- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
vallaha göbek çatlaklar hepimizin sorunu kilo versekte kalıyo göbek
ayrıca bilgiler için teşekkürlerr çok güzelmiş
bende herkesi uyuttum çyımiı aldımbide dondurma yiyom umarım boğazlarım şişmezzzz
ayakta işemek ilerde prostat ,idrar yolları ve mesane rahatsızlıklarına neden oluyormuş,bu nedenle erkeklerin de oturarak işemesi gerekiyormuş aslında....duyduğuma göre.......
hahahah yerim senin şişen yerini gel beraber yiyelim yavyummmmcanancım senin boğazın şişer mi bilmem ama bizim biyerimiz şişebilir
vallahi okadar harekete bende zayıflıyamıyorum ttalım hatta diyette yapıyorum ama nanay vücut çok sevdi kiloları vermek istemiyoooCanan canım benim acayip catladı önceden cok kötü görünümü vardı şimdi biraz olsun geçti ama zamanla sanırım biraz daha iyi olacak ama bir türlü toplamıyo cok büyük olunca karnımız valla bide ben bu kadar harekete zayıflayamıyorum ya boyda ksıa olunca cok kötü oluyo napıcam bilmiyorum
evet doğru duymuşsun doktorda eşime demiş...artı dinimizde oturarak olmasını buyurmuşş
artvınlım gelemmı kız yanına banada doldur bır bardak kola bakyım 1 saat nekı bnm bebısler bı uyudularmı ıstısnalar harıc 3 saat 5 saat hatta 9 saat aralıksız uyudukları bıle oluyor nadırde olsa
küsmeanam kğsmeİyi geceler altta isimlerini gördüğüm arkidişlerim.
Yine yanlız geceler beni bekler arkadaşlar..Eşim eski işine geri dönüyormuş,Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.Evdeyken iyi oluyordu şöyle çıkıp dolaşıyordum kafama göre, beraberde çıkıyorduk yağızla oda ilgileniyordu kısacası birbirimize vakit ayırıyorduk.:93:
EYLÜL valla benim edepsiz oğlum asla uyumaz beşiğinde sallamadan.Deli gibi uykusu bile gelse aslaaaaa.Ben boşyere demiyorum laz inadı var diye ::84:
eylülcüm canım marketlerde var,birde hani şu binbir çeşit züccaciyeler varya ordada görmüştüm o filelerden.
CANAN küstüm sanaBu aralar fazla doğrucusun haberin olsun:76:Hani kız bende göbek şaşkın :87:
Valla ben asla yaptırmam öyle estetikmiş yok gerdikmekmiş,canım çok kıymetlidir benim.Korkarım hemde.
Hem ben daha allah kısmet ederse ikinciyi doğuracam,göbek lazım bana
ya işte soğuktan şişmeisn diye yanında sıcak içtim düz mantık hahahahYazmayı unutmuşumda kıııııııız canan çayın yanında dondurmamı yenirmiş.
Bide diyo boğazlarım şişmmese bari,yav biri sıcak biri soğuk şişti bile.
Canan diyet falanda yapamıyorum zaten ne yedigimi bilmiyorumki ben yemeye baslıyorum aglıyolar gidt bak gel ye aman diyet yapsam düşer kalırım bir yerde ama artık hiç bişeyim olmuyo helegömlekler falan off zayıflamam gerek en kısa zamanda aslında 55 kilo falandım 60 kiloyumdur yada 62 falan bir verebilsem ama yok 1 kilo bile veremiyorum
Gel canım gel doldurdum bile.
Nasıl yani 3,5 9 kız ne diyon sen bu kadar uyurmu bebekler hiç.O kadar aç kalamazlar bir kere.Delu birşeymi içiriyon sen bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?