maşallahhhhhhhhhhhh canım siz ne kadar çok uzamışsınız aman nazar değmesin umut 41 özge 40 cm doğdu çizelgeye göre normal tatlımCANIM kAĞAN 28 CM DOĞDU,dENİZ 34 CM..boyları benim çizelgemdeki haftamıza göre normal mi?
canancım geçmiş olsun, aman dikkat et dün gazetelerde calpol aleyhine haberler vardı, hatta eşim sağlık bakanlığında, orada da durumu araştırıyorlardı. 15 ayın altındaki bebelerde çok masum değilmiş haberiniz ola.
geçmiş olsun cananım sizin 4 diş var galiba dimibende veletleri uyuyyum biraz önce bi duş aldım pc yi açtımaz takılayım diye mustafam uyandı şimdi geri sallıyorum onu
kızımında ateşi var ya 37.5 olmuş kahvaltıdan sonra calpol vereyim dedim tekrar ölçtüm 35.8 di neyse düşmüş vermeyeyeim dedim uyuturken baktım gene yükselmiş ama uyuttum uyansın tekrar ölçücem yemeye yemeye hasta oldu sanırım acaba dişmi çıkartıyor yaaa yarın eşimin kursu yok olmazsa sağlık ocağına götüreyim bakalım bi
canım doktor bana dedi ki bu bizim bildiğimiz bal değilmiş yedirebilirsin dedi ama normal bal yedirme dedi ikisi aynı şey değilmiş
o kadar güzel anlatmışsın ki inan ben burda sinirlendim o anlayışsız insanlara benim de yaşadıklarım aklıma geliyo bi de gelip seviyolar diyemiyeceğim seviyomuş gibi yapıyolar geçen gün aşı oldular ateşleri çıkar diye korktum kaynanam da uğramıştı o kadar duyurdum çıkarsa naparım diye kadın bana bi şey olmaz dedi gitti bi de herşeyde kocasını öneriyo öyle bir imaj yapmış ki sanki kocası nalet hep onun sözünden çıkmıyo. halbuki yalan adam kal dedi o kalmadı bi kere de mama alalım dedi benim eşim kaza yapmıştı ya kaç ay çalışmadı gelirimiz de yoktu yok alma ben düğüne gidicem takı alıcam dedi hem de bu kadın bizim bebeklere hiç bişey takmamışken bunu yanımda diyo ay çıldırıcammmmmmmmmm tutmayın beni aklıma gelince çenem düşüyo sinirlerim alt üst oluyo
nefescim dert etme bunları napalım anlıyorum ki şimdi hepimizde aynı dertler var yalnız değilsin yani
fataşcum gülmekten öldüm aynı beni anlatmışsın :))))))
canım ben de ufakken doktora sormuştum günde 10 kez falan yaparsa ishal anlamına gelir demişlerdi
canım ben de sallıyodum annem bi gün yatağına bırakalım öyle dene uyur belki dedi almina uyudu bu aralar çok huysuz ama her fırsatta öyle uyutmaya çalışıyorum. melisi sorma gitsin o çok fena daha 3 aylıkken bile suratıma bakıp eee eee diyodu onu da alıştırmaya çalışıyorum ama halen alışmadı ağlıyo bu şekilde alışsalar bi ne kadar güzel olur
kızlar şu fileleri nerden alıyosunuz
iyigeceler herkeze
yorgunluktan ve uykusuzluktan gripten mafolmuş durumdayım.,,
anam bu çocuklar neden böyle oldu anlamıyorum sabah 7 den 12 ye kadar toplasan bir saat uyudular
yazık emre uyuyacakta ege bırakmıyor ama egemde hasta hırıltı başladı bogazı dolmuş
yarın dr götürmek lazım dr. ilk başta kendini iğleştir bu çocugu sen bu hale getirmişsin diyecek
bende öksürmekten nefes alamaz hale geldim.napayım ilaçta kullanıyorum işe yaramıyor
günde 2 saat uykuyla nasıl toplasın vücut kendini allahım diyorum herkezi bir dondursam bende o arada
48 saat uyusammmm hani tatlı cadı gibi ama malesef.
wc olayına deyinmişsiniz evet bizde berke özellikle oturarak yapmasını söylüyoruz dışarıdada oturmadan yapmasını
prostat yappıyormuş bide dinende günah .tabi bizim velet eriniyor oturup kalkmaya gelen giden yok
hop ayakta hallediyor işi gelme süresinden anlıyorum .
kilolara takılmış valla ben 85 doguma gittim şuan 69 ve uzun bir süredirde böyle bir gram inmiyor
ama böyle giderse kurumam yakındır.
kızlar yine dertlendim bu aralar hep dertlenip dertlenip kaçıyorum kusura bakmayın
hepinizi öpüyorummmmmm.
kızlar günaydın..özledim sizi anacım..henüz geçmişe bakmadım,birazdan okurum artık..dün bizde doktordaydık,aslında kontrolümüze bir hafta vardı ama erken gittik..
Denizin kilosu:6360 boyu:66 cm olmuş
Kağnın kilosu:8000 boyu:68 cm olmuş
sizce nasallar bu aya göre?
Berennazcım sen sormuştun sanırım tarhana çorbasını,doktor artık verebilirsin dedi.7 aylık oluncada beyaz ete geçelim dedi..doktorumuz kilo ve boyumuzu beğendi artık 8 aylıkken gelin dedi..
günaydınlar
üzerimden dozer geçmiş gibi
sonra yazcam cansu durmuyo
bende veletleri uyuyyum biraz önce bi duş aldım pc yi açtımaz takılayım diye mustafam uyandı şimdi geri sallıyorum onu
kızımında ateşi var ya 37.5 olmuş kahvaltıdan sonra calpol vereyim dedim tekrar ölçtüm 35.8 di neyse düşmüş vermeyeyeim dedim uyuturken baktım gene yükselmiş ama uyuttum uyansın tekrar ölçücem yemeye yemeye hasta oldu sanırım acaba dişmi çıkartıyor yaaa yarın eşimin kursu yok olmazsa sağlık ocağına götüreyim bakalım bi
aa kız sız kaç haftalık dogdunuzCANIM kAĞAN 28 CM DOĞDU,dENİZ 34 CM..boyları benim çizelgemdeki haftamıza göre normal mi?
aynen hayatım sapıttılar benim incide doğru düzgün hiç su içmiyor ya nasıl vereceğim bu çocuğa su bilmem ......sizede çok geçmiş olsun kuzum....firdos, canan, eylül mrk eden arkadaşlar sağolun..
dr dan geldim tahminettiğim gibi sıvı alımı az olduğundan idrarda kristalleşme olup kiremit rengine kadar koyulaşıp atılabiliyormuş, enfeksiyon olmadığı sürece korkacak bşy yok su içir dedi.. tahlilleri yeni yapıldı temizdi çok şükür.. hiçbir şekilde beslenmiyorlar diyorum 1 ay sonra tekrar idrar verin dedi postaladı bizi püfff...
kirpicim 120 koyduysan 60-70 cc ısıtsın kadın geri kalanıda 1 saat sonra içirsin niye çöpe gitsinki canummm kıyma sütlerine, elif nasıl oldu kusması azaldı mı?
canom kı bizimde ateş te bi garip, terliyo 35.7 falan düşüyo sonra 37.2 ye çıkıyo niye oynaklaştı kianam bende calpol veriyodum ne verecez şimdi benim herüfün niye haberi yokki acep
nero bi sapıttı bebeler bu araya Allah sonumuzu hayıretsin..
bnm kuzular 3 gun oncekı kontrolde
EREN 61 CNM 6340 GR
ZEYNEP DOĞA İSE 63 CM 6350 GR
NORMALMİİ
merhabalarrrrrrrrrrrr
çok yoruldum yawwww:78:
halımı yıkadım pis değildi ama tozluydu 1m2 bişeydi....yıkandı çıktı...:87:
mutfağımın camını sildim banyomu temizledim...mutfak dolaplarımın kapaklarını sildim..evi sildim süpürdüm...annem çocuklarla savaştı
canım çıktı şimdi...çıkıyorum giyinip halama gideceğiz öptümmmmmmmmmm
dün eşim babası ameilyat olmuştu iş çıkışı onun yanına uğrayacaktı.
kapı çaldı bi baktım eşimin kardeşleri eltim yeğenleri falan..
görümcemin doğum günüydü bizde kutlamak istemişler.
yediler içtiler heryer heryerde bırakıp gittiler. insan hiç düşünmezmi yaa bunun 2 küçük bebeği var diyezaten regl oldum şakır şakır gidiyo psikiloji perişan.
git topla mutfağı dedim topladı 2 saatte. çamaşır vardı onlarıda ser dedim serdi
cemre 1 de uyudu cansuda 1,5 ta.
saat 2,5 ta cemre ağladı emzirdim. 2 sn sonra hepsini çıkardı heryer battı
baktım ateşi var özellikle elleri ateş gibi. calpol verdim 1 çay kaşığı
netten baktım avuç içi yanması b12 ve demir eksikliğinden olabilir yazıyodu.....
cemre yine uyandı sabah 7 ye kadar sürekli yağımda uyudu. bende o pozisyonda uyudum mecburen. heryerim tutulmuş. 8 de indirdim ayağımdan tam yattım cansu ağladıkarnını doyurdum uyudu. bu sefer cemre ağladı cansuyu uyandurdı... kabus kabussssssssssssssssssss
şimdi sallıyom daha uyumadılar
ben geldim...
evi sildim süpürdüm. bulaşıklarımvardı onları hallettim.kızları doyurdum uyuttum. bi yemeğim kaldı bide katlancak çamaşırlarım ama hiçhalim yok.kızlar sağ bel kısmım çokağrıyo ya böbrekmi vardı orda resmen nefesimi kesio ağrı özelliklekızları kucağıma alınca...biraz dinleneyim kzıalr uyanır yoğurtlarını yedirip yemeğe girişirim. çamaşırda akşama kalsın valla...
boylar konuşulmuş.. benim kızlarda biri 65 diğeri63cm. normalmiş öle dedi sağlık ocağındaki ebe. 45-48cm doğmuşlardı...
kirpi 30 cc nie boşa gitsin ya 4 saat oda sıcaklığında kalabiliyor anne sütü sakın dökme ilaç o bak biz bulamıozbulsakda içirsek die bakıoz...
kızlar beni zilloşlar emmeyi bırakdılar ama gece uykularında yada gündüz uykualrında emiyolar... oda yeter dimi. yani en azından azda olsa alıyolar anne sütünü sağmıyorum artık. makina çok kuvvetli çekmio elimle sağsam daha çok sütçıkıo...
benim kızlarda kısa.. cemre 61 cansu 59 cm. ikiside 44 cm doğmuşlardı
analarına çekmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?