kendimi salak gibi hissetmem için gereken herrşey. gelelim senin duruma, maalesef eşin de tongaya düşmüş ve talihsiz bir durum yaşanmış, eminim ki hatasını anlamıştır ama geç işte, gönül yarası kolay geçmiyor. ama her evde de oluyor bu durumlar maalesef terarı olmaz umarım canımm, bu sefere mahsus umutmaya çalış ve lütfen artık parayı pulu boşver geçin evinize, eksik olsun ondan size gelecek hayır.
gidicem falan demişsin amann haaa, biz her gün buraları okuyarak deşarj oluyoruz. sakın bir daha dile getirme....

bircecimmm gözünaydınnnnn ÇOOOOK SEVİNDİMM. Allah bir daha dördünüzü hiiç ayırmasınn. gözünaydın canım. bu arada yeni adın çok zor olmuş yauww, ben sana birce demek istiyorum bundan sonra da.

firdoscumm biz hamile kalmak için kırk takla attık olmadı, sürtünmeyle nassı oluyomuş bu iş bize de öğretse keşke :)))neyse en azından evlenmişler, çocuklara yazık olmamış. ya buarada kızlar, siz doğumdan sonra ne zaman normal aile hayatınıza döndünüz (anlatabildim mi bilmem) 40tan sonra dönülebiliyor mu? gerçi neredeyse bir yıldır unuttuk walla yolu bile ama du bakalımm.

canancımmm nedir bu senin çocukların uykusuzlukları, ben de 3 ayı atlattık mı kurtarıcaz diye gün sayıyorum, öyle olmuyormu gerçekte?

offf elif kucakcı oldu, uykuları kısaldı, gece de bir uyanıyor bir daha yatırabilene aşkolsun yaa,ben bu annelik işini beceremiyorum sanırsammm.

berennaz ben yenimahalledeyim canım, annemler elvankentte, etimesgut da yolumuzun üstü yaaani.

kirpoşum cnm kaynanan kendi tarafına benzetmeye çalışıyor
bak benimkide sana benziyor dediğinde millet kabul etmedi cinsssssssssss işteee cinssss

ama bişi itiraf edem elif aynı babasına benziyormuş facedeki taze resimlerde ne t gördüm...

diğer konuya gelince cnm 40 kadar bi numara yok 40 dan sonra serbest tabi doktor muayneni ol cnm ...

ben baya zorlanmıştım yaaaaa

napiim nerocum her gören yüksek sesle aaa bunlar ikizmi deyince üstüne içlerinden biri kulağıma eğilip tüp bebekmi diye fısıldayınca,,, ayıpya yada marketten aldıkya biz,,, ilk soranlara ha hı hu hi derken sona doğru yok beşiz ikide evde var gibi laflar ediyorum terbiyesiz oldum iice:))
BURCU gözün aydın çoooooooooooookkkkkkkk sevindim..
doudou ben etimesguttayım keçiörenle zıt olduk biraz yavrukirpiye daha yakınım bahara bir buluşma ayarlarız inş. şimdi yavruşlar küçük.. kirpicim senmiydin bebişin göbeği dışarda diyen? her altını açtığında bastır cnm dr demişti sonra gitti içine bizimki 1 cm kadar dışarıdaydı fıtık diye korkmuştum bende.. cnm kırkın çıkınca kontrole gittiğin dr a zor kankalığa son verebilirmiyiz diye rahim toplandıysa sorun yok der zaten ama araya yıl girince insan toplanamıyo valla:))
dirimim valla bende ortada kalırdım he,,, iiki öle terbiyesiz şeyler yapmamışım millet becerikli valla zuhahahaha:))))
winston onlarınki türkfilimi gibi bir kerede oluyor biz şanssızlardanız
firdos ben daha kötüyüm ya ek gıdada senin tesellin ben olayım hiç bir denemem başarılı olmuyor ne yedircem çok mrk ediyorum bu aralar yoğurt denemem var heryere püskürtüyorlar
bütün kıslar öptüm:))

çüşşşşşşşşşşşşşşşş 4 misafirrrrrrrrrrrrrr yürekli olan gelsin ben misafirlerdenim desinn

Selam kızalr

YER KÖK AŞKTAKİ KADIN KIZININ MEZARINA GİTTİ,

OOOOOOOOOOFFFFFFFFF BEN DAHA KIZLARIMIN MEZARLARININ YERİNİ BİLE BİLMİYORUM

HAYAT BAZAN NE KADAR ACIMASIZ.

ne kadar sevindim anlatamam cnm ...
Rabbim bir daha hiç ayırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…