Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bende veletleri uyuyyum biraz önce bi duş aldım pc yi açtımaz takılayım diye mustafam uyandı şimdi geri sallıyorum onu
kızımında ateşi var ya 37.5 olmuş kahvaltıdan sonra calpol vereyim dedim tekrar ölçtüm 35.8 di neyse düşmüş vermeyeyeim dedim uyuturken baktım gene yükselmiş ama uyuttum uyansın tekrar ölçücem yemeye yemeye hasta oldu sanırım acaba dişmi çıkartıyor yaaa yarın eşimin kursu yok olmazsa sağlık ocağına götüreyim bakalım bi

canancım geçmiş olsun, aman dikkat et dün gazetelerde calpol aleyhine haberler vardı, hatta eşim sağlık bakanlığında, orada da durumu araştırıyorlardı. 15 ayın altındaki bebelerde çok masum değilmiş haberiniz ola.

aaaaa şok içindeyimmmmm ülen neye güveneceğimizi şaşırıdık neyse daha vermedim zatide şuan hafif var olmazsa paranox veririm bi tane bi daha yükselirse
bu arada elif biberon emiyomu düt sağıp bırakıyosun emzik felanda alıyomu

geçmiş olsun cananım sizin 4 diş var galiba dimi

Selam arkadaşlar.....Herkes iyidir inşallah..........Geçmişe bakmak isterdim ama çooooook işim var.

Şimdi babam aradı annemi getirecekmiş ah nasıl mutlu oldum anlatamam.

Temizlik yapmam gerekiyor.ulen bir hasta olduk ev aldı başını gidiyor yemekte yok tek lokma....

Neyse annem yağızla ilgilenir bende iişlerimi yaparım inşallah.

Bugün geç saatlerde girebilirim çok yazmayın olurmu okuması uzun sürüyor,okumasamda merak ediyorum.

Boy konusu olmuş arkadaşlar.

Ben boyuna hiç takılmıyorum yağızın anası kısa babası kısa çocuk selvi boylum al yazmalım olamazya

Gerçi benim aile tarafım uzun babam kardeşlerim onlara çekerse uzun olur.Ama eşimin tarafına çekerse aynı şey söz konusu değil.

Yağızda 41 cm doğmuştu kurba kadardı resmen.Şİmdi en son 1 hfat önce 66 cm olmuş.Kilomuzda 7.40 bence iiyi gibi.

selam hatunlar........

ay gözlerim yanıyor artık uykusuzluktannnnn...anacığım bu kızların uykuları gece olunca mıçına kaçıyor galiba,her gece 1.30 oluyor uyumaları sinirlerim tavan yaptı ben bağırıyorum onlar sırıtıyor karşımda sabahta 6-6.30 uyanıyorlar neden bozuldu bu düzenleri anlamadım.....

cnm ben ebebekten aldım forum istanbul bana yakın.....bebedor var birde mycey diye birmarka eczanede de olabiliyor bebedor ama ben onu beğenmedim

ah nefesciğim geçmiş olsun cnmmmm...ama cananın da dediği gibi sen acil bir yardımcı al cnm böyle olmazzz......

maşallah firdoscğm nazar değmesin çok iyiler....
günaydınlar

üzerimden dozer geçmiş gibi

sonra yazcam cansu durmuyo

aynen cnm yanlız değilsin ipek te bnm kucağımda şun bağrınıp duruyor....:84:

ah kuzum diştenmi ki....???

firdos, canan, eylül mrk eden arkadaşlar sağolun..
dr dan geldim tahminettiğim gibi sıvı alımı az olduğundan idrarda kristalleşme olup kiremit rengine kadar koyulaşıp atılabiliyormuş, enfeksiyon olmadığı sürece korkacak bşy yok su içir dedi.. tahlilleri yeni yapıldı temizdi çok şükür.. hiçbir şekilde beslenmiyorlar diyorum 1 ay sonra tekrar idrar verin dedi postaladı bizi püfff...

kirpicim 120 koyduysan 60-70 cc ısıtsın kadın geri kalanıda 1 saat sonra içirsin niye çöpe gitsinki canummm kıyma sütlerine, elif nasıl oldu kusması azaldı mı?

canom kı bizimde ateş te bi garip, terliyo 35.7 falan düşüyo sonra 37.2 ye çıkıyo niye oynaklaştı ki anam bende calpol veriyodum ne verecez şimdi benim herüfün niye haberi yokki acep

nero bi sapıttı bebeler bu araya Allah sonumuzu hayıretsin..

Son düzenleme:
merhabalarrrrrrrrrrrr
çok yoruldum yawwww:78:

halımı yıkadım pis değildi ama tozluydu 1m2 bişeydi....yıkandı çıktı...:87:
mutfağımın camını sildim banyomu temizledim...mutfak dolaplarımın kapaklarını sildim..evi sildim süpürdüm...annem çocuklarla savaştı
canım çıktı şimdi...çıkıyorum giyinip halama gideceğiz öptümmmmmmmmmm

dün eşim babası ameilyat olmuştu iş çıkışı onun yanına uğrayacaktı.

kapı çaldı bi baktım eşimin kardeşleri eltim yeğenleri falan..

görümcemin doğum günüydü bizde kutlamak istemişler.

yediler içtiler heryer heryerde bırakıp gittiler. insan hiç düşünmezmi yaa bunun 2 küçük bebeği var diye zaten regl oldum şakır şakır gidiyo psikiloji perişan.

git topla mutfağı dedim topladı 2 saatte. çamaşır vardı onlarıda ser dedim serdi

cemre 1 de uyudu cansuda 1,5 ta.

saat 2,5 ta cemre ağladı emzirdim. 2 sn sonra hepsini çıkardı heryer battı

baktım ateşi var özellikle elleri ateş gibi. calpol verdim 1 çay kaşığı

netten baktım avuç içi yanması b12 ve demir eksikliğinden olabilir yazıyodu.....

cemre yine uyandı sabah 7 ye kadar sürekli yağımda uyudu. bende o pozisyonda uyudum mecburen. heryerim tutulmuş. 8 de indirdim ayağımdan tam yattım cansu ağladı karnını doyurdum uyudu. bu sefer cemre ağladı cansuyu uyandurdı... kabus kabussssssssssssssssssss

şimdi sallıyom daha uyumadılar

benim kızlarda kısa.. cemre 61 cansu 59 cm. ikiside 44 cm doğmuşlardı

analarına çekmişler

ben geldim...
evi sildim süpürdüm. bulaşıklarımvardı onları hallettim.kızları doyurdum uyuttum. bi yemeğim kaldı bide katlancak çamaşırlarım ama hiçhalim yok.kızlar sağ bel kısmım çokağrıyo ya böbrekmi vardı orda resmen nefesimi kesio ağrı özelliklekızları kucağıma alınca...biraz dinleneyim kzıalr uyanır yoğurtlarını yedirip yemeğe girişirim. çamaşırda akşama kalsın valla...
boylar konuşulmuş.. benim kızlarda biri 65 diğeri63cm. normalmiş öle dedi sağlık ocağındaki ebe. 45-48cm doğmuşlardı...
kirpi 30 cc nie boşa gitsin ya 4 saat oda sıcaklığında kalabiliyor anne sütü sakın dökme ilaç o bak biz bulamıozbulsakda içirsek die bakıoz...
kızlar beni zilloşlar emmeyi bırakdılar ama gece uykularında yada gündüz uykualrında emiyolar... oda yeter dimi. yani en azından azda olsa alıyolar anne sütünü sağmıyorum artık. makina çok kuvvetli çekmio elimle sağsam daha çok sütçıkıo...

benim kız 42 cm,oğlan 41 cm doğdu.32+4 de doğdular,şu an kızım da oğlum da 67 cm..7 kilo civarılar..bu gün kronolojik 6. ayımız doldu..düzeltilmiş yaşımız 4 ay 1 haftalık..

Son düzenleme:
bende ipek hanımı zar zor uyttum 5 saattir uyumuyor uyuz ya...yemekleri yaptım...bulaşıkları yıkadım çamaşır astım ama kurumamış daha havalarda bozacakmışçamaşır kalmasın bari özellikle kızlarınki.....ahh bu sırt ağrım beni öldürecek annem gelsin hemen dr gidip komple bakınmam lazım.......

aynen hayatım sapıttılar benim incide doğru düzgün hiç su içmiyor ya nasıl vereceğim bu çocuğa su bilmem ......sizede çok geçmiş olsun kuzum....

bnm kuzular 3 gun oncekı kontrolde
EREN 61 CNM 6340 GR
ZEYNEP DOĞA İSE 63 CM 6350 GR
NORMALMİİ

maşallah cnm daha ne olsun.....

hayret bişey ya cafe mi senin evin......

aynıymış bizimkiler dorukcuğmm 45 inci 49 ipek doğdu.....

işte bennn,
kızlar yaaa bugün 1 litre süt içtim, benim kemikleri korumak adına ama nasıl gaz nasıl gaz anlatamam. bebo napcak gece bakalımm.
firdoscum yanlış yazmış olmayasınn, 28 cm olurmu yaa?
berennaz umarıö düzene girerler bir an önce geçmişl olsun canım,iyiki bişey çıkmamış. su takviyesi mi yapıosun şimdi.
fatoşcum sende de dırım potansiyeli görüyorum artıık, yazdıkların kapsamlandı güsell

geçmiş olsun diyen arkadaşlar saolun, evet kirpicim su içirmeye çalışıom zaten bu ara su ve hava yetiyo bize çok masrafsız kızlarım.. cnm ben süt içmiyorum yoksa havaya uçuyo kızlar hemde halaaaaaa

FEMALEXX
NEVRA
sizin bebişler nasıl oldu inş. iyileşmişlerdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…