sagol medinecimNefes geçmiş olsun canım...
Canan inş biz bu azimle dagları deliçez
maşşallah nazar deymesin canım gayet iyiler bizde yarın gidecegiz bakalım kilo boykızlar günaydın..özledim sizi anacım..henüz geçmişe bakmadım,birazdan okurum artık..dün bizde doktordaydık,aslında kontrolümüze bir hafta vardı ama erken gittik..
Denizin kilosu:6360 boyu:66 cm olmuş
Kağnın kilosu:8000 boyu:68 cm olmuş
sizce nasallar bu aya göre?
Berennazcım sen sormuştun sanırım tarhana çorbasını,doktor artık verebilirsin dedi.7 aylık oluncada beyaz ete geçelim dedi..doktorumuz kilo ve boyumuzu beğendi artık 8 aylıkken gelin dedi..
saolasın canım, ben 120 koydum torbaya tühhh. gitti 30 cc boşa
selam hatunlar........
ay gözlerim yanıyor artık uykusuzluktannnnn...anacığım bu kızların uykuları gece olunca mıçına kaçıyor galiba,her gece 1.30 oluyor uyumaları sinirlerim tavan yaptı ben bağırıyorum onlar sırıtıyor karşımda sabahta 6-6.30 uyanıyorlar neden bozuldu bu düzenleri anlamadım.....
cnm ben ebebekten aldım forum istanbul bana yakın.....bebedor var birde mycey diye birmarka eczanede de olabiliyor bebedor ama ben onu beğenmedim
ah nefesciğim geçmiş olsun cnmmmm...ama cananın da dediği gibi sen acil bir yardımcı al cnm böyle olmazzz......
maşallah firdoscğm nazar değmesin çok iyiler....
aynen cnm yanlız değilsin ipek te bnm kucağımda şun bağrınıp duruyor....:84:
ah kuzum diştenmi ki....???
selam herkeze kimseler yok
ben ilk defa veletlerim uyanıkken net açtım hıcıatta o arada sallayarak sırayla uyuttum
bugün sabah yengem süpriz yaptı saat onda bir baktım yengem hastaydı kaç haftadır
gelemiyordu kurtarıcım lçok iyleşememiş ama yine kıyamadım sana geldim dedi sagolsun
bebeklerin ütülerini yaptı lahanamı sardı evi toparladı çamaşr yıkadı benide iki saat uyuttu
valla rahatladım pazartesi gelirim yengem sıkma sen canını dedi ama yazık o kadında maf olyor bide şeker hastası
tabiiiii annem yine gelmedi bugün canı sağolsun evlat olamamışım dedim neyse diyorum ya bu kuzular böyle kalmıyacak
elbet büyüyecekler hepsi geçecek onlar düşünsün artık ben biraz kaçayım berk ilgi bekler onunla ilgileneyim
öptüm hepinizi...
ne kadar iyi gelmiştir ohhhhhhhh ya kendine gelmişsindirselam herkeze kimseler yok
ben ilk defa veletlerim uyanıkken net açtım hıcıatta o arada sallayarak sırayla uyuttum
bugün sabah yengem süpriz yaptı saat onda bir baktım yengem hastaydı kaç haftadır
gelemiyordu kurtarıcım lçok iyleşememiş ama yine kıyamadım sana geldim dedi sagolsun
bebeklerin ütülerini yaptı lahanamı sardı evi toparladı çamaşr yıkadı benide iki saat uyuttu
valla rahatladım pazartesi gelirim yengem sıkma sen canını dedi ama yazık o kadında maf olyor bide şeker hastası
tabiiiii annem yine gelmedi bugün canı sağolsun evlat olamamışım dedim neyse diyorum ya bu kuzular böyle kalmıyacak
elbet büyüyecekler hepsi geçecek onlar düşünsün artık ben biraz kaçayım berk ilgi bekler onunla ilgileneyim
öptüm hepinizi...
fatoşcum senin kızların olması gereken yaş mı 4 ay yoksa doğumdan itibaren mi 4 ay
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş nefesim bak yengeciğin işte allah yardım ediyor.......annen kardeşinle kavga ettin diyemi gelmiyor cnm....
ne kadar iyi gelmiştir ohhhhhhhh ya kendine gelmişsindir
birde prematüre doğan bebişleri kronolojik yaşına göre değerlendirmemiz lazım,düzeltilmişe göre değil..ek gıdalara bile doğdukları haftayı baz alarak başlıyoruz..ben düzeltilmiş yaşlarını unuttum bile..kilo ve boy birazda ırsi kızlar ya,çok takmamak lazım..sağlıkları yerinde olsunda..
Berencim kötü birşey çıkmamasına sevindim..hepinizi çoook öptüm...kız Erenzeyno seninkilere de Maaşallah iri olacaklar belli,
Nefescim şimdi okudum oğluşlar hastaymış,çok geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun diyen arkadaşlar saolun, evet kirpicim su içirmeye çalışıom zaten bu ara su ve hava yetiyo bize çok masrafsız kızlarım..cnm ben süt içmiyorum yoksa havaya uçuyo kızlar hemde halaaaaaa
FEMALEXX
NEVRA
sizin bebişler nasıl oldu inş. iyileşmişlerdir....
aaa nasıl yani ? çocuk doktorları bile düzeltilmiş yaşa göre takip ediyor ... Kronolojik yaşa göre yapılmıyor aşıları vs.leri..Kronolojik yaşa göre değerlendirirsek hatalı olur..Zamanında doğmuş 6 aylık bebekle 2 ay erken doğmuş prematüre 6 aylık bebek aynı kefeye konamaz....
Benim oğullarım 34 haftalık doğdu ama drumuz düzeltilmiş yaş kullanmadı hiçbir zaman hala da öyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?