- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
selamlar
eve geldik
cemrenin sol böbreğinde 2 tane 2 mm taş tespit edildi.doğduktan sonra bakılmıştı üriner usg sine bişey yoktu. enfeksiyonuda o taşa bağladı dr. 2 ay sonra tekrar çağırdı. kuzumun günlerdir süren huysuzluğu bu yüzdenmiş bende kızıp duruyodum canıma (((((((
verdikleri iğne antibiyotijte ishal yaptı çocuğu. onada yoğurt ve muz yedirmemi söyledi. allahtan iğnemiz bitti. inş ishalde biter.
kız fırdos madem ole ben oturur kendım yerım cıcı bebelerı bıde koca paket almıs esım dıgerı cabuk bıtıyo dıye al yıyom bıle ama cm lezzetlı buya esım dıcekkı ne cabuk yedıler nıye bukadar verdın dıye kızacak puhahaha
saol ayşenurcum.. bilmiyomki.. diştendir diye düşünüyorum bişeyciği yoktu
facede resimleri düzenledim bak istersen..
merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum ikiz bebeklerinizi kacinci aya kadar sadece anne sutuyle besleyebildiniz ne zaman sut azaldi ve sut+,mama takviyes yaptiniz .eger mama takviyesi yaptiysaniz mama ne kullandiniz deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim.
çok geçmiş olsun canım..kuzuna Allahtan en kısa zamanda şifalar diliyorum..bu arada D-vit damlayı kestin mi?çünkü bu durumlarda verilmiyor bildiğim kadarıyla...yada en iyisi kesmediysen doktoruna danış derim...
rica ederim canımeylülcüm ninni için tşk canım:)
sohpi biz daha hastanede başladık mamayabende 3 ay aptamil kullandım sonra kabız olduğumuz için bbelaca geçdik 2 aydırda bebelac kullanıyorum. gayet memnunum..benim sütüm yeterli gelmedi açıkcası...
nefes canım benimkiilerinde burunları tıkanmıştı gerçekten çok zorlanıyo insan hem de üzülüyo onlar çektikçe ama ne yazık ki doktorumuz kesinlikle grip tarsında şeylere ilaç vermek istemiyor gerçi sizin öksürük ama çok şükür ki antibiyotik vermemiş hani şu bebekler için bitki çayları varya onlardan kullan bi de teyzemin kızı bişey söylemişti aktarda satılıyomuş çocuğun göğsüne ısıtıp koyuyosun hemen geçiyodu demişti o hep onu kullanmış oğluna adını unuttum istersen sorarımiyigeceler herkeze
ayyy çıldırdım ne oluyor bu pc gitti tüm yazdıklarımm offff benim kuzular iğleşmiyor çıldıracagım bricanili verdikçemi bunlar daha çok öksürüyor
dr. okadar mikotik yazın dedim her hastalıga veremeyiz dedi sinir etti beni o negüzel öksürtmeden atıyor ba..g.mını çocuk. sabha kadar uyku yok
gündüz uyudular biraz . sabahtandır kaç kere üst deyiştirdim hatırlamıyorum valla öksürdükçe çıkarıyorlar yemekte zorla tıkıyorum oda yabana gidiyor
atlatacagız ama haşatımız çıkacak anam bunu iğleştirecek kestirme bir yol yokmu sırf brikanille olacak işmi bu ben pedidusta kullanıyorum arada burunlarıda
akıyor ıhlamırda veriyorum yok banamısın demiyor .olmadı bidaha gidecegiz dr.
arkadaslar face de resimlerine nasil bakabiliyorum .adres sizin adinizami yoksa kadinlar kulubu adinami resimleri cok merak ediyorum
fatoşcum en kısa sürede atlatırsınız inşallah
saol eylülcüm inşallah canım..
canım en baştan beri sütümüz olsa da kullandık kullanmayan yok sanırım ben milupa kullandım zaten mamayı denediğinde bebeğe bi rahatsızlık verip vermediği önemli mesela ishal yapmaması gerek
Fatoş canım cok üzüldüm ah yavruma yaaa bende bu agrıları ceken biri olarakne kadar zor oldugunu bilirim tatlım benim ya öp kokla benim yerime ALLAH şafi ismi şerifiyle acil şifalar eylesin ...
İyi geceler arkadaşlar........
Doruk olmadı yaw..Elle beceremedim göğsüm kıpkırmızı oldu.Eşimde bakıyor ne yapmaya çalışıyorsun diye.
Famelax göremedim seni epeydir.Kuzun iyileştimi?
Fatoşcum çok geçmiş olsun.Sen sık enfeksiyon oluyor diyince şüphelenmiştim bende acabamı diye.
Yağızda anne karnında teşhis konulmuştu.Doğduktan sonra araştırıldı ama ciddi birşey bulunmadı.Ama dr.tedbir için her ay idrar tahlili ister bizden.
Altta isimlerini gördüğüm arakadaşlar sizlerede
sakin ol hayatım sakin ol siirleirne hakim ol arada tutuyor damarları hadi tatlım sen kalkarın altından aneyşn gelecek zaten yakında sık acuk dişiniiiiben bugün kafayı yemezsem iyidir.irem çılgınca ağlıyor sabahdan beri 2 dir kustu heryer battı.kucağımdan inmiyor. sinirimden zırıl zırıl ağladım... bi allahın kulu yok yakınımda çldırcam((
ikiz değildir gerçi sorunu sorup bi daha uğramamışsın ama genede cevap vereyimmerhaba benım adet gunum bhcg 177.6 idi bugun gıttım doktora 1129 çıktı ıkız olabılır dedı sizce olabılırmı bılgınız varsa benı bılgılendırın pazartesı gıdıcem doktora cok merak edıyorum acil yardım
allah allah yaaa hemde kuzuyolar ah kuzularıma geçmiş olsunnniyigeceler herkeze
ayyy çıldırdım ne oluyor bu pc gitti tüm yazdıklarımm offff benim kuzular iğleşmiyor çıldıracagım bricanili verdikçemi bunlar daha çok öksürüyor
dr. okadar mikotik yazın dedim her hastalıga veremeyiz dedi sinir etti beni o negüzel öksürtmeden atıyor ba..g.mını çocuk. sabha kadar uyku yok
gündüz uyudular biraz . sabahtandır kaç kere üst deyiştirdim hatırlamıyorum valla öksürdükçe çıkarıyorlar yemekte zorla tıkıyorum oda yabana gidiyor
atlatacagız ama haşatımız çıkacak anam bunu iğleştirecek kestirme bir yol yokmu sırf brikanille olacak işmi bu ben pedidusta kullanıyorum arada burunlarıda
akıyor ıhlamırda veriyorum yok banamısın demiyor .olmadı bidaha gidecegiz dr.
İyi geceler arkadaşlar........
Doruk olmadı yaw..Elle beceremedim göğsüm kıpkırmızı oldu.Eşimde bakıyor ne yapmaya çalışıyorsun diye.
Famelax göremedim seni epeydir.Kuzun iyileştimi?
Fatoşcum çok geçmiş olsun.Sen sık enfeksiyon oluyor diyince şüphelenmiştim bende acabamı diye.
Yağızda anne karnında teşhis konulmuştu.Doğduktan sonra araştırıldı ama ciddi birşey bulunmadı.Ama dr.tedbir için her ay idrar tahlili ister bizden.
Altta isimlerini gördüğüm arakadaşlar sizlerede
fatoşçum geçmişolun canım .kıyamam kaçgündür ondanmış sıkıntısı kuzunun allahım nasıl bir güç veriyor bebeklerimize biz olsaz ah vahla geçiririz .
fatoş hanım çok geçmiş olsun el kadar bebenin böbreğinde taş ne arıyormuş yawww vay yazık kuzumaaa
eylülcüm zahmet olmassa sorabilirmisin .
valla bu gidişle antibiyotik kullanacak gibiyiz şükür ateşimiz yok ama bu öksürük hiçmi geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?