Birceeee çok sevindim..hadi gözün aydın...çok güzel bir haber bu,kaynana muhabbetinin üstüne çok güzel oldu..içimizi açtın valla...
Dırımcım zararı olur diye mi vermeyeyim yoksa başka bir sebepten mi?
ya kızlar ben yeni nicklerinize zor alışacağım sanki...
Canım meyve ve yoğurtun çok doyuruculuğu yok yedikleri mama miktarıda fazla değil en fazla 120 ml sıkmı bilmiyorum idare ediyoruz böyle.
Bu arada bebişlerinin resimlerini gördüm çok tatlılar Maşallah benim kızlara çok benzettim ikisinide hatta eşimede gösterdim.
herkeslere günaydın..
nero, nefes, almina hep aynı sorular aaa bunlar ikiz mi (bazen yok beşiz diyorum yüzüme salak heralde der gibi bakıp gidiyorlar) ikinci soru tüp bebek mi ve tepki olarakta aaa çok küçükler nasıl sokağa çıkıyorsunuz püfff sizeneeeeee
dirim en doğru kararı sen vereceksin cnm biz sadece aklımızdan geçenleri söyleriz bana kalırsada kaynana için eşinle kötü olma insan haksızlığa tahammül edemiyor ama herşey unutulsada söylenen sözlerin acısı dinmiyor, en çok o yaralıyor.. Allah sabır versin..
bir arkadaş sormuş ama cvp göremedim hızlı okudum diş için jel harici birşey veya zymaluor kullanan var mı? daha rahat çıkardığını söylüyor kullanalar..
cnm ben henüz bişey kullanmadım ama bana arkadaşım amerikadan bir jel gettirdi onun kızı 1 yaşında çok memnun kalmış banada istemiş sağolsun ama bugn aşımız vardı dr dedi daha bu dişlerin çıkması var dedi....diş için ben sormuştum
offff ya kaynana konusu açılmış.valla en farklı benimkisi herhalde..daha önce bahsetmiştim sanıyorum,benim kayınvalidem ortanca oğlu yüzünden psikolojisi bozuk bir kadın...gözünün bir kenarında hep bir damla saklı sanki,geçmişten bahsedince akıveriyor...onun o haline üzüldüğüm için hep hep alttan alıyorum ve genelde sessiz kalmayı tercih ediyorum..ama bu beni çok bunaltıyor bazen..ortanca kaynım ünv.tede okurken bir kızı hamile bırakmış,kız beş aylık hamileyken kaynıma haber vermiş ve 5.ayına kadar hamile olduğunu anlamamış güya..düşünün üniversiteli bir kız bu..üstelik cin gibi birşey!her lafa cevabı var..neyse evlenmek zorunda kalmışlar..bizimkiler nikahlarına falan gitmemiş..eşim nerdeyse kardeşini öldürüyormuş Allahtan amcaları engel olmuş..halada kırgın kardeşine ama görüşüyoruz...kaynanam o gelininden beklediği şeyleri bendende bekledi hep...etrafında pervane olmamı,hizmetçilik yapmamı,ne söylenirse söylensin başımı ömüme eğip susmamı falan..ama ben utanılacak birşey yapmamıştım bunu ayırt edemedi...sonuçta karnımda beş aylık bebekle gelinlik giymedim ben!baktım olmuyor görüşmeme kararı aldım..evlendikten sonra iki yıl hiç görüşmedim,konuşmadım...sonra kaynananam yavaş yavaş yanaşmaya başladı bana..anladıki ben farklı biriyim ve onun esiri gibi davranamam..ama hala ortanca oğlu biraz özeldir onun için..çocuk onları herkese rezil etti,bizim düğünümüzde yemedikleri laf kalmadı .eltime neler dediler...ben üzüldüm onun adına...ama çok gurur duyulacak birşey yapmışlar gibi onları el üstünde tutar..işte bunu anlayamıyorum ben..birgün bana dediki "eğer birini hamile bırakıp
evlenirsen günah olmuyormuş,evlendiğin için Allah affedermiş" bende artık dayanamadım ve "anne dedim günah mı bilmem ama birde ayıp denilen birşey var"sustu kaldı..hala onları ve yaptıkları rezilliği kabul ettirmeye çalışıyor bize ve etrafa..bunu önce bizim düğünümüzü kullanarak yaptı,ilk defa o zaman insan içine çıktılar..o da ben eşime yalvardım da arzı oldu..ama yinede yaranamıyoruz işte..ikinci plandayız hep...artık uğraşmıyorumda zaten...eşim ve çocuklarımla mutluyum ve alnım ak başım dik...bazen eşimle konuşuyoruz,onun tek derdi yeğeni...yeğeni şu anda yedi yaşında ve birgün memlekete geldiklerinde o minicik çocuğa geçmişi hatırlatacaklar eminim...o zamanı düşünüyor hep...
sonuçta o da bir anne ve haketmediği acılar yaşamış...ve cahil bir kadın...onunla uğraşmaya değmezki..üstelik kalbi kötü değil..
ayy ne yazmışım öyle..içimi döktüm...
haklısın birsencim ama işte yaşamayan bilemez.birde bizim toplumumuz çok acımasız...tabii kaynımında çok hataları var...olan kaynanama oluyor...ayy ne talihsiz kadın şu kaynanam..beklemediği anda pat diye torunu oluyor,bizi üç sene bekledi ancak oldu
kızlar birşey sorucam,bizimkiler meyve suyu içmiyor,2 tane bebe bisküvisiyle karıştırıp versem olur mu acep?
gözün aydın cnm ne güzel haber.....ben birce35 yeni nicim ucrubana başkası değilim telafuz edeyim burcuana tersten ucrub düzden ana yani oluyor size ucrubanane yapayım birce3535 diye bir kullanıcı daha vardı neyse
ASIL BOMBAYI PATLATIYORUM KARAN YARIN TABURCUUUUUUUUUUUU
120 GÜN SONRA OĞLUMA KAVUŞACAĞIM
firdoşş cuğummm bebe bisküvi aşırı şekerli olduğundan verme dedi..ben beslenme uzmanı değilim ama
benim koca kazık oğuluşlarıma bile doktor çok veriyorsun dedi 30-35 bisküvi ile hazırlıyorum ben kahvaltıyı...tabi bu rakam ikisine ....işte ortalama 15-16 bisküvi
ama fazlaymışşş..bide ben senin döneminde hiç vermedim 8-9 aylıkken annemler benden gizli sütlü biküvi verirdi...
yeni nic olayında valla bende eşimden dolayı değiştirdim dün ne yazdğımı göstermedim..
ona oda girip arar dırım diye...bi burası var özel deşifre olmayın dedim...
aşkkadını de bana canım puahahahhaaha :)
bulguru attım,patatesi attım..su yok..çocuklara yoğurt yedirdim....ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum yaww.............neden acep dinlenemiyormuyum...yaaa
öylemi merak ettim şimdi resmini eklesene görelim seniz kızlarınıda cnm...
beşiz he sende benim gibi pat diye söylüyorsun
cnm ben henüz bişey kullanmadım ama bana arkadaşım amerikadan bir jel gettirdi onun kızı 1 yaşında çok memnun kalmış banada istemiş sağolsun ama bugn aşımız vardı dr dedi daha bu dişlerin çıkması var dedi....
dök hayatım dök biz dinleriz....
benimkilerde hiç içmedi m.suyu ben hala cam rende de veriyorum sen nasıl yapıyorsun???
gözün aydın cnm ne güzel haber.....
köle isaura gibisin len ondan olabilirmi acaba....
offff ya kaynana konusu açılmış.valla en farklı benimkisi herhalde..daha önce bahsetmiştim sanıyorum,benim kayınvalidem ortanca oğlu yüzünden psikolojisi bozuk bir kadın...gözünün bir kenarında hep bir damla saklı sanki,geçmişten bahsedince akıveriyor...onun o haline üzüldüğüm için hep hep alttan alıyorum ve genelde sessiz kalmayı tercih ediyorum..ama bu beni çok bunaltıyor bazen..ortanca kaynım ünv.tede okurken bir kızı hamile bırakmış,kız beş aylık hamileyken kaynıma haber vermiş ve 5.ayına kadar hamile olduğunu anlamamış güya..düşünün üniversiteli bir kız bu..üstelik cin gibi birşey!her lafa cevabı var..neyse evlenmek zorunda kalmışlar..bizimkiler nikahlarına falan gitmemiş..eşim nerdeyse kardeşini öldürüyormuş Allahtan amcaları engel olmuş..halada kırgın kardeşine ama görüşüyoruz...kaynanam o gelininden beklediği şeyleri bendende bekledi hep...etrafında pervane olmamı,hizmetçilik yapmamı,ne söylenirse söylensin başımı ömüme eğip susmamı falan..ama ben utanılacak birşey yapmamıştım bunu ayırt edemedi...sonuçta karnımda beş aylık bebekle gelinlik giymedim ben!baktım olmuyor görüşmeme kararı aldım..evlendikten sonra iki yıl hiç görüşmedim,konuşmadım...sonra kaynananam yavaş yavaş yanaşmaya başladı bana..anladıki ben farklı biriyim ve onun esiri gibi davranamam..ama hala ortanca oğlu biraz özeldir onun için..çocuk onları herkese rezil etti,bizim düğünümüzde yemedikleri laf kalmadı .eltime neler dediler...ben üzüldüm onun adına...ama çok gurur duyulacak birşey yapmışlar gibi onları el üstünde tutar..işte bunu anlayamıyorum ben..birgün bana dediki "eğer birini hamile bırakıp
evlenirsen günah olmuyormuş,evlendiğin için Allah affedermiş" bende artık dayanamadım ve "anne dedim günah mı bilmem ama birde ayıp denilen birşey var"sustu kaldı..hala onları ve yaptıkları rezilliği kabul ettirmeye çalışıyor bize ve etrafa..bunu önce bizim düğünümüzü kullanarak yaptı,ilk defa o zaman insan içine çıktılar..o da ben eşime yalvardım da arzı oldu..ama yinede yaranamıyoruz işte..ikinci plandayız hep...artık uğraşmıyorumda zaten...eşim ve çocuklarımla mutluyum ve alnım ak başım dik...bazen eşimle konuşuyoruz,onun tek derdi yeğeni...yeğeni şu anda yedi yaşında ve birgün memlekete geldiklerinde o minicik çocuğa geçmişi hatırlatacaklar eminim...o zamanı düşünüyor hep...
sonuçta o da bir anne ve haketmediği acılar yaşamış...ve cahil bir kadın...onunla uğraşmaya değmezki..üstelik kalbi kötü değil..
ayy ne yazmışım öyle..içimi döktüm...
Buna benzer bir durum bizde de var,benim eltimde kendini kakalamak için hamile kalıp evlendi kaynımla resmen kaynımı kaçırdı:) sadece kızın ailesi varmış nikahta bizimkilerden kimse gitmedi,kayınvalidem kıza o kadar kötü hakaretlerde bulundu,eşim zaten kıza hala beddua okur...benden 25 gün sonra doğurdu bu arada...... fakat gel gör ki şimdi kız kayınvalidemden çıkmıyor ve çocuğuna kayınvalidem bakıyor ondan iyisi yok yani... tabi eşim ve amcası kızı hala kabul etmiyor....ben hiç görüşmüyorum eşim istemiyor çünkü....demem o ki öyleleri daha kıymetli oluyor kendilerini kabullendirmek için yalakalık düzeyleri tavan yapıyor.....
tövbe yarabbim hepde öle olur zaten yada ilk gece kalırlar:)))ayyy Birsen naptım ben...meyve suyu ve bisküviyi verdim bile...neyse bu gece muhallebi yapmayayım,mama yesinler dengeler belki...çok da severek yemişlerdi ya...
Nerocum yoğurt ve bir miktar meyve sıuyu versek nasıl olur acaba..iki sevmedikleri şeyden bir sevdikleri şey çıkar belki...birde meyve püresi veriyorum hergün..şu aralarda mama verenlere hayranım..
Nevra seni çok iyi anlıyorum..bir söz vardır bununla ilgili ama kazenden uyarı almak istemem..birde bizimki çok rahat,aynı şey benim başıma gelseydi biraz daha sessiz olurdum...ilk yıllar iyiydi ama şimdi kayınvalidemi azarlıyor bile..
Winston canım böyleleri daha değerli oluyor..bir arkadaşım demişti ki bedava gelin,ne güzel işte:)..birde bizimkiler cinsellik yaşamamış güya..sürtünme yoluyla hamile kalmış eltim..bana inanadırıcı gelmiyor ama Allah bilir tabii..ne çok günahlarını aldım bugün:)
Bircecim ben Burcu diyeyim sana...
yorgunluktan bayılacak gibiyim yaaa...bacaklarım felan ağrıyor resmen yatsam uyurum hiç kalkmadan
netten küçük sırlara takılyorum .....cananda gelmedi hiçç
kirpoşşş kızz geçmişten çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bekleyeceğim kirpoşummm...böle uzun aralar verme mesain çok oluyorr
ben birce35 yeni nicim ucrubana başkası değilim telafuz edeyim burcuana tersten ucrub düzden ana yani oluyor size ucrubanane yapayım birce3535 diye bir kullanıcı daha vardı neyse
ASIL BOMBAYI PATLATIYORUM KARAN YARIN TABURCUUUUUUUUUUUU
120 GÜN SONRA OĞLUMA KAVUŞACAĞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?