ii akşamlar herkeseee...
iim tşk ederim yazılarını zevkle okuyorum:))) kocam yok kaynanaylayız şüphesiz burası harika:)))
berennaz06 onceşlıkle sen muhatabım degılsın ve sozlerını dıkkate almıyorum
bırsen ayıp edıyorsun menepozlu donemımde falan degılım gayette ıyıyım soledıgım seyın manası anlamayana soleyım cok ayrıntı yazıorsun usenmıorsunda anlamında ıdı ben sahsen usenırım okadar ayrıntı yazmaya yoksa sneın yazdıklarını yargıladıgım veya rahatsız oldugumdan falan degıldı ama sendekı bu bana karsı olan onyargıyıda anlayabılmıs degılım
öncelikle sana şunu diyeyim cnm ...burada tartışma yaratma
çok keyifle sohbetediyoruz aynı dilde konuşuyoruz...
menopozlu dönemde (ben genelde sevdiğim insanlardan ters bişey gördüğümde menopozamı girdin derim) ki senide öle görüyordum
ama anladımki sen öle görmüyormuşsun.....ve sana karşı ön yargım olduğunu düşünüyorsun.....öle düşünüyorsanda konuşmazsın benleee[/QUOTEpes dıorum baska bısey dıyemıorum
kucuck bırsey soledım acıklamasınıda yaptım kavga yaratan cadalozun tekı oldum soledıgım cumleyı espırı olarak alsaydın keyıflı sohbetımız devam ederdı terslemek veya yanlıs yerden almak yapılacak en son sey olmalıydı buraya gelmıordum kaç gundur facebooktakı kk arkadaslarımdan bır kaçı gelmemı ıstedıgı ıcın geldım gelmıskende dedıkodu kazanı kaynatırız dıye dusundum cocukmuyuz allah askına hepımızın colugu cocugu var ne tartısması ne gergınlıgı bunun ıcın gelmedım ama sunada tepkım var hymaryy e aynen katılıorum bırbırımıze ne bu oklava gostermek canta vurmak falan hos deıl ıyı aksamlar birsen sana konu lutfen uzamasın gereksız bırseyı uyutmenın mantıgı yok
ayrıntılara önem veren kardeslerımızxde var demekkı :)))
iyi akşamlar herkese ya bu aşılardan sonra yavrularım huy değiştirdi ağlama krizlerine giriyorlar ve bizim gaz sancılarımız hala bitmedi siz ne durumdasınız ve ne zaman bitecek oğlum sürekli yüzüstü yattığından sünnet olduğunda nasıl yatıracağımı düşünüyorum sırtüstü kesinlikle yatmıyor
sanırım bu manyagın ucunu bana dokundurmak ıstedın bırsen
öncelikle sana şunu diyeyim cnm ...burada tartışma yaratma
çok keyifle sohbetediyoruz aynı dilde konuşuyoruz...
menopozlu dönemde (ben genelde sevdiğim insanlardan ters bişey gördüğümde menopozamı girdin derim) ki senide öle görüyordum
ama anladımki sen öle görmüyormuşsun.....ve sana karşı ön yargım olduğunu düşünüyorsun.....öle düşünüyorsanda konuşmazsın benleee[/QUOTEpes dıorum baska bısey dıyemıorum
kucuck bırsey soledım acıklamasınıda yaptım kavga yaratan cadalozun tekı oldum soledıgım cumleyı espırı olarak alsaydın keyıflı sohbetımız devam ederdı terslemek veya yanlıs yerden almak yapılacak en son sey olmalıydı buraya gelmıordum kaç gundur facebooktakı kk arkadaslarımdan bır kaçı gelmemı ıstedıgı ıcın geldım gelmıskende dedıkodu kazanı kaynatırız dıye dusundum cocukmuyuz allah askına hepımızın colugu cocugu var ne tartısması ne gergınlıgı bunun ıcın gelmedım ama sunada tepkım var hymaryy e aynen katılıorum bırbırımıze ne bu oklava gostermek canta vurmak falan hos deıl ıyı aksamlar birsen sana konu lutfen uzamasın gereksız bırseyı uyutmenın mantıgı yok
yaaa allah aşkına yaaaa seni anlamıyorummm gelme yazma sana uymuyorsak ...seni çağranlar buradayken gel onlara yaz.....
hymarry katılıyorsanda git onla konuş sohbet et...benim yazdklarıma cvp verme...
ama sana şunu hatırlatırım hamişler topiğnde kavga ettin...hymarry açtığ topiğe geldin kavga ettin hemde hymarryleee şimdi buraya gelmişşş konuşuyorsunn
önce şöyle durr kendine bak..sonra konuşşşşşşşşşş
biraz gerginsin sanırım erenzeyno halbuki ne güzel sohbetler yapıyodun burada kimsenin kimseye bişi dediği yok ki büyütmeyin bence
iyi akşamlar herkese ya bu aşılardan sonra yavrularım huy değiştirdi ağlama krizlerine giriyorlar ve bizim gaz sancılarımız hala bitmedi siz ne durumdasınız ve ne zaman bitecek oğlum sürekli yüzüstü yattığından sünnet olduğunda nasıl yatıracağımı düşünüyorum sırtüstü kesinlikle yatmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?