- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
evet:)) dünde siz doldurmuşdunuz telaşdan farkedemedin heralde...
selam arkadaşlar.herkese güzel günler diliyorum.talihsiz bir kaza sonucu ayağımı kırdım ve tam 5 gündür bebeklerimden ayrıyım.onları okadar çok özledimki artık dayanamıyorummm.keşke yanımda olsalardı hiç uyumasalardı sabahlara kadar ama yanımda olsalardıı
imerhaba günaydınarkadaşlar sizi hamileliğimin en başından beri takip etmeye çalışıyorum birçok şey öğrendim sayenizde çok yoğun olduğunuzun doğal olarak farkındayım ama fırsat bulurda cvplarsanız sevinirim..şu an henüz 26+2 olduk ama ben sanki artık karnım son sınırına dayanmış,bebeklerim orada sıkışmışlar gibi hislere kapılmaya başladım zaten son günlerdede eskiye nazaran daha az hareket etmeye başladılar..birde bizimkilerin hareketleri çok düzensiz birgün bakıyorum kıpır kıpırlar birgün hiç kıpırtı yok..endişelenip tatlı bişey yiyorum ama tık yok..sizdede olmuşmuydu bu normal mi?? yani ben biraz kuruntumu yapıyorum acaba??erken doğacaklar diye endişeleniyorum
tam 5 gündür hastanedeyim daha da baya burdayım.bebişler aannemde göremedim 5 gündür çookkk özledim.dayanması çok zorr ama kısmet böleymiş
selam arkadaşlar.herkese güzel günler diliyorum.talihsiz bir kaza sonucu ayağımı kırdım ve tam 5 gündür bebeklerimden ayrıyım.onları okadar çok özledimki artık dayanamıyorummm.keşke yanımda olsalardı hiç uyumasalardı sabahlara kadar ama yanımda olsalardıı
günaydınn, herkese iyi haftalar,
ben de çook yorucu bir haftasonu gecirdim, 3 çeşit misafir ağırladık pazar gecesi 4. talep etti gelmeyi yok dedik sooraya kalsın pilimiz bitti.
kızlar elif artık çok eglenceli oldu yaaa, sesler çıkarıyoo, cevap veriyo gibi yapıyoo, hatta accık gülümsüyo bile artııkk.veee bugün 2 aylık olduuukkk
fatoscum cook gecmiş olsun, temizlerken dikkat ediyorsundur zaten altlarını, bana doktor bi onu belirtmişti sistite karşı. belki bağışıklığı zayıftır birass.
birsoş nerelrde cidden yaaa?
erenzeyno seninkiler aşırı uyuyo yaww, bence de kansızlık fln olmasın, ben gündüz 3-3.5 saat uyudumu bile tedirgin oluyorum çok oldu diye hem seninkiler daha büyük okkadar uyumaması lazım sanki
nerocum annen daha dönmedi mi yaa, hac bittiiii
cano, firdos, doruk, artvinli, almina, eylül, beren, winston, sizlerede
ben bugün kafayı yemezsem iyidir.irem çılgınca ağlıyor sabahdan beri 2 dir kustu heryer battı.kucağımdan inmiyor. sinirimden zırıl zırıl ağladım... bi allahın kulu yok yakınımda çldırcam((
selamlar
eve geldik
cemrenin sol böbreğinde 2 tane 2 mm taş tespit edildi.doğduktan sonra bakılmıştı üriner usg sine bişey yoktu. enfeksiyonuda o taşa bağladı dr. 2 ay sonra tekrar çağırdı. kuzumun günlerdir süren huysuzluğu bu yüzdenmiş bende kızıp duruyodum canıma (((((((
verdikleri iğne antibiyotijte ishal yaptı çocuğu. onada yoğurt ve muz yedirmemi söyledi. allahtan iğnemiz bitti. inş ishalde biter.
saol canım benim. evet bende huysuz bu kız diyodum.. şimdi iğnelerden sonra rahatladı biraz.
saol canancım. bende anlamadım valla
valideler inanmadı. sanki ben hastalık meraklısıyım ya. usg kağıdınıda ben uyduruyorum. deli ettiler beni bugün. eşimlede tartıştım onların yüzünden.. uzuuuuuuuuuuuuun bi zaman gitmeyi düşünmüyorummmmmmmmmmmmmmm..............
kızları doyurdum uyuttum. eşimde halının üstüne yattı. ellemicem yatsın. saatlerdir bana trip yapıyo yaa.. biberon yıkamaya gittim. cemre uyuyodu. cansu ağlıyo höküzün trene baktığı gibi çocuğa bakıyo almadı kucağına.......
kahvaltı etmek istiyorum ama beren kucağımdan inmiyo....
hayır erken doğum felan düşünme sakın şuan rahmini çocuklar doldurdu hareket alanları kalmadı ama bundna sonra rahmin büyümeye başlayacak bebeklerde eski haline girecek sıkma canınımerhaba günaydınarkadaşlar sizi hamileliğimin en başından beri takip etmeye çalışıyorum birçok şey öğrendim sayenizde çok yoğun olduğunuzun doğal olarak farkındayım ama fırsat bulurda cvplarsanız sevinirim..şu an henüz 26+2 olduk ama ben sanki artık karnım son sınırına dayanmış,bebeklerim orada sıkışmışlar gibi hislere kapılmaya başladım zaten son günlerdede eskiye nazaran daha az hareket etmeye başladılar..birde bizimkilerin hareketleri çok düzensiz birgün bakıyorum kıpır kıpırlar birgün hiç kıpırtı yok..endişelenip tatlı bişey yiyorum ama tık yok..sizdede olmuşmuydu bu normal mi?? yani ben biraz kuruntumu yapıyorum acaba??erken doğacaklar diye endişeleniyorum
evet fazla üstünde durma çok detaya inme canım diğer arkadaşın dediği gibi doktorlar bizi anlamıyor o yüzden çok oralı olmuyplar ama emin ol ciddi bişey olsa çekinmedn söylerdi sanainş.. canım inş..vaktinde gelirler..doktoruma son kontrolümüzde söyledim ama pek üstünde durmadı hatta sen fazla evham yapma böyle şeyleri kafana takma falan filan diyede nasihatlerde bulunduhayır bunu takmayıpta başka neyi takacaksam kafama malesef eşimin işi nedeniyle küçük bi yerdeyiz yol yasağım var kıpırdayamıyorum..yoksa hemen değiştirirdim doktorumu..sonuçta ben maddi manevi birsürü sıkıntılardan geçerek gelmişim bu güne Rabbimin izniyle..elbette en ufak bişeyi sorma ihtiyacı hissediyorum..ama kadın bana normal yolla hamile kalmış 4.çocuğunu doğuracak anne muamelesi yapıyo yaaaa sinirrr
günaydın kızlar,buralar iyice sessizleşti son günlerde..millet nereye kayboldunuz:84::84::84::84:..ahanda ağlıyommmmmm
Fatoş geçmiş olsun canım,İnşallah çasucak atlatır yavrum yaa..Nefescim sizede Allah Şifa versin..
Canan grip mi oldun?çok geçmiş olsunnnn
ayy ne çok geçmiş olsun dedim ya,herkesler hasta..
Gürseda kendini çok dinleme canım,artık bebişler büyüdü,yerleri daraldı..daha az hareket etmeleri normal.doktorundan da çok ilgi falan bekleme,maalesef bizi anlamaları çok zor.bizim için özel olan şey onlar için birşey ifade etmiyor...
kadınla konuşma işini erkekte yapabililir mesela erkek derken kaba oldu yani eşinin konuşması daha iyi olabilir meselafirdosumm ben burdayımm,
tümm hastalara geçmiş olsunn, fatoşcumm çok üzüldüm ben de bebişine, maalesef bazen derdi olduğunu anlamayıp kızıyor sonra da bin kat fazla üzülüyoruz.inşallah bir an önce rahatlar tatlı kızın.
femalex, nefes sizlere de geçmiş olsun kızlar.
sophi sen de varmısın facede, kimsinnn? yoksa ayça gedik sen misinn?
kızlarrr perşembe günü kadının hesabını kesicemm sonra yalnız yola devam. offf nasıl daralttı içimi yaa, inanamazsınız dün çamaşırları topla dedim, askıdan almış kanepenin üzerine o halleriyle üstüste atmış ve askıyı kapatmış. ya gerizekalı ya da kendini çok akıllı sanıyor. ipini çeksem de bi kurtulsam şundan, ama bi yandan da paranoyalar üretiyorum, ya bebişe bişey yaparsa ya şöyleyse ya böyleyse. evde temizlikçi ve eşim varken söylemeye karar verdim o sebep.
biraz da psikolojim mi bozuldu nedir, tek başına evde otura otura
bende çok şey istiyorum emmeee hastayım yatağın altına girip yatmak istiyorum ıhlamurum çorbam ayağıma gelsin istiyorum emmmeee nerde.....günaydın hatunlar...
fatoşcum tekrardan geçmiş olsunda ben hiç anlamdım doğuştan değilse sonradan nası olmuşki?? verdiğin suyla alakalı olabilirmi kireç oranı yüksek filan.. allah şifa versin tez zamanda...
kirpicim ay napabilir ya korkma canım kimse bu kadar cani değil işden çıkarıldım die zarar verilirmihiç.. ama asıl şimdi sana yardımcı lazım olcak elifciğin bu saatten sonra gündüz uykuları azalcak daha çok kucak istiycek filan.. korkutmak gibiolmasında zor günler beklio seni...
firdossssss bende burdayımmmmmmm
bende kızları uyutup kahvaltı etmek istiyorum. umarım sakin bi gün geçiririz... dünden sonra buna çok ihtiyacım var....
hadi yaaa hafta içimi gitcen saatler bellimiiiheyoo ağladığımı görünce geldiniz dimi
ayy sinirim bozuk,il ve ilçelerdeki bütün özel eğitim velilerine seminerler verecekmişim hem de nisana kadar bir sürü konu,yandım bennn
Kirpicim merak etme birşey yapmaz bebeğe,o kadar korkma canım ya..gönder de kafan rahatlasın,hem tek bebişle idare edilir merak etme..
ver bereni bana sen kahvaltını et anacımmmmkahvaltı etmek istiyorum ama beren kucağımdan inmiyo....
evet:)) dünde siz doldurmuşdunuz telaşdan farkedemedin heralde...
Hayırlı sağlıklı sorunsuz huzurlu ve mutlu günler diliyorum herkese
Ben mutluıyum bugün annem geldi,sabah oğluşumla ananeyi aradık dayanamayıp geldi.Yağıza o bakar bende dinlenirim azcık dünkü temizlik çok yormuş beni.
Mesejımı okuyan arkadaşalrımın tepkileri duyar giibiyim.Tek çocukla nasılda yorulmuş dersiniz şimdi.eee haklısınız.Özellikle canan kuzum der dibi tatlım.
CANAN kıyamam sana,ben geleyim bakarım sana tatlım,çorbanıda yaparım ıhlamurunuda masaj bilem yaparım sana
htcoz kuzum çok ama çok geçmiş olsun.Allahım ne görünmez kazaymış tatlım rabbim ağrılarına acil şifa versin.Kuzularına tez zamanda sağlıkla kavuştursun seni
Doruk gel anacım ben sana hazırlayayım kahvaltını kızlarada ben bakarım.Anacım sen taşınsana yakınıma ben sana yardımcı olurum gelip tatlım.
Fatoş canım kuzum nasıl.daha iyimi şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?