Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

vallaha göbek çatlaklar hepimizin sorunu kilo versekte kalıyo göbek
ayrıca bilgiler için teşekkürlerr çok güzelmiş
bende herkesi uyuttum çyımı aldımbide dondurma yiyom umarım boğazlarım şişmezzzz

canancım senin boğazın şişer mi bilmem ama bizim biyerimiz şişebilir

Canan canım benim acayip catladı önceden cok kötü görünümü vardı şimdi biraz olsun geçti ama zamanla sanırım biraz daha iyi olacak ama bir türlü toplamıyo cok büyük olunca karnımız valla bide ben bu kadar harekete zayıflayamıyorum ya boyda ksıa olunca cok kötü oluyo napıcam bilmiyorum

ayakta işemek ilerde prostat ,idrar yolları ve mesane rahatsızlıklarına neden oluyormuş,bu nedenle erkeklerin de oturarak işemesi gerekiyormuş aslında....duyduğuma göre.......

Son düzenleme:
ayakta işemek ilerde prostat ,idrar yolları ve mesane rahatsızlıklarına neden oluyormuş,bu nedenle erkeklerin de oturarak işemesi gerekiyormuş aslında....duyduğuma göre.......

evet doğru duymuşsun doktorda eşime demiş...artı dinimizde oturarak olmasını buyurmuşş

canancım senin boğazın şişer mi bilmem ama bizim biyerimiz şişebilir
hahahah yerim senin şişen yerini gel beraber yiyelim yavyummmm

vallahi okadar harekete bende zayıflıyamıyorum ttalım hatta diyette yapıyorum ama nanay vücut çok sevdi kiloları vermek istemiyooo

İyi geceler altta isimlerini gördüğüm arkidişlerim.

Yine yanlız geceler beni bekler arkadaşlar..Eşim eski işine geri dönüyormuş,Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.Evdeyken iyi oluyordu şöyle çıkıp dolaşıyordum kafama göre, beraberde çıkıyorduk yağızla oda ilgileniyordu kısacası birbirimize vakit ayırıyorduk.:93:

EYLÜL valla benim edepsiz oğlum asla uyumaz beşiğinde sallamadan.Deli gibi uykusu bile gelse aslaaaaa.Ben boşyere demiyorum laz inadı var diye ::84:
eylülcüm canım marketlerde var,birde hani şu binbir çeşit züccaciyeler varya ordada görmüştüm o filelerden.

CANAN küstüm sana Bu aralar fazla doğrucusun haberin olsun:76:Hani kız bende göbek şaşkın :87:

Valla ben asla yaptırmam öyle estetikmiş yok gerdikmekmiş,canım çok kıymetlidir benim.Korkarım hemde.
Hem ben daha allah kısmet ederse ikinciyi doğuracam,göbek lazım bana

Yazmayı unutmuşumda kıııııııız canan çayın yanında dondurmamı yenirmiş.
Bide diyo boğazlarım şişmmese bari,yav biri sıcak biri soğuk şişti bile.

Canan diyet falanda yapamıyorum zaten ne yedigimi bilmiyorumki ben yemeye baslıyorum aglıyolar gidt bak gel ye aman diyet yapsam düşer kalırım bir yerde ama artık hiç bişeyim olmuyo helegömlekler falan off zayıflamam gerek en kısa zamanda aslında 55 kilo falandım 60 kiloyumdur yada 62 falan bir verebilsem ama yok 1 kilo bile veremiyorum

hay masaALLAH en uzun uykuları 45 dk falandır geceleri 2 yada 3 saat oda gece yoksa asla uyutamam inan 12 de uyudular

küsmeanam kğsme
vallaha bu aralar fazla doğrucuyum sanırım birsenidebiraz kırıyorum arada kızyorum kıza sen şöyle yapıyon sen böyle yapıyon diyeee

birsenim fatoşum kızmayın bana ne yapayım bildiklermide söylemezsem kendimi sanki yalakalık yapan iki yüzlüler gibi görüyorum kızmayın hele birsen sen kaynana olaylarında biraz fazla üstüne gelmiş olabilirimmm:26:
doğur artvinliicm ikinciyi siz zuhalle ikincileri yapın bizde parayı buldukmu birso ile üçüncüleir yapıcaz işallahhhh
Yazmayı unutmuşumda kıııııııız canan çayın yanında dondurmamı yenirmiş.
Bide diyo boğazlarım şişmmese bari,yav biri sıcak biri soğuk şişti bile.
ya işte soğuktan şişmeisn diye yanında sıcak içtim düz mantık hahahah

sorma yaa bend e76 da fiksleidm inemiyorum ara ara 77 ye çıkıyom 78 çıkıyom ama sanırım onlar su geri 76 ya iniyom şöyle 70 olsaydım ne ala mualla olurdum yani:))))

kızlar öpüldünüz hepiniz iyi gecelerrrr

iyigeceler herkeze

yorgunluktan ve uykusuzluktan gripten mafolmuş durumdayım.,,

anam bu çocuklar neden böyle oldu anlamıyorum sabah 7 den 12 ye kadar toplasan bir saat uyudular

yazık emre uyuyacakta ege bırakmıyor ama egemde hasta hırıltı başladı bogazı dolmuş

yarın dr götürmek lazım dr. ilk başta kendini iğleştir bu çocugu sen bu hale getirmişsin diyecek

bende öksürmekten nefes alamaz hale geldim.napayım ilaçta kullanıyorum işe yaramıyor

günde 2 saat uykuyla nasıl toplasın vücut kendini allahım diyorum herkezi bir dondursam bende o arada

48 saat uyusammmm hani tatlı cadı gibi ama malesef.

wc olayına deyinmişsiniz evet bizde berke özellikle oturarak yapmasını söylüyoruz dışarıdada oturmadan yapmasını

prostat yappıyormuş bide dinende günah .tabi bizim velet eriniyor oturup kalkmaya gelen giden yok

hop ayakta hallediyor işi gelme süresinden anlıyorum .

kilolara takılmış valla ben 85 doguma gittim şuan 69 ve uzun bir süredirde böyle bir gram inmiyor

ama böyle giderse kurumam yakındır.

kızlar yine dertlendim bu aralar hep dertlenip dertlenip kaçıyorum kusura bakmayın

hepinizi öpüyorummmmmm.

Gel canım gel doldurdum bile.

Nasıl yani 3,5 9 kız ne diyon sen bu kadar uyurmu bebekler hiç.O kadar aç kalamazlar bir kere.Delu birşeymi içiriyon sen bunlara

kız delüü okadar ac kalamazlar tabı atıorum 3 saat uyudularsa zaten yatırmadan once doyuruorum gerekmıor bırdaha 5 saat uyudular 3 saat sonunda uykularında beslıorum 9 saat uyudularsa 2 3 kez beslıorum ama uyanmıolar napım zorlanmı cımdıre cımdıremı uyandırım
tabı bunun oncesınde bayagı bı uykusuz kalmıs ve aglamaktan ııce semelenmıs olmaları lazım yoksa tabı uyumazlar ama gecelerı 11 de uyuyolar mutlaka ve sabah 8 e kadar ben saatı kurup beslıorum tabı bazı ıstısnalar harıc saat 8 den sonrasıda ıttıre kaktıra 11 e kadar uyutuorum mız mız edıolar arada

günaydın anneler ve bebetoları..

canancım götürücem tekrar dr a inş. kociş izin alırsa bugün yarın başkasnıı olsa 30 kere götürürdü bebeleri kıymetsiz adamın sinir oluyorum artık heeee

eylülcüm eczanelerde var file bbebek marketlerinde de vardır mutlaka ben bebedor un görmüştüm, paylaşım için de sağol cnm..

erenzoyna nazar değmesin maşallah bırak uyusunlar ..

kızlar şimdi ben bu kızlara anne sütü yerine sadece mamamı versem ne içerlerse 100-200 belki kilo kaybetmezler.. ne bilem işte çaresiz kalınca en son bu geldi aklıma

yok ananm bu sarkık göbekler zor gider

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…