kızlar dun ebemız ke gıdalar baslayın anne sutu almırlar dedı ve ek gıda tablosu verdı mercımek corbası yogurt corbası yogurt kat yumurta sarısı 1 cay kasıgı falan yazıo
sız bebeklere nasıl yapıodunuz corbaları gercı gecmıste yazılı ama araması cok uzun ıs yogurt corbası mercımek ve sebze corbası tarıfı yazarmısınız bebekler ıcın
çok sevınırım gercekten tecrubelı olanların tecrubelerıne ıhtıyacım var bugun ılk corbamızı yıcez ıns sızden gelen tarıf ıle:82:
yemek yapmam lazım adını koyamadım daha çok halsizim uykum varrrr biri bana yardım etsin... ANNEEEEE.. nerdesin((
yaa oğlumun altı çok kötü pişmiş.koca antalya yazında pişirmedik nedense şimdi pişmiş.ne yapsam fayda etmedi.hatta akşam baktımki kanamaya başlamış çok üzülüyorum yaaa.çok huzursuz muhtemelen acıdan huzursuzlanıyor ne yapmalıyım sizcee
yorucu bir geceden sonra günaydınnnnnnnnnn
güzel kızım gece boyunca her 10 dakikada bir uyanıp ağladı kucağıma alıp pışpışlıyorum uyuyor 10 dakika sonra tekrar sabah 6 ya kadar devam etti şimdi uyuyorlar
berennaz siz nasıl oldunuz canım alıyorlarmı sütlerini
htc07 geçmiş olsun canım zeytinyağı kanayan yerin acısını alır sür istersen rahatlatır diye biliyorum
KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM Var, elif dün geceden beri 4-5 kez çok sulu kaka yaptı, ama kokusuz. bir de yediklerini büyük oranda kusuyor, zaten kusma sorunu vardı da şimdi iyice abarttı. sadece anne sütü alıyor, ne yapabilirim doktora gitsek mi?
canım saol cevabın için, elif zaten normalde de kusuyor ama bu sefer tamamını çıkarıyor, yani üşütme gibi bir durum var sanki. sık sık emzireyim bari, en iyi çözüm bu sanırım. offff bakıcı da salak salak konuşuyor, hayatında böyle kusan çocuk görmemiş, hayatında bu kadar gazlı bebek görmemiş, sanki kaç bebek gördüyse, şu elimdeki işler bitse de yollasam şu kadını, iyice sinir bozucu oluyor birinin varlığı yaa, amaann tek başıma nekkadar olursa idare ederiz artık.
Bu arada merhaba arkadaşlar hepinize bebeklere sevgiler
Bugün salıncaklarım gelecek bakalım nasıl olacak?salondaki park yatağı kaldırıp salıncaklarını kuracağım umarım severler
ewet kullanıyorum bende hatta bitti ama bi faydasını görmedim canım henüzz
berennazcım umarım bir an önce iştahları düzelir yaa, işin çok zor ama bu kadar demoralize olma sen gerildikçe onlara da yansır, yedirme tüyolarını bilsem söyliicem de çok yeniyim bu yolda.
benim eşim de eczacı, passiflora verelim deyip duruyor ama assla dedim, gerekirse ben içerimşaka bi yana da bence de gereksiz öyle ilaçlar. bizimki genelde bir sorunu olduğunda uyku düzeni bozuluyor o yüzden ilaçla sorunu maskelemek istemem ben şahsen. ama bunu alışkanlık haline getiren bebeklerde ne yapılmalı ben de kestiremiyorum.
kilo vermiş canım..ama nazar değmesin şu 2 gündür arttı yine iştahı..almnacım kızının kilosu tartının azizlliğimiymiş yoksa vermişmiydi gerçekten.. bir daha bahsettiysen görememiş olabilirim kusura bakma.. şimdi nasıl.. iştahı düzeldi demiştinn inş almıştır geri kilosunu..
benim nazda geçen hafta 300 gr vermişti yarın bir daha kontrolü var ama hiç birşey yediremiyorum dahada gerilemesinden korkuyorum..
NERO,
ALAİNA,
JAKİE,
nerelerdesiniz
yaw sinir bozmaktan başka işe yaramıyorlar walla, Allah muhtaç etmesin.
kilo vermiş canım..ama nazar değmesin şu 2 gündür arttı yine iştahı..
amin canım..lafını sözünü bilmeyen insanları oldum olası sevmem zaten...
bizimkide bugün "benim çocuklarım hiç böyle değildi, böyle olsa bakamazdım bu çok gazlı, bu çok kusuyor" deyip duruyor. "böyle olsa napacaktın çocuk esirgeme kurumuna mı verecektin dedim. offffff ölürmüsün öldürür müsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?