kokusuz kaka muhabbeti iyi olmuş harbiden, şu sinirle bile güldürdün beni Alminacım saol. yani çok kötü kokulu değil, zaten sadece süt içen çocuğun kakası kokulu olmuyor pek yaa, ya da bana kokmuyor. canım benim şu anki kusma problemim reflüden ziyade akut bir durum, yani tamamını çıkarması, hasta gibi çocuk biraz, ondan tedirginim.ya kızlar bu bakıcıyı gönderecegimde, hesabını keeceğim gün mü söylemeliyim, yoksa Fatma hanım şu tarihe kadar devam edebiliece diye önceden mi söylemeliyim, önceden söylersem de boşlayabilir, çocuğa ya da eve zarar verebilir diye korkuyorum, öbür türlü akşam çıkarken al bugüne kadarki hesabın eyvallah demek ne kadar etik bilmiyorum. off ki off
htc cnm iyiyim sen nasılsn????
yaa kızlar 3-6-9 ay kız kıyafeti varmı???bizim merdivenci kadına vereceğim durumu yok kadının
zuhalciğim etik olarak kadına 15 gün önceden söylemen gerek...yokda madur olur....benim başıma geldi çok kızdımiş hayatımdaki ilk kazıktı bana
sana,evine çocuğuna zarar veremez cnm nedemek dağ başımı....
aayyyy fatoşcuğum buradayım cnm bu ara mola verdim...okuyorum sadece....
nasılsın??DÜN gece yazdıklarını okudum..çok üzüldüm cnm rabbim sağlık sıhat versin hep..
ama şu koca tarafına bende sinir oluyorum.....ben 40 gün yattım hastanede kaynanam birkere geldi,oda kocam getirdi..
millet şaşırmıştı bide bana gelen öğlen yemeğini yemişti..ben yemeyeceğim demiştim...
nefretttttttttttttttt ettimm ben kaynanamdan....bencil,onun kadar kendi seven bir kadın görmedim daha doğru anne görmedim
ya bide bu uyku düzeni nasıl oturacak bebeklerde.ne yapmalıyım galiba ben beceremiyorum uykularını düzene sokmayı.
okuyorum yazmaya halim yok... adetliyim baklarımdan aşağısı felç gibi...
kızlar bu çorbaya alternatif bişi yokmu??? sebzeli muhallebi mesela...???çorbayı yeiremiyorum veletlere...
kızlar dun ebemız ke gıdalar baslayın anne sutu almırlar dedı ve ek gıda tablosu verdı mercımek corbası yogurt corbası yogurt kat yumurta sarısı 1 cay kasıgı falan yazıo
sız bebeklere nasıl yapıodunuz corbaları gercı gecmıste yazılı ama araması cok uzun ıs yogurt corbası mercımek ve sebze corbası tarıfı yazarmısınız bebekler ıcın
çok sevınırım gercekten tecrubelı olanların tecrubelerıne ıhtıyacım var bugun ılk corbamızı yıcez ıns sızden gelen tarıf ıle:82:
ya uyutmaya uyutuyorumda bebişleri ama okadar çok kalkıyorlarki gece dayanacak gücüm kalmıyor.nerdeyse yaşına gireceker hala aynı
offf upuzun yazmıştım, araya tel yemek girdi, sonra da sayfayı yeniledim unutup hepsi gitmiş. dırımcım kadınla hukukumuz 7 güne dayanıyor, yani ihbar süresinin 15 gün olmsını gerektirecek kadar eski değil, belki 1-2 gün kala söytlerim ama bakalım, elimde 13 aralığa yetişmesi gereken projeler var, onları halletmem lazım, sonrası Allah kerim.
Alminacım haklısın düşüncesiz bir davranış, ya sanırım en iyisi yarım gün ya da haftada 1-2 gün temizlik ve yemek desteği için kadın almak, ama çocuğa kendin bakmak.
htc sana uzun uzun yazmıştım, üşenmeyip tekrar yazıyorum, çocuğa rutin oturtmak uyku düzenine yardımcı oluyormuş. mesela hergün aynı saatte yıkamak, sonra pijama vs gibi gece kıyafeti giydirmek, çoook az mümkünse kırmızı ışık olan bir odada hafif bir ninniyle uyutmak. bir de EASY diye bir yöntem var, tüm günü rutine oturtmaya yönelik, ana hatlarıyla E : eat : doyur, A : activity: aktivite , S : sleep: uyku ve Y : your time : sana kalan zaman şeklinde açılımı. kısaca diyorki bebeği doyurduktan sonra hemen uyutmaya çalışma 45 dk kadar aktivite sürsi tanıyor, ki buna alt değiştirme vs de dahil, daha sonra çocuğu yorup kendi kendine yatmasını sağlamak üzre inşa edilmiş bir sistem, bir de her gün aynı saatlerde beslemeye ve uyutmaya dayanıyor. kitabı okuyayım da ayrıntıları veririm.
unadix diye bi şurup varmış uyku için bi dene bakalım bitkiselmiş canan da kullanmıştı o daha ii biliyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?