geldim kankim
yani bebeklerde reflü oluyor doğal karşılanıyor buda yaşına kadar geçiyor bu kusma eskiler fazlaısnı atıyor derler şimdi sen dr soracan oda sana reflü diyecek belki için rahatlasın diye şırınga ile verilen bi ilaç var onu verecek ben ilaç kullanmaman için söyledim yani kusma fışkırırcasıan değilse hani ağzından karşı duvara kadar kusmalar felan oluyo o zaman tehlikeli ama onun dışında her çocuk kuusyor inan tabi anneler olarak kussun istemiyoruz yedikleri içinde kalsın tombiş olsun istiyoruz ama neysem sen yinede götür bakalım dr bazen mide kapakçığı tam oluşmadığındanda kusmalar oluyor sanırım
ağda yaptım ta bacaklarıma eşim çok alay eidyodu bu bacaklar seninmi benimmi karıştırır oldum diyodu bende alayaım hadi deidm netten topuz modeli bakıyom pazara düğün var ya hala bluzun altına ne giyeceğimi ayarlayamadım aslınca candanın düğününde aldığım bi takım vardı onun pantolonunu giyecektim ama saten kumaştan annemde dediki pijama gibi duruyo fikrimi caydırdı ykındada fikrine güveneceğim kimse yokki sorayım yarın giyineyimde ceziye sorayım bide bakalım o ne diyecek
iyi geceler
18 den 22 ye kadar ağladılar birini susturuyorum öbürü başlıyor ne zor avutmak çok yoruldum yeni uyudular çok şükür gündüzde hiç uyumadılar nasıl düzene sokarım bilmem eşim gelince yan komşuya geçtim ods bırakmadı kahve içtik sohbet derken 1 saate yaklaşmış eve bir geldim ikiside ağlıyor eşim tırlatmış susturamamış defol git bu evden minik bebeklerin var nasıl gidersin ilk defa seni dövmek istedim diye bağırdı durdu çok küstüm zaten yarın annesi,babası,kardeşi gelecek tatili burda geçirecekler ayrı şehirde olmak çok kötü gelen gitmiyor anasını satayım ne güzel ankaradayken hiç olmazsa evlerine yatmaya gidiyorlardı çok gerginim çok
hepinizi ve miniklerinizi öptüm
iyi geceler
18 den 22 ye kadar ağladılar birini susturuyorum öbürü başlıyor ne zor avutmak çok yoruldum yeni uyudular çok şükür gündüzde hiç uyumadılar nasıl düzene sokarım bilmem eşim gelince yan komşuya geçtim ods bırakmadı kahve içtik sohbet derken 1 saate yaklaşmış eve bir geldim ikiside ağlıyor eşim tırlatmış susturamamış defol git bu evden minik bebeklerin var nasıl gidersin ilk defa seni dövmek istedim diye bağırdı durdu çok küstüm zaten yarın annesi,babası,kardeşi gelecek tatili burda geçirecekler ayrı şehirde olmak çok kötü gelen gitmiyor anasını satayım ne güzel ankaradayken hiç olmazsa evlerine yatmaya gidiyorlardı çok gerginim çok
hepinizi ve miniklerinizi öptüm
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.6 haftalık hamileyim.şimdiye kadar tek kese vardı.bugün doktora gittim 2.kese göründü.ama içinnde bebek falan gözükmedi.doktor dediki bu kkkkkendiliğinden yok olabilirde yada gelişebilirde.ikiz gebelikler nasıl belli oluyor acaba.benim gibi olanınız varmı içinizde.
günaydın..
akşam sohbetler olmuş.. ben 11 e kadar kızları zor uyuttum. sonra 4 gündür yapamadığım banyomu yapdım.birazdan kızları aşıya götürcez.. offf çok stres oluyorum
birce iyi oluyo iyi gitmişin böylelikle ne yaşadığımızı anlıyolar yoksa aaa nerki bunlara bakmakda diyolarya:)))kıymet bilceği yerde neler diyomuş bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?