Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

en son size yazdıktan sonra ömeride uyutup...saat 1 gibi fındık kırmaya başladım yarım kilo fndık kırdım rahat...ayklarken aliş uyandı....sonra hemen alişe yoğurt yedirdim tam bitiyordu ömer kalktık onuda yedirdim kaynanada markete gitti bayram için....tam poğça yoğuracaktım.. eşim geldi...çocukları o oyalarken...bende hemen poğça yoğurdum o fırındayken...fındıklı kurabiye yapayım dedim...oturum fındıkları dövdüm...rondo yok burada anam deli oldum kavonozla 10 saatt kır neyse onuda yaptım...poğça pişti onu çıkardım kurabiyeyi koydu...sonra şekerparayi yoğurdum...onu attım...bulaşıkları yıkadım...çamaşır astım...pirnç ıslattım...geldim oturmaya baya yoruldum valla....

alerjk bişi yoksa cnm ver ...dediğim gibi sonrada diğer meyveyi...4 ay bitiminde verebilirsin milupanın diğer markaların kavonoz mamasını ilk etapta 2-3 kaşık verebilirsin yerlerse yarım kavonoz bile verebilirsin cnm

alerjk bişi yoksa cnm ver ...dediğim gibi sonrada diğer meyveyi...4 ay bitiminde verebilirsin milupanın diğer markaların kavonoz mamasını ilk etapta 2-3 kaşık verebilirsin yerlerse yarım kavonoz bile verebilirsin cnm

son bi soru meyve suyunu kaşıkla verdimde zor oldu acaba küçük biberonlar var ya onlarla mı versem?emmek gibi sandılar özellikle kızım yarısı dışına çıktı

ay ben çocuklar yokken bile üşenirdim poğaça falan yapmaya ki hiçde yapmadım 2 çocukla unu elime bile almam:))))helal olsun maşşallahın var

aşkk olsunnnnn:94:sorr tatlm yaaaa ben sizin döneminizde soracak kimseyi bulamıyordum...sen bulmuşken sonuna kadar kullan

valla çok sağol herkese herşey sorulmuyo etrafımda erken doğuran yok ki bırak ikiz olsun burası ilaç gibi geliyo kafada dağılıyo bişilerde öğreniyorum hepinizden allah razı olsun

Selam kızlar.

Sabah çıktık dışarı anca girdik eve....

Yağızı bayramdan önce kontrole götürelim dedik.Maşallah oğluma 7 kilo olmuş.Boyumuzda 64 cm olmuş.Kafasında konak vardı çok yoğundu onun için krem verdi,birde bacakları sertleşmişti,muhtemelen kilotlu çorap yapmıştır dedi onda krem verdi.
Kan ilacımızı günde 2 kez 8 damlaya çıkarttı saçlarımız dökülüyordu kansızlıktan oluyormuş.
Birde alttan dişlerimiz çıkmaya başlamış jel verdi onun içinde sürekli kaşıyordu el hep ağızda sıpanın.
Oturtturabilirsin artık dedi ama bastırmak için çok erken dedi.
Yüz üstü yatırınca geri doğru sürünüyordu oda emekleme şekliymiş.Bizimki saolsun ileri doğru değil geri doğru sürünüyor.Ek gıdaya daha erken 1 ay daha mama ve anne süütü dedi kilo alımı çok iyi çünkü dedi.
İşte bizden böyle arkadaşlar.
Ben çıkıyım daha birsürü işlerim var.Yine ziyaret ederim sizi....

maşallah ya zaman ne çabuk geçiyo yağızı senin karnından beri takip ediyorum şimdi 5 ayı bile bitmiş ufak bi tosun olmuş da dişleri bile çıkıyo:)))
yanlız günde 16 damla fazla değil mi yaa kiloya 1 damla demişti doktor bana

valla çok sağol herkese herşey sorulmuyo etrafımda erken doğuran yok ki bırak ikiz olsun burası ilaç gibi geliyo kafada dağılıyo bişilerde öğreniyorum hepinizden allah razı olsun

ne demek cnm yaa sor...buradayken herzaman cvp veririm

ohh maşallahh yağıza...hertürlü emekler çocuklar daha çokk şaşrtıcı şeyler göreceksin cnm...dişinizde erken gelior bu biraz kötü yaa vücut direnci düşüyor bağışıklık zayıflıyor...inş. siz bizim gibi olmazsınız......

yaa ben regli olacağım...son 3 aydır regli dönemlerinde nezle olacakmışım gibi oluyorum ...........
bide şimdi yoruldum ondan sanırm neyse ezan okundu..ben gidem çocukları yıkaym..sonrada pilav atayım ocağa...yemekten sonra banyoyu temizleyeceğimm....bende duş alır yatarımm

bu arada ananenm bize arife günü yıkanırsak bir buğday tanesi kadar uzarsınız derdi...

öptümmmmmmmm

selamlar

tüm ikiz annelerinin ve tatlı bebişlerinin bayramı kutlu olsun.

rabbim sağlığı ve huzuru eksik etmesin.

iyi bayramlar...

Evet canım ya zaman nasıl geçiyor değilmi?Büyüyoruz teyzesi çok şükür.
DR.önce günde 2 kez 12 damla vermişti toplam,bende kabız yapıyor diye sadece günde 1 kez 6 damla veriyordum.Bugün sordum öyle olmaz dedi 6 damla sabah verince etkisi 12 saatmiş,geri kalan 12 saatini demirsizmi geçirsin dedi.

Öyel canım ya hergün farklı şeyler keşfediyoruz yağızda.Rabbim herkese evlat sevgisi taddırsın......Babasıyla benii şaşırtıyor hep,yağızı izlemek nasıl keyifli anlatamam.
Evet banada erken geldi ama kısmte.
DR.birde dediki erkek çocukalrının bağışıklık sistemleri kız çocuklarına göre daha zayıf olurmuş,o yüzden dedi anne sütünü ne kadar çok alırsa okadar bağışıklık sistemi kuvvetli olurmuş.Sütünü arttır çaylar iç dedi.Bu süt durumu çok üzüyor beni şimdi günde sadece 2,3 kez anne sütü alabiliyor.

ya yazılanları okuyunca ozellıkle artvınlının 5 aylık olmasına ragmen dr erken demıs ek gıdaya ben cokmu erken verdım acaba dıye bır streslendım suan

artvinli masaALLAH canım... kilosu boyu vok iyi masaALLAH ..

Erenzeyno canım ben söyle düşünüyorum bu cocukla alakalı mesela ben verdim oglum gazdan duramıyodu bende hemen bıraktım bir süre sonra basladım cocuk sana yolu sösteriyo zaten mesela bizimkiler almak istemeyince büskürüyor resmen birakıyorum bazen zorluyorum bakıyorum aglıyo 1 kasakda alsa yeter die düşünüyorum ...
ben ne yesem elime bakıyolar yemek istiyolar öyle kilolarıda cok fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…