herkese günaydın..
yoğun bi gece geçmiş dırımcım sen hakikaten nazara geliyosun ve belkide kayınvaliden seni kıskanıyodur her bi işe yetiştiğin için olur ya öle gelin kayınna çekememezliği ben senin kayınvalidende o var diyorum sıkma canını herşey yoluna girer mutlaka burayada gelmemezlik yapma...
birce ii haberlerini bekliyoruz güzel oğluşlarınla fotolarınıda:)
teşekkür ederim cnmmmherkeslere günaydın..
nero, nefes, almina hep aynı sorular aaa bunlar ikiz mi (bazen yok beşiz diyorum yüzüme salak heralde der gibi bakıp gidiyorlar) ikinci soru tüp bebek mi ve tepki olarakta aaa çok küçükler nasıl sokağa çıkıyorsunuz püfff sizeneeeeee
dirim en doğru kararı sen vereceksin cnm biz sadece aklımızdan geçenleri söyleriz bana kalırsada kaynana için eşinle kötü olma insan haksızlığa tahammül edemiyor ama herşey unutulsada söylenen sözlerin acısı dinmiyor, en çok o yaralıyor.. Allah sabır versin..
bir arkadaş sormuş ama cvp göremedim hızlı okudum diş için jel harici birşey veya zymaluor kullanan var mı? daha rahat çıkardığını söylüyor kullanalar..
merhaba kızlar..bugün evdeyim,sevk aldım...çok yazmışsınız,hepsini okudum ama akılmda kalan tek şey DIRIMIN gitme kararı oldu...çok üzüldüm...karar senin tabiki canım ama bizler senin dertlerine ortak oluyoruz,sıkılır mıyız hiç?birbirimizi anlamaya çalışıyoruz...lütfen hiçbir şekilde ani kararlar verme...
soruma cevap veren arkadaşlar çok sağolun...her bebek farklı demekki..kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş öğün aralarında da 120cc mama verdiğini yazmış..bu bizim için mümkün değil..60cc ancak içerler...3 saatte bir ek gıda vereceksem araya 120 cc mamayı sıkıştıramam gibi geliyor..geceleri ağırlık veriyoruz mamaya....birde şöyle bir baktım benimle aynı ayda olanların ki hep 36-37 hafta arası ve 2500 falan doğmuş bebişleriniz..benimkiler 1500 gibi doğdular:)...Hayırlısı bakalım...
aslında hepsini okudum ama Dırımın yaşadıkları beni çok etkiledi..ne yazacağımı unuttum!!
iyi günler herkese.umarım bebişler iyidir.benimkiler aynı çok yaramaz oldular bakmakta zorlaşmaya başladı emekledikleri için karıştırmadıkları yer kalmıyor walla.dırım yaa gitme lütfen.yaşadıkların zor gerçekten ama sabır lütfen.ben hergün okuyorum hepinizi ve daha öncelerden de dediğim gibi hayranım dırımın temposuna
günaydın herkeslere...
dırımcım kuzum sana sabır dilemekden başka bişi gelmiyor elimden.. ama malesef erkeklerin geneli anasına toz kondurmaz.. asla bizleri anlamıyolar. sorun burda başlıyor zaten.. aklının mantığının söylediği şey umarım senin için hayırlı olur..bizleri asla sıkmıyorsun. biz neden burdayız birbirimize güç olmak için.
Canım gerçekten ha diyince çekip gidersen yine dediğin gibi kötü olan geçimsiz olan sen olursun,erkekler annelerine maalesef toz kondurmuyolar hatalı bile olsalar................biz 2 sene önce kayınvalidemle ortak yazlık aldık aslında ortakta değildi ya eşim illaki annemde olsun bizimle dedi büyüğümüzdür dedi hep beraber yazları otururuz dedi ben pek sıcak bakmadım ama aldık sonunda........ evimin yarı eşyasını yazlığa götürdük biz sonra kışlık eve yenisini alırız dedik (aslında çok uzun mevzuda kısaca anlatıyım) neyse hanımefendi yazlık bana aittir şeklinde davranmaya başladı banada evin hizmetçisi modeli vermeye başladı ve sadece ve sadece 9 gün beraber oturabildik 9. gün sonunda bu ev bana alındı istemiyosan çek git dedi kaynanam kendisi çok mal düşkünüdür bunuda birkez daha belli etti zaten,, eşimi aradım böyle böyle oldu diye anlattım geldi kıyafetlerini topla evimize gidiyoruz dedi sağolsun.......biz eşimin aldığı,içinde eşyalarımın olduğu evi bırakıp yarısı boş olan eve döndük yani ne yatak odası var ne mutfak eşyası ne beyaz eşya hiçbirşey yok bir 15 gün öyle idare ettik sonra neyse yenisini aldık............ama o pişkin kaynanam orda yazları oturmaya devam etti yüzü bile kızarmadan.............ona göre ev onundu çünkü eşimin şirketinde onunda hakkı vardı falan filan.................sonra ne oldu eşimi doldurup evden alıp götüren kötü gelin oldum bizimle samimiyetlerini kestiler bebeklerim doğdu hiç oralı olmadılar.....yani ben 9 gün katlanamadım dırımcım sana gerçekten bravo ama yine de yaranamıyosun arkadaşım..........
Hiç sıkmıyorsun cnm öyle düşünme lütfen..
dirimcim kendini daha iyi hissedeceksen gelme ama sıktığını düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.
kimse kimsenin yazdığını zorla okumuyo.okumak istemeyen okumadan geçer istemediği yazıları.
yazarak rahatladığını düşünüyorsan biz hep yanındayız canım...
bizi birbirimizden başka anlayan yok...
mesela dün akşam dışarı çıktık.sadece yemek yedik geri geldik.dışarı çıkmak çok yoruyo benim dedim eşime.ne dese beğenirsiniz ne yaptın ki
görünürde sadece bi yemek yedik ama çocukları çantaları o hazırlamak hepsi iş.gün boyu yaptıklarımı saymadım bile daha.mutfağı su basmış onu temişledim.tencereleri yeniden yıkayıp yerine koydum.annesini babasını kahvaltıya çağırdım.nevresimleri değiştirdim.ütü yaptım.bunları eben yapıyo sanki.beyfendi arabayı kullandı sadece çocuklarla arkada ben savaştım.
okadar moralim bozulduki.kimse anlamıyo bizi kimse((((
dırımmm??? adınımı değiştin???
evet şanslıyım yanii.buralara gelirsen beklerim valla çalışıyormusun sen kensinmi bakıyorsun bebelere.firdoscum dök içini valla bunada ihtiyacımız var.kaynanalar hep böle nedense algılayamıyorum bende
canım ben çalışmıyorum ..evet tek bakıyorum cnm...serik uzak valla gelmek isterdm ama araba falan da olmayınca zor:))
ayy görüşsek ne güzel olurdu canım yaa.ben antalyaya çok geliyorum bi gün gelirsem görmek isterim seni walla
birsennnnnn hoşgeldin canım..İnşsllah yeni nickine alışabilirim:))...haklısın canım,bizimde oğullarımız var ve ne olacakları belli değil..benim şikayet ettiğim şey kaynımın başına gelenler değil,kayınvalidemin bunun hırsını bizden alması...onları millete kabullendirmek için ki hala başaramadı bizi kullanması ve eltim hizmetçisi gibi davranır çünkü kendini suçlu hissediyor kızcağız bunu benden de beklemesi...sonrada eşime siz havalısınız,bizi beğenmiyorsunuz diyor...birde benim ailemin maddi durumunun iyi olması onu rahatsız ediyormuş..ee napabilirm ki..ama yinede hep derim kalbi temizdir ve isteyerek kırmaz kimseyi..yeri gelince özrünü diler,annelik yapar...yaşadıkları zor şeyler,Allah göstermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?