Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bende sana bayılıyom gıı :)

niye kızalım canım. öyle bebekler varki 3 bebeğe bedel...

ne güzel işte bulmuşuz birbirimizi paylaşıyoz...

öpüyorum herkesi.. iyi geceler..

aynen. hatta daha vahim benim durum...hafta sonları eğer dermanım olursa yalap şalap evi topluyorum.. çoğunlukla toplayamıyorum...

aynen hahahaha :)))

bende evi gırgırlayıp yerleride ıslak mendille siliyorum hafta içi..

temizlik anlayışım bu oldu :))))))))

eşim devlet dairesinde olmasına rağmen kot tshirtle işe gidiyo kovulacak ütü yapamıyorum :))))))))))

ancak haftasonları süpürgeyi açıp anam babam usulu temizlik yapabiliyorum..

Eğer aptamili sürekli kullanıyorsan kat tabikii. daha besleyici olur. yeni başlıyorsan kıvamını biraz sulu yap.üzerindeki ölçüyle yapınca biraz katı oluyor. yeni başlayan bebek biraz zorlanabilir. hafif akışkan olsun lapa gibi olmamasına dikkat et...

bizi okuyanlar diyecekki madem ev işi yapamıyorsunuz nete zaman nasıl ayırıyorsunuz :)) onuda söylim.. bende iki tane ana dizi var. ikisini birbirine bağladım. ucunada saten kurdela bağladım tek elimle sallıyom tek elimlede yazıyorum..

sallamayı bıraktığım anda vıyaklıyorlar. bende onları sallarken kk ya takılıyorum :)))

neysem kociş kızıyo... yarın beni arayıp yoruldum uyuyamadım deme kaç saattir nettesin diyo :)

bu sefer kaçtım...

hımmm,ben silmeyeli uzun zaman oldu
arada sırada mobilyaların tozunu kolonyalı mendillerle siliyorum..mobilya aldığımız yerde ahşapların üzeri en iyi ispirtolu suyla temizlenir demişti..aynı şey carfurdan aldığımız kolonyalı mendillerle siliyorum
ütü mü o da ne ? eşim kendi ütüsünü kendi yapıyor..en son bayram öncesi ütü yapmıştım...

valla ev işi yapmaya zamanım kalsa mecalim kalmıyor..Kalan gücümü yavruşlarıma harcıyorum..iki sıpayı emzir,mama ile besle,alt al mahvoluyorum..normalde hiç kambur duran biri değilimdir ama eğilmekten kamburum çıkıcak..pc başında çok fazla bedensel güç harcamıyorum..bütün gün bebişlerle olunca kafayı dağıtmak için iyi geliyor nette takılmak..sonuçta netteyken de onlar ana kucaklarında oluyorlar..anında müdahale edebiliyorum..ama iş yapmaya kalksam biri viyaklasa elimi yıkayıp gelinceye dek ohooo..iş yapamam yani iki de bir viyakladıklarında..Olan bedensel enerjimi sıpalarıma harcıyorum...

ben de yatıyorum,iyi geceler..6 ay sonra adet oldum..adetsiz günler daha güzeldi beee

muhabbet ne uzel akmıs yurumus temızlık konusu cok hostu hepımız aynıyız desene sımdı bebekelrde bol olunca ıslak mendıllerde bollasıo temızlık yapmak ıcın en buyu yardımcı supurge zaten nasıl calaıstıgını unuttu utu desen ona keza ıslak mendılle sehpaların tozumu al yerlerın tozunu al ewı sole uzerınden topla mobılyaların tozu ıslak mendılle yalap sap al kapıların oluklarını ıslak mendıllerın kırlı olanlrıyla sıl ohooo bır dunya uggrass gerı kalan zamanda bebeler ve yemek
kızlar ben asırı dozda cıpralex almısım antıdepresan suan aslında cok hıssıs ve leyla durumdayım

günaydın hatunlar....
bende regl olmadım yaaa(( olamamak beni geriyo.neyse hayırlısı bakalım
ıslak mendiller kurtarıcı gerçekten...eşim 2-3 paket alıyordu önceden zırt bırt bitip istiyorum diye şimdi 10 ar 10 ar alıyo
umarım herkes iyidir ben bi geçmişe bakayım öptüm hepinizi...

yaa oğlumun altı çok kötü pişmiş.koca antalya yazında pişirmedik nedense şimdi pişmiş.ne yapsam fayda etmedi.hatta akşam baktımki kanamaya başlamış çok üzülüyorum yaaa.çok huzursuz muhtemelen acıdan huzursuzlanıyor ne yapmalıyım sizcee

yorucu bir geceden sonra günaydınnnnnnnnnn
güzel kızım gece boyunca her 10 dakikada bir uyanıp ağladı kucağıma alıp pışpışlıyorum uyuyor 10 dakika sonra tekrar sabah 6 ya kadar devam etti şimdi uyuyorlar
berennaz siz nasıl oldunuz canım alıyorlarmı sütlerini
htc07 geçmiş olsun canım zeytinyağı kanayan yerin acısını alır sür istersen rahatlatır diye biliyorum

geçmişe baktım muhabbet çok güzel akmış ama daha fazla yazmaya vaktim yok.kızlar uyandı birinin altını aldım karnını dopyurdum sıra öbründe.çamaşır attım makinaya.çocukları yıkayacak.iki hafta aradan sonra evimi temizleyecem inşallah tabiki:))))öptüm hepinizi

canım geçmiş olsun, desitin diye bir pişik kremi var, mor tüpte ithal mutlaka büyük eczanelerde vardır. pişiğe çook çok iyi geliyor, kalın bir tabaka oluşturuyor üzerinde en fazla 2. sürüşte geçiriyor, şiddetle tavsiye ederim. bir de türk versiyonu var oksitin ama onda biraz malzemeden çalmışlar sanırım, o kadar etkili değil.

cewaplarınız için teşekürler hemen almalıyım kuzum çok acı çekiyor çünkü.evet zeytinyağı sürüyorum zatende geçmedi nedense bide şu kremi alayım da bebeişim rahatlasın barii

oyyy geçmişi yakalayana kadar bir saat geçtii.ne çok muhabbet akmış, ama hepsini yazdım aklımaaa, hehe
kızlar damacana olayı cidden muamma, nasıl temizleniyor, kimler hangi fantezilerind ekullanıyor bilemiyoruz. ama keşke düzgünce yapsalar işlerini de bu kadar pet şişe artığı çıkmasa ortaya,accaip bir çevre kirliliği diğeri de.
çocukları sevme çabaları benim de çok hoşuma gitmiyor ama insanları çok tersleyemiyorum da kendi şiştiğimle kalıyorum. geçen abimlerdeyiz, abimin kayınbiraderi çocuğu öpüp duruyor sinir oldum ama ayıp olmasın diye birşey diyemedim, ben arkadaşlarımın bebeklerini fln hiç öpmüyorum walla kimin tepkisi ne olur bilemediğimden. bakıcıya da başta öpebilirsin dedik, şimdi öptükçe sinir oluyorum da diyemiyorum. bir de çocuğa çirkin, boklu filan dedikçe yine sinir oluyorum.adam gibi çocuk sevmeyi bile bilmiyormu millet yaa.
kızlar temizliğe arada birini alsanız da o yük üzerinizden kalksa yaa, sizin yerinize ben gerildim walla iki bebeyle ev temizlemek ne mümkünnn.
canancım açılışı yapmadık henüz, e kanamam kesilmedi zaten daha, aman gece 3-5 saat zor uyuyoruzz bir de öbür işler hiç gözümde yokk.
aklıma başka bir günden maddesi gelmedi.
medinecim, küçücük bebe elindeyken sigara içene de yuhhh diyorum başka da birşey demiyorum, okkadar da değil yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…