Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Burcucum küsme tatlım sen lazımsın bize canım benim......Nasılsın.....oğluşların ansıl,hala üzüyorlarmı seni yeme konusunda?

YAVRUKİRPİ tatlım bencede gitsin kadın..Sen çok daha iyi çeviirirsin evini,elifede bakarsın işinide yaparsın.

Bende canana katıllıyorum.ALOYNAVER diye bir site var,ordan kendi sallanan salıncak sipariş ver,birde oyun halısı kirala 3,4 ay kiralasan sana yeter.Elif 2 aylık şimdi 4 ay kiralasan 6 aylı olur zaten ondan sonra yürüteç alırsın oh mis gibi.
Ev işlerin içinde haftada 2 gün kadın ayarla işleri halletsin haftalık yemeğinide yaptırırsın.
Evde sürekli birinin olması,birde herşeye burnunu sokan olunca iyice sinir bozucu valla.

kızlar ilgilnenelere söylüyorum carrefourda prima bebek bezi indirimde.....ben herüfe sipariş verdim şimdi akşama alsın gelsin stokda iyi oluyo...

herkese teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için 5 gün yattım sanırım bi 5 gün daha burdayım.çok sıkıldım bebeklerimi özledim ama nafile çıkamıyorum işteee

Doruk ne kadarmış kuzum bezler......

Tatlım verdiğin tarif süper oldu....Aynı hazır kavanozlar gibi oldu.

Doruk ne kadarmış kuzum bezler......

Tatlım verdiğin tarif süper oldu....Aynı hazır kavanozlar gibi oldu.

hayatım 4-9 54 lü paketler 3 lü alım yapınca 11 lira yani 3 paketi 33 lira...
ay evet benim kızlarda çok seviyo.. bugün havucu haşlamadan yapdım yemediler biliomusun( pütürlü oluyo haşlamayınca...hatta içine değişik meyvelerde katabilirsin ben şeftali ekliyorum arada diycem sen bana nerden buluyim diycen:)) benim nerden bulduğumu biliyosun...

kızlar iyiki varsınız yaaa, wala burda accaip deşarj oluyorum ben.
htc canım çook geçmiş olsun, nasıl kırsın nereden kırdın ki öyle ameliyatlık oldun yaa?
canancım sana da geçmiş olsun, offf iki çocukla grip de hiiç çekilmez walla sanırım anne olduktan soora hastalanmak bile lükss.
dorukcum beni hafif korkuttun ama tek bebeynen başederiz alimallah yaa, offf hele sizler olsanız walla elinizin tersiyle bakarsınız tek bebeye.
kızlar oyun halım var bi arkadaş verdi, salıncak da hangisini kiralayayım, bi yağmur ormanı fln var ama iimi? bir de oyuncaklar temiz geliyo dii mi?
yaw kadına bir ayda verdiğim parayla tüm oyuncakları kiralarım nerdeyse beaa. aman yemeği de kendin yapacaksın zaten, ne kimseyle temizlik anlayışın tutuyor ne damak tadın. her akşam bi sonraki günün yemeğini yapabilsem süpper olur walla.
birsoşş nerelerde hala, terk mi etti bizi nedir?
kevser, wavy, burcin de arada bir geliyorlardı çoktandır yoklar?
erenzeyno da gelmemiş 1-2 gündür, nerdesiniz uleyyynnn
bu arada dilemma sen kimsin feyste?

kızlar iyiki varsınız yaaa, wala burda accaip deşarj oluyorum ben.
htc canım çook geçmiş olsun, nasıl kırsın nereden kırdın ki öyle ameliyatlık oldun yaa?
canancım sana da geçmiş olsun, offf iki çocukla grip de hiiç çekilmez walla sanırım anne olduktan soora hastalanmak bile lükss.
dorukcum beni hafif korkuttun ama tek bebeynen başederiz alimallah yaa, offf hele sizler olsanız walla elinizin tersiyle bakarsınız tek bebeye.
kızlar oyun halım var bi arkadaş verdi, salıncak da hangisini kiralayayım, bi yağmur ormanı fln var ama iimi? bir de oyuncaklar temiz geliyo dii mi?
yaw kadına bir ayda verdiğim parayla tüm oyuncakları kiralarım nerdeyse beaa. aman yemeği de kendin yapacaksın zaten, ne kimseyle temizlik anlayışın tutuyor ne damak tadın. her akşam bi sonraki günün yemeğini yapabilsem süpper olur walla.
birsoşş nerelerde hala, terk mi etti bizi nedir?
kevser, wavy, burcin de arada bir geliyorlardı çoktandır yoklar?
erenzeyno da gelmemiş 1-2 gündür, nerdesiniz uleyyynnn
bu arada dilemma sen kimsin feyste?

Yavrukirpi ben kiraladım siteden çok temizdi.Biz biraaz geç kalmıştık yağız ilk başlarda pek sevmedi tam alıştı salıncak gitti.Birde o salıncaklar 6 aylığa kadar kullanılıyormuş almak mantıksız bence en iyisi kiralamak.Aklında bulunsun 3 ay ve üzeri kiralamak daha uyguna geliyor.

Doruk süpermiş bezlerin fiyatı.Ama bizim yakınımızda carfur yok.Anneme gidicemde anca orda var.ben gidene kadar ohoo.

Yavrukirpi ben chicco polly salıncak kiralamıştım 1 aylığına bence çok kullanışlı memnun kaldım.
Yağızı evde her yere rahatlıkla alabiliyordum yanıma müzikte çalıyor.
Keşke daha önce kiralasaymışım diyorum.biz geç kalmışız kiralamak için.

Htc canım çok geçmiş olsun..nasıl oldu,düştün mü kaza mı yaptın ne oldu..çok üzüldüm...

Dorukcum çok zor iki bebeğe bakmak,yine iyi idare ediyorsun..erkekleri anlamak çok zor..bence erkekler eğitilebilir türdeler.zekaları tam yetrli değil,çok fazla şey beklememek lazım:90:..

Burcu canım inşallah oğluşunun bir sorunu çıkmaz..

Canancım hoşgeldin..yok canım ben ilçe ilçe gezmiycem onlar gelecek merkeze..

Artvinli salıncaklar 6 aya mı kadarmış..biz geç kaldık o zaman..

Son düzenleme:
merhaba kızlar merak eden arkadaşlarım olmuş
cumadan anneme gittim kına düğün vardı..pc götürmedim..
dün aksam eve geldim eşim dün sabah seyhate gitti..
dün gece alişim hastaydı ,öksürmekten uyumadı gece 1 den sabah 5.30 kadar uyumadım 2 kere süt verdim yere yatak açtım
üstünü değiştirdim...2 şişe süte rağmen açım dedi muhallebi yaptım.....yedirdim...tabi ömerde ağlıyor tam uyuyacağım zaman ...
sabah erkenden alişi aldım doktora gittin ilaçlarımızı aldım....hala öksürüyor....bakalım ne zaman iyi oalcağız..bende evde yemek,çamaşır,bulaşık,market derken canım çıkıyor

oluyo canım bu trz bunalımlar dönem dönem ama sonra geçiyo
bu ara bende devrime taktım iyice bağırıyorum dövüyorum sonra kızıyorum kendime çocuğu iyice yemekten sooğutucam diye ama ne yapayım ya allahım bana bi akıl versin yada şu kızın iştahını açsın sonumuz hiç hayır değil çünkü devrime karşı hiççç sabrım kalmamış benim onun o ağlama sesine tahammülüm yok vallaha ama deidğim gibi geçecek onuda biliyorum
herkese teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için 5 gün yattım sanırım bi 5 gün daha burdayım.çok sıkıldım bebeklerimi özledim ama nafile çıkamıyorum işteee
çok zor ya gerçekten çok zor bi annenein bebeklerinden ayrı kalması aklın ikrin hep onlardadır şimdi ne yaptılar yedilermi beni arıyolarmı iyi bakıyolarmı off allah gani gani yardımcın olsun bacım
sağol canım haklısın vallaha anneysen hastalıkta fazlasıyla lüks e bebekte modeller var canım ordan bak aklına yatanı ister all ister kirala orasına karoışmam ama kiralaam sitesinde ben okuduğuma göre çok güzel streril eidliyomuş hatta sıfır paketten aldığından daha temimi buhar odaları varmış buhar odalarında strel ediliyormuş güvenliymiş kiralama sitesindende bak hangisi aklına yatarsa artık
evde bi yabancı çok zro ya kaynana anne kardeş elti görümce akraba ama onlarda çekilmiyo damak tadı birde olsa çekilmiyo anam
kimsenin temizliği içine sinmez illa eline deyecek yemek işinide bi süre kolay hazırlananlardan geçineceksiniz mesela ben hastayım ya et takılıyoruz biftek alıyo eşim 4 dilim kızartıyorum onu yanına pilav yada makarna yap al sana bi menü benim vaktim vardı yanına bide çorbayla salata ekleidm oh miss
ne bilim yapımı kolay şeyler yap super fresin ayıklanmış taze fasülyeis var mesela özellikle kış aylarında yapıyorum ben soğanı eti kavur at içine pişsin yani 5-10 dakkalık yemekler yaparsan daha rahat olur snein i.,n rada dışardan söylersiniz arada peynir ekmek takılırsınız geçer gider işte

geçmiş olsun canımm
bugün bi konuşamadık seninleee

ay bende 12 yi geçsin diye bekliyorum saat dehşet uykum var çocukalrın yemeğini yediirp yatacağımmmm

geçmiş olsun cnm......daha yenimi yapıldı usg geç değilmi bizim daha erken yapılmıştı....

kuzuma geçmiş olsun yawww.......birsen acaba arada gidip geliyorsun ya annene kaynana falan hava değişikliği ev sıcaklıkları falanmı hastalanıyor bu çocuk acaba.....

benimde sağ bileğim tutulmuş sabahtan beri ianılmaz ağrıyor kızları zor alıyorum kucağıma çok zorladım herhalde bu sıralar........zor yazıyorum valla........kızlarım uyudu zorla bende kaçarım.........

nefes kuzum burdasın öptüm seni kocaman iyimisin hayatım...???

Son düzenleme:
günaydın kızlar
artvinli ,firdos sağolun kızlar oğlumun durumu inşallah önemli sorun değildir büyüdükçe düzelebilen bir problemdir
nerocum benim oğlanlar doğalı 4 ayı geçti ama düzeltilmiş 2 aylıklar o yüzden yeni yapildı henüz 5 kg bile olamadılar 28 haftaya girerken doğmuşlardı

bugün eşim başka bir iş için görüşmeye gidiyor şartlar iyi olursa işini değiştirebilir malum 2 bebek 2 kat masraf hayırlısı olsun bakalım ne olacak
,ü;: b

günaydın kızlar..evden kaçtım,okuldayımiyiki okulum var yoksa çıldırabilirdim..Deniz bey gece 2 saatte bir uyanıyor ama mama yemiyor.ağlayıp duruyor,zorla uyutuyoruz..sabahta kahvaltısını binbir numarayla yediriyoruz.Kağan gece hiç uyanmıyor,arada bir mama vermeye çalışıyorum ama yemiyor.en azından gece mama alıyorlar diye seviniyordum ama onuda bıraktılar..artık hiç biberon almıyorlar..tadı güzel diye milumil aldım ama fayda etmedi..bende çorbalara,kahvaltılarına,kaşık mamalarına yani nereye bulursam onun içine mama katıyorum..işe yarıyormudur hiç bir fikrim yok..

günaydın....
bugün hiç yalnı kalasım yok biri gelsin bana böle mutsuzum keyifsizim nedense...
firdoscum al bendede o kadar gece mamalrını bırakıyolar galiba ya zor bela 2 seferde 90 en bilemedin 120 zor yiyolar... irem biraz daha iyi ama beren çok zor yiyo.. bu ara mama dahil hiçbişey yemiyolar.sadece yoğurt yiyolar düzgün herşey öğğğ herşey böğğğ...ısrar edincede kusuyolar...

Aslıcım yakın olsak okulu eker gelirdim valla:)..canım seninkiler yine iyiymiş,keşke gecede iki kez 90 cc olsa bile yeseler..benimkiler hiç yemiyor.acıkmıyor mu bunlar anlamıyorum..ben gece 9 gibi milupanın gece kaşık mamasından veriyorum,o mu tok tutuyor bilmiyorum..dün bebelac tan msj geldi,bebeğiniz gece uyanmıyorsa mama yemesi için zorlamayın,artık uykuları düzene girmeye başlıyor yazmışlar..

Günaydııın.

Aman allahım bunneya,bu topikteki bütün bebeklermi aynı olur.....

Bizde sizdeniz,tıpkınızın aynısıyız.

Dün gece saat 2 olmuş uyumuycam diyor,sallamaktan kafası sulanıcak ya.En sonunda ayağımda uyuyakaldı.1saat sonra nasıl ağlayarak uyandı acıkmış mama yapmaya sabrı yok neyse yaptım 50 cc yemiş kafayı çeviriyor bende inat ettim bititirdim 120 cc hepsini.Bu uykumuza düzen kurmamız lazım ama nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…