Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Nefes geçmiş olsun canım...

Canan inş biz bu azimle dagları deliçez
sagol medinecim

maşşallah nazar deymesin canım gayet iyiler bizde yarın gidecegiz bakalım kilo boy

nasıl bide hastalar inşallah çobuk geçer.

bende tarhana veriyorum canım bir aydır.biraz daha büyüdülermi içine labnede koymaya

başlarım berke arada öyle yedirirdim.

saolasın canım, ben 120 koydum torbaya tühhh. gitti 30 cc boşa

boşa gidermi canım bildigim kadarıyla erittigin süt dolapta ya 12 yada 24 saat dayanıyor

bence bir araştır onu.

ayyy nerom aynı dertten muzderibiz hepimizbir kerede böyle uyku gidermi ya

bari alıştırsalar biraz bizi valla beninkiler gündüz bir saat sallanıp 15 dk uyuyor

gecede ikide üçte ancak iki üç saat derin bir uykuya dalıyor tabi arada oda yok

eşimde illa birini aldiyor en azından yarım gün gelsin işini ütünü yapar onlarla

ugraşmassın diyor bakıcam artık olmadı bulacagız birini.

selam herkeze kimseler yok

ben ilk defa veletlerim uyanıkken net açtım hıcıatta o arada sallayarak sırayla uyuttum

bugün sabah yengem süpriz yaptı saat onda bir baktım yengem hastaydı kaç haftadır

gelemiyordu kurtarıcım lçok iyleşememiş ama yine kıyamadım sana geldim dedi sagolsun

bebeklerin ütülerini yaptı lahanamı sardı evi toparladı çamaşr yıkadı benide iki saat uyuttu

valla rahatladım pazartesi gelirim yengem sıkma sen canını dedi ama yazık o kadında maf olyor bide şeker hastası

tabiiiii annem yine gelmedi bugün canı sağolsun evlat olamamışım dedim neyse diyorum ya bu kuzular böyle kalmıyacak

elbet büyüyecekler hepsi geçecek onlar düşünsün artık ben biraz kaçayım berk ilgi bekler onunla ilgileneyim

öptüm hepinizi...

Son düzenleme:

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş nefesim bak yengeciğin işte allah yardım ediyor.......annen kardeşinle kavga ettin diyemi gelmiyor cnm....

ne kadar iyi gelmiştir ohhhhhhhh ya kendine gelmişsindir

merhaba kızlar,soran arkadaşlar yanlış duymadınız Kağan tam 28 cm doğdu:)..çok çok minikti.benimkiler 33 haftalık doğdular,çok erken değil ama karın içim dar olduğu için fazla büyüyemediler galiba..birde benimkiler üçüzdü 13.haftaya kadar.ama şimdi gelişimleri iyi Şükürler olsun..bende duyunca inanamamıştım..

sizinkiler hep 40 cm ve üzeri doğmuş ama benim minnoşlar yakalamış siizn bebişleri ne güzel:)..

Son düzenleme:
birde prematüre doğan bebişleri kronolojik yaşına göre değerlendirmemiz lazım,düzeltilmişe göre değil..ek gıdalara bile doğdukları haftayı baz alarak başlıyoruz..ben düzeltilmiş yaşlarını unuttum bile..kilo ve boy birazda ırsi kızlar ya,çok takmamak lazım..sağlıkları yerinde olsunda..

Berencim kötü birşey çıkmamasına sevindim..hepinizi çoook öptüm...kız Erenzeyno seninkilere de Maaşallah iri olacaklar belli,

Nefescim şimdi okudum oğluşlar hastaymış,çok geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş nefesim bak yengeciğin işte allah yardım ediyor.......annen kardeşinle kavga ettin diyemi gelmiyor cnm....

evet canım anneme bir laf etmedim ne olduysa kardeşimle oldu ama demek annemde bir bahane arıyordu

gelmemek için çünki eşim geç vakte kadar çalışıyor bide şehir dışına çıkacak artık hafyada on günde bir

gelecek babamda kızın yanında kalırsınız tek olmaz demiş eşimde anne bırakmayın onu üç çocukla

napardemiş zor geliyor bunuda bahane ediyor acı ama gerçek olsun ben onları öyle böyle büyütecegim

ama onlar benden bundan sonra bir hayır görmüyecekler.

ne kadar iyi gelmiştir ohhhhhhhh ya kendine gelmişsindir

ayyy gelmezmiyim işi boş ver evin içinde birinin olması güç veriyor insana .

aaa nasıl yani ? çocuk doktorları bile düzeltilmiş yaşa göre takip ediyor ... Kronolojik yaşa göre yapılmıyor aşıları vs.leri..Kronolojik yaşa göre değerlendirirsek hatalı olur..Zamanında doğmuş 6 aylık bebekle 2 ay erken doğmuş prematüre 6 aylık bebek aynı kefeye konamaz....

Son düzenleme:

Öncelikle herkese merhaba,sayfa öyle bir akıyor ki geçmişi okuyamadım vallahi....

Berennaz teşekkür ederim bebişler iyileşti Allaha şükür biri 10 diğeri 5 antibiyotik iğne ile kendine geldi ama hala iştahsızlar maalesef....

Benim oğullarım 34 haftalık doğdu ama drumuz düzeltilmiş yaş kullanmadı hiçbir zaman hala da öyle.....

düzeltimiş yaş baz alınmıyor çünkü kuzenim çocuk doktoru ordan biliyorum..erken dönem prematürelerde ancak esas alınır..ek gıdaya geçişi bile doğduğu haftaya göre hesaplanır..aşıları ileri prematüreyse ona uygun cetvelle yapılır..
neyse herkes kendi bildiğine göre yapsın arkadaşlar..off ya eksik yazıp düzeltme yapıyorum hep..

Nevracım neyi vardı bebişelrinn?ben kaçırmışım oraYI GEÇMİŞ OLSUN..

Canan kız mesaj attım sana burdan bi bak hele,bebişler iizn verse erken arayacaktım..

Son düzenleme:
alminacım çocuklara eşya kiraladıgınız yerin adını yazabilirmisin bana

bide memnunmusun sorun yaşadınmı

canım almina yok galiba ben yazayım aloynaver..bende oyun halısı kiraladım alminadan öğrenip..

herkez fatma güle baglanmış heralde

benim kuzular nerdeyse iki saatir uyuyor şaştım kaldım

bugün bir arkadaşım ıhlamurlarının içine az bişey anason at bir kaç gün

rahat uyusunlar dinlensin vücutları dedi bende karar veremedim versemmi

vermesemmi hoş vermesemde uykusuzlukta maf olacak çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…