Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Artvinli ben daha önce liste yazmıştım sana,onu uygulayabilirsin...bizim bebeklerimiz prematüre,normal doğanlarla aynı olmaz ek gıdaya geçişleri..bence püre yerine meyve suyu ver önce..

Son düzenleme:

maşallah cnm inş. hepsini severler.. muhallebiyi ilk verişte ne kadar ve hangi kıvamda vericeksin cnm bende aldım milupanın yapmadım daha üzerindeki tarife göremi yapıcam?

maşallah rabbim nazarlardan korusun birbirlerini uyandırıyorlar malesef belki yakında alışırlar birbirlerinin sesine uyandırmazlar annesi.. benim kızımında kafası yamuktu ısrarla diğer tarafa yatırdım o çevirdi ben çevirdim en sonunda düzeldi:))

Son düzenleme:

canim cok sevindim gozun aydin bundan sonra allah sizi birbirinizden ayirmasin.karani 15 er dakikalik surelde farkli yonlere yatir hemen duzeiyor.benim kizlarimdan birininde kafasi yamuktu simdi normale dondu ama o sirada basinda bekle kusarsa falan aspire etmesin

merhaba arkadaslar cuma gunu kizlarimin asilari olacak sabahtan verem asisi ogleden sonrada karmalar.herkes cocuklar cok etkileniyor birhayli keyifsizlesiyor diyorlar.insallah az sorunla atlatiriz o gunu .si yaptiran varmi icinizde cok sorun oldumu

kizlar ben ikizlerden firsat bulup nete bile giremiyorum ilk defa bu aksam rahatim suan uyuyorlar sanki ruyada gibiyim hala uyuduklarina inanamiyorum.surunuz yetiyormu yetmedigi durumda mamaya basladinizmi mama ne kullandiniz deneyimlerinizi benimlede paylasirmisiniz

haha gül canım gül seni güldürdüysem ne mutlu bana hahaha
tamamen kendine bırak hiçççççç karışma dikkat çekmeye çalışıyor uyma ona sorun devam ederse pediatri ile görüş netten soru sorma siteleri var ordam danış bi uzmana

merhaba arkadaslar nete cok sik giremiyorum ikizlerle hayat cok hizli kizlarim ece ve defne bugun tam 62 gunluk oldu
allah analı babalı büyütsün size bağışlasın
aramışsın şeker gördüm mesaj geldi arıycam seni bekle beni hahahah

Kızlar yağıza milupanın elma armut püresini aldım.Ben dah hiç birşey vermedim ilk bunu versem zararı olurmu.
Yoksa önce meyva suyuylamı başlasam?
armut ekşi olabilir elmayla başla bide önceleri tek tek verki yani sade elma sade şeftali gibi alerji yaparsa anlarsın ne alerji yaptığını

aramıza hoş geldin ikiz annesiiii iki bebekler zorluklara hoşgeldinnnn

ara canım sürekli yukarıda olmuyorum müsait değilsem müsait değilimderim yada meşkule atarım aşağı şnince ararım kuşummm ne sıktı bakimm senin canınıııı

tepeleme 1 yemek kaşığından yap göz kararı suyla kavanoz maması kıvamında olacak bid epüf noktası önce sıvı görünür ama bi kaç dakika içinde katılaşır dip not olarak ekleyeyim
baktınki 1 kaşığı rahat yedi zorlanma yarın 2 kaşıktan yap öyle öyle çoğaltırsın canım

womenlove ananadasın demek bakıma girdin gir anam naber nasılsın bakimmm

ayyy gece gene zor bi gece geçirdim 1 saat içinde abartmıyorum 20 kez kalktım artık nasıl sinirlendiysem gece kendimi kaybedip çığlığı basmışım nasıl bi of çektiysem boğazım yırtılmış vallaha baktım eşim hemen kalktı tamam sakin ol ben bakarım felan dedi devrim tabi benim çığlığıma dahada ağladı bende bağırarark söylenerek uykuya dalmışım sabah 5 e kadar uyumuşum offf bıktım artık inanın ya ölmeleriniisteyecek konuma geliyorum artık gece 12 de mustafaya muhallebi yedirdim oh mi,s gibi yedi dedim sallamaya başaldım ama o kadarda yavaş sallıyorumki yemek yedi midesi bulanmasın diye böğğğğğğğğ bi kustuuuu halı koltuk üst baş battı bide ona sinir oldummm

sabah kalktım gene ikiside çığlık içinde kahvaltı yaptır alt üst değiştir uyut 11 oldu saat biraz bend euyuyum dedim çünkğ kahvaltıdan sonra rahat 45 dk 1 saat uyuyolar neysem yattım uyuyamadım kalk kızım canan dedim evini mok götürüyo bi yerden başla deidm mutfağa girdim klasik mutfak işleir salon a girdim sonra derle topla dünden çamaşır yıkamıştım asmak bugüne nasip oldu heheheh
çorba yaptım bebelere saat 2 gibi yukarı çıktım çay içtim 3 te aşağı indim oğlanı yukarıda bırakıtm kızımla başladım yemeklre çorba yaptım ıspanak pişiridm mutfağa pirinç dökmüştüm süpürgeyi çıkarıdm genel evisüpüreyim diye sadece mutfağı süpürdüm sildim salonuda sadece süpürdüm inanmazsınız şuan hala süpürge ortada yarında kalan yerleri bi süpürürüm arife günüde genel temizlik yaparım
pöfff işte böle karularrrr

tatlım çocuktan çocuğa göre değişiyor biz şimdiye kadar olan bütün aşılarımızı sorunsuz atlatık gayet rahattık yani
eve geldimmi yarım fitil atıyordum ama

hipp kullandım ilk 6-7 ay sonra daha ucuz olduğu için aptamile geçtim hatta şuan elimdeki aptamil btisin bebelaca başlıyacağım artık

Canan firdos nevtar saolaun arkadaşlar önerileriniz için.

Canancım armut değilmiş yanlış yazmışım elma ve şeftali karışımıymış.

Tamam kızlar dediğiniz gibi yaparım.

Önce tek tek ve suyunu veririm o zaman.

çokşükür...çok sevindim bircecimçok...
nie sıkıldın hayırdır canım???

artvinlim bi kavuşamadık telde be:))) ben arıom sen duymuyon sen arıyon ben duymuyom:))

canım ben bebelac aldım. canana sordum bende aynen cananın tarifi gibi yapdım. benim cadılara 1 kaşık yetmedi ağladılar kaşığın peşine 1 kaşık daha yapdım biraz suluca yapdım meyvepüreleri gibi..
bizim 2. ay aşımız biraz ateş yapdı şurup verdim düşmedi fitil verdim düştü şükür. cuma 3. ay aşımız var stres oluyorum stres(

ben hastanedeyken başladım valla.önce nental kullandım sonra aptamil şimdi bebelac kullanıyorum...

allah kuvvet versin canom sana... senin bebeler tilki uykusuna yatıo

sağol doruğumm bu aşk kadını nerelerde bakimm aradım açmadı
zuhal aradım snei kapalıydı telin
ilacın adı sipraktin şurup
etken maddesi için felan netten bakarsın yan etkileri benim gözümü korkuttuda dr ada sormadım bi bilgi verirsen sevinirim

ülen biizm bi ara gece grubumuz vardı kış geldi hepiniz kocanızın kıçınamı yapıştınız ne ettiniz ayrılın gelin kuzularım hahaha

Canan ALLAH kolaylık versin canım ya seninkiler hiç uyumuyo masaALLAH ...
bende kızı sallıyorum ayagımda uyuz yaa ben sallıyorum o aglıyo asıda olduya cok nazlı

evet artvinli canım bitti şükür 6 ay srtrese girmicem inş...
acıdan yapıyomuş gecti sükür

Nero benimde oglum cok agladı şimdide ayagını hiç oynatmıyo dokunturtmuyo sanırım acıdan yapıyor..
Başka bir sorun cıkmaz inş yaa ...
canı yandı demekki kuzumun benimkilerde huzursuz bugün poyraz çarptı herhal evin içinde

ay evet gerçi ben çok soğukkanlıyımdır......

ohh ne güzel allah ayırmasın inşallahhh...kafasıda düzelir dert etme yastık kullanma sağa sola düzeltir kendi beniminci de hep tek tarafa yatıyordu yer etti ama zamanla düzeldi...

kızlar inanılmaz rüzgar var ya uçuyor ortalık....

aşkk kadını geldiii...

canım benim kuaföre diye çktım alt kattaki komşunun oğlu yeni doğan torunu gelmiş almanyadan
bi 5.dk. uğradım....

oradan kuaföre kaçtım ama kuaförüm salı günleri kapalı unuttum tabi...
geri döndüm ...kuzularım uykudan kalkmıştı...sonra halam geldi...hepberaber çıktık..halam sağlık ocağına gidecekmiş hepberaber gittik...oradan g.o.p meydana gittik annem fiziğe gitti...bende çocukların kan testini özel gop daki doktora mail atabilmek için tarayıcı aradım bulamadım eski müd.fax çektim o mail attı sonra halamla çocuklar meydanda oturdu ben tek pusetlere yağmurluk aldım....kendime şık bir çanta aldım...tabi kendimden borç aldım:))aytunç bey 2 ay sonra ödeyecek bana....sonra gittim spor ayakkabı aldım...ihtiyaçtı erteliyordum...iyi oldu ..hep sonra sonra kıymetim kalmadı anasını satiiiimmm...
oradan eve geçtik...alt kattaki komşu çay yapmş....bizde hediyesini aldk...zıpladık gittik oraya...oradayken doktora vs. mail...attım sahibinden com..mail gelmiş
gerizekali ne kadar adam varsa beni buluyor...biri 25 bin veririm istersen yazmışşş....anana babam versin diyecektim ona...biride vade yaparsanız bu numaradan arayın demiş...öküzzzzzzzzzzzzzzzzz

canancığım..msj aldım tşk.ederim...o an arayamadım...uygun değildim....sonrada halamlar yemeğe kaldı annem hamsi pilavı yaptı...banyoyadan çıktım...seni aradım uygun değildin sanırım sonrada sen aradığında ben çocuklara muhallebi yediriyordum......

aksamları babam uyumadan nete giremeyeceğim kızlar ....annem dedi babam uyuz oluormuş pc..o yüzden girmeyeceğim....tartışma yaşamaktan yoruldum...

yarın sabahta erkeden sağlık ocağına gideceğim tahlillerimi yaptıracağım..bakalım başaracakmıyım...çünki önce doktor tahlil kağıdı yazıyormuş...onlarda 9 da geliyorlarmış...annemde sen de ikizlerim var..gelemem de dedi...bakalım uyuzluk yapmazlarsa halledeceğim...

bu gece alişe cerrahtan randevu alacağım cerrahpaşadan ...perşmebede onu götüreceğim...eşimde gelemzmişşşş bayram üstü işleri çok yoğunmuşşşşş

benden böleee

yine yoğun günler seni bekliyor şekerim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…