Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydınlar

gece 50 kez uyandım herhalde... ancakm kendime gelebildim şimdi

çay demledim olana kadar 2 dk size bakim dedim..

KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM Var, elif dün geceden beri 4-5 kez çok sulu kaka yaptı, ama kokusuz. bir de yediklerini büyük oranda kusuyor, zaten kusma sorunu vardı da şimdi iyice abarttı. sadece anne sütü alıyor, ne yapabilirim doktora gitsek mi?

kirpiciğim
karanda hastaneden geldikten sonra 3 gün sulu kaka yaptı ve birşey yiyemedi bende çok korkmuştum ama yeni daha önce hiç yemediği birşeylerbozmuş olabilir sindirim sistemini dediler bol bol anne sütü ver dediler öyle yaptım geçti ilk defa piyasa maması yemişti birde ilk defa açık havada rüzgara maruz kalmıştı kusması halen devam ediyor arsalda kusuyor bebekler fazla gıdayı kusarak atar dedi dr korkacak birşey yok kapasitesinden fazla yerse olabiliyormuş

canım saol cevabın için, elif zaten normalde de kusuyor ama bu sefer tamamını çıkarıyor, yani üşütme gibi bir durum var sanki. sık sık emzireyim bari, en iyi çözüm bu sanırım. offff bakıcı da salak salak konuşuyor, hayatında böyle kusan çocuk görmemiş, hayatında bu kadar gazlı bebek görmemiş, sanki kaç bebek gördüyse, şu elimdeki işler bitse de yollasam şu kadını, iyice sinir bozucu oluyor birinin varlığı yaa, amaann tek başıma nekkadar olursa idare ederiz artık.

Bencede kirpiciğim ben 2 oğlana yalnız bakıyorum kafam rahat birileri karışınca belki daha az yoruluyorsun ama hep gergin oluyorsun benim bebeklerimde gazlı ve kusuyor ikiside 4,5kg civarındalar minicik bebeklerden büyük insan fizyolojisi bekleyen bakıcını çok cahil ve bilgisiz buldum gönder gitsin rahat edersin

Bu arada merhaba arkadaşlar hepinize bebeklere sevgiler
Bugün salıncaklarım gelecek bakalım nasıl olacak?salondaki park yatağı kaldırıp salıncaklarını kuracağım umarım severler

Tünaydın kızlar herkese...

Kirpicim bende yuh diyorumkadına bişi diyyemedim ama gebertesim geldi..
Canım geçmiş olsun eger cok kokulu yeşilimsi olur götür bir doktora aklında kalmasın bilemessin ALLAH KOURUSUN YAVRUMU

benim kzıımda çok kusuyordu doktro banda fazlasını çıkarır demişti çok önemsemedi nedense.kakasıda kokusuz olduğu sürece bişi olmaz dedi ama çok sürerse götür bence çünkü sıvı kaybediyorya tabi sen daha iyi bilirsinde.

kızlar saolun önerileriniz için burcucum walla dediğin gibi yorulurum ama gerilmem en azından şimdi durmadan geriliyorum. offff eminimki çalışan anneler de böyle bakıcının başında otursa hiçbiri güvenip bırakamaz. kimse annesi anneannesi gibi bakarmı bebeğe, benim yanımda böyle saçma sapan konuşan ben olmasam atar bi kenara tv izler belkide, ben hiiç güvenemiyorum bu bakıcılara.

kirpicim geçmiş olsun canım. eğer sürekli devam ederse götür canım dr.a

senin bakıcıya kıl oldum haa.....

dırımcım nerdesin yaw özlettin :)

Canım aynen bende kanıyo ikisinde bende evy baby aldım kremlı falan özellikelri tam olarak gecmedi ama kanamıyo kirpinin dedigi kremi bende bakıcam cok huzursuzlar o yüzden büyük ihtimalle

kokusuz kaka nasıl oluyor ki ?

eğer emzirirken ya da biberonla beslerken tam yatırarak besleniyorlarsa reflüleri gelişirmiş,kusarlarmış..kafalarını eğimli ve yukarda tutmak gerekirmiş..besledikten sonra da yarım saat dik vaziyette kucakta tutmak gerekiyormuş..Hem gazı çıksın hem de yediklerini hazmedebilsin diye..

Canım aynen bende kanıyo ikisinde bende evy baby aldım kremlı falan özellikelri tam olarak gecmedi ama kanamıyo kirpinin dedigi kremi bende bakıcam cok huzursuzlar o yüzden büyük ihtimalle

doktora gösterdimde ziflu diye bi krem verdi pişik ve kızarıklık önleyici krem yazıyor üstünde onada bakabilirsin canım

kokusuz kaka muhabbeti iyi olmuş harbiden, şu sinirle bile güldürdün beni Alminacım saol. yani çok kötü kokulu değil, zaten sadece süt içen çocuğun kakası kokulu olmuyor pek yaa, ya da bana kokmuyor. canım benim şu anki kusma problemim reflüden ziyade akut bir durum, yani tamamını çıkarması, hasta gibi çocuk biraz, ondan tedirginim.ya kızlar bu bakıcıyı gönderecegimde, hesabını keeceğim gün mü söylemeliyim, yoksa Fatma hanım şu tarihe kadar devam edebiliece diye önceden mi söylemeliyim, önceden söylersem de boşlayabilir, çocuğa ya da eve zarar verebilir diye korkuyorum, öbür türlü akşam çıkarken al bugüne kadarki hesabın eyvallah demek ne kadar etik bilmiyorum. off ki off

aayyyy fatoşcuğum buradayım cnm bu ara mola verdim...okuyorum sadece....

nasılsın??DÜN gece yazdıklarını okudum..çok üzüldüm cnm rabbim sağlık sıhat versin hep..

ama şu koca tarafına bende sinir oluyorum.....ben 40 gün yattım hastanede kaynanam birkere geldi,oda kocam getirdi..
millet şaşırmıştı bide bana gelen öğlen yemeğini yemişti..ben yemeyeceğim demiştim...

nefretttttttttttttttt ettimm ben kaynanamdan....bencil,onun kadar kendi seven bir kadın görmedim daha doğru anne görmedim

bence çıkacağı gün söylemek etik değil ama diğer türlüde nasıl olsa gidicem diye doğru dürüst söylenenleri yapmayabilir.onun için bence yinede çıkacağı gün söylemende yarar var

kızlar oksitin, ziflu vs hepsinin içeriği aynı, %40 çinko oksit içeriyor. ama bu dediğim desitin bu ilaçların orijinali, biraz pahalı ama cidden etkili, çok da yoğun bir kıvamı var, bir tüple çocuk büyür yani, bir de zaten dikkat ediyorsunuzdur ama bebenin poposunu pamukla silin, ıslak mendil kullanmayın, sildikten sonra kurulayın, birazcık açık tutmaya çalışın. bir de özellikle yatarken kremleyinki gece birşey olursa tahriş riski azalsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…