geldim canancğım ama eve girer girmez annem fiziğe gitti.....
bende hemen alişle ömeri uyuttum...o arada aslı ile konuştum...sonrada mutfağa geçtim...çocuklara çorba yaptm...çay koydum makinadan bulaşıkları çıkardım....
halam geldi...üstüeki komşuda seslendi kısır yapalım die...gel dedim halam bizde...geldi...
çocuklar uyandı....onları pofpofladım....sofra kurdum kadnlar toplandı yedik içtik...
ancak geldimmmm....
:18: aman yarabbiiiiiii
ne oldukiiiiiiiiiiiiiiiiiii
okadar çok ayrıntılı anlatıyorsunkı şaşkınlıkla okuyorum
artvinliii kızzz naberrr
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Bu hafta ful misafrimm vardı,doğru dürüst giremedim bakamadım.
Aman geçmiş epeyce geçmiş olmuş.........Oku oku bitmedi yav.
Annemdeyiz bizde canım,bu gece kalıcaz yine bize uykusuz gece yani.....
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Bu hafta ful misafrimm vardı,doğru dürüst giremedim bakamadım.
Aman geçmiş epeyce geçmiş olmuş.........Oku oku bitmedi yav.
Annemdeyiz bizde canım,bu gece kalıcaz yine bize uykusuz gece yani.....
yaa hayatımmm al bi park yatak yaaa
onda uyur çocuk......yada şöyle yapalım cnm bizimkiler yatmıyorlar zaten yatakta kaynanadan gelirken şimdi kaldıracağım....benimkini alın ....ama sonra geri alırım..sebebinide söyleyim...ailemde kimsede yokttu ben çok para harcadım..kuzenimin vs.çocuğu olursa kullanırlar diye sarıp sarmalayım kaldırayımm onlarda kullansınn
yaaaaaaa kimse yokmu sohbett edecekkk banyoo yapacağımmm üşeniyorum
ulen ben varım beni kaile almıyonmu:))
ayyy hakketten çok güzelmiş
tabi bu son derece profosyonel eldne çıkmış bi topuz mahalle kuaförleir ne kadar yapar bilmem sünger felan anlamazlar sanırım ama beğendim bak kuaförde taşlı tokalar oluyor zaten ben bu topuzu bu kadar yukarıda değilde biraz daha aşağıda ensedne topuz yaptırsam ne dersin?
bu şaşkınlığına bende şaşırdımsen hamileykende ben böyle yazıyordum doğurdun çocukların büyüyor aynıııııı
aşkkkadını neden senin yazılarına takıyo herkes anlamış değilem okumasın o zaman seni takip eden hayranların gelir okur ben çok keyif alıom valla.. yaz bacım yaz günde kaç kez nefes aldığınıda yaz ben okuram istemeyende mrkına hakim olup okumasın
bu kafaya canta vurmakda ne oluyor onu anlamadım
ii akşamlar herkeseee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?