artvinli masaALLAH canım... kilosu boyu vok iyi masaALLAH ..
Erenzeyno canım ben söyle düşünüyorum bu cocukla alakalı mesela ben verdim oglum gazdan duramıyodu bende hemen bıraktım bir süre sonra basladım cocuk sana yolu sösteriyo zaten mesela bizimkiler almak istemeyince büskürüyor resmen birakıyorum bazen zorluyorum bakıyorum aglıyo 1 kasakda alsa yeter die düşünüyorum ...
ben ne yesem elime bakıyolar yemek istiyolar öyle kilolarıda cok fazla değil
ya yazılanları okuyunca ozellıkle artvınlının 5 aylık olmasına ragmen dr erken demıs ek gıdaya ben cokmu erken verdım acaba dıye bır streslendım suan
artvinli masaALLAH canım... kilosu boyu vok iyi masaALLAH ..
Erenzeyno canım ben söyle düşünüyorum bu cocukla alakalı mesela ben verdim oglum gazdan duramıyodu bende hemen bıraktım bir süre sonra basladım cocuk sana yolu sösteriyo zaten mesela bizimkiler almak istemeyince büskürüyor resmen birakıyorum bazen zorluyorum bakıyorum aglıyo 1 kasakda alsa yeter die düşünüyorum ...
ben ne yesem elime bakıyolar yemek istiyolar öyle kilolarıda cok fazla değil
Herkese iyi bayramlar :79:
bizdende herkese iyi bayramlar,,
nerom valla bende senin gibiyim ..
mutlu,huzurlu,kavgasız,tasasız,sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım.:80:
hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum
Ben anne olmasaydım...eğer acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım!!!38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı...sen olmasaydın eğer ben asla 'anne' olamayacaktım!!!bir çocuk doğduğunda bir anne doğarmış..bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!!!
Içimden geldi ve tüm annelerle paylaşmak istedim...
pek gelen olmamış gelenler de merak etmemiş ama sıkıntımı paylaşıp gitmiş gibi olmıyım dedim..
çınarın ultrasonunda yolunda gitmeyen bişey çıkmadı..şükür tüm iç organları sağlıklı..reflü tedavisine başladık..3 hafat kullanıcaz ilaçları olmadı bi dahaki ay ilaçlı mide filmi çekilecek..inşallah gerek kalmaz ve bu ilaçlarla çözümleriz maşallah 2 gündür hiç kusmadı paşam..
herkese güzel bayramlar..
herkese ıyı bayram sabahları ole sınırlıyım ole cok aglıorumkı su saatte salya sumuk acayıp moralım bozuk moralım bayramım hıc bıseyım kalmadı bende gırdım sızle paylasmak ıstedım
bu yapılan sey bana cok koydu bunca senelık hayatımda ılk kez bole bı bayram gecırmek zorundayım neyse herkesın derdı var zaten bırde ben cıkmayım
pek gelen olmamış gelenler de merak etmemiş ama sıkıntımı paylaşıp gitmiş gibi olmıyım dedim..
çınarın ultrasonunda yolunda gitmeyen bişey çıkmadı..şükür tüm iç organları sağlıklı..reflü tedavisine başladık..3 hafat kullanıcaz ilaçları olmadı bi dahaki ay ilaçlı mide filmi çekilecek..inşallah gerek kalmaz ve bu ilaçlarla çözümleriz maşallah 2 gündür hiç kusmadı paşam..
herkese güzel bayramlar..
herkese ıyı bayram sabahları ole sınırlıyım ole cok aglıorumkı su saatte salya sumuk acayıp moralım bozuk moralım bayramım hıc bıseyım kalmadı bende gırdım sızle paylasmak ıstedım
bu yapılan sey bana cok koydu bunca senelık hayatımda ılk kez bole bı bayram gecırmek zorundayım neyse herkesın derdı var zaten bırde ben cıkmayım
İkiz anneleri bende sizin gibi bir hafta önce ikiz annesi oldum.Vücudumda sezeryandan sonra aşırı ödem ve şişlik oldu.Sizlerde de olmuşmuydu ve ne zaman geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?