). ya buarada kızlar, siz doğumdan sonra ne zaman normal aile hayatınıza döndünüz (anlatabildim mi bilmem) 40tan sonra dönülebiliyor mu? gerçi neredeyse bir yıldır unuttuk walla yolu bile ama du bakalımm.
.
kızlar anneme geldim...şimdilik iyiyizz.....ben kuaföre gidiyorum şincikkkk öptümm
ben birce35 yeni nicim ucrubana başkası değilim telafuz edeyim burcuana tersten ucrub düzden ana yani oluyor size ucrubanane yapayım birce3535 diye bir kullanıcı daha vardı neyse
ASIL BOMBAYI PATLATIYORUM KARAN YARIN TABURCUUUUUUUUUUUU
120 GÜN SONRA OĞLUMA KAVUŞACAĞIM
doğru cnm ama yapacak birşeyde yok anacığım senin işte zor ama .....oda aklıma geliyor ama bebekler olmadan evelde bu konuda sorunumuz vardı tabi şimdi daha çoğaldı .eşimde şimdi konuşuyoruz sabırrrrrr hayatım diyor offf hangi birine sabır bana kim sabır gösterecek diyorum bakıyorum etrafa valla kimseler yok yazık bir eşim gösteriyor oda bu aralar geç saatlere kadar çalışıyor
gemiş olsun cnm .....selam kızlar. inşallah herkesler iyidir. geçmişi okuyamadım.
cumartesi misafirler geldi. pazar günü kardeşime söz yüzüğü takıldı.
pazar günü çook hastaydım. annemle babam geldi, halimize acıdılar. hazırlan akşama bize gidiyoz dediler. çantaya 3-5 parça eşya atıp akşam söz merasiminden sonra annemlere geldik.
1 ay içinde 2 kez grip oldum.. kemiklerim heryerim dişlerim bile acıyo..........
kızlarında burnu akıyo ve mızmızlar.............
ek gıdaya bizde başladık.
dün gece pirinli sütlü muhallebi verdim. baya tok tuttu.
kurbanı burda kesicez. bayram sonuna kadar burdayım.
hepinizi öpüyorum biraz iyileşsin kuzular sık sık gelirim yine..
öpüyorum herkesleri.
kızlar anneme geldim...şimdilik iyiyizz.....ben kuaföre gidiyorum şincikkkk öptümm
selam kızlar. inşallah herkesler iyidir. geçmişi okuyamadım.
cumartesi misafirler geldi. pazar günü kardeşime söz yüzüğü takıldı.
pazar günü çook hastaydım. annemle babam geldi, halimize acıdılar. hazırlan akşama bize gidiyoz dediler. çantaya 3-5 parça eşya atıp akşam söz merasiminden sonra annemlere geldik.
1 ay içinde 2 kez grip oldum.. kemiklerim heryerim dişlerim bile acıyo..........
kızlarında burnu akıyo ve mızmızlar.............
ek gıdaya bizde başladık.
dün gece pirinli sütlü muhallebi verdim. baya tok tuttu.
kurbanı burda kesicez. bayram sonuna kadar burdayım.
hepinizi öpüyorum biraz iyileşsin kuzular sık sık gelirim yine..
öpüyorum herkesleri.
kızlarr,
anlaşılan kırkı devirmek gerekiyor, hemi de kanamanın kesilmesi fln fln. dırımın da dediği gibi bir de vakit bulursak tabee
fatoşcumm geçmiş olsun yaa, tam dinlenemediğinden vücut güçsüz düşmüş belliki ondan böyle üstüste hastalık modları tahminimce. annende kalırken biraz dinlenebilirsen düzelirsin inşallah.
Antalyalı arkadaşlar htc ve egem bayramda denize bile girebilirsiniz zorlasanız yahuu, ne güsell. bizim de şansımıza enn bol tatilli yılda eve hapsolduk, neyse seneye Elifcikle gezeriz inşallah.
varmı bayramda biryerle kaçma planı olan?
nerocum senin nasıl gidiyor annensiz mücadele? teksin değil mi şimdi?
kızlar selam....
Bizde 6.ay asımızı olduk 6ay ası yok ne mutluyumsıkıldım yabi de aile hekimliği muhabbbeti cıkmıs hersey karısıktı..
çok yorucu zuhalciğim valla annanem var birini tutsa yetiyor valla işime bakıyorum yemekti bulaşıktı temizlikti yapıyorum uyutuyor beşikte yetiyor bunlar bile....
aman bizde dün olduk ne ağladı incim içini çeke çeke kuzum.....mayısta artık birdaha mart ayında da boy kilo kontrol için çağırdılar.....
Kızlar yağıza milupanın elma armut püresini aldım.Ben dah hiç birşey vermedim ilk bunu versem zararı olurmu.
Yoksa önce meyva suyuylamı başlasam?
fatoş ben 2-3 gündür elma suyu verdim 10cc kadar.bakdım seviyolar bugünde şeftaliden püre yapdım az su ile açdım ama bayıla bayıla yediler. yoğurt verdim irem yedi beren geri tükürdü sevmedi. ben herşeyden kaşıkla az az verip tepkisini ölçüyorum seviyosa devam...:)bu akşamda pirinçli muhallebi vercem bakalım.
biz geldik
karan artık evde alırmı diye mememi vereyim dedim inanamadım emdi çok güzel emiyor 120 gün sonra bebek beni tanıdı ama kızlar çok edepsiz arsalı uyandırıyor ağlıyor ne olacak bilmiyorum
hastanede hep aynı tarafa yatırmışlar kafası bariz yamuk çok üzüldüm nasıl düzeltebilirim?nankörlük etmeyim Allah bu günleri gösterdi çok şükür hepiniz öpüldünüz
Kızlar yağıza milupanın elma armut püresini aldım.Ben dah hiç birşey vermedim ilk bunu versem zararı olurmu.
Yoksa önce meyva suyuylamı başlasam?
biz geldik
karan artık evde alırmı diye mememi vereyim dedim inanamadım emdi çok güzel emiyor 120 gün sonra bebek beni tanıdı ama kızlar çok edepsiz arsalı uyandırıyor ağlıyor ne olacak bilmiyorum
hastanede hep aynı tarafa yatırmışlar kafası bariz yamuk çok üzüldüm nasıl düzeltebilirim?nankörlük etmeyim Allah bu günleri gösterdi çok şükür hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?