- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
Muhabbet okadar güzelmişki kaçırmışımKızdım kendime şimdi.
FATOŞCUM baylıyorum şu senin yorumlarına,ben yeterince seviyorum çok güldüm allah iyiliğini versin emii
Canan uyu anacım uyu,yarın yoğun gün başlıyor,yine yedirme çabaları.Booooooooolllllllllllll sabır canım arkadaşım.
Famelaxx yarın bir deniyeyim bakalım tepkisi ne olacak.İçine aptamil bebek sütüde katayımmı?
Kızlar bu topiğe kimi zaman utanarak yazıyorum.Bana belkide ulen tek bebekle şikayet edip yakınma diyorsunuzdur demii.Ama bende yazarak rahatlıyorum ne yapayım.Bu aralar bunalımlıyımda,hep kızıyorum kendime oğluşuma kavuşana kadar neler yaşadım şimdide aman durmuyor uyumuyor diyorum.
aynen.hatta daha vahim benim durum...hafta sonları eğer dermanım olursa yalap şalap evi topluyorum.. çoğunlukla toplayamıyorum...
aynen hahahaha :)))
Muhabbet okadar güzelmişki kaçırmışımKızdım kendime şimdi.
FATOŞCUM baylıyorum şu senin yorumlarına,ben yeterince seviyorum çok güldüm allah iyiliğini versin emii
Canan uyu anacım uyu,yarın yoğun gün başlıyor,yine yedirme çabaları.Booooooooolllllllllllll sabır canım arkadaşım.
Famelaxx yarın bir deniyeyim bakalım tepkisi ne olacak.İçine aptamil bebek sütüde katayımmı?
Kızlar bu topiğe kimi zaman utanarak yazıyorum.Bana belkide ulen tek bebekle şikayet edip yakınma diyorsunuzdur demii.Ama bende yazarak rahatlıyorum ne yapayım.Bu aralar bunalımlıyımda,hep kızıyorum kendime oğluşuma kavuşana kadar neler yaşadım şimdide aman durmuyor uyumuyor diyorum.
hımmm,ben silmeyeli uzun zaman oldubende evi gırgırlayıp yerleride ıslak mendille siliyorum hafta içi..
temizlik anlayışım bu oldu :))))))))
eşim devlet dairesinde olmasına rağmen kot tshirtle işe gidiyo kovulacak ütü yapamıyorum :))))))))))
ancak haftasonları süpürgeyi açıp anam babam usulu temizlik yapabiliyorum..
valla ev işi yapmaya zamanım kalsa mecalim kalmıyor..Kalan gücümü yavruşlarıma harcıyorum..iki sıpayı emzir,mama ile besle,alt al mahvoluyorum..normalde hiç kambur duran biri değilimdir ama eğilmekten kamburum çıkıcak..pc başında çok fazla bedensel güç harcamıyorum..bütün gün bebişlerle olunca kafayı dağıtmak için iyi geliyor nette takılmak..sonuçta netteyken de onlar ana kucaklarında oluyorlar..anında müdahale edebiliyorum..ama iş yapmaya kalksam biri viyaklasa elimi yıkayıp gelinceye dek ohooo..iş yapamam yani iki de bir viyakladıklarında..Olan bedensel enerjimi sıpalarıma harcıyorum...bizi okuyanlar diyecekki madem ev işi yapamıyorsunuz nete zaman nasıl ayırıyorsunuz :)) onuda söylim.. bende iki tane ana dizi var. ikisini birbirine bağladım. ucunada saten kurdela bağladım tek elimle sallıyom tek elimlede yazıyorum..
sallamayı bıraktığım anda vıyaklıyorlar. bende onları sallarken kk ya takılıyorum :)))
ben de yatıyorum,iyi geceler..6 ay sonra adet oldum..adetsiz günler daha güzeldi beee
anam bi ben varım heralde lohusa kanamam bitti her ay tıkır tıkır regl oluyorum püfffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?