bende deli gibi sinir oluyorum bunu soranlarabenim de en sinir olduğum "bunlar tüp bebek mi?" sorusu...Size ne kardeşim ister tüp ister doğal yoldan..Öğreniceksin de ne olucak yani....
şiddetle merak ediliyor kendisi ama yanımza gelmiyor sanırım pek yoğun bi sorun olmasında yoğunluktan gelmiyor olsun sadecebu arada dilemmadan hbri olan var mı???
evet analrına toz kondurmazlar benimki babasınada kondurmazgünaydın herkeslere...
dırımcım kuzum sana sabır dilemekden başka bişi gelmiyor elimden.. ama malesef erkeklerin geneli anasına toz kondurmaz.. asla bizleri anlamıyolar. sorun burda başlıyor zaten.. aklının mantığının söylediği şey umarım senin için hayırlı olur..bizleri asla sıkmıyorsun. biz neden burdayız birbirimize güç olmak için.
canım bu tarz şeyler her bebekte farklılık gösterir o yzüden çok takılma ne zaman ne olacak tyarzı konuşmalara internettten aylık bebek gelişimini takip et sana ipuçları veriri bak kızım yürüyecek ama oğlum hala tam emekleyemiyor ikizde olsalar gelişim farklı oğlumun 6 dişi var kızın hala 2otelde çalışıyo cnm reklama girermi bilmiyorum girerse yazmıyım adını:)) bi kız bi erkek çok güzel Allah bağışlasın bende biri kız olsun isterdim:) soru önemli deildi cnm yaa diş için sormuştum kullandığınız bişey varmı ne zaman çıktı dişleri ve emeklemeye ne zman başladıklarını???
aş kadınım benim duygusal arkadaşım tabikide gelcanım benim evet sen yazınca düşündümde olabilir....kocam sofrada yemek çok güzel olmuş diyor kim yaptı diyor...hiç demiyor karın yaptı...yaada hiç demedi ellerine sağlık diye...dediğin doğru bu taraftan hiç bakmadım ben
teşekkür ederim cnmmm
cnm yaa üzmek istemem yaaa üzüldüm şimdiii
sağol arkadaşım yaa
kızlar çok teşekkür ederim çokkkkkk iyi arkadaşlıklar kurmuşum ne mutlu bana
bende canandan fırçamı yedim......olmazz gell dedi...
tmm dedim...
geldimm işteee nicimi değiştirdim.....umarım yeni nicimle
yeni güzel şeyler yazarım size...
vallaha bunu bende sık sık düşünüyorum gelinler kaynanalardan şikayetçiherkes kaynanalardan şikayetçi :)) bizlerde kaynana olcaz ilerde bakalım gelinlerle aramız nasıl olcak:)) ben bu kaynanaları anlamıyorum onlarında evladı var gelinlerini kendi evlatlarından ayırmamalılar heraldde oğullarını paylaşamıyolar o yüzden çekememezlik kıskançlık oluyo diye düşünüyorum ben hastanede yatarken rastlamıştım kızın refakatçısı kaynanasıydı hatta ben duyunca şaşırmıştım çünkü o kadar iiyi anlaşıyolardı ki anne kız zannetmiştim valla maşallah darısı tüm bekar kızların başına:)))
vallaha bence bişi olmaz benn bebe bisküvisini 4. aydna beri veriyorum devam sütüde tatlı yani çok tatlıysa biraz suyla inceltebilirisn gibime geliyohaklısın birsencim ama işte yaşamayan bilemez.birde bizim toplumumuz çok acımasız...tabii kaynımında çok hataları var...olan kaynanama oluyor...ayy ne talihsiz kadın şu kaynanam..beklemediği anda pat diye torunu oluyor,bizi üç sene bekledi ancak oldu
kızlar birşey sorucam,bizimkiler meyve suyu içmiyor,2 tane bebe bisküvisiyle karıştırıp versem olur mu acep?
ahanda pek güzel bi haber çok sevindimmmmben birce35 yeni nicim ucrubana başkası değilim telafuz edeyim burcuana tersten ucrub düzden ana yani oluyor size ucrubanane yapayım birce3535 diye bir kullanıcı daha vardı neyse
ASIL BOMBAYI PATLATIYORUM KARAN YARIN TABURCUUUUUUUUUUUU
120 GÜN SONRA OĞLUMA KAVUŞACAĞIM
bugünlerde bende sürkeli içimden deveye diken insanı.... yararmış diyorumBuna benzer bir durum bizde de var,benim eltimde kendini kakalamak için hamile kalıp evlendi kaynımla resmen kaynımı kaçırdı:) sadece kızın ailesi varmış nikahta bizimkilerden kimse gitmedi,kayınvalidem kıza o kadar kötü hakaretlerde bulundu,eşim zaten kıza hala beddua okur...benden 25 gün sonra doğurdu bu arada...... fakat gel gör ki şimdi kız kayınvalidemden çıkmıyor ve çocuğuna kayınvalidem bakıyor ondan iyisi yok yani... tabi eşim ve amcası kızı hala kabul etmiyor....ben hiç görüşmüyorum eşim istemiyor çünkü....demem o ki öyleleri daha kıymetli oluyor kendilerini kabullendirmek için yalakalık düzeyleri tavan yapıyor.....
geldim anam biraz geç oldu ama üst katla ev arasında mekik dokuyorum in çık allah sni inandırsn 12 de çamaşır çıkarttım makinedne hala asamadım ezeli izliyom bütün ev ahalini uyuttumyorgunluktan bayılacak gibiyim yaaa...bacaklarım felan ağrıyor resmen yatsam uyurum hiç kalkmadan
netten küçük sırlara takılyorum .....cananda gelmedi hiçç
kirpoşşş kızz geçmişten çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kız beni niye aramıyın bi ilaç soracağım sanageldimmm,
öncelikle dırımım sana yorumlarımı yapiim, kaynoşlar başa dert naparsın bizimki de antika hepsi de, aksine çook az rastladım. seninkide mecbur kaldığınızı görünce yapabileceği her tür arızayı yaptı işte, taaaki aranızı bozana kadar. ben bu kaynoşları anlamıyorumm gelinlerini nekkadar hoş tutarlarsa, oğulları da o ölçüde mutlu olur, ilişkiler nekadar güzel olursa onlar da rahat eder gelinde ama maalesef kıskanıyorlar, oğullarını bizden kıskanıyorlar, hele bir de torun olunca (yeni yeni anlıyorum ben de) iyice suyu çıkıyor ilişkilerin gördüğüm kadarıyla. yahu kadın dün diyorki eşime bu sana mı benziyor, kardeşine mi bana mı, sanki ben taşıyıcı anneyim, bana benzemesi mümkün değil. doktor randevusu alırız yanımızda gelmeye kalkar veli gibi, yani elinden gelse siz bakamazsınız verin ben bakayım diyecek walla.daha da birsürü şey tabii, kendimi salak gibi hissetmem için gereken herrşey. gelelim senin duruma, maalesef eşin de tongaya düşmüş ve talihsiz bir durum yaşanmış, eminim ki hatasını anlamıştır ama geç işte, gönül yarası kolay geçmiyor. ama her evde de oluyor bu durumlar maalesef terarı olmaz umarım canımm, bu sefere mahsus umutmaya çalış ve lütfen artık parayı pulu boşver geçin evinize, eksik olsun ondan size gelecek hayır.
gidicem falan demişsin amann haaa, biz her gün buraları okuyarak deşarj oluyoruz. sakın bir daha dile getirme....
bircecimmm gözünaydınnnnn ÇOOOOK SEVİNDİMM. Allah bir daha dördünüzü hiiç ayırmasınn. gözünaydın canım. bu arada yeni adın çok zor olmuş yauww, ben sana birce demek istiyorum bundan sonra da.
firdoscumm biz hamile kalmak için kırk takla attık olmadı, sürtünmeyle nassı oluyomuş bu iş bize de öğretse keşke :)))neyse en azından evlenmişler, çocuklara yazık olmamış. ya buarada kızlar, siz doğumdan sonra ne zaman normal aile hayatınıza döndünüz (anlatabildim mi bilmem) 40tan sonra dönülebiliyor mu? gerçi neredeyse bir yıldır unuttuk walla yolu bile ama du bakalımm.
canancımmm nedir bu senin çocukların uykusuzlukları, ben de 3 ayı atlattık mı kurtarıcaz diye gün sayıyorum, öyle olmuyormu gerçekte?
offf elif kucakcı oldu, uykuları kısaldı, gece de bir uyanıyor bir daha yatırabilene aşkolsun yaa,ben bu annelik işini beceremiyorum sanırsammm.
berennaz ben yenimahalledeyim canım, annemler elvankentte, etimesgut da yolumuzun üstü yaaani.
özleidm fatoş seniiiSelam kızalr
YER KÖK AŞKTAKİ KADIN KIZININ MEZARINA GİTTİ,
OOOOOOOOOOFFFFFFFFF BEN DAHA KIZLARIMIN MEZARLARININ YERİNİ BİLE BİLMİYORUM
HAYAT BAZAN NE KADAR ACIMASIZ.
neoldu kuşşşKızlar geçmiş okuyayım dedim ama olmadı.
Şimdi canım çok sıkıldı, sizide sıkımıyım.
Biraz zihnim dağılsın.
Nevra seni çok iyi anlıyorum..bir söz vardır bununla ilgili ama kazenden uyarı almak istemem..birde bizimki çok rahat,aynı şey benim başıma gelseydi biraz daha sessiz olurdum...ilk yıllar iyiydi ama şimdi kayınvalidemi azarlıyor bile..
Winston canım böyleleri daha değerli oluyor..bir arkadaşım demişti ki bedava gelin,ne güzel işte:)..birde bizimkiler cinsellik yaşamamış güya..sürtünme yoluyla hamile kalmış eltim..bana inanadırıcı gelmiyor ama Allah bilir tabii..ne çok günahlarını aldım bugün:)
canım benim evet sen yazınca düşündümde olabilir....kocam sofrada yemek çok güzel olmuş diyor kim yaptı diyor...hiç demiyor karın yaptı...yaada hiç demedi ellerine sağlık diye...dediğin doğru bu taraftan hiç bakmadım ben
teşekkür ederim cnmmm
cnm yaa üzmek istemem yaaa üzüldüm şimdiii
sağol arkadaşım yaa
kızlar çok teşekkür ederim çokkkkkk iyi arkadaşlıklar kurmuşum ne mutlu bana
bende canandan fırçamı yedim......olmazz gell dedi...
tmm dedim...
geldimm işteee nicimi değiştirdim.....umarım yeni nicimle
yeni güzel şeyler yazarım size...
hah işte şöyle kız sen gel hep yaz biz okuyalım .yeni nikinde hayırlı olsun .firidos kötü şeyler ama insanız herkesin başına gelebilir bu durum
kayınvalidelerle sanırım yıldızımız barışmayacak
bende bugü hersabah gibi kalktım...çocuklara bağırmyor...
sanırım gideceğimiz için....çamaşır asmış mendil gibi gittim onları düzelttim çocukların badisi kalmamış
kurusun...bayram için cam halı silecektim ama vazgeçtim ne yaparsam yapayım hiçbişey olarak göründüğümden....yarın sabah kaynım bırakırsa anneme gideceğim...
çocukların şu kan testini özeldeki doktorumuza göstereceğim..
sonra alişi cerraha göstereceğim.....vücudunda kırmzı kırmzı leker çıkıyor....bakalım ne çıkacak
neyse 2-3 gün annemde kalacak gibiyim...h.sonunuda atlattıkmı karada ölüm yok
belki c.tesi yada pazar eve giderim....bir valizi hazırladım bile....ama eşya çok bi kısmını götüreyim
halılarımı yıkatmaya vereyim..tülümü perdemi...yıkayım evimi çicek yapayım....zaten dağnk yada pis değil...ama toz olmuştur....
bayramdada takılırız sonra kaynıma rica ederiz...arabasının arkasına atar eşyaları bizi eve götürür...
p.tesi anneme giderim annemin ameliyat durumu var...eğer o hafta olursa kalkamk zorundayım bel fıtığından olacak....
bugün spora gidemedim henüz öğlen aliş uyudu ömer uyumadı aldım kasaba gittim...parka götürdüm...dolaştık geldik....
şimdi size bakem kalkacağım bulaşık yıkayacağım..patates oturma yapacağım...çocuklara çorba yapacağım...
uyursa velet spora giderim...
bu arada alişimi ilkkez konuşurken duydum.....bi sabah babasının işe gidişini duymuş
masanın üzerine çkmış bana anne yaa baba gitti dedi...ben şok oldum yawwww...
artık cümle kuruyor...velet ama canı isterse...erken zaten...
ege cnm bize doktor denstino adında bir jel verdi diş için ama pek kullanmadk biz cnm
bugün 19 ayımıza giriyoruz
inanmayacaksın belki ama ağlattın gece gece beni .nasıl seviçlisindir tahminediyorum .benim emremde hiç ummadıgım bir anda çıktı küvezden tabi bizimki kısa süreliydi 8 gün ama o bile beni ne hallere koydu onu almaya giderken yol bitmek bilmedi uzadıkça uzadı .çok ama çok sevindim canım benim.ben birce35 yeni nicim ucrubana başkası değilim telafuz edeyim burcuana tersten ucrub düzden ana yani oluyor size ucrubanane yapayım birce3535 diye bir kullanıcı daha vardı neyse
ASIL BOMBAYI PATLATIYORUM KARAN YARIN TABURCUUUUUUUUUUUU
120 GÜN SONRA OĞLUMA KAVUŞACAĞIM
aklına getirme gülüm böyle şeyleri sıkma kendini .evdeki kuzunu düşünSelam kızalr
YER KÖK AŞKTAKİ KADIN KIZININ MEZARINA GİTTİ,
OOOOOOOOOOFFFFFFFFF BEN DAHA KIZLARIMIN MEZARLARININ YERİNİ BİLE BİLMİYORUM
HAYAT BAZAN NE KADAR ACIMASIZ.
bende deli gibi sinir oluyorum bunu soranlara
sanan ekardeşim sanane o kadar samimimiyizki sana bu en özel konumu açayım bazende terleyesim geliyo
yoo normal yoldan oldu kocam koydu ikiz oldu istiyosan sanada koysun diyesim geliyo
bizim milletimiz neden bu kadar meraklı
şiddetle merak ediliyor kendisi ama yanımza gelmiyor sanırım pek yoğun bi sorun olmasında yoğunluktan gelmiyor olsun sadece
belkide şekerim olur kız severler yerler .....ayyy Birsen naptım ben...meyve suyu ve bisküviyi verdim bile...neyse bu gece muhallebi yapmayayım,mama yesinler dengeler belki...çok da severek yemişlerdi ya...
Nerocum yoğurt ve bir miktar meyve sıuyu versek nasıl olur acaba..iki sevmedikleri şeyden bir sevdikleri şey çıkar belki...birde meyve püresi veriyorum hergün..şu aralarda mama verenlere hayranım..
Nevra seni çok iyi anlıyorum..bir söz vardır bununla ilgili ama kazenden uyarı almak istemem..birde bizimki çok rahat,aynı şey benim başıma gelseydi biraz daha sessiz olurdum...ilk yıllar iyiydi ama şimdi kayınvalidemi azarlıyor bile..
Winston canım böyleleri daha değerli oluyor..bir arkadaşım demişti ki bedava gelin,ne güzel işte:)..birde bizimkiler cinsellik yaşamamış güya..sürtünme yoluyla hamile kalmış eltim..bana inanadırıcı gelmiyor ama Allah bilir tabii..ne çok günahlarını aldım bugün:)
Bircecim ben Burcu diyeyim sana...
len hiç güleceğim yoktu çatlak seni......firoşş koptum kızz demek sürtünme yolu ile hahaha ben amuda kalktım olmadı
valla ben zaten bu işlerden hiç anlamam biz korkardık valla
millet hamiş kalmış...valla aslında onlar partnerlerini çok iyi tanımışş kapatmışlar ben olsam ortada kalırdım kesin hahaha aman allah korusun ikide oğlan var ne olacak bilinmez heleki cinsellik
14 yaşa inmişken
sabır dermişimmmm nefesim...iyigeceler herkeze .
anam bugün gündüz girecegim dedim yine giremedim hiç bitmiyor koşuşturma.
bayram temizliginede başladım yavaştan anca biter barama .
bugün bide pek hamaratlıgım üstümdeydi bir tencere sarma sardım bayagıdır kendim oturup sarmıyordum hazıra konuyordum .
ama berk eve geldikten sonra yine çılgın saatler başladı pofff napacagım ben bu çocukla bu kadar
inat olurmu bir çocuk ya anaokuluna gidiyor ve 3 yıl nerdeyse kreşe gitti ama mümkün
deyil bir ders yaptıramıyoruz bagır çagır ben kare yap diyorum o ne yapacagım diyor çiziyorum
yine inatla yapmıyor bilmedigindenmi valla öyle biliyorki bilmedigi birşey yok .
ama endişelendiriyorda beni dikkat dagınıklıgımı başladı bu çocukta diyorum .
bide bana sen bana kızdın ölsem yapmam ders diyor poffffffffffff pofffffffffff .
odanı oyuncaklarını atacagım diyorum okuldan alacagı seni diyorum .
tamam diyor yaaaaaaaaa çocuk offfffffff daralttı beni .napacagımı şaşırdım valla
anam biriniz akıl verin bana sabır demeyin sakın çıldırırım başka çözüm sabırda yaramıyorrr.
merhaba arkadaslar nete cok sik giremiyorum ikizlerle hayat cok hizli kizlarim ece ve defne bugun tam 62 gunluk oldu
belkide şekerim olur kız severler yerler .....
len hiç güleceğim yoktu çatlak seni......
sabır dermişimmmm nefesim...şaka şaka kuzummmm...
bence kıskançlıktan yapıyodur kuzum dikkatmi çekmek istiyor acaba....
maşallah size kocamannnn......
kızlar benim uykum gelmiyor çok heyecanlandım çamaşır yıkadım astım dolabımı düzelttim yarın hastaneye gideceğiz çantayı hazırladım inanılmaz yoruldum ama yatamıyorum inşallah bir aksilik olmazda yarın kuzumla gelirim eve
hepinize iyi dilekleriniz içinayrı ayrı teşekkürederim
bende deli gibi sinir oluyorum bunu soranlara
sanan ekardeşim sanane o kadar samimimiyizki sana bu en özel konumu açayım bazende terleyesim geliyo
yoo normal yoldan oldu kocam koydu ikiz oldu istiyosan sanada koysun diyesim geliyo
bizim milletimiz neden bu kadar meraklı
şiddetle merak ediliyor kendisi ama yanımza gelmiyor sanırım pek yoğun bi sorun olmasında yoğunluktan gelmiyor olsun sadece
evet analrına toz kondurmazlar benimki babasınada kondurmaz
biz hep beraber aynı apartmanda oturuyoruz tabi sürekli tartışmalar oluyo eşime taşınalım dedim bak sürekli kavga ediyoruz deidm ben babamı bırakıp gidemem dedi onu üzemem dedi bende gitmek istiyorum ama deidm ben babamı üzemem dedim ne yani babanı üzemezsin ama beni üzermisin dedim cevap vermedi hala söylerim eşime senin seçimin belli derim ben yerimi biliyorum diyerek laf sokarım
canım bu tarz şeyler her bebekte farklılık gösterir o yzüden çok takılma ne zaman ne olacak tyarzı konuşmalara internettten aylık bebek gelişimini takip et sana ipuçları veriri bak kızım yürüyecek ama oğlum hala tam emekleyemiyor ikizde olsalar gelişim farklı oğlumun 6 dişi var kızın hala 2
anın tadını çıkar kısacası
aş kadınım benim duygusal arkadaşım tabikide gel
bak gelmezsen döverim ha hehehe öptüm kocaman gül yanaktan....
vallaha bunu bende sık sık düşünüyorum gelinler kaynanalardan şikayetçi
kaynanalar gelinlerden şikayetçi
kadınlar kocalarındna şikayetçi
anneler kızlarından yada çocukalrındna şikayetçi
yani adımızın başına hangi sıfatı alırsak düşünce ve beklentilerimiz ona oranla değişiyor
ben kendimce telepati kurmaya çalışıyorum mesela
arada kendimi kaynanamın yerine koyuyorum bazen annemin bazen eşimin yani herkesin kendince haklı sebebpleir haklı beklentileir var tabi bizimde kendimize göre belenti ve sebeplerimiz var karışık oldu sanırım biraz
vallaha bence bişi olmaz benn bebe bisküvisini 4. aydna beri veriyorum devam sütüde tatlı yani çok tatlıysa biraz suyla inceltebilirisn gibime geliyo
ahanda pek güzel bi haber çok sevindimmmm
bugünlerde bende sürkeli içimden deveye diken insanı.... yararmış diyorum
kaynanam ve diğer gelini için
geldim anam biraz geç oldu ama üst katla ev arasında mekik dokuyorum in çık allah sni inandırsn 12 de çamaşır çıkarttım makinedne hala asamadım ezeli izliyom bütün ev ahalini uyuttum
kız beni niye aramıyın bi ilaç soracağım sana
tatlım bebeğine bağlı vallaha kimininki uykudasorun yaşamıyo kimileride benimki yarımsaatte bi ayakta geçen gece 12 dne 2 ye kadar aralıksız uyandım 2 de kalktığımda sabaha kadar uyudum sandım kendmi eşime anlattım ee 2 saat uuzun bi uyku bizim için diyo:)
40 çıktıktan sonra vakit bulursan serbest anam:))
özleidm fatoş seniii
neoldu kuşşş
selam kızlar. inşallah herkesler iyidir. geçmişi okuyamadım.
cumartesi misafirler geldi. pazar günü kardeşime söz yüzüğü takıldı.
pazar günü çook hastaydım. annemle babam geldi, halimize acıdılar. hazırlan akşama bize gidiyoz dediler. çantaya 3-5 parça eşya atıp akşam söz merasiminden sonra annemlere geldik.
1 ay içinde 2 kez grip oldum.. kemiklerim heryerim dişlerim bile acıyo..........
kızlarında burnu akıyo ve mızmızlar.............
ek gıdaya bizde başladık.
dün gece pirinli sütlü muhallebi verdim. baya tok tuttu.
kurbanı burda kesicez. bayram sonuna kadar burdayım.
hepinizi öpüyorum biraz iyileşsin kuzular sık sık gelirim yine..
öpüyorum herkesleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?