Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Ne güzel bir haber bu

selam herkese canlarrr........ay hava çok fena lodosmu poyrazmı ne haltsa sabahtan beri başım ağrıyor çok sıkıntılı.....

doğru cnm ama yapacak birşeyde yok anacığım senin işte zor ama .....

gemiş olsun cnm .....

kızlar anneme geldim...şimdilik iyiyizz.....ben kuaföre gidiyorum şincikkkk öptümm

hoşgeldin şekerim bizim mahalleye.......

kızlarr,
anlaşılan kırkı devirmek gerekiyor, hemi de kanamanın kesilmesi fln fln. dırımın da dediği gibi bir de vakit bulursak tabee

fatoşcumm geçmiş olsun yaa, tam dinlenemediğinden vücut güçsüz düşmüş belliki ondan böyle üstüste hastalık modları tahminimce. annende kalırken biraz dinlenebilirsen düzelirsin inşallah.

Antalyalı arkadaşlar htc ve egem bayramda denize bile girebilirsiniz zorlasanız yahuu, ne güsell. bizim de şansımıza enn bol tatilli yılda eve hapsolduk, neyse seneye Elifcikle gezeriz inşallah.

varmı bayramda biryerle kaçma planı olan?

nerocum senin nasıl gidiyor annensiz mücadele? teksin değil mi şimdi?

kızlar selam....

Bizde 6.ay asımızı olduk 6ay ası yok ne mutluyum sıkıldım yabi de aile hekimliği muhabbbeti cıkmıs hersey karısıktı..

Canım cok geçmiş olsun ...
Hadi hayırlısı olsun ne güzel ilk yemekleriniyediler masaALLAH..

Selam arkadaşlar.......Nasılsınız?

Yağızı uyuttum,açtım oktay ustamı yemek tarifleri veriyor bana,aldım önüme saralle kutusunu size bakıyorum.Canım bu aralar acayip tatlı istiyor yav.

Yavrukirpi canım önce bir kırkını doldur,sonra kanamanın durumuna bak,sonrada elif müsade ederse,ki etmeyecek,ondan sonra yolu bulmak kolay kız
Birde acıya hazırlıklı ol tatlım,helede 1 senedir tık yoksa

Dırım canım kötü olaylar geçirmişsin,neyseki toparlamışsın.Rabbim ağız tadınızı bozmasın arkadaşım ya.Ulen ne oluyor bu kaynanalara ya,yemeğin yapılıyor temizliğin tamam,oğlununda gönlü hoş ediliyor.Daha ne istiyorsun allahtan belanı

Canan tatlım bende seni çooook özledim.Temiz kalpli arkidişim benim.

çok yorucu zuhalciğim valla annanem var birini tutsa yetiyor valla işime bakıyorum yemekti bulaşıktı temizlikti yapıyorum uyutuyor beşikte yetiyor bunlar bile....

kızlar selam....

Bizde 6.ay asımızı olduk 6ay ası yok ne mutluyum sıkıldım yabi de aile hekimliği muhabbbeti cıkmıs hersey karısıktı..

aman bizde dün olduk ne ağladı incim içini çeke çeke kuzum.....mayısta artık birdaha mart ayında da boy kilo kontrol için çağırdılar.....

oo iyi bari anneanne de fayda tabii...

Nero benimde oglum cok agladı şimdide ayagını hiç oynatmıyo dokunturtmuyo sanırım acıdan yapıyor..
Başka bir sorun cıkmaz inş yaa ...

Kızlar yağıza milupanın elma armut püresini aldım.Ben dah hiç birşey vermedim ilk bunu versem zararı olurmu.
Yoksa önce meyva suyuylamı başlasam?

Nero ve medine ne mutlu size daha 6 ay aşınız yok.

Ben bu aşı zamanları çok stres oluyorum.

Medine canım merak etme birşey çıkmaz allahın izniyle.

Canım çok yandıysa ondan dokundurtmuyordur,korkmuştur yavrum.

Kızlar yağıza milupanın elma armut püresini aldım.Ben dah hiç birşey vermedim ilk bunu versem zararı olurmu.

fatoş ben 2-3 gündür elma suyu verdim 10cc kadar.bakdım seviyolar bugünde şeftaliden püre yapdım az su ile açdım ama bayıla bayıla yediler. yoğurt verdim irem yedi beren geri tükürdü sevmedi. ben herşeyden kaşıkla az az verip tepkisini ölçüyorum seviyosa devam...:)bu akşamda pirinçli muhallebi vercem bakalım.

biz geldik
karan artık evde alırmı diye mememi vereyim dedim inanamadım emdi çok güzel emiyor 120 gün sonra bebek beni tanıdı ama kızlar çok edepsiz arsalı uyandırıyor ağlıyor ne olacak bilmiyorum
hastanede hep aynı tarafa yatırmışlar kafası bariz yamuk çok üzüldüm nasıl düzeltebilirim?nankörlük etmeyim Allah bu günleri gösterdi çok şükür hepiniz öpüldünüz

merhaba kızlar..herkesler iyidir İnşallah..ben iyi değilim..psikolojim çok bozuk..anlatırım bir ara...telefonum bozuldu,okuldaki bilgisayarım bozuldu....benim moralim bozuk.....

Birce gözün aydın canım,günün en iyi haberi buydu..çok çok sevindim...

Canan nasılsın,eğer telim yapılırsa yarın öğlen seni aramak istiyorum uygun olur musun?kayınpederinin durumunu bildiğim için pat diye aramak istemedim...ayrıca o dediğin özlü sözü bende çok severim:)))

Dorukcum maşallah sen başlamışsın ekgıdaya,oh yarasın fıstıklarıma.
Benimkine yedir bol bol,yesinde kuvvetli gelin olsun.
Canım bende verdim milupanın şeftali ve elma karışını.Önce ekşi geldi galiba yüzünü buruşturdu,ama sonra bayıla bayıla yedi.Az verdim korktum dokunur diye.Nasıl elime bakıyor edepsiz.

Ah canım benim çok şükür oğluşun iyi ve yanında maşallah.
Hastanede giidip emziriyormuydun,maşallah küçük beyime emmiş annesini.
Canım yağızında kafası yamuk biraz.Bazı tedbirler alıyoruz hep aynı tarafa yatırmıyoruz,uyanıkkende diğer tarafına yatırmayı çalışıyorum.Pek dönmek istemiyor dikkatini çekecek birşeyler koyuyorum yanına mecbur dönüyor.

Biz ek gıdaya elma suyu ve püresiyle başladık 4 aylıkken sonra havuç suyu falan diye devam etti birde milupanın kavanozda sütlacı var onu çok seviyorlardı 4. aydan sonra vermeye başlamıştık...armut önermedi bizim dr ishal ve gaz yapabilir diye ilk başlarda,yoğurdu da 5. aydan sonra vermeye başladık....

Gözün aydın cnm,Allah bir daha ayırmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…