Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

benımkıler meyve puresıne baslayalı kakalarını kendılerı yapmaya basladıoncelerı fıtılsız kaka yapamıolardı gaz sorunlarıda azaldı kızın kusması dısında ama sadece mamayıda ksuuodu bugun ne hıkmetse hıc kusmadı yawrum hero babynın meyve purelerı yan etkı yapmadı bızde yedıkce yemek ıstıolar hele oglum cok severek yıyo vermesem aglıo kasıkla agzına verıorum elımı tutuyo

Ben anne olmasaydım...eğer acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım!!!38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı...sen olmasaydın eğer ben asla 'anne' olamayacaktım!!!bir çocuk doğduğunda bir anne doğarmış..bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!!!

Içimden geldi ve tüm annelerle paylaşmak istedim...

ya yazılanları okuyunca ozellıkle artvınlının 5 aylık olmasına ragmen dr erken demıs ek gıdaya ben cokmu erken verdım acaba dıye bır streslendım suan

Canım dr.başla dediyse bence en doğrusu budur.
Bizim dr.daha erken diyor şimdiden zorlamıyalım bağırsaklarını diyor.6.aydan sonra başlayalım dedi.Bende dr.dinliyorum.

Canım benim çok saolasın.

Herkese iyi bayramlar :79:

bizdende herkese iyi bayramlar,,
nerom valla bende senin gibiyim ..

Sizleredee iyi bayramlar arkadaşlar.
mutlu,huzurlu,kavgasız,tasasız,sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım.:80:
hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum

iyi aksamlar ben geldim...size yazdıktan sonra çocukları yıkadım onlarda beni yıkadı resmen...sonra babası ile giydirdik..hemen mutfağa koştum pilav yaptım.....salata yaptım çocukların çorbasını hazırladım babası yedirdi...sonra sofrayı kurdum oturduk yedik..hemen bulaşk işine girdim....bitirdim oturdum dinlendim....duşa gireyim dedim....önce banyoyu temizledim tabii....eşim duş alırken camı kapatmış bende duşa kabine klozete...lavobaya domestos dökmüştüm...anam zehirleeneceğim o kadar koku olduki..çocuklar içeride diye kapıyıda açamadım gözlerim yanarak duş aldım...çıktım.......çocuklara ilaç verdik...şimdi hem çay içiyorum....hem size bakıyimm dedim.....

HERKESE MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU VE NEŞELİ BİR BAYRAM DİLERİZ

pek gelen olmamış gelenler de merak etmemiş ama sıkıntımı paylaşıp gitmiş gibi olmıyım dedim..
çınarın ultrasonunda yolunda gitmeyen bişey çıkmadı..şükür tüm iç organları sağlıklı..reflü tedavisine başladık..3 hafat kullanıcaz ilaçları olmadı bi dahaki ay ilaçlı mide filmi çekilecek..inşallah gerek kalmaz ve bu ilaçlarla çözümleriz maşallah 2 gündür hiç kusmadı paşam..

herkese güzel bayramlar..

face de okumuştum,kim yazmışsa ,yani şiirin sahibi her kimse gayet güzel yansıtmış duygularımızı değil mi ?

Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın aaafine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

canım yaa yarın aramayı düşündüğüm için yazmadım bişey yinede çok geçmişş olsun erkeğimin bişeyciği yokmuşş..yarın konuşuruz cnm:)

herkese iyi geceler.....misafirimiz online kişiden fazla....hahaa

kankamlada görüşemedik bugün püfffffffffff aramadıda heçççç ülennn öldükmü merak etttttttttt dimiii

uleeeeeynnnnnnnnnnnnnnn tam kırkbir sayfa okumuşum oku oku bitmedi .
kaç gündür girmedim dur bir bakayım hatunlar neler yapmış dedim anammmm
saat 2,30olmuş yanmışım .yarın bayram ve ben daha yatacagımmm neysem
hepiniz iyisiniz şükür bebişlerin bazıları rahassız onlarada geçmiş olsun
hepinize iyi bayramlar kocaman öpüyorum

herkese ıyı bayram sabahları ole sınırlıyım ole cok aglıorumkı su saatte salya sumuk acayıp moralım bozuk moralım bayramım hıc bıseyım kalmadı bende gırdım sızle paylasmak ıstedım
bu yapılan sey bana cok koydu bunca senelık hayatımda ılk kez bole bı bayram gecırmek zorundayım neyse herkesın derdı var zaten bırde ben cıkmayım

hayırdır ne oldu??

İkiz anneleri bende sizin gibi bir hafta önce ikiz annesi oldum.Vücudumda sezeryandan sonra aşırı ödem ve şişlik oldu.Sizlerde de olmuşmuydu ve ne zaman geçti.

Canım çok geçmiş olsun tekrar.Oh çok şükür hiç birşey yokmuş çınar paşamızda.
Bizdede kusmalar oluyor,korkuyorum valla böyle okuyunca...Çok öpüyorum.

Hayırdır canım?çocuklarmı sıktı canını?

İkiz anneleri bende sizin gibi bir hafta önce ikiz annesi oldum.Vücudumda sezeryandan sonra aşırı ödem ve şişlik oldu.Sizlerde de olmuşmuydu ve ne zaman geçti.

Hayırlı olsun ikizlerin arkadaşım.
Benimde hamileliğimde çok ödemim vardı,nasıl bacaklarım davul gibiydi.
Doğumdan sonra bol bol su içtim hemde deli gibi,idrarla attım ödemlerimi 1 haft.bile sürmedi.

Dırımcım sanada hayırlı bayra<mlar.

Herkese iyi bayraamlar kızlar...

QUOTE=burcinn;16247859]pek gelen olmamış gelenler de merak etmemiş ama sıkıntımı paylaşıp gitmiş gibi olmıyım dedim..
çınarın ultrasonunda yolunda gitmeyen bişey çıkmadı..şükür tüm iç organları sağlıklı..reflü tedavisine başladık..3 hafat kullanıcaz ilaçları olmadı bi dahaki ay ilaçlı mide filmi çekilecek..inşallah gerek kalmaz ve bu ilaçlarla çözümleriz maşallah 2 gündür hiç kusmadı paşam..

herkese güzel bayramlar..[/QUOTE]

Canım cok sevindim bir şey cıkmamasına RAbbim korusun inş

ERenzeyno canım her ne ise konu sıkma canını sen minnak yavrularını düşün gerisi yalan hersey gececek emin ol..

merhaba kızlar....3 gün önceki msjlar silinmişş....

biz erkenciğiz yine...aksam arkadaşım vardı oturduk sohbet vs. güzel geçti....
dün canım çıkmış koltukda uyumuşum.....balkonda birsürü çamaşır var ütü var püfff püfff hahaha..ütüde var ama yapamam bugün..
bugün arkadaşımın ailesini ziyaret edeceğiz.....oradanda arkadaşıma geçeceğiz.....sonra kaynanaya gidip son kalan eşyalarımızı alalım....
şimdi kaçıyommm bulaşık makinası gece bitmiştir...onu yerleştirip çay demleyimm..öptümmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…