Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

çığlık çığlığaaaa

ZAMAN SADECE BİRAZCIK ZAMAN
SON BULDUĞU YERDE SEVGİLER BİR TEK ANN

GİDİYORUM BÜTÜN AŞKLAR YÜREĞİMDE
GİDİYORUM KOKUN HALA ÜZERİMDE
SANA KORKULAR BIRAKTIM
BİRDE YENİ BAŞLANGIÇLAR
BİR KENDİM BİR BEN GİDİYORUMM

pekağlağım bu sıralar bu gün düğünde bile gelin anasına sarılıyo ağlıyo düğün sonunda
ben onlara bakıyorum hüngür hüngür ağlıyorum hamilemiyim neyim nerden geliyo bu duygusallık

zuhalcim ya maalesf ama malesen birtek reism bile çekilemedim hain koca hiç çekmedi varmı aranıza benim kadar şansızı ya çocuklarımla bile adamakıllı resmim yok planım düğün sonrası stüdyoya gidip resim çektirmekti ama saç baş dağılsı resimde kaldı salondada çektiremedim

selamlar

saatlerdir ağlıyorlar

cemrenin vucudunda kızarıklıklar oluyo. bağırıyo sürekli susmuyo. akşam çaya kayınvalideler geldi onlar gelince iyice kudurdu. sesi kesilene kadar ağladı. ödüm koptu poposuna sertçe vurdum ancak kendine geldi ((((( dr götürdüm kızarıklık için bi krem verdi ama çokta işe yaramıyo bayramdan sonra kendi dr na götürcem...

şimdi içini çeke çeke uyuyo

olmadı ama şimdiiii, sen beğendin mi bari, nasıl oldu içine sindi mi?

sezeni de patlatmışız yakışırr, ben de o zaman ;
"gitme dur ne olursun, gitme kal yalan söyledim
doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim
aramızda yaşanacak yarım kalan birşeyler var
gitme dur daha şimdiden özzledim" diyeyim sana

elif uyumuşken gidip ben de uyuyayım bari, haydi iyi geceler herrkese.

iiyi geceler kizlar...

bizm afra uyyodu ciglik cigliga uyandi bende az surup verim dedim boguluyodu ya salliyorum sirtina vuruyorum yok yavrum yaa ic cekerek uyyoo

fatos hos geldn cnm seni cok iyi anliyorum insan rahat edemiyo baska yerde ama iste mecbur..

burcu cnm mukemellsiniz ALlah hic ayirmasin ins...

canan ayni bende oyle cocuklarimla hic resmim yok sinir olyrm hic durmuoklar ki birlikte cekinelim...

günaydın kızlar...
dün sabahdan sonra girmeye fırsatım olmadı. çok yoğundum.markete git gel. çamaşıryıka çocukları yıka evi temizle.falan filan çok yoruldum yattığımda gece2.5 du. bide kocişle kavga ettim üstüne .kızlarda sabahın bi körü uyandı.üfffff.. kavacığa gidicezsanırım bugün. hiç gidesim yok çocuklar yerleriniçok yadrgıyolar valiz valiz eşyalar beşik puset arabada tepemize kadar dolu onca yol...
neyse geçmişi okudum. hasta bebişlerimiz varmış. çokk geçmiş olsun hepsine... hepinizi seviyorum... tekrar giremezsem şimdixen hepiniin bayramı mübarek olsun canlarım....

Günaydın........

Herkes bayram öncesi pek yoğun ne güzel.......

Aslı aman işin zor anacım çocukla bieyerde kalmak işkence resmen.....Göya gezmeye gidiyoruz....Pöf ne gezmesi beee.Dün sana çok güldüm sabahın 6 sında ayaktayız yazmıştın........Gülme komşuna gelir başına.......Bugünde biz sabahın 6 sında ayaktaydık.Yağızın konuşmasıyla uyandım,anam dedim bu çocuk uykusundamı konuşuyor yoksa,yataktan bir kaltım baktım uyanmış uykusu açılmış,beni görünce nasıl neşeleniyor gülüyor.Hayırdır bu saatte dedim saat 8 e kadar uyumadı ya.

FİRDOS demekki daha hazır değil dedik bizde.Neyse 6.ayımızı tamamlamamıza azkaldı.

FATOŞHANIM sen annende rahat edemeyeceksen nerede rahat edeceksin ya;?Babanın yaptığıda hoş olmamış kusuruma bakmada...Biz bile anneme gidince tek çocukla ortalık savaş alanı gibi oluyor.Ama ne yapalım çocuk olunca kaçınılmaz işte.

BİRCE canım allah bozmasın mutluluğunuzu huzurunuzu.......Ama bence karanı çıkarmasaydın keşke,daha çok yeni çıktı hastane ortamından,dışarıya kalabalığa ayak uydurması zor olur,mikrop kapar allah korusun.Aman ne bileyim buda benim düşüncem.

MEDİNE okuyunca yazını elim ayağım boşaldı resmen.........Ya ben çok korkuyorum boğaza kaçma olayından.Yağızında saolsun doğduğundan beri arada kaçar boğazın.Hele ilk doğduğunda her mama yerken 2,3 kezz kaçıyordu....

DRIM canım valla sen çok iyi bakıyorsun çocuklarına.Ama bence evine yerleşsen kendi düzeninde baksan çocuklar bu kadar sık hasta olmaz.İnsan evinde olmayınca düzeni çok bozuluyor.

CANAN oh düğünlerede gidilmiş sefan olsun.Koysana fotolarınızı.......Görelim şu topuzunu....
Tatlım sende düğüne gitmeden çektirseydin fotonu.Düğünden sonra iki çocukla sende halmi kalır bee.

off ne sıkıcı bır gun gunaydın herkese daha bayram temızlıgım yapılıcak kızım bugun verdıgım mamayı kusmadı ıns kusmaz artık bızde gece 5 te ayaktaydık su saatte uyudular bazen cıldırıcak gıbı oluorum ıkısı bırden aglıolar yetısemıorum tek basıma ole cok sınırlenıorumkı sonrada cok uzuluorum off acaba bır benbı boleyım yoksa herkes sınırlenıomu bebelere
temızlık yapılıcak bebekler yıkanıcak camasıırlar yıkancak kurular toplncak utulenecek tuvalet ve banyo hıjyen yapılıcak ve bunlar tek basına yapılıcak pöfff aglamak ıstıyorum hıc bısey yapasım yok ımdat
tabı aynı zamandada bebeklerle ılgılenılıcek nedır cılem yarabb ama ıyıkı yan komsum var cok ıyıler 3 kız bır anne bazen cok bunaldıgımda bırakıorum onlara bazen onalr gelıo bazen ben gıdıorum cok yardımcı oluolar saolsunlar ama herzamanda ebekle gıdılmıokı ınsanın yuzu yemıo bellı saatten sonra neyse gıdeyım kusanayım techızatlarımıda bı gırıseyım bebeler duruoken allah yardımcımız olsun ınss
amın...

şimdiden herkese hayırlı bayramlar güzel anneler....
erenzeyno canım bende bazen ağlamak iştiyorum senin gibi.hatta şimdi bile...
ama Allah yokluklarını acılarını göstermesin pıtırcıklarımızın iyiki varlar.

merhaba kızlar tadsız tuzsuzum...malum hastalıklar birde eşimle tartışmamız canımı skıyor...
şuan kaynanadaym....dün annemdeydik...kahvaltıdan sonra evimize geçtik...ama annemlerde çok sağlam kapıştık....eşim annesine toz kondurmuyor..ve bende karar aldım...açmayscağım ağzımı...sesizliğimle cezalandıracağım....canımdan bezdirdi beni.......dün eve geçtik..hemen ev işine giriştim..önce atak odama girdim..bütün tülleri perdeleri makinaya attım..yazlıkları kaldırdm..kışlıkları çıkardım giymediklerimi ayıkladım...birtek gardolabımı çekemedim heryeri sildim... toz aldım...yatk odamın camını sildim...nevresimini değiştirdim......sonra çocukları besledim...uyuttum...eşimide çocuk odasına yolladım...oturma odamın camın sildim tülünü yıkamıştım..astım..koltğu kanepeyi çektim sildim...halım yıkanmıştı...güzelce serdim...üzerini yine kapattım mecburen açık renk halı....koltuklarıda kapattım....çocuk odasını sildim süpürdüm....oranın tülünü yıkamadım camınıda silemedim.....
yazlıkları kaldırdım...çocukların....sonra atre mutfak bitti....banyomu bitiremedim..eltim bayramda burada olamayacağı için dün aksam ma aile bizi topladı..onlara gideceğimiz için temizleemedim.....eltime gittik..
kaynana oturuyor baş köşede diğer eltimlerde geldi....ama taze gelin gelmedi...oturma izni olmadığı için ayda 1 rusyaya gidiyor bunun biletini satmışlar gidememiş...moreli çok bozuk olduğundan gelmedi.....ben olsadım eşimmm olmazzzzzzzzzzzzzz derdi...kaynım laf bile söyletmiyor...

neyse eltim opğça kek salata vs yapmış....kaynanam sofrada daha ellikere eline sağlık dedi....
ben yanında o kadar yapıyorum...bana bende yapardım diyor hep...

neyse oradan kaynanaya geçtik...ana oğul içeri oturma odasına geçti bende salona...çocuklar oyuncaklarına saldırdı...kaynanam ayyyy özlemişler diyor...birsende ttn özlemiş diyor...beniçeride pc başındaydım....eşimin hiç sesi çıkmıyor...................

geçen hastanede yatıyyoruz haberi yok eşime tlf açmış birsen tatlımı yapacakmıdiye eşimde yapacak ama biz hastanedeyiz ömer yatıyor diyor....ogün kadın birkere daha aramadııııııııııııııı...............
bugün bütün eşyamızı topladım.....çocuklar uyusun şekerpare yapacam kurabiye poğça yapacağım...çocukları yıkarım sonrabanyoyu temizlerim...eşim kaynıma söylecek bugün müsayit olursa valizleri götürecekler..bayrama inş. evdeyiz bizden böyle kızlarr

Son düzenleme:
merhaba kızlar..istanbuldan arkadaşlarım geldi,yarın gidiyorlar..fıtsat bulmuşken gelip bayramınızı kutlayayım dedim..biz evdeyiz bu bayram..annemler burda zaten..eşimin ailesi hatayda oturuyor..bize çok uzak ve bebekler küçük olduğu için o kadar yolu göze alamadık..böylesi daha güzel oldu..

Deniz Oğuz ve Kağan Samet bütün güzel teyzelerinin ve kadeşlerinin bayramını kutluyorlar:)

iyi bayramlar herkese...çoook öptümmmm

firdoscum çok tşk ederim yazdıkların için okumuştum ama seninkilerin prematüre olduklarını unutmuşum:)bunaklık böle bişi olmalı.sabiha paktuna içinde senin dediğinde doğru olabilir herşeyi yesin diye çocukları yemeklerden soğutma da olabilir haklısın bu yönden hiç düşünmemiştim

burcu allah bi daha ayırmasın hiç birbirinizden inş.
womenlove bitiyo senin için kötü günler inş artık kendi evinde istediğin gibi bak çocuklarına kimsenin suratını lafını çekmeden inş hiç olmazsa huzurlu yatarsın yatağına.
bende dün ilk defa havuç suyu verdim çocuklara kaşıkla verdim ama biberon önermiyolar diye onunda yarısı yere gitti çocukların ağzı kıpkırmızı oldu çok komiklerdi:))havuçdan sonra elmaya geçeyim diyorum ne dersiniz?

türkün aklı sonradan gelirmiş bu arada herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun kazasız belasız bi bayram geçirirsiniz inş

ohbee sonunda bayram temızlıgımde bıttı of ne yorgunum anlatamam kaç saattır aralıksız temızlık allahım yardım ettıde bebeler uyudular ben tam temızlık bıttı yatayım derken ıkısıde uyandılar :)))

yarın muhtemelen gorusemeyız herkesın bayramın en ıcten dılekelrımle kutluorum ve guzel bebıslerınızın gozlerınden opuorum bayramımız hepımızın mubarek olsun ve sevdıklerımızle beraber guzel bır bayram gecırmemız dılegıyle herkesı opuyorum...

ben geldimm firidoscuğum ve winston cnm mutlu bayramlara huzur içinde bir bayram dilerim...

winston cnm havuç suyunu 3 gün ver cnm alerji yapıyormu yapmıyormu bak
denediğin her meyveyi 3 gün vereceksin alerjik reaksiyon veriyormu
sonra başka meyve dene...bütün meyveleri bu şekilde dene cnm
sonra mesela elma ve havuç suyunu karıştr..bu arada 3 aylık görüyorum sizi erken değilmi cnm??
biz 33 haftalık doğduk ama normal bebekler gibi başladık ek gıdaya 4 ay bitiminde

neromm ne oldu kuzummm

dün verdim bugünde verdim bi alerji görmüyorum şimdilik bizde 34 haftalık doğduk bu ayın 20 sinde 4 ayımız bitecek üç beş gün beklemiim dedim açıkcası sırf mama yapmaktan sıkıldım çocuklara onlarda sıkılmıştır eminim aynı şeyi yemekten diye verdim:)))elmadan sonrada şu milupanın muhallebilerine mi geçsem diyorum:))
sanada ii bayramlar canım ailenle sevdiklerinle beraber inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…