fatoş ben 2-3 gündür elma suyu verdim 10cc kadar.bakdım seviyolar bugünde şeftaliden püre yapdım az su ile açdım ama bayıla bayıla yediler. yoğurt verdim irem yedi beren geri tükürdü sevmedi. ben herşeyden kaşıkla az az verip tepkisini ölçüyorum seviyosa devam...:)bu akşamda pirinçli muhallebi vercem bakalım.
biz geldik
karan artık evde alırmı diye mememi vereyim dedim inanamadım emdi çok güzel emiyor 120 gün sonra bebek beni tanıdı ama kızlar çok edepsiz arsalı uyandırıyor ağlıyor ne olacak bilmiyorum
hastanede hep aynı tarafa yatırmışlar kafası bariz yamuk çok üzüldüm nasıl düzeltebilirim?nankörlük etmeyim Allah bu günleri gösterdi çok şükür hepiniz öpüldünüz
biz geldik
karan artık evde alırmı diye mememi vereyim dedim inanamadım emdi çok güzel emiyor 120 gün sonra bebek beni tanıdı ama kızlar çok edepsiz arsalı uyandırıyor ağlıyor ne olacak bilmiyorum
hastanede hep aynı tarafa yatırmışlar kafası bariz yamuk çok üzüldüm nasıl düzeltebilirim?nankörlük etmeyim Allah bu günleri gösterdi çok şükür hepiniz öpüldünüz
Cnm drum bana doğumdan 6 hafta sonra ilişki olabilir demişti...
hah işte şöyle kız sen gel hep yaz biz okuyalım .yeni nikinde hayırlı olsun .
inanmayacaksın belki ama ağlattın gece gece beni .nasıl seviçlisindir tahminediyorum .benim emremde hiç ummadıgım bir anda çıktı küvezden tabi bizimki kısa süreliydi 8 gün ama o bile beni ne hallere koydu onu almaya giderken yol bitmek bilmedi uzadıkça uzadı .çok ama çok sevindim canım benim.
aklına getirme gülüm böyle şeyleri sıkma kendini .evdeki kuzunu düşün
allah tependen baksın emiiiiiiii kopardın yine beni gece gece hahhahhaaaaaaaaaaa
tamamen kendine bırak hiçççççç karışma dikkat çekmeye çalışıyor uyma ona sorun devam ederse pediatri ile görüş netten soru sorma siteleri var ordam danış bi uzmanaiyigeceler herkeze .
anam bugün gündüz girecegim dedim yine giremedim hiç bitmiyor koşuşturma.
bayram temizliginede başladım yavaştan anca biter barama .
bugün bide pek hamaratlıgım üstümdeydi bir tencere sarma sardım bayagıdır kendim oturup sarmıyordum hazıra konuyordum .
ama berk eve geldikten sonra yine çılgın saatler başladı pofff napacagım ben bu çocukla bu kadar
inat olurmu bir çocuk ya anaokuluna gidiyor ve 3 yıl nerdeyse kreşe gitti ama mümkün
deyil bir ders yaptıramıyoruz bagır çagır ben kare yap diyorum o ne yapacagım diyor çiziyorum
yine inatla yapmıyor bilmedigindenmi valla öyle biliyorki bilmedigi birşey yok .
ama endişelendiriyorda beni dikkat dagınıklıgımı başladı bu çocukta diyorum .
bide bana sen bana kızdın ölsem yapmam ders diyor poffffffffffff pofffffffffff .
odanı oyuncaklarını atacagım diyorum okuldan alacagı seni diyorum .
tamam diyor yaaaaaaaaa çocuk offfffffff daralttı beni .napacagımı şaşırdım valla
anam biriniz akıl verin bana sabır demeyin sakın çıldırırım başka çözüm sabırda yaramıyorrr.
allah analı babalı büyütsün size bağışlasınmerhaba arkadaslar nete cok sik giremiyorum ikizlerle hayat cok hizli kizlarim ece ve defne bugun tam 62 gunluk oldu
aramışsın şeker gördüm mesaj geldi arıycam seni bekle beni hahahahkızlarr,
anlaşılan kırkı devirmek gerekiyor, hemi de kanamanın kesilmesi fln fln. dırımın da dediği gibi bir de vakit bulursak tabee
fatoşcumm geçmiş olsun yaa, tam dinlenemediğinden vücut güçsüz düşmüş belliki ondan böyle üstüste hastalık modları tahminimce. annende kalırken biraz dinlenebilirsen düzelirsin inşallah.
Antalyalı arkadaşlar htc ve egem bayramda denize bile girebilirsiniz zorlasanız yahuu, ne güsell. bizim de şansımıza enn bol tatilli yılda eve hapsolduk, neyse seneye Elifcikle gezeriz inşallah.
varmı bayramda biryerle kaçma planı olan?
nerocum senin nasıl gidiyor annensiz mücadele? teksin değil mi şimdi?
Selam arkadaşlar.......Nasılsınız?
Yağızı uyuttum,açtım oktay ustamı yemek tarifleri veriyor bana,aldım önüme saralle kutusunu size bakıyorum.Canım bu aralar acayip tatlı istiyor yav.
Yavrukirpi canım önce bir kırkını doldur,sonra kanamanın durumuna bak,sonrada elif müsade ederse,ki etmeyecek,ondan sonra yolu bulmak kolay kız
Birde acıya hazırlıklı ol tatlım,helede 1 senedir tık yoksa
Dırım canım kötü olaylar geçirmişsin,neyseki toparlamışsın.Rabbim ağız tadınızı bozmasın arkadaşım ya.Ulen ne oluyor bu kaynanalara ya,yemeğin yapılıyor temizliğin tamam,oğlununda gönlü hoş ediliyor.Daha ne istiyorsun allahtan belanı
Canan tatlım bende seni çooook özledim.Temiz kalpli arkidişim benim.
armut ekşi olabilir elmayla başla bide önceleri tek tek verki yani sade elma sade şeftali gibi alerji yaparsa anlarsın ne alerji yaptığınıKızlar yağıza milupanın elma armut püresini aldım.Ben dah hiç birşey vermedim ilk bunu versem zararı olurmu.
Yoksa önce meyva suyuylamı başlasam?
aramıza hoş geldin ikiz annesiiii iki bebekler zorluklara hoşgeldinnnnbiz geldik
merhaba kızlar..herkesler iyidir İnşallah..ben iyi değilim..psikolojim çok bozuk..anlatırım bir ara...telefonum bozuldu,okuldaki bilgisayarım bozuldu....benim moralim bozuk.....
Birce gözün aydın canım,günün en iyi haberi buydu..çok çok sevindim...
Canan nasılsın,eğer telim yapılırsa yarın öğlen seni aramak istiyorum uygun olur musun?kayınpederinin durumunu bildiğim için pat diye aramak istemedim...ayrıca o dediğin özlü sözü bende çok severim:)))
maşallah cnm inş. hepsini severler.. muhallebiyi ilk verişte ne kadar ve hangi kıvamda vericeksin cnm bende aldım milupanın yapmadım daha üzerindeki tarife göremi yapıcam?
maşallah rabbim nazarlardan korusunbirbirlerini uyandırıyorlar malesef belki yakında alışırlar birbirlerinin sesine uyandırmazlar annesi.. benim kızımında kafası yamuktu ısrarla diğer tarafa yatırdım o çevirdi ben çevirdim en sonunda düzeldi:))
tatlım çocuktan çocuğa göre değişiyor biz şimdiye kadar olan bütün aşılarımızı sorunsuz atlatık gayet rahattık yanimerhaba arkadaslar cuma gunu kizlarimin asilari olacak sabahtan verem asisi ogleden sonrada karmalar.herkes cocuklar cok etkileniyor birhayli keyifsizlesiyor diyorlar.insallah az sorunla atlatiriz o gunu .si yaptiran varmi icinizde cok sorun oldumu
kizlar ben ikizlerden firsat bulup nete bile giremiyorum ilk defa bu aksam rahatim suan uyuyorlar sanki ruyada gibiyim hala uyuduklarina inanamiyorum.surunuz yetiyormu yetmedigi durumda mamaya basladinizmi mama ne kullandiniz deneyimlerinizi benimlede paylasirmisiniz
Canan firdos nevtar saolaun arkadaşlar önerileriniz için.
Canancım armut değilmiş yanlış yazmışım elma ve şeftali karışımıymış.
Tamam kızlar dediğiniz gibi yaparım.
Önce tek tek ve suyunu veririm o zaman.
çokşükür...çok sevindim bircecimçok...biz geldik
nie sıkıldın hayırdır canım???merhaba kızlar..herkesler iyidir İnşallah..ben iyi değilim..psikolojim çok bozuk..anlatırım bir ara...telefonum bozuldu,okuldaki bilgisayarım bozuldu....benim moralim bozuk.....
Birce gözün aydın canım,günün en iyi haberi buydu..çok çok sevindim...
Canan nasılsın,eğer telim yapılırsa yarın öğlen seni aramak istiyorum uygun olur musun?kayınpederinin durumunu bildiğim için pat diye aramak istemedim...ayrıca o dediğin özlü sözü bende çok severim:)))
artvinlim bi kavuşamadık telde be:))) ben arıom sen duymuyon sen arıyon ben duymuyom:))Dorukcum maşallah sen başlamışsın ekgıdaya,oh yarasın fıstıklarıma.
Benimkine yedir bol bol,yesinde kuvvetli gelin olsun.
Canım bende verdim milupanın şeftali ve elma karışını.Önce ekşi geldi galiba yüzünü buruşturdu,ama sonra bayıla bayıla yedi.Az verdim korktum dokunur diye.Nasıl elime bakıyor edepsiz.
Ah canım benim çok şükür oğluşun iyi ve yanında maşallah.
Hastanede giidip emziriyormuydun,maşallah küçük beyime emmiş annesini.
Canım yağızında kafası yamuk biraz.Bazı tedbirler alıyoruz hep aynı tarafa yatırmıyoruz,uyanıkkende diğer tarafına yatırmayı çalışıyorum.Pek dönmek istemiyor dikkatini çekecek birşeyler koyuyorum yanına mecbur dönüyor.
canım ben bebelac aldım. canana sordum bende aynen cananın tarifi gibi yapdım. benim cadılara 1 kaşık yetmedi ağladılar kaşığın peşine 1 kaşık daha yapdım biraz suluca yapdım meyvepüreleri gibi..maşallah cnm inş. hepsini severler.. muhallebiyi ilk verişte ne kadar ve hangi kıvamda vericeksin cnm bende aldım milupanın yapmadım daha üzerindeki tarife göremi yapıcam?
maşallah rabbim nazarlardan korusunbirbirlerini uyandırıyorlar malesef belki yakında alışırlar birbirlerinin sesine uyandırmazlar annesi.. benim kızımında kafası yamuktu ısrarla diğer tarafa yatırdım o çevirdi ben çevirdim en sonunda düzeldi:))
bizim 2. ay aşımız biraz ateş yapdı şurup verdim düşmedi fitil verdim düştü şükür. cuma 3. ay aşımız var stres oluyorum stresmerhaba arkadaslar cuma gunu kizlarimin asilari olacak sabahtan verem asisi ogleden sonrada karmalar.herkes cocuklar cok etkileniyor birhayli keyifsizlesiyor diyorlar.insallah az sorunla atlatiriz o gunu .si yaptiran varmi icinizde cok sorun oldumu
ben hastanedeyken başladım valla.önce nental kullandım sonra aptamil şimdi bebelac kullanıyorum...kizlar ben ikizlerden firsat bulup nete bile giremiyorum ilk defa bu aksam rahatim suan uyuyorlar sanki ruyada gibiyim hala uyuduklarina inanamiyorum.surunuz yetiyormu yetmedigi durumda mamaya basladinizmi mama ne kullandiniz deneyimlerinizi benimlede paylasirmisiniz
allah kuvvet versin canom sana... senin bebeler tilki uykusuna yatıohaha gül canım gül seni güldürdüysem ne mutlu bana hahaha
tamamen kendine bırak hiçççççç karışma dikkat çekmeye çalışıyor uyma ona sorun devam ederse pediatri ile görüş netten soru sorma siteleri var ordam danış bi uzmana
allah analı babalı büyütsün size bağışlasın
aramışsın şeker gördüm mesaj geldi arıycam seni bekle beni hahahah
armut ekşi olabilir elmayla başla bide önceleri tek tek verki yani sade elma sade şeftali gibi alerji yaparsa anlarsın ne alerji yaptığını
aramıza hoş geldin ikiz annesiiii iki bebekler zorluklara hoşgeldinnnn
ara canım sürekli yukarıda olmuyorum müsait değilsem müsait değilimderim yada meşkule atarım aşağı şnince ararım kuşummm ne sıktı bakimm senin canınıııı
tepeleme 1 yemek kaşığından yap göz kararı suyla kavanoz maması kıvamında olacak bid epüf noktası önce sıvı görünür ama bi kaç dakika içinde katılaşır dip not olarak ekleyeyim
baktınki 1 kaşığı rahat yedi zorlanma yarın 2 kaşıktan yap öyle öyle çoğaltırsın canım
womenlove ananadasın demek bakıma girdin gir anam naber nasılsın bakimmm
ayyy gece gene zor bi gece geçirdim 1 saat içinde abartmıyorum 20 kez kalktım artık nasıl sinirlendiysem gece kendimi kaybedip çığlığı basmışım nasıl bi of çektiysem boğazım yırtılmış vallaha baktım eşim hemen kalktı tamam sakin ol ben bakarım felan dedi devrim tabi benim çığlığıma dahada ağladı bende bağırarark söylenerek uykuya dalmışım sabah 5 e kadar uyumuşum offf bıktım artık inanın ya ölmeleriniisteyecek konuma geliyorum artık gece 12 de mustafaya muhallebi yedirdim oh mi,s gibi yedi dedim sallamaya başaldım ama o kadarda yavaş sallıyorumki yemek yedi midesi bulanmasın diye böğğğğğğğğ bi kustuuuu halı koltuk üst baş battı bide ona sinir oldummm
sabah kalktım gene ikiside çığlık içinde kahvaltı yaptır alt üst değiştir uyut 11 oldu saat biraz bend euyuyum dedim çünkğ kahvaltıdan sonra rahat 45 dk 1 saat uyuyolar neysem yattım uyuyamadım kalk kızım canan dedim evini mok götürüyo bi yerden başla deidm mutfağa girdim klasik mutfak işleir salon a girdim sonra derle topla dünden çamaşır yıkamıştım asmak bugüne nasip oldu heheheh
çorba yaptım bebelere saat 2 gibi yukarı çıktım çay içtim 3 te aşağı indim oğlanı yukarıda bırakıtm kızımla başladım yemeklre çorba yaptım ıspanak pişiridm mutfağa pirinç dökmüştüm süpürgeyi çıkarıdm genel evisüpüreyim diye sadece mutfağı süpürdüm sildim salonuda sadece süpürdüm inanmazsınız şuan hala süpürge ortada yarında kalan yerleri bi süpürürüm arife günüde genel temizlik yaparım
pöfff işte böle karularrrr
Nero ve medine ne mutlu size daha 6 ay aşınız yok.
Ben bu aşı zamanları çok stres oluyorum.
Medine canım merak etme birşey çıkmaz allahın izniyle.
Canım çok yandıysa ondan dokundurtmuyordur,korkmuştur yavrum.
canı yandı demekki kuzumun benimkilerde huzursuz bugün poyraz çarptı herhal evin içindeNero benimde oglum cok agladı şimdide ayagını hiç oynatmıyo dokunturtmuyo sanırım acıdan yapıyor..
Başka bir sorun cıkmaz inş yaa ...
ay evet gerçi ben çok soğukkanlıyımdır......Nero ve medine ne mutlu size daha 6 ay aşınız yok.
Ben bu aşı zamanları çok stres oluyorum.
Medine canım merak etme birşey çıkmaz allahın izniyle.
Canım çok yandıysa ondan dokundurtmuyordur,korkmuştur yavrum.
biz geldik
aşkk kadını geldiii...
canım benim kuaföre diye çktım alt kattaki komşunun oğlu yeni doğan torunu gelmiş almanyadan
bi 5.dk. uğradım....
oradan kuaföre kaçtım ama kuaförüm salı günleri kapalı unuttum tabi...
geri döndüm ...kuzularım uykudan kalkmıştı...sonra halam geldi...hepberaber çıktık..halam sağlık ocağına gidecekmiş hepberaber gittik...oradan g.o.p meydana gittik annem fiziğe gitti...bende çocukların kan testini özel gop daki doktora mail atabilmek için tarayıcı aradım bulamadım eski müd.fax çektim o mail attı sonra halamla çocuklar meydanda oturdu ben tek pusetlere yağmurluk aldım....kendime şık bir çanta aldım...tabi kendimden borç aldım:))aytunç bey 2 ay sonra ödeyecek bana....sonra gittim spor ayakkabı aldım...ihtiyaçtı erteliyordum...iyi oldu ..hep sonra sonra kıymetim kalmadı anasını satiiiimmm...
oradan eve geçtik...alt kattaki komşu çay yapmş....bizde hediyesini aldk...zıpladık gittik oraya...oradayken doktora vs. mail...attım sahibinden com..mail gelmiş
gerizekali ne kadar adam varsa beni buluyor...biri 25 bin veririm istersen yazmışşş....anana babam versin diyecektim ona...biride vade yaparsanız bu numaradan arayın demiş...öküzzzzzzzzzzzzzzzzz
canancığım..msj aldım tşk.ederim...o an arayamadım...uygun değildim....sonrada halamlar yemeğe kaldı annem hamsi pilavı yaptı...banyoyadan çıktım...seni aradım uygun değildin sanırım sonrada sen aradığında ben çocuklara muhallebi yediriyordum......
aksamları babam uyumadan nete giremeyeceğim kızlar ....annem dedi babam uyuz oluormuş pc..o yüzden girmeyeceğim....tartışma yaşamaktan yoruldum...
yarın sabahta erkeden sağlık ocağına gideceğim tahlillerimi yaptıracağım..bakalım başaracakmıyım...çünki önce doktor tahlil kağıdı yazıyormuş...onlarda 9 da geliyorlarmış...annemde sen de ikizlerim var..gelemem de dedi...bakalım uyuzluk yapmazlarsa halledeceğim...
bu gece alişe cerrahtan randevu alacağım cerrahpaşadan ...perşmebede onu götüreceğim...eşimde gelemzmişşşş bayram üstü işleri çok yoğunmuşşşşş
benden böleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?