günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar...geçmişe bakamadım.umarım herkes iyidir...öptüm hepinizi....
slm kızlar bebekleri yıkadık şimdi mamalarını yedirdim uyuttum yarına Ankara yolcusuyuz Allah izin verirse.bir yere gitcemiz zaman çok stres oluyorum topaln toplan bitmiyor şunuda alayım bunuda alayım derken dünya kadar eşya oluyor.15 gün kalcam dr gitcem kontrollerim var az önce kız dellendirdi beni öyle bir bağırmışım ki çocuk korkudan sıçradı sabrım kalmıyor bazen. muhallebilerinin biraz kıvamı koyu oldumu mümkün değil yemiyolar ya benimkiler bir türlü kilo almıyorlar 8 aylığa yaklaştık 8 kilo anca olduk bi tanıdığımında ikizleri var aynı kiloda doğdular bizden1 ay öndeler 10 kilo olmuş bebeklerikadın çalışıyor bide bebekler bakıcıda.ben ii bakamıyomuyum diye canım sıkılıyor bakıyom hala minikler ne yapsam acaba?
ah tatlım benim
sen bu günlerde hep gergin stresli olduğundan ancak şikayet edebiliyosun neşen olsa kıkır kıkır muhabbett ederiz tabi birde çocuk etkenleir var
geçecek hepsi ya merak etme herşey zamanla düzelecek
yavrum peynir çay yumurtalı ekmek
yeter :))))
konu secda olunca herşey mübah oluyor yavrumm
çok öptümmm
1 numarası uyku için
2 numarası kolik için
3 numarası iştah için tatlım
biz 1 numarayı kullandık
yok canım karışmak değil burda herkes birbirine fikir veriyo
tatlım benim oğlum 6 aydan beri geceleri mama içmiyo daha doğrusu mama içmiyor kızımda bazen 1 kez 90 lık yada hiç
son 1 haftadır şöyle bi terori uyguluyorum ama gece yatırdıktan sonra işte 10-11 arası uyuyolar ben 12 ye kadar felan bekliyorum uykularınd amuhallebi yapıp yediriyoum yutuyolar hemde gündüz yedirdiğimden daha rahat yediriyorum yüzüme tüküren eden yok heheh
zaten şiiri yazraken en çok senin tepkini merak ederk yazdım ikizim benim hahahaha
olsun canım ben yanlış anlamam sen ara müsait oldukça...
ukalalık yapmak istemem ama kızının kilosuna 41 kere maşallah kusmasıda bence fazla yedirdiğinden kaynaklanıyor fazlaısnı atıyordur bebekleirn 3 ay sonunda doğum kilosunun 2 katına ulaşması beklenir litaratürde böyle yani sneinki 1 ayda nerdeyse 2 katı olmuş
sorma ya mustafada yemek yedirirken sürekli memeleirme tekme atıyor o kadar kuvvetliki tekmeleride canımı nasıl acıtıyor anlatamam bağırıyorum bazen yapma yater diye
canancım ukalalık ne demek ayıbettin, yok beaaa nerdeyse ikiye katlamış da değil, %25 fln artmış. bir de memede ayarı bilemiyosun ki, ben hep 15 dk emziriyorum, geçince çekiyorum ama bazen çok abartı kusuyor, bir de yedirdikten 2 saat sonra mesela burnundan gelerek kusunca endişeleniyorum, yoksa ağzının kenarından sızanlar normal tabii.
berennaz iimiş yine sizinki, biz başkente götüdük hiçbir numara yoktu, hiç beğenmedim, uzmanlığını bile almamış meğer daha doktor bi de para verdik üstüne. denenesi yani lokman hekim.
iyi geceler
18 den 22 ye kadar ağladılar birini susturuyorum öbürü başlıyor ne zor avutmak çok yoruldum yeni uyudular çok şükür gündüzde hiç uyumadılar nasıl düzene sokarım bilmem eşim gelince yan komşuya geçtim ods bırakmadı kahve içtik sohbet derken 1 saate yaklaşmış eve bir geldim ikiside ağlıyor eşim tırlatmış susturamamış defol git bu evden minik bebeklerin var nasıl gidersin ilk defa seni dövmek istedim diye bağırdı durdu çok küstüm zaten yarın annesi,babası,kardeşi gelecek tatili burda geçirecekler ayrı şehirde olmak çok kötü gelen gitmiyor anasını satayım ne güzel ankaradayken hiç olmazsa evlerine yatmaya gidiyorlardı çok gerginim çok
hepinizi ve miniklerinizi öptüm
selam şekerim ben bomba gibiyim sen nasılsın bakalımmmm:)))selmm hatunlar... cano nbr şekerimmm.....
tatlım kusurabakma ama eşin acuk haklı sanırım kızma ona erkekler 1 aylık bebeyle neydeceğini bilemezki bu tarz zamanalrda bebeğin birini yanına al birini eşine bırak hani komşuya markete felan giderken ben öyle yapıyorum od a bi taneseiyle baş edebiliyoriyi geceler
18 den 22 ye kadar ağladılar birini susturuyorum öbürü başlıyor ne zor avutmak çok yoruldum yeni uyudular çok şükür gündüzde hiç uyumadılar nasıl düzene sokarım bilmem eşim gelince yan komşuya geçtim ods bırakmadı kahve içtik sohbet derken 1 saate yaklaşmış eve bir geldim ikiside ağlıyor eşim tırlatmış susturamamış defol git bu evden minik bebeklerin var nasıl gidersin ilk defa seni dövmek istedim diye bağırdı durdu çok küstüm zaten yarın annesi,babası,kardeşi gelecek tatili burda geçirecekler ayrı şehirde olmak çok kötü gelen gitmiyor anasını satayım ne güzel ankaradayken hiç olmazsa evlerine yatmaya gidiyorlardı çok gerginim çok
hepinizi ve miniklerinizi öptüm
cnm 2 bebekle yola çıkmak zor gerçekten, hangi semte geliyorsun? vedat köseoğlunu herkes çok beğeniyor ne kadar cnm muayene ücreti? iyi yolculuklar.
canom bende gece çok besleniyorlarsa ondan uyumuyorlardır belki diyecektim ama öylede değilmiş, gündüz nasıllar hani bir ihtimal çok uyuyorlarsa gece uyumuyır dicem ama uyumayan hiç uyumuyor
benimkiler uyurken biberonu bile almıyor muhallebi hayatta yemezlar birde uykudan uyandırırsam 1 saat ağlayıp inatlarından ne yiyorlar nede geri uyuyorlar acaip inatçılar valla..
cnm bu zeynep tokuşun buz patasni yaparken bir topuzu vardı sade nette bulabilirsen bak ben hep severim ama değişik bişey olsun dersen bu çok demode kalır.. öperim çokk
yok canım çok beslenmiyoar önceden hiç yemiyolardı gece mama vermeyi bi kre denedim şimdi hep yediriyorum yani gündüzde işte kahvaltıdan sonra 45 dk 1 saat arasında uyuyolar sabah 7 de kalkmışlarda 3 posta uyuyolar ama 9 da kalklarlarsa 2 posta uyutuyorum onlarda genelde 1 saati geçmiyor önceden daha kötüydü 20dakka uyurkardı bu ilaçtan sonra 1 saat felan uyuyolar ama
ay kızlar bu gece saat 1 den 7 ye kadar aralıksız uyudum ya şaka gibiiii
zeynepin topuzu hakketten bak bu iyi fikir iyiki şu kk varya :))) resmini bulayımda çıkartayım kuaföre götüreyim
merhaba kızlar uzun bi süredir takip edemedim forumu kayınvalidem ameliyat oldu i kızlarla ve onunla ilgilenmekten fırsatım olmadı.Ayrıca uzun bir sürede yanında kaldım ordada net yok ondan sebep yani..Yoksa ihmal edermiyim foruma girmeyi....Çok özledim herkesi...Çıtır kızlarım da büyüyolar teyzeleri dişlerimiz çıktı emeklemeye başladık ayy çok güzel şeyler bunlar rabbim herkese taddırsın inş...Hayırlı cumalar herkese..Artık fırsat buldukça buralardayımm
canancım google dan göesellerde zeynep tokuş buzda dans yazınca çıkıyor..
daha uzun uykular senin olsun darısıda başıma:))
vil Allah bağışlasın yavruşları..
ay devamı gelsin şekeirm bi gecelik yetmezzzz
bugün bi arkadaşımla konuştum ona bebek görmeye gidecektimde saat 10 da yatıyor sabah 8.30 da kalkıyor diye bazen yaşıyomu diye kontrol ediyorum hatta diyo 5 aylık bu bebek allahım benim ne günahım vardı bana 2 tne uykusuz canavar verdin yaaa
Valla canım kısır cekti dirim afiyet olsun..
Bizde annemle baklava acıcaz kendimi cok hamarat gördüm
Valla canım kısır cekti dirim afiyet olsun..
Bizde annemle baklava acıcaz kendimi cok hamarat gördüm
ben geldim....
sabahdan sağlık ocağına gittik aşı için. e tabi bu aile hekimliğine geçilmiş.herşey değişmiş. neyse ebe geldi alalım dedi. öksürüğü var dedim geçmedi. bi dr görsün dedi ok dedim.girdim dr yanına soydu çok güzel muayene etti. valla bizim özel dr böle bakmıyo. neyse ciğerlerini üşütmüş dedi. ilaç yazdı.bayram sonrası yapalım aşıyı dedi. tarttılar 7 kilo beren 6.200 irem maşallah kızlarıma kilolarıda çok iyi dediler. yani aşı işi yattı. umarım berenimde tez vakit iyileşir yavrum öksürükden tıkanıyo.
ordan direk komşuma geçdim.sağolsun bişiler hazırlamış yedik içtik eve geldim alt üst değiş evi topla oldu bu saat hayla yemek yapmadım niyetimde yok:)
herkesleri öpüom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?