Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

zuhalciğim etik olarak kadına 15 gün önceden söylemen gerek...yokda madur olur....benim başıma geldi çok kızdımiş hayatımdaki ilk kazıktı bana

sana,evine çocuğuna zarar veremez cnm nedemek dağ başımı....

htc cnm iyiyim sen nasılsn????

yaa kızlar 3-6-9 ay kız kıyafeti varmı???bizim merdivenci kadına vereceğim durumu yok kadının

önceden söyleme canım,çıkarken söyle..evet hoş bir durum değil ama diğer seçenekten daha makul..sonuçta o çocuğuna o lafları ederken empati yapıp senin üzüleceğini düşünüyormuydu? afedersin o kadar dan dan konuşuyorsa senin davranışın onu fazla etkilemez herhalde...etkilerse de ders almış olur...

ya bide bu uyku düzeni nasıl oturacak bebeklerde.ne yapmalıyım galiba ben beceremiyorum uykularını düzene sokmayı.

dırım bi arkadaşım temmuzda doğum yaptı çok kıyafetim var felan dedi.bende ayır bana ver ben yollarım dedim tamam demişti ama daha görüşmedik ondan sonra.ben sorayımda eğer vermediyse ayarlayabilirsem ulaşırım sana

htc cnm iyiyim sen nasılsn????

yaa kızlar 3-6-9 ay kız kıyafeti varmı???bizim merdivenci kadına vereceğim durumu yok kadının

dırımcım,bana bir kadınj geliyordu,5 gün geldi..sonra dediki köyde babam hasta ona gideceğim..tabi dedim..telefon etti,1-2 gün kızım gelsin yerime dedi..tamam dedim..kız da 21 -22 yaşlarında..ev işi,vs anladığı yok..neyse 2 gün idare ederim dedim..kız 2. gün sordu annem ne zaman gelsin diye..ertesi gün de sağlık ocağına gitmemiz gerekiyordu..öğleden sonra 1 de gelsin dedim..ertesi gün saat 2 oldu kız geldi..annen nerde dedim..dini toplantıları varmış..sıra annesindeymiş,annesi evdeymiş..çok kızdım..hangi iş yerinde hatim indircem diyerek iş yerine gelmemezlik ediliyor ki....

gözlerim seni arıyo hep :=)

saol canım.. şimdi iyiyim şükür. tek derdim kuzularıma kavuşmakmış. hamile kaldığım günden bu yana hasta oolmadım şükürki..

benim kaynana ben böbrek ameliyatına giricemde beni aradı dediki ben gelemicem yarın diş randevum var dedi.. gelme tabi dedim zaten beni sen kurtaracak değilsin demiştim... şimdi ilişkilerimiz daha iyi sayılır ama bu benden kaynaklanıyor. artık fazla beklentim yok ondan..

ya bide bu uyku düzeni nasıl oturacak bebeklerde.ne yapmalıyım galiba ben beceremiyorum uykularını düzene sokmayı.

canım bi yerde okudum..

diyoduki gece uykusuna yatıracağınızı çocuğunuza hatırlatın. pijemalarını giydirin sakin sesle konuşun, sadece gece uykusuna yatıracağınıza özel bi ninni seçin vs. yazıyodu.......

ben genelde bunu deniyorum.. her zaman olsada zaman zaman işe yarıyo bizim uykumuz düzene girdi şükür.

okuyorum yazmaya halim yok... adetliyim baklarımdan aşağısı felç gibi...
kızlar bu çorbaya alternatif bişi yokmu??? sebzeli muhallebi mesela...???çorbayı yeiremiyorum veletlere...

pişik için ben nıveanın kremini kullanıyorum. oda yoğun yapılı. şimdilik işer yarıyo. bizimde cansuda var biraz pişik. ıslak mendili sıcak suyla yıkayıp siliyorum. 10 dk falan açık bırakıyorum altını... sonra kapatıyorum.

okuyorum yazmaya halim yok... adetliyim baklarımdan aşağısı felç gibi...
kızlar bu çorbaya alternatif bişi yokmu??? sebzeli muhallebi mesela...???çorbayı yeiremiyorum veletlere...

selam canım. bende bu sabah regl oldum..

valla ben doğum yapmadan önce öyle sancı çekerdimki ağlardım resmen..

şimdi ağrım olmuyo şükür

çorbaya biberon mamalarından katsan canım???

birsen adres ver ben hemen 1 paket yollayayım ben hamileyken hep birini kız biliyordum ufak tefek şeyler almıştım heveslenip
seve seve göndermek isterim iç dış zıbın takımlarıda var bebek küçükse onlarıda koyabilirim

gunaydınlar hanımlar muhabbetınıze gene doyum olmuor gelelım gundeme
kırpıcım senın kız aynı bnm kız gıbı olmus ben dr a goturmedım kendılıgınden duzeld cnm 1hafta surdu ama gecmıs olsun yawrucuga ama sen ıstersen bı gotur dr a ne olur ne olmaz cnm kokusuz kaka muhabbetıde superdı
bakıcına gelınce en ıyısı gun sonunda gondermek canım ddıgın gıbı sınırlenıp bebegıne bı zarar verebılır kıl oldum bakıcınada ben guvenemem ya kımseye ya ben yokken doverse cımdıklerse dıe korkarım acıkcası
almınacım tamam kımsenın okudugu kurana laf solemek kımseye dusmez ama bu konuda haklısın eger sohbetlerın varsa yapıcan calısma yok eger calısıcaksan ona gore ayarla saatlerını deılmı
bana gelınce gece 2 de kalktım uyku tutmmadı moralım bozuk oldugu ıcın 5 e kadar oglanla ugrastım 5 te kuskun oldugum kocısı ıse yolladım sonra gırıstım temızlıge bebeler uyuyolardı canım sıkkın olunca temızlıge vururum kendımıde
sonra 9 a kadar temızlık yaptım bebeklerı doyurdum heryer oldu gıcır yemeımı yaptım sadece pılavım kaldı 2 makına camasır yıkadım astım kurumusları kaldırdım utu yaptım gene bebekelrı doyurdum sonra 1 saat uyuudm kalktım bebekelrı yıkadım kendımı yıkadım ve sat bu saat oldu daha lokma sokmadım azıma en son dun aksam 5 te yemek yedıgımı hatırlıorum onun oncesı gene ne ogle ne kahvalı ıstahım acayıp kesıldı kullandıgım antıdepresamlardan kaynaklanıormus bole gıderse ben bır derı bır kemık kalıcam ohhhhh ne guzel

kızlar dun ebemız ke gıdalar baslayın anne sutu almırlar dedı ve ek gıda tablosu verdı mercımek corbası yogurt corbası yogurt kat yumurta sarısı 1 cay kasıgı falan yazıo
sız bebeklere nasıl yapıodunuz corbaları gercı gecmıste yazılı ama araması cok uzun ıs yogurt corbası mercımek ve sebze corbası tarıfı yazarmısınız bebekler ıcın
çok sevınırım gercekten tecrubelı olanların tecrubelerıne ıhtıyacım var bugun ılk corbamızı yıcez ıns sızden gelen tarıf ıle:82:

ya uyutmaya uyutuyorumda bebişleri ama okadar çok kalkıyorlarki gece dayanacak gücüm kalmıyor.nerdeyse yaşına gireceker hala aynı

ben hala mercimek vermiyorum çok gaz yaptığı için sebze çorbalarınıda elimde olan tüm sebzeleri suda biraz haşlayıp blendırdan geçirerek veriyordum.ama pek beğenmeişlerdi sebze çorbasını benim veledler bi bende bakayım tadina dedimde öğğğğğğğğğğğ haklılarmış yaniii

offf upuzun yazmıştım, araya tel yemek girdi, sonra da sayfayı yeniledim unutup hepsi gitmiş. dırımcım kadınla hukukumuz 7 güne dayanıyor, yani ihbar süresinin 15 gün olmsını gerektirecek kadar eski değil, belki 1-2 gün kala söytlerim ama bakalım, elimde 13 aralığa yetişmesi gereken projeler var, onları halletmem lazım, sonrası Allah kerim.
Alminacım haklısın düşüncesiz bir davranış, ya sanırım en iyisi yarım gün ya da haftada 1-2 gün temizlik ve yemek desteği için kadın almak, ama çocuğa kendin bakmak.
htc sana uzun uzun yazmıştım, üşenmeyip tekrar yazıyorum, çocuğa rutin oturtmak uyku düzenine yardımcı oluyormuş. mesela hergün aynı saatte yıkamak, sonra pijama vs gibi gece kıyafeti giydirmek, çoook az mümkünse kırmızı ışık olan bir odada hafif bir ninniyle uyutmak. bir de EASY diye bir yöntem var, tüm günü rutine oturtmaya yönelik, ana hatlarıyla E : eat : doyur, A : activity: aktivite , S : sleep: uyku ve Y : your time : sana kalan zaman şeklinde açılımı. kısaca diyorki bebeği doyurduktan sonra hemen uyutmaya çalışma 45 dk kadar aktivite sürsi tanıyor, ki buna alt değiştirme vs de dahil, daha sonra çocuğu yorup kendi kendine yatmasını sağlamak üzre inşa edilmiş bir sistem, bir de her gün aynı saatlerde beslemeye ve uyutmaya dayanıyor. kitabı okuyayım da ayrıntıları veririm.

çok teşekür ediyorum mutlka deneyeeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…