günaydınlar
uykum kaçtı
çay demlenirken bi bakayım dedim......
gurseda merhaba canım. dediğin şey bende olmamıştı. ben doğum yapacağım güne kadar hep düzenli hissettim kıpırtılarını. dr una sordun mu? inşallah vaktinde gelirler.
inş.. canım inş..vaktinde gelirler..doktoruma son kontrolümüzde söyledim ama pek üstünde durmadı hatta sen fazla evham yapma böyle şeyleri kafana takma falan filan diyede nasihatlerde bulunduhayır bunu takmayıpta başka neyi takacaksam kafama malesef eşimin işi nedeniyle küçük bi yerdeyiz yol yasağım var kıpırdayamıyorum..yoksa hemen değiştirirdim doktorumu..sonuçta ben maddi manevi birsürü sıkıntılardan geçerek gelmişim bu güne Rabbimin izniyle..elbette en ufak bişeyi sorma ihtiyacı hissediyorum..ama kadın bana normal yolla hamile kalmış 4.çocuğunu doğuracak anne muamelesi yapıyo yaaaa sinirrr
günaydın hatunlar...
fatoşcum tekrardan geçmiş olsunda ben hiç anlamdım doğuştan değilse sonradan nası olmuşki?? verdiğin suyla alakalı olabilirmi kireç oranı yüksek filan.. allah şifa versin tez zamanda...
kirpicim ay napabilir ya korkma canım kimse bu kadar cani değil işden çıkarıldım die zarar verilirmihiç.. ama asıl şimdi sana yardımcı lazım olcak elifciğin bu saatten sonra gündüz uykuları azalcak daha çok kucak istiycek filan.. korkutmak gibiolmasında zor günler beklio seni...
firdossssss bende burdayımmmmmmm
bende kızları uyutup kahvaltı etmek istiyorum. umarım sakin bi gün geçiririz... dünden sonra buna çok ihtiyacım var....
kahvaltı etmek istiyorum ama beren kucağımdan inmiyo....
canım bilmiyorumki. verdiğim suyuda kaynatmadan hiç vermedim. doğuştan değil çünkü tam hatırlayamıyorum ama 2 aylık falankende bakılmıştı. sudan olsa cansudada olur.. belkide ırsidir. eşimin tarafı hep taş döker :85:
bugün tam 5 aylık oldunuz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?