- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Doruk ne kadarmış kuzum bezler......
Tatlım verdiğin tarif süper oldu....Aynı hazır kavanozlar gibi oldu.
oluyo canım bu trz bunalımlar dönem dönem ama sonra geçiyohtc07 canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez vakit kavuş yavrularına inşallah...
canannnnnn...geçmiş olsun kuzu... anam gelde bak şu berene yedi ömrümü yedi.. dünden beri bi kusma meraklısı olduk çıkdık. sabhadan beri yedikleri 75 cc mama 3 5 kaşık meyve... çorba veridim öğğ dediler mama yapdım öğğ deiler muhallebi veridm öğğğ dediler banada sinir geldi böğğğğ o zman size dedim bırakdım kendi hallerine napim ya yemiolar sinir krizi geçiriom sonra bağrıuom korkuyolar... bu ara hiççç iyi değilim kızlarr.. sanırım sinirlerim harap olmuşş. acilen anneme ihtiyacım var(( ama ay sonbuna anca gelriim dedi....o zman kadar ben nolurum bilmiyorum....kocaya sataşıom boyuna oda beni tınlamıo duymuyo filan daha bi siniri basıo bu sefer....
artvinlim kuzum valla taşınasım var buralardanda sizin oraların kirası çok be anaacım beni aşar arabanın borcu bitenece bana burda oturmaka zorunlu galibaa( seni çok kıskandım itiraf ediyorum. annemi istiyorum yaa....
çok zor ya gerçekten çok zor bi annenein bebeklerinden ayrı kalması aklın ikrin hep onlardadır şimdi ne yaptılar yedilermi beni arıyolarmı iyi bakıyolarmı off allah gani gani yardımcın olsun bacımherkese teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için 5 gün yattım sanırım bi 5 gün daha burdayım.çok sıkıldım bebeklerimi özledim ama nafile çıkamıyorum işteee
sağol canım haklısın vallaha anneysen hastalıkta fazlasıyla lüks e bebekte modeller var canım ordan bak aklına yatanı ister all ister kirala orasına karoışmam ama kiralaam sitesinde ben okuduğuma göre çok güzel streril eidliyomuş hatta sıfır paketten aldığından daha temimi buhar odaları varmış buhar odalarında strel ediliyormuş güvenliymiş kiralama sitesindende bak hangisi aklına yatarsa artıkkızlar iyiki varsınız yaaa, wala burda accaip deşarj oluyorum ben.
htc canım çook geçmiş olsun, nasıl kırsın nereden kırdın ki öyle ameliyatlık oldun yaa?
canancım sana da geçmiş olsun, offf iki çocukla grip de hiiç çekilmez walla sanırım anne olduktan soora hastalanmak bile lükss.
dorukcum beni hafif korkuttun ama tek bebeynen başederiz alimallah yaa, offf hele sizler olsanız walla elinizin tersiyle bakarsınız tek bebeye.
kızlar oyun halım var bi arkadaş verdi, salıncak da hangisini kiralayayım, bi yağmur ormanı fln var ama iimi? bir de oyuncaklar temiz geliyo dii mi?
yaw kadına bir ayda verdiğim parayla tüm oyuncakları kiralarım nerdeyse beaa. aman yemeği de kendin yapacaksın zaten, ne kimseyle temizlik anlayışın tutuyor ne damak tadın. her akşam bi sonraki günün yemeğini yapabilsem süpper olur walla.
birsoşş nerelerde hala, terk mi etti bizi nedir?
kevser, wavy, burcin de arada bir geliyorlardı çoktandır yoklar?
erenzeyno da gelmemiş 1-2 gündür, nerdesiniz uleyyynnn
bu arada dilemma sen kimsin feyste?
merhaba kızlar merak eden arkadaşlarım olmuş
cumadan anneme gittim kına düğün vardı..pc götürmedim..
dün aksam eve geldim eşim dün sabah seyhate gitti..
dün gece alişim hastaydı ,öksürmekten uyumadı gece 1 den sabah 5.30 kadar uyumadım 2 kere süt verdim yere yatak açtım
üstünü değiştirdim...2 şişe süte rağmen açım dedi muhallebi yaptım.....yedirdim...tabi ömerde ağlıyor tam uyuyacağım zaman ...
sabah erkenden alişi aldım doktora gittin ilaçlarımızı aldım....hala öksürüyor....bakalım ne zaman iyi oalcağız..bende evde yemek,çamaşır,bulaşık,market derken canım çıkıyor
htc07 çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
hepinize sevgiler arkadaşlar
bizde bugün hastanedeydik kalça ultrasonları ve genel kontrolleri yapıldı genel olarak iyiler sadece karanın sol kalça kemiğinde büyüme geriliği varmış daha inceymiş ortopediye göstereceğiz 1 ay sonra tekrar ultrason inşallah kalıcı hasar bırakmaz kuzumda
merhaba kızlar merak eden arkadaşlarım olmuş
cumadan anneme gittim kına düğün vardı..pc götürmedim..
dün aksam eve geldim eşim dün sabah seyhate gitti..
dün gece alişim hastaydı ,öksürmekten uyumadı gece 1 den sabah 5.30 kadar uyumadım 2 kere süt verdim yere yatak açtım
üstünü değiştirdim...2 şişe süte rağmen açım dedi muhallebi yaptım.....yedirdim...tabi ömerde ağlıyor tam uyuyacağım zaman ...
sabah erkenden alişi aldım doktora gittin ilaçlarımızı aldım....hala öksürüyor....bakalım ne zaman iyi oalcağız..bende evde yemek,çamaşır,bulaşık,market derken canım çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?