Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canancım ukalalık ne demek ayıbettin, yok beaaa nerdeyse ikiye katlamış da değil, %25 fln artmış. bir de memede ayarı bilemiyosun ki, ben hep 15 dk emziriyorum, geçince çekiyorum ama bazen çok abartı kusuyor, bir de yedirdikten 2 saat sonra mesela burnundan gelerek kusunca endişeleniyorum, yoksa ağzının kenarından sızanlar normal tabii.

berennaz iimiş yine sizinki, biz başkente götüdük hiçbir numara yoktu, hiç beğenmedim, uzmanlığını bile almamış meğer daha doktor bi de para verdik üstüne. denenesi yani lokman hekim.

geldim kankim

yani bebeklerde reflü oluyor doğal karşılanıyor buda yaşına kadar geçiyor bu kusma eskiler fazlaısnı atıyor derler şimdi sen dr soracan oda sana reflü diyecek belki için rahatlasın diye şırınga ile verilen bi ilaç var onu verecek ben ilaç kullanmaman için söyledim yani kusma fışkırırcasıan değilse hani ağzından karşı duvara kadar kusmalar felan oluyo o zaman tehlikeli ama onun dışında her çocuk kuusyor inan tabi anneler olarak kussun istemiyoruz yedikleri içinde kalsın tombiş olsun istiyoruz ama neysem sen yinede götür bakalım dr bazen mide kapakçığı tam oluşmadığındanda kusmalar oluyor sanırım

ağda yaptım ta bacaklarıma eşim çok alay eidyodu bu bacaklar seninmi benimmi karıştırır oldum diyodu bende alayaım hadi deidm netten topuz modeli bakıyom pazara düğün var ya hala bluzun altına ne giyeceğimi ayarlayamadım aslınca candanın düğününde aldığım bi takım vardı onun pantolonunu giyecektim ama saten kumaştan annemde dediki pijama gibi duruyo fikrimi caydırdı ykındada fikrine güveneceğim kimse yokki sorayım yarın giyineyimde ceziye sorayım bide bakalım o ne diyecek

yok yokk ben doktoru onun için sormuyorum, çocuğun kırkı çıktı hala rutin takip için kesin bir doktorda karar kılamadık da ondan arıyorum 2. aydan itibaren devam için. burada sadece sizlerin deneyimlerinizi sordum bu konuda, dedim ya ilaç kullanmayı sevmem zaten.benim yeğenim öyle püskürterek kusardı, dediğin gibi karşı duvara giderdi neredeyse, hastanede fln yatmıştı. neyse durum bööyle yani. kociş sallamaktan sıkıldı sanırsam, artık görevi dvralayım en iyisi,hadi herrkese iyi gecelerrr

Bizim oglanda hala burnundan gelir bende cok yediginden düşünüyorum bazende gaz cıkarınca falan oluyo eskisi kadar yok şükür geçti mesela aptamılı kullanıyooduk cok yapıyodu sonra sma ya geçtik fazla olmadı

Canan nasılısın canım nasıl gidiyo bebiler uyyomu

resmini çek koy fikir verelimmm.
yaw ben de enn son doğuma giderken aldım bacaklarımı, offff orman gibi oldum bi bayram temizliği yapsam artıkın.

ay eşim pc ye bişiler yaptı hiç bişey yapamıyorum 2011 bişeyini yüklemiş msn beile açmıyor internet sayfasını 40 defa tıklayınca açıyorum nq tuşu çalışmıyor şimdide altıntı yapamadım
neysem
MEDİNECİM
İYİYİM YA YORGUNUM DAHA DOĞRUSU VALLA BİZ 10 AYLIĞIZ HALA KUSUYORUZ HALA BURNUMUZDAN GELDİĞİDE OLUYOR İNAN

AŞK KADINI
BAKIYOMDA BU GÜNLERDE BEN GELİYOM SEN GİDİYON HEEE DÜVERİMMM

YAVRUKİRPİ
VALLAHA YARIN GÜNDÜZ GİYİNİP ÇEKEYİM RESİM WOMEN KARIISI YÜKLERSE BURAYA ONA GÖNDERİRİM FİKİR VERİRSİNİZZ

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.6 haftalık hamileyim.şimdiye kadar tek kese vardı.bugün doktora gittim 2.kese göründü.ama içinnde bebek falan gözükmedi.doktor dediki bu kkkkkendiliğinden yok olabilirde yada gelişebilirde.ikiz gebelikler nasıl belli oluyor acaba.benim gibi olanınız varmı içinizde.

senin gibi olanlar var aramızda ama sonuç dr dediğin gibi kendiliğinden gidebilierde bebek gelişebilirde
zaman gösterecek hakkında hayırlısı olsun

iyi geceler
18 den 22 ye kadar ağladılar birini susturuyorum öbürü başlıyor ne zor avutmak çok yoruldum yeni uyudular çok şükür gündüzde hiç uyumadılar nasıl düzene sokarım bilmem eşim gelince yan komşuya geçtim ods bırakmadı kahve içtik sohbet derken 1 saate yaklaşmış eve bir geldim ikiside ağlıyor eşim tırlatmış susturamamış defol git bu evden minik bebeklerin var nasıl gidersin ilk defa seni dövmek istedim diye bağırdı durdu çok küstüm zaten yarın annesi,babası,kardeşi gelecek tatili burda geçirecekler ayrı şehirde olmak çok kötü gelen gitmiyor anasını satayım ne güzel ankaradayken hiç olmazsa evlerine yatmaya gidiyorlardı çok gerginim çok
hepinizi ve miniklerinizi öptüm

kız cidden nasıl bebişleri evde bırakıp yan komşuya kahve içmeye gidebildin ??:26:

canım benim şimdiye kadar tek bebektin rahattım bundan sonra yorucu ve yıpratıcı dönemdesin cnm....
kocan haklı ama tepkisi yanlış cnm
neden haklı ??iki tane bebek ve o onlara karşısavunmasızzz....ağladklarında ne apacağını bilemiyor....ondan sinirlenmiştir....

ailesinide tınlama boşver...ama tek bebekle olan rahatlığı bulamazsın diyeyim sana
o yüzden işleri kaynana yık...10 gün düzenin kaybolsun ama çocukların bakımsız kalmasın...sen iş yaparken hizmet ederken kaynanan senin gibi ilgilenmez çocklar cnm

günaydnlar biz kalktık bu gece güzel almşım uykumu aliş uyanık ömer uyuyor...alişin elinde tlf müzik açmmış oynuyor yaaa....ömerde rahatsız oluyor kafasın sokuyor yastığın altına....
şimdi mama diye bağrıyolar öptüm bugündeyoğunum kızlarrrrrrrrr

günaydın..
akşam sohbetler olmuş.. ben 11 e kadar kızları zor uyuttum. sonra 4 gündür yapamadığım banyomu yapdım.birazdan kızları aşıya götürcez.. offf çok stres oluyorum
birce iyi oluyo iyi gitmişin böylelikle ne yaşadığımızı anlıyolar yoksa aaa nerki bunlara bakmakda diyolarya:)))kıymet bilceği yerde neler diyomuş bak...

Benimde böyle oldu canım vardı ama pek saglam değil dedi kendiliğinden akabilir hamd olsun bişi olmadı canım hayırlısı olsun hakkında

Doruk canım hadi hayırlısıyla git ..
Cabları acımasın kuzuların inş..Hani bazı hemşirelerin eli hafif derlerye öyle olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…