Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Selam Hanımlar......Nasılsınız?

Sayfayı açtım okuyayım diye,ama 4 postada tamamladım sonunda.

Yağızı ayağımda sallamaya alıştırayım diyorum ama uyumamak için direniyor.Niye ayak delimisin derseniz.Beşikte uyumaya alışık öyle oluncada gittiğim yerlerde çok sıkıntı çekiyorum beşiğini arıyor.

canım sizin düzeltilmiş yaşınız daha 2,5 aylıkmış..çok erken değil mi ek gıdalar için..ebeden ziyade bir çocuk dr.unun fikrini alsan ???

yemek yapmam lazım adını koyamadım daha çok halsizim uykum varrrr biri bana yardım etsin... ANNEEEEE.. nerdesin((

yemek yapmam lazım adını koyamadım daha çok halsizim uykum varrrr biri bana yardım etsin... ANNEEEEE.. nerdesin((

oooo kıyamam, nerde annen istanbulda değil mii? mercimekli bulgur pilavı yap, hem kolay hem besin değeri yüksek yanına da bir ayran patlatırsınız tamam. hatta bi de soğanın tepesine indirin yumruğu tamaaamm

cnm yanık gibi olduysa dr amı göstersenki uygun bir krem verir bizim şimdiye kadar hiç pişik olmadı çok şükür popolar, ama beroşun kolu pişmişti pişik kremleri fayda etmedi dr un verdiği kremle geçirdim..

ah cnm gece kötü geçti demek genelde babalar nöbette olunca böle yapıyo heralde bebişler:))
malesef cnm hiç bşy yediremiyoruz sabah sersemliği ile 100 cc süt içtiler birada öğlen meyve püresi hala onunla duruyorlar, bu kadarcık bebekler nasıl aç duruyorlar, ölmek istiyorum.. çok çaresizim

ayaklarını bir kat fazlamı giydirsen cnm, üşümüş olabilir miki.. anne sütü alan bebeklerin kakası öyle olabiliyor benimkiler ilk 2 ay sadece anne sütü aldı ve günde 8-10 kez kaka yapıyorlardı kaç kez acile gittim ishal diye ama bir sorun yok deyip gönderdiler, umarım seninkide sütündendir cnm..
bakıcıda kaynanadan betermiş, sinir bozucu şeyyyy!!

Bu arada merhaba arkadaşlar hepinize bebeklere sevgiler
Bugün salıncaklarım gelecek bakalım nasıl olacak?salondaki park yatağı kaldırıp salıncaklarını kuracağım umarım severler

inş. severlerde sana kolaylık olur cnm, mama içmeleri düzeldimi?

ewet kullanıyorum bende hatta bitti ama bi faydasını görmedim canım henüzz

ya bu şuruplar bitkisel ama mesela içinde sakinleştirici bitkide var yanılmıyorsam passiflora.. femalex ve kirpoş daha iyi bilirde bir zararı olur mu ilerde ben karar veremiyorum kullanıp kullanmamakta bitkisel şurpları, benim naz da uyumuyorda hiç

berennazcım umarım bir an önce iştahları düzelir yaa, işin çok zor ama bu kadar demoralize olma sen gerildikçe onlara da yansır, yedirme tüyolarını bilsem söyliicem de çok yeniyim bu yolda.
benim eşim de eczacı, passiflora verelim deyip duruyor ama assla dedim, gerekirse ben içerim şaka bi yana da bence de gereksiz öyle ilaçlar. bizimki genelde bir sorunu olduğunda uyku düzeni bozuluyor o yüzden ilaçla sorunu maskelemek istemem ben şahsen. ama bunu alışkanlık haline getiren bebeklerde ne yapılmalı ben de kestiremiyorum.

almnacım kızının kilosu tartının azizlliğimiymiş yoksa vermişmiydi gerçekten.. bir daha bahsettiysen görememiş olabilirim kusura bakma.. şimdi nasıl.. iştahı düzeldi demiştinn inş almıştır geri kilosunu..
benim nazda geçen hafta 300 gr vermişti yarın bir daha kontrolü var ama hiç birşey yediremiyorum dahada gerilemesinden korkuyorum..

NERO,
ALAİNA,
JAKİE,
nerelerdesiniz

kirpicim,benim sıpalar prematüre..ve hemen hemen her prematürede görülen göbek fıtıkları vardı..dr .umuz da karın kasları geliştikçe küçülür demişti..hakkaten de zamanla hiç yok denecek kadar küçüldü..
herneyse kadın varken sadece ev işleri ve arada sıpalarımı pışpışlama görevi vardı..altlarını ben alıyordum..tabi alt alırken göbeklerindeki fıtığı görüyordu..ben de sanki çok lazımmış gibi açıklamasını yapıyordum,erken doğumlarda görülebiliyor falan filan diye..kadın da bebekleirmin altlarını her açtığımda Allaha çok şükür benim çocuklarımda hiç öyle şey yok,Allah korusun diye diye sinirlerimi bozmuştu...

Son düzenleme:

valla çok kötüyüm sorma cnm.. gerilmeyim diyorum ama çok yıprandım bu aralar... cnm inş. elifin aylar ilerledikce uyku düzenide düzelir, gaz uyumaması için büyük bir neden zaten..

canom sen nasıl başa çıkıyorsun iştahsızlıkla bana yol göster aklımı kaçırıcak gibi oluyorum eşim ve annem deliymişim gibi bakıyor..

bizimkide bugün "benim çocuklarım hiç böyle değildi, böyle olsa bakamazdım bu çok gazlı, bu çok kusuyor" deyip duruyor. "böyle olsa napacaktın çocuk esirgeme kurumuna mı verecektin dedim. offffff ölürmüsün öldürür müsün

kilo vermiş canım..ama nazar değmesin şu 2 gündür arttı yine iştahı..
yaw sinir bozmaktan başka işe yaramıyorlar walla, Allah muhtaç etmesin.

amin canım..lafını sözünü bilmeyen insanları oldum olası sevmem zaten...

berannazcığım düzelmedi arsal hala az yemekte ısrarlı bende 2 saatte bir 60cc veriyorum ne yapayım yediği kadar gördümli ben zorladıkça dahada inatlaşıp yiyeceği varsada yemiyor

salıncaklar geldi kurdum ama büyük salona yanyana sığmadı birini salona birini odalarına kurdum arsal beyi yatırıp salladım korktu ağladı yatağa alışmış karan sessiz kaldı benim salon kreş odası gibi oldu parks yatak salıncak 2 bebek

kilo vermiş canım..ama nazar değmesin şu 2 gündür arttı yine iştahı..

amin canım..lafını sözünü bilmeyen insanları oldum olası sevmem zaten...

maşallah darısı bize olsun tabi tüm iştahsızlarada

burcu cnm onada şükür, artar inş yemesi

Son düzenleme:

dördüzü olur inşallah :))))))))))))

kızlar pediasure diye bi mama varmış kg veren ve iştahsız bebekler içinmiş. denediniz mi hiç?

yok anam ben bu nete giremem tam açtım geçmişe baktım viyak 15 dakka oldu uyuyalı offffffffffff offfffffffffffffff
ben kaçar öptüm hepinizi

Maşallah epey kalabalık topik.

Bende evde yanlızım bu gece eşim geç gelecek

.Mısır patlattım,kolamıda aldım size bakıyorum.Yağızıda uyuttu babası gitmeden şöyle uyusa 1,2 saat iyi olur valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…