Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

offff ya kaynana konusu açılmış.valla en farklı benimkisi herhalde..daha önce bahsetmiştim sanıyorum,benim kayınvalidem ortanca oğlu yüzünden psikolojisi bozuk bir kadın...gözünün bir kenarında hep bir damla saklı sanki,geçmişten bahsedince akıveriyor...onun o haline üzüldüğüm için hep hep alttan alıyorum ve genelde sessiz kalmayı tercih ediyorum..ama bu beni çok bunaltıyor bazen..ortanca kaynım ünv.tede okurken bir kızı hamile bırakmış,kız beş aylık hamileyken kaynıma haber vermiş ve 5.ayına kadar hamile olduğunu anlamamış güya..düşünün üniversiteli bir kız bu..üstelik cin gibi birşey!her lafa cevabı var..neyse evlenmek zorunda kalmışlar..bizimkiler nikahlarına falan gitmemiş..eşim nerdeyse kardeşini öldürüyormuş Allahtan amcaları engel olmuş..halada kırgın kardeşine ama görüşüyoruz...kaynanam o gelininden beklediği şeyleri bendende bekledi hep...etrafında pervane olmamı,hizmetçilik yapmamı,ne söylenirse söylensin başımı ömüme eğip susmamı falan..ama ben utanılacak birşey yapmamıştım bunu ayırt edemedi...sonuçta karnımda beş aylık bebekle gelinlik giymedim ben!baktım olmuyor görüşmeme kararı aldım..evlendikten sonra iki yıl hiç görüşmedim,konuşmadım...sonra kaynananam yavaş yavaş yanaşmaya başladı bana..anladıki ben farklı biriyim ve onun esiri gibi davranamam..ama hala ortanca oğlu biraz özeldir onun için..çocuk onları herkese rezil etti,bizim düğünümüzde yemedikleri laf kalmadı .eltime neler dediler...ben üzüldüm onun adına...ama çok gurur duyulacak birşey yapmışlar gibi onları el üstünde tutar..işte bunu anlayamıyorum ben..birgün bana dediki "eğer birini hamile bırakıp
evlenirsen günah olmuyormuş,evlendiğin için Allah affedermiş" bende artık dayanamadım ve "anne dedim günah mı bilmem ama birde ayıp denilen birşey var"sustu kaldı..hala onları ve yaptıkları rezilliği kabul ettirmeye çalışıyor bize ve etrafa..bunu önce bizim düğünümüzü kullanarak yaptı,ilk defa o zaman insan içine çıktılar..o da ben eşime yalvardım da arzı oldu..ama yinede yaranamıyoruz işte..ikinci plandayız hep...artık uğraşmıyorumda zaten...eşim ve çocuklarımla mutluyum ve alnım ak başım dik...bazen eşimle konuşuyoruz,onun tek derdi yeğeni...yeğeni şu anda yedi yaşında ve birgün memlekete geldiklerinde o minicik çocuğa geçmişi hatırlatacaklar eminim...o zamanı düşünüyor hep...
sonuçta o da bir anne ve haketmediği acılar yaşamış...ve cahil bir kadın...onunla uğraşmaya değmezki..üstelik kalbi kötü değil..

ayy ne yazmışım öyle..içimi döktüm...

canım benim evet sen yazınca düşündümde olabilir....kocam sofrada yemek çok güzel olmuş diyor kim yaptı diyor...hiç demiyor karın yaptı...yaada hiç demedi ellerine sağlık diye...dediğin doğru bu taraftan hiç bakmadım ben

teşekkür ederim cnmmm

cnm yaa üzmek istemem yaaa üzüldüm şimdiii

sağol arkadaşım yaa

Hiç sıkmıyorsun cnm öyle düşünme lütfen..

dırımmm??? adınımı değiştin???

kızlar çok teşekkür ederim çokkkkkk iyi arkadaşlıklar kurmuşum ne mutlu bana
bende canandan fırçamı yedim......olmazz gell dedi...
tmm dedim...

geldimm işteee nicimi değiştirdim.....umarım yeni nicimle
yeni güzel şeyler yazarım size...

evet şanslıyım yanii.buralara gelirsen beklerim valla çalışıyormusun sen kensinmi bakıyorsun bebelere.firdoscum dök içini valla bunada ihtiyacımız var.kaynanalar hep böle nedense algılayamıyorum bende

herkes kaynanalardan şikayetçi :)) bizlerde kaynana olcaz ilerde bakalım gelinlerle aramız nasıl olcak:)) ben bu kaynanaları anlamıyorum onlarında evladı var gelinlerini kendi evlatlarından ayırmamalılar heraldde oğullarını paylaşamıyolar o yüzden çekememezlik kıskançlık oluyo diye düşünüyorum ben hastanede yatarken rastlamıştım kızın refakatçısı kaynanasıydı hatta ben duyunca şaşırmıştım çünkü o kadar iiyi anlaşıyolardı ki anne kız zannetmiştim valla maşallah darısı tüm bekar kızların başına:)))

evet şanslıyım yanii.buralara gelirsen beklerim valla çalışıyormusun sen kensinmi bakıyorsun bebelere.firdoscum dök içini valla bunada ihtiyacımız var.kaynanalar hep böle nedense algılayamıyorum bende

canım ben çalışmıyorum ..evet tek bakıyorum cnm...serik uzak valla gelmek isterdm ama araba falan da olmayınca zor:))

firidos kötü şeyler ama insanız herkesin başına gelebilir bu durum

kayınvalidelerle sanırım yıldızımız barışmayacak

bende bugü hersabah gibi kalktım...çocuklara bağırmyor...

sanırım gideceğimiz için....çamaşır asmış mendil gibi gittim onları düzelttim çocukların badisi kalmamış

kurusun...bayram için cam halı silecektim ama vazgeçtim ne yaparsam yapayım hiçbişey olarak göründüğümden....yarın sabah kaynım bırakırsa anneme gideceğim...

çocukların şu kan testini özeldeki doktorumuza göstereceğim..

sonra alişi cerraha göstereceğim.....vücudunda kırmzı kırmzı leker çıkıyor....bakalım ne çıkacak

neyse 2-3 gün annemde kalacak gibiyim...h.sonunuda atlattıkmı karada ölüm yok

belki c.tesi yada pazar eve giderim....bir valizi hazırladım bile....ama eşya çok bi kısmını götüreyim

halılarımı yıkatmaya vereyim..tülümü perdemi...yıkayım evimi çicek yapayım....zaten dağnk yada pis değil...ama toz olmuştur....

bayramdada takılırız sonra kaynıma rica ederiz...arabasının arkasına atar eşyaları bizi eve götürür...
p.tesi anneme giderim annemin ameliyat durumu var...eğer o hafta olursa kalkamk zorundayım bel fıtığından olacak....

bugün spora gidemedim henüz öğlen aliş uyudu ömer uyumadı aldım kasaba gittim...parka götürdüm...dolaştık geldik....

şimdi size bakem kalkacağım bulaşık yıkayacağım..patates oturma yapacağım...çocuklara çorba yapacağım...

uyursa velet spora giderim...

bu arada alişimi ilkkez konuşurken duydum.....bi sabah babasının işe gidişini duymuş
masanın üzerine çkmış bana anne yaa baba gitti dedi...ben şok oldum yawwww...

artık cümle kuruyor...velet ama canı isterse...erken zaten...

ege cnm bize doktor denstino adında bir jel verdi diş için ama pek kullanmadk biz cnm

bugün 19 ayımıza giriyoruz

birsennnnnn hoşgeldin canım..İnşsllah yeni nickine alışabilirim:))...haklısın canım,bizimde oğullarımız var ve ne olacakları belli değil..benim şikayet ettiğim şey kaynımın başına gelenler değil,kayınvalidemin bunun hırsını bizden alması...onları millete kabullendirmek için ki hala başaramadı bizi kullanması ve eltim hizmetçisi gibi davranır çünkü kendini suçlu hissediyor kızcağız bunu benden de beklemesi...sonrada eşime siz havalısınız,bizi beğenmiyorsunuz diyor...birde benim ailemin maddi durumunun iyi olması onu rahatsız ediyormuş..ee napabilirm ki..ama yinede hep derim kalbi temizdir ve isteyerek kırmaz kimseyi..yeri gelince özrünü diler,annelik yapar...yaşadıkları zor şeyler,Allah göstermesin...

canım haklısın...10 evladımızda olsa hepsi ayrı karakter ...herkes farklı

sonuçta eltin ve kaynın zamanında gençlik yıllarında o heycanla yaşamışlar

belkide gerçekten 5 aayında anladı bu gebeliği...sonuçta evlenmişler

kaynanan utanıp üzüleceğine millete değil kendi kabullensin hala iç dünyasında kabullenememiş iişte...

o insanlar sonuçta yuva kurmuşlar aile olmuşlar....çeversine değil mutluluğuna baksın
bardan ordan buradan getirmemiş ya eltini.....

eltinde demek ço mahçup kadın eziliyor yazık yaa

senin ailen zenginse onana nee beee ne batıyorr anlamadım.....

siz desenize havalı değil sadece sakince hayatımızı yaşıyoruz....

yada susun o size havalı desin boşverinnn

ayyy ömeri uyuttum benimde uykum geldi kaynana namazı bitirsin spora kaçayım
sölemesi ayıp öğlen lahmacun yedim sabahda kaçırdım...h.sonu ona kezaa azcık erisin
bayramdan sonrada 1 hafta var ama gidemeyeceğim...bakalım yarın anneme gidersem asacağım....

alişimin karnı tok ömüş uyuyor....bakar sanırım sorunsuz...

haklısın birsencim ama işte yaşamayan bilemez.birde bizim toplumumuz çok acımasız...tabii kaynımında çok hataları var...olan kaynanama oluyor...ayy ne talihsiz kadın şu kaynanam..beklemediği anda pat diye torunu oluyor,bizi üç sene bekledi ancak oldu

kızlar birşey sorucam,bizimkiler meyve suyu içmiyor,2 tane bebe bisküvisiyle karıştırıp versem olur mu acep?

ben birce35 yeni nicim ucrubana başkası değilim telafuz edeyim burcuana tersten ucrub düzden ana yani oluyor size ucrubanane yapayım birce3535 diye bir kullanıcı daha vardı neyse
ASIL BOMBAYI PATLATIYORUM KARAN YARIN TABURCUUUUUUUUUUUU
120 GÜN SONRA OĞLUMA KAVUŞACAĞIM

Son düzenleme:
ben geldim....ömeri uyuttuktan sonra aliyi götürdüm parka.......
parkta oynadık...sonra markete gittik eve geldik...hemen yemek işine koyuldum
patatesleri soydum soğanı soyarken ömer uyandıbende kaynana bakıorsandım
çocuk yırtınıyor...dedim neden gitmiyorsun ağlıyorbu çocuk ....

ama 40 dk.ağlıyor.....üzerime yapıştı suda kesilmiş...

firidos boşver kaayganayııııı
bence bebe bisküvisi ile verme ..benimkiler hala meyve suyu içmiyorlar öle yiyorlar valla

birice gözün aydınn

ucrubana:)))hadi hayırlı olsun oğlun şimdiden bu gece sevinçten uyuma bundan sonrada çocuklardan uyuamazsın zaten:)))
womenlove:))sende boşver kayganaymış şuymuş buymuş çekemiyo işte bal gibi salla gitsin hasetinden de ortadan ikiye çatlasın sen güçlü bi kadın güçlü bi annesin kimse seni deviremez)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…