kızlar günaydın..özledim sizi anacım..henüz geçmişe bakmadım,birazdan okurum artık..dün bizde doktordaydık,aslında kontrolümüze bir hafta vardı ama erken gittik..
Denizin kilosu:6360 boyu:66 cm olmuş
Kağnın kilosu:8000 boyu:68 cm olmuş
sizce nasallar bu aya göre?
Berennazcım sen sormuştun sanırım tarhana çorbasını,doktor artık verebilirsin dedi.7 aylık oluncada beyaz ete geçelim dedi..doktorumuz kilo ve boyumuzu beğendi artık 8 aylıkken gelin dedi..
geçmişi omumam tam yarım saatimi aldı,bi yandan da öğrencilerin gözlem raporunu yazdım tabii..aklımda bişey kalmadı kızlar ama herkes iyiymiş sevindim..
Berencim geçmiş olsun,hemen gidin doktora..ikisinde de mi pembelik var?
kızlar 5 kg civarı bebenin bir öğünde kaç cc süt içmesi gerekir? sağıyorum da ona göre poşetliicem.
günaydın kızlar....
geçmişi okudum. tam yazıcam kızlar uyandı. evimi toplıycam sil süpür işim var inşallah öğlene kadar biter... sefiyom hepinizi...
kirpi kilosunu bilmemde benimkiler 75-90 cc civarı alıyodu 2 aylıkken...
cnm onun nette bir hesabı vardı ama unuttum kilo başı 150 ile çarpıp kaç öğün veriyorsan ona bölüyordun galiba
5 kilo günde 750 cc içerse kaç kez içtiğine (7-8 öğün besleniyorya mesela) bölücen heralde ama yanlış hatılıyor olabilirim,ne zaman isterse içtiği kadar vermek en iyisi aslında
maşallah firdos yavrularına benim bebişlerimin de 6. ay boyları aynı seninle boy kilo takip cetvelini takip ediyorum normal görünüyor siz kaç cm doğdunuzkızlar günaydın..özledim sizi anacım..henüz geçmişe bakmadım,birazdan okurum artık..dün bizde doktordaydık,aslında kontrolümüze bir hafta vardı ama erken gittik..
Berennazcım sen sormuştun sanırım tarhana çorbasını,doktor artık verebilirsin dedi.7 aylık oluncada beyaz ete geçelim dedi..doktorumuz kilo ve boyumuzu beğendi artık 8 aylıkken gelin dedi..
biz90 cc içiyorduk 2 saatte bir canımsaolasın canım, ben 120 koydum torbaya tühhh. gitti 30 cc boşa
maşallah firdos yavrularına benim bebişlerimin de 6. ay boyları aynı seninle boy kilo takip cetvelini takip ediyorum normal görünüyor siz kaç cm doğdunuz
haklısın canım bunların huyu da var doğustan ikisini de ben büyütüyorum ama biri kendi yapmayı seviyor biri ee ee diycekmişim tutturuyor melisi bir türlü alıştıramıyorum 3-4 denemeden anca birinde ağlamadan uyuyor bugün az önce dayanamadım ee ee diyip pişpişledim almina da istiycek diye korkuyorumİyi geceler altta isimlerini gördüğüm arkidişlerim.
Yine yanlız geceler beni bekler arkadaşlar..Eşim eski işine geri dönüyormuş,Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.Evdeyken iyi oluyordu şöyle çıkıp dolaşıyordum kafama göre, beraberde çıkıyorduk yağızla oda ilgileniyordu kısacası birbirimize vakit ayırıyorduk.:93:
EYLÜL valla benim edepsiz oğlum asla uyumaz beşiğinde sallamadan.Deli gibi uykusu bile gelse aslaaaaa.Ben boşyere demiyorum laz inadı var diye ::84:
eylülcüm canım marketlerde var,birde hani şu binbir çeşit züccaciyeler varya ordada görmüştüm o filelerden.
CANAN küstüm sanaBu aralar fazla doğrucusun haberin olsun:76:Hani kız bende göbek şaşkın :87:
Valla ben asla yaptırmam öyle estetikmiş yok gerdikmekmiş,canım çok kıymetlidir benim.Korkarım hemde.
Hem ben daha allah kısmet ederse ikinciyi doğuracam,göbek lazım bana
aman nazar değmesin maşallah iyi bari sen de uykunu alırsınkız delüü okadar ac kalamazlar tabı atıorum 3 saat uyudularsa zaten yatırmadan once doyuruorum gerekmıor bırdaha 5 saat uyudular 3 saat sonunda uykularında beslıorum 9 saat uyudularsa 2 3 kez beslıorum ama uyanmıolar napım zorlanmı cımdıre cımdıremı uyandırım
tabı bunun oncesınde bayagı bı uykusuz kalmıs ve aglamaktan ııce semelenmıs olmaları lazım yoksa tabı uyumazlar ama gecelerı 11 de uyuyolar mutlaka ve sabah 8 e kadar ben saatı kurup beslıorum tabı bazı ıstısnalar harıc saat 8 den sonrasıda ıttıre kaktıra 11 e kadar uyutuorum mız mız edıolar arada
canım bence anne sütünü eksik etme sonra bırakırlarsa daha kötügünaydın anneler ve bebetoları..
canancım götürücem tekrar dr a inş. kociş izin alırsa bugün yarınbaşkasnıı olsa 30 kere götürürdü bebeleri kıymetsiz adamın sinir oluyorum artık heeee
eylülcüm eczanelerde var file bbebek marketlerinde de vardır mutlaka ben bebedor un görmüştüm, paylaşım için de sağol cnm..
erenzoyna nazar değmesin maşallahbırak uyusunlar ..
kızlar şimdi ben bu kızlara anne sütü yerine sadece mamamı versem ne içerlerse 100-200 belki kilo kaybetmezler.. ne bilem işte çaresiz kalınca en son bu geldi aklıma
canım geçmiş olsun sanırım bu aylar için geçerli değildir ama yeni doğum yapmış arkadaşlar için hatırlatayım yeni doğan bebeklerde adet kanı gibi kan ve akıntı görülebilirmiş bu kız bebekler için geçerliymiş bazı bebeklerde oluyomuş doktor dedi çok şaşırmıştım aklınızda bulunsunmaşallah cnm
ben sormuştum cnm saol, şahsen şuan ek gıda değil sütte içiremiyorum bugün sabah bezlerindeki idrarda pembelik vardı kan gibi değilde pembe.... yetersiz sıvı alımından mı acaba dr u arıyo eşim ulaşamadı halaiyice moralim bozuldu................
CANIM kAĞAN 28 CM DOĞDU,dENİZ 34 CM..boyları benim çizelgemdeki haftamıza göre normal mi?
canım ya kıyamam sanaaaa sen acil bi yardımcı bul kendine bu iş böyle gitmeyecekiyigeceler herkeze
yorgunluktan ve uykusuzluktan gripten mafolmuş durumdayım.,,
anam bu çocuklar neden böyle oldu anlamıyorum sabah 7 den 12 ye kadar toplasan bir saat uyudular
yazık emre uyuyacakta ege bırakmıyor ama egemde hasta hırıltı başladı bogazı dolmuş
yarın dr götürmek lazım dr. ilk başta kendini iğleştir bu çocugu sen bu hale getirmişsin diyecek
bende öksürmekten nefes alamaz hale geldim.napayım ilaçta kullanıyorum işe yaramıyor
günde 2 saat uykuyla nasıl toplasın vücut kendini allahım diyorum herkezi bir dondursam bende o arada
48 saat uyusammmm hani tatlı cadı gibi ama malesef.
wc olayına deyinmişsiniz evet bizde berke özellikle oturarak yapmasını söylüyoruz dışarıdada oturmadan yapmasını
prostat yappıyormuş bide dinende günah .tabi bizim velet eriniyor oturup kalkmaya gelen giden yok
hop ayakta hallediyor işi gelme süresinden anlıyorum .
kilolara takılmış valla ben 85 doguma gittim şuan 69 ve uzun bir süredirde böyle bir gram inmiyor
ama böyle giderse kurumam yakındır.
kızlar yine dertlendim bu aralar hep dertlenip dertlenip kaçıyorum kusura bakmayın
hepinizi öpüyorummmmmm.
hahha yaza kadar ayda 1 kilo versem diyorum 70 e inerim işeNefes geçmiş olsun canım...
Canan inş biz bu azimle dagları deliçez
ne yiyolarsa onu ver yeterki yesinler bişeyler yemeye yemeye mideleride küçülecekkgünaydın anneler ve bebetoları..
canancım götürücem tekrar dr a inş. kociş izin alırsa bugün yarınbaşkasnıı olsa 30 kere götürürdü bebeleri kıymetsiz adamın sinir oluyorum artık heeee
eylülcüm eczanelerde var file bbebek marketlerinde de vardır mutlaka ben bebedor un görmüştüm, paylaşım için de sağol cnm..
erenzoyna nazar değmesin maşallahbırak uyusunlar ..
kızlar şimdi ben bu kızlara anne sütü yerine sadece mamamı versem ne içerlerse 100-200 belki kilo kaybetmezler.. ne bilem işte çaresiz kalınca en son bu geldi aklıma
yok ananm bu sarkık göbekler zor gider
anammm 8 kilomu maşallahhhkızlar günaydın..özledim sizi anacım..henüz geçmişe bakmadım,birazdan okurum artık..dün bizde doktordaydık,aslında kontrolümüze bir hafta vardı ama erken gittik..
CANIM kAĞAN 28 CM DOĞDU,dENİZ 34 CM..boyları benim çizelgemdeki haftamıza göre normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?