Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

berennaz06 onceşlıkle sen muhatabım degılsın ve sozlerını dıkkate almıyorum
bırsen ayıp edıyorsun menepozlu donemımde falan degılım gayette ıyıyım soledıgım seyın manası anlamayana soleyım cok ayrıntı yazıorsun usenmıorsunda anlamında ıdı ben sahsen usenırım okadar ayrıntı yazmaya yoksa sneın yazdıklarını yargıladıgım veya rahatsız oldugumdan falan degıldı ama sendekı bu bana karsı olan onyargıyıda anlayabılmıs degılım

iim tşk ederim yazılarını zevkle okuyorum:))) kocam yok kaynanaylayız şüphesiz burası harika:)))

hahaha kaynanaylaysan burası müthişşşşş olur burasııııııııı

offfffffffffffffff biri beni banyoya kovalasınnn

tuvalet ihtiyacımızdan sonra banyo ihtiyaçlarımıda yazıyorum ilgilenlere hahhahaa:84:

öncelikle sana şunu diyeyim cnm ...burada tartışma yaratma
çok keyifle sohbetediyoruz aynı dilde konuşuyoruz...

menopozlu dönemde (ben genelde sevdiğim insanlardan ters bişey gördüğümde menopozamı girdin derim) ki senide öle görüyordum
ama anladımki sen öle görmüyormuşsun.....ve sana karşı ön yargım olduğunu düşünüyorsun.....öle düşünüyorsanda konuşmazsın benleee

ama ne olursdada olsun kı bır kısı benden rashatsız oldu dıye keyfımı kacırıcak degılımmmmm
almınam cınarım hosgeldın hosgeldın

iyi akşamlar herkese ya bu aşılardan sonra yavrularım huy değiştirdi ağlama krizlerine giriyorlar ve bizim gaz sancılarımız hala bitmedi siz ne durumdasınız ve ne zaman bitecek oğlum sürekli yüzüstü yattığından sünnet olduğunda nasıl yatıracağımı düşünüyorum sırtüstü kesinlikle yatmıyor

benimkilerdede ollmuştu durduk yere uğunmuşlardı karma aşıdan olabilir dedi doktor paranox fitil koydum geçti 1 gün sürmüştü senin 6. ayda vurulmuştur karma hala devam ediyosa bi doktora sor istrersen

biraz gerginsin sanırım erenzeyno halbuki ne güzel sohbetler yapıyodun burada kimsenin kimseye bişi dediği yok ki büyütmeyin bence

belkı vardır gergınlık ama ben bole eften puften seylerı kocaman apılmasına sınır oluorum bırde su oklava ve canta gosterılmesıne neyse basıt seylere tadımızı kacırmayalım nasıl bebısleırn

ben çıkıyorum yaaa ne bu beeeeeee

canı isteyen geliyor abuk sabuk konuşuyor sayfanın tadını kaçırıyor..ahkam kesiyor

insanlara saygı gösterdikce sustukca kendilerini bişey sanıyorlar....yeterrr...

BEĞENMEYEN GELMESİN OKUMASIN YORUM YAZMASIN

bizde olmadık aşımızı korkuyorum valla.. sanırım çok korkuyorlar bir süre atlatamıyorlar.. gaz için bşy kullanıyor musun cnm?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…