Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

selam arkadaşlar.herkese güzel günler diliyorum.talihsiz bir kaza sonucu ayağımı kırdım ve tam 5 gündür bebeklerimden ayrıyım.onları okadar çok özledimki artık dayanamıyorummm.keşke yanımda olsalardı hiç uyumasalardı sabahlara kadar ama yanımda olsalardıı

aaaaaaaaaa çok geçmiş olsun cnım hastanede misin yoksa

tam 5 gündür hastanedeyim daha da baya burdayım.bebişler aannemde göremedim 5 gündür çookkk özledim.dayanması çok zorr ama kısmet böleymiş

i

canım merak etme bebekler rahattır hatta dünyada oladuklarından daha rahatlardır :)))) aynı endişerii bizde yaşadık bebeklerin hareketleri onlar büyüdükçe azalabilir fakat şiddeti belirginleşir. dediğin gibi gün gün değişebilir bazen tekme atmadıklarınnı kendimi doktorada bulduğumu hatırlıyorum bu senin yorgunluğundan yada bunun gibi sebeblerden kaynaklanıyo. çok uyuduysan da olabiliyo sevdiği yemekleri yediğinde belki de daha çok tekme atıyo ..... Allah tamamına erdirsin içini ferah tut ben de senin gibi sürekli bişeyler takıyodum kafama ama bebekler şükür 36+4 de doğdular ve bir sorun yaşamadık darısı sana inşallah

tam 5 gündür hastanedeyim daha da baya burdayım.bebişler aannemde göremedim 5 gündür çookkk özledim.dayanması çok zorr ama kısmet böleymiş

canım çok üzüldüm neden orda yatırıyolar ciddi mi
bebekler emiyolarmıydı

Son düzenleme:

Geçmiş olsun.....

fatoş hanım firdos eylüll..teşekkürler cvplarınız için etrafta halden anlayan kimse olmayınca insan kendini yalnız hissediyo bazen iyi ki varsınız

selammmmmmmmmm...............

yarın gece geliyor cnm allahın izniyle.....elif yormaya başladı artık demekki.....

cnm ya allah yardımcn olsun zor senin işinde ben yanlız baksam kafayı yerdm kesin......

çok geçmiş olsun fatoş cnm........kocalar arada sapıtıyor bazenn naalesef.....

kahvaltı etmek istiyorum ama beren kucağımdan inmiyo....

bende inci her sabah kucağımda kahvaltıda......

aaaaaaa çok geçmiş olsun cnm.....

htc07 çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

hepinize sevgiler arkadaşlar
bizde bugün hastanedeydik kalça ultrasonları ve genel kontrolleri yapıldı genel olarak iyiler sadece karanın sol kalça kemiğinde büyüme geriliği varmış daha inceymiş ortopediye göstereceğiz 1 ay sonra tekrar ultrason inşallah kalıcı hasar bırakmaz kuzumda

hayır erken doğum felan düşünme sakın şuan rahmini çocuklar doldurdu hareket alanları kalmadı ama bundna sonra rahmin büyümeye başlayacak bebeklerde eski haline girecek sıkma canını

evet fazla üstünde durma çok detaya inme canım diğer arkadaşın dediği gibi doktorlar bizi anlamıyor o yüzden çok oralı olmuyplar ama emin ol ciddi bişey olsa çekinmedn söylerdi sana

ağlama aşkımm kıyamam gözyaşlarına hadi gül bakimmmmm
evet ya grip olmuşummmm
kadınla konuşma işini erkekte yapabililir mesela erkek derken kaba oldu yani eşinin konuşması daha iyi olabilir mesela
evde yalnız olma ama fazlada abartma yalnız olma derken belki kadın sinirlenir senin canını sıkacak bişey söyler seninde elin ayağın boşalır biranda eşinle beraber söyleyin bence bu kararı
doruk zor olacağını söylemiş ama ben katılmadım doruğuma oyun halısına felan koyarsın onlarla oyalanır sesler artık onun dikkatini çeker sesli bişilere koyabilirsin şu herkeisn aldığı sallanan salıncakları öneririm sana uyuutmak kolay olur bence olmadı elif için bi abla al bence ev işleri içinde haftada2 -3 günlüğüne bi kadın alabilirsin mesela beğenirsen sürekli gelir
bende çok şey istiyorum emmeee hastayım yatağın altına girip yatmak istiyorum ıhlamurum çorbam ayağıma gelsin istiyorum emmmeee nerde.....
hadi yaaa hafta içimi gitcen saatler bellimiii
kahvaltı etmek istiyorum ama beren kucağımdan inmiyo....
ver bereni bana sen kahvaltını et anacımmmm
evet:)) dünde siz doldurmuşdunuz telaşdan farkedemedin heralde...

inanamıyorum ya şok şok şok oldummm çok canım sıkıldı acil şifalar tatlım yaa hemde 50 dikiş ne kadar yatacaksın daha

Hayırlı sağlıklı sorunsuz huzurlu ve mutlu günler diliyorum herkese

Ben mutluıyum bugün annem geldi,sabah oğluşumla ananeyi aradık dayanamayıp geldi.Yağıza o bakar bende dinlenirim azcık dünkü temizlik çok yormuş beni.
Mesejımı okuyan arkadaşalrımın tepkileri duyar giibiyim.Tek çocukla nasılda yorulmuş dersiniz şimdi.eee haklısınız.Özellikle canan kuzum der dibi tatlım.

CANAN kıyamam sana,ben geleyim bakarım sana tatlım,çorbanıda yaparım ıhlamurunuda masaj bilem yaparım sana

htcoz kuzum çok ama çok geçmiş olsun.Allahım ne görünmez kazaymış tatlım rabbim ağrılarına acil şifa versin.Kuzularına tez zamanda sağlıkla kavuştursun seni

Doruk gel anacım ben sana hazırlayayım kahvaltını kızlarada ben bakarım.Anacım sen taşınsana yakınıma ben sana yardımcı olurum gelip tatlım.

Fatoş canım kuzum nasıl.daha iyimi şimdi.

htc geçmiş olsun canım çok üzüldüm

bu ara herkeslere bişi oluyo dilerim bir an önce iyileşir kuzucuklarına kavuşursun.

derim tabi bi laz bebekler uğraşamyın derim hahahah
gel kuuzm yaaa ahh ahhh annen sana daynamamış gelmiş sende bana dayanamda gel hadi sana ne dua ederimmm tez zamanda allah sana bir kız versin derimmmm hemde apansıızn hiç beklemediğim bir anda al haberini diye dua ederim hahaha masaj haa kulağa bi ayrı güzel geliyo bu kelime haaa

htc07 canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez vakit kavuş yavrularına inşallah...
canannnnnn...geçmiş olsun kuzu... anam gelde bak şu berene yedi ömrümü yedi.. dünden beri bi kusma meraklısı olduk çıkdık. sabhadan beri yedikleri 75 cc mama 3 5 kaşık meyve... çorba veridim öğğ dediler mama yapdım öğğ deiler muhallebi veridm öğğğ dediler banada sinir geldi böğğğğ o zman size dedim bırakdım kendi hallerine napim ya yemiolar sinir krizi geçiriom sonra bağrıuom korkuyolar... bu ara hiççç iyi değilim kızlarr.. sanırım sinirlerim harap olmuşş. acilen anneme ihtiyacım var(( ama ay sonbuna anca gelriim dedi....o zman kadar ben nolurum bilmiyorum....kocaya sataşıom boyuna oda beni tınlamıo duymuyo filan daha bi siniri basıo bu sefer....
artvinlim kuzum valla taşınasım var buralardanda sizin oraların kirası çok be anaacım beni aşar arabanın borcu bitenece bana burda oturmaka zorunlu galibaa( seni çok kıskandım itiraf ediyorum. annemi istiyorum yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…