Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar günaydın..özledim sizi anacım..henüz geçmişe bakmadım,birazdan okurum artık..dün bizde doktordaydık,aslında kontrolümüze bir hafta vardı ama erken gittik..

Denizin kilosu:6360 boyu:66 cm olmuş
Kağnın kilosu:8000 boyu:68 cm olmuş

sizce nasallar bu aya göre?

Berennazcım sen sormuştun sanırım tarhana çorbasını,doktor artık verebilirsin dedi.7 aylık oluncada beyaz ete geçelim dedi..doktorumuz kilo ve boyumuzu beğendi artık 8 aylıkken gelin dedi..

maşallah cnm
ben sormuştum cnm saol, şahsen şuan ek gıda değil sütte içiremiyorum bugün sabah bezlerindeki idrarda pembelik vardı kan gibi değilde pembe.... yetersiz sıvı alımından mı acaba dr u arıyo eşim ulaşamadı hala iyice moralim bozuldu................

geçmişi omumam tam yarım saatimi aldı,bi yandan da öğrencilerin gözlem raporunu yazdım tabii..aklımda bişey kalmadı kızlar ama herkes iyiymiş sevindim..

Berencim geçmiş olsun,hemen gidin doktora..ikisinde de mi pembelik var?

evet cnm ikisindede vardı ay bu dr öldürecek beni şehir dışındaymış acile gidiyim en iyisi p.tesi gelecekmiş püffff... dün zorla 200 cc süt içtiler oda davulla zurnayla 1 de meyve püresi yarımşar kavanoz ikisindede olunca acaba beslenmedikleri için mi oldu diye tesellli ediyorum kendimi..

gidincede idrar istiyorlar haliyle,, vermiyor bunlarda içmedikleri için off offffffffffff

Son düzenleme:
kızlar 5 kg civarı bebenin bir öğünde kaç cc süt içmesi gerekir? sağıyorum da ona göre poşetliicem.

cnm onun nette bir hesabı vardı ama unuttum kilo başı 150 ile çarpıp kaç öğün veriyorsan ona bölüyordun galiba

5 kilo günde 750 cc içerse kaç kez içtiğine (7-8 öğün besleniyorya mesela) bölücen heralde ama yanlış hatılıyor olabilirim,ne zaman isterse içtiği kadar vermek en iyisi aslında

günaydın kızlar....
geçmişi okudum. tam yazıcam kızlar uyandı. evimi toplıycam sil süpür işim var inşallah öğlene kadar biter... sefiyom hepinizi...
kirpi kilosunu bilmemde benimkiler 75-90 cc civarı alıyodu 2 aylıkken...

saolasın canım, ben 120 koydum torbaya tühhh. gitti 30 cc boşa

canım ben normalde emzirdiğim için bilmiyorum ne kadar aldoığını. şimdi sağıp stokluycam ki dışarıdaki işlerimi halledebileyim

bBrencim telaşlanma ama acile bir gidin yinede.
Dorukcum günaydın..
Kirpi canım kaç saatte bir besliyorsun?2 saatte bir 70-90 cc içiyordu bizimkiler o ay..120 cc fazla gibi.

maşallah firdos yavrularına benim bebişlerimin de 6. ay boyları aynı seninle boy kilo takip cetvelini takip ediyorum normal görünüyor siz kaç cm doğdunuz

maşallah firdos yavrularına benim bebişlerimin de 6. ay boyları aynı seninle boy kilo takip cetvelini takip ediyorum normal görünüyor siz kaç cm doğdunuz

CANIM kAĞAN 28 CM DOĞDU,dENİZ 34 CM..boyları benim çizelgemdeki haftamıza göre normal mi?

slm kızlar......işlerim çokkkkk merak neyin eden olursa diye söyleyim didimmmm....küçük bir halı yıkayacağım mutfağımın camnı sileceğim...çocukları uyuttuk ama aliş kalkabilirrrr ömerde 40 dk önce uyudu

Dırımım nasılsın?tatlım ayrıntılı yazmanı merak ediyo bazı misafirlerimiz:80:

haklısın canım bunların huyu da var doğustan ikisini de ben büyütüyorum ama biri kendi yapmayı seviyor biri ee ee diycekmişim tutturuyor melisi bir türlü alıştıramıyorum 3-4 denemeden anca birinde ağlamadan uyuyor bugün az önce dayanamadım ee ee diyip pişpişledim almina da istiycek diye korkuyorum
aman nazar değmesin maşallah iyi bari sen de uykunu alırsın

canım bence anne sütünü eksik etme sonra bırakırlarsa daha kötü
yok ananm bu sarkık göbekler zor gider

canım geçmiş olsun sanırım bu aylar için geçerli değildir ama yeni doğum yapmış arkadaşlar için hatırlatayım yeni doğan bebeklerde adet kanı gibi kan ve akıntı görülebilirmiş bu kız bebekler için geçerliymiş bazı bebeklerde oluyomuş doktor dedi çok şaşırmıştım aklınızda bulunsun
CANIM kAĞAN 28 CM DOĞDU,dENİZ 34 CM..boyları benim çizelgemdeki haftamıza göre normal mi?

canım maşallah kuzularına nazar değmesin tabloda normal gözüküyo

kızlar ben anlayamıyorum bu boy kilo işini kiloya takılmıyorum ama boyları çok mu kısa bizim kızların tablodan baktım 58 cmden başlıyo tabloya göre normal doktor da normal dedi ama çok kısalar biri 60 diğeri 61 cm bi bizimkiler böyle sanırım başka raslamadım kısa mı doğdlar diye düşündüm ama biri 40 biri 41 doğdu cok da kısa doğmadılar sanırım

canım ya kıyamam sanaaaa sen acil bi yardımcı bul kendine bu iş böyle gitmeyecek
Nefes geçmiş olsun canım...

Canan inş biz bu azimle dagları deliçez
hahha yaza kadar ayda 1 kilo versem diyorum 70 e inerim işe
ne yiyolarsa onu ver yeterki yesinler bişeyler yemeye yemeye mideleride küçülecekk
anammm 8 kilomu maşallahhh
kızım siz burda gösterişmi yapıyonuz bakim bana

sen kaç haftalık doğum yaptın pek kısa doğmuşlarrr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…