Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

nefescim adı GÜNLÜK üşütüp öksürünce kullanıyosun aktarda satılıyo
ondan bir kaçtane ocakta bir tavanın içine koy tütsün tüterken maşa yada elin ile genişlettiğin büyükçe bir pamuğun tek tarafını tutarak
pamuğun sararmasını sağla ortasında bir bölümü bebişin gögsüne gelecek büyüklütte olması yeterli sararınca bebiş dayanacak ılıklıkta olunca gögsüne koy giysisinin altında kalsın yani gece gögsüne koyduysan sabah yenisini yap sırtına koy 50 gr 100 gr al yeter bir süre bozulmaz
aynen böyle anlattı

Son düzenleme:
herkese iyi geceler..biz iyileştik şükür..ama annemin bir lafı vardır :çingene çocuğun hasta olduğuna değil huyu değişeceğine yanarım....demiş. bizdede öyle oldu uyku düzeni diye birşey kalmadı..birini şimdi yatırdım diğeri hala yerde sürünüyor,mızıklanıyor...başım çatlıyor,migrenim tuttu...ellemiyorum yerde uyuyana kadar yuvrarlansın...

bize doktorumuz 2 yaşa kadar peditus vermiyor...biz asist kullandık sadece oda balgam söktürüken çok kusturuyor ayrı mesele....bide kızın birinin ateşi çıktı antibiyotik verdi o zaman...şimdi iyiler kusmalar bitti nerdeyse...

ayy bede hastayım yaaa hastayken çocuklara bakmakta hiç çekilmiyo bide maske ile dolaşıyom zati nefes alamıyom maske ile nefes almak dahada zor oluyorrr ay geçen sene hamileydim ya domuz gribi var diye ben hep maskeyle dolaşıyprdum dışarıda hahahah:))))

eylülcüm sağol canım bir araştırayım olmadı denerim .

bu arada bu yazıyı yazabilmek için kaçkere girişimde bulundum mümkündeyil

ege inatla uyanıyor ayagımda duracakmış yandım yine bu gece sabahçıyım

offfff offffff biri face yazmış bakkala gidip 10 yıl kaybolasım var diye bana 3 günde yeter offffffffff.

merhaba günaydınarkadaşlar sizi hamileliğimin en başından beri takip etmeye çalışıyorum birçok şey öğrendim sayenizde çok yoğun olduğunuzun doğal olarak farkındayım ama fırsat bulurda cvplarsanız sevinirim..şu an henüz 26+2 olduk ama ben sanki artık karnım son sınırına dayanmış,bebeklerim orada sıkışmışlar gibi hislere kapılmaya başladım zaten son günlerdede eskiye nazaran daha az hareket etmeye başladılar..birde bizimkilerin hareketleri çok düzensiz birgün bakıyorum kıpır kıpırlar birgün hiç kıpırtı yok..endişelenip tatlı bişey yiyorum ama tık yok..sizdede olmuşmuydu bu normal mi?? yani ben biraz kuruntumu yapıyorum acaba??erken doğacaklar diye endişeleniyorum

günaydınlar

uykum kaçtı

çay demlenirken bi bakayım dedim......

gurseda merhaba canım. dediğin şey bende olmamıştı. ben doğum yapacağım güne kadar hep düzenli hissettim kıpırtılarını. dr una sordun mu? inşallah vaktinde gelirler.

inş.. canım inş..vaktinde gelirler..doktoruma son kontrolümüzde söyledim ama pek üstünde durmadı hatta sen fazla evham yapma böyle şeyleri kafana takma falan filan diyede nasihatlerde bulundu hayır bunu takmayıpta başka neyi takacaksam kafama malesef eşimin işi nedeniyle küçük bi yerdeyiz yol yasağım var kıpırdayamıyorum..yoksa hemen değiştirirdim doktorumu..sonuçta ben maddi manevi birsürü sıkıntılardan geçerek gelmişim bu güne Rabbimin izniyle..elbette en ufak bişeyi sorma ihtiyacı hissediyorum..ama kadın bana normal yolla hamile kalmış 4.çocuğunu doğuracak anne muamelesi yapıyo yaaaa sinirrr

günaydın kızlar,buralar iyice sessizleşti son günlerde..millet nereye kayboldunuz:84::84::84::84:..ahanda ağlıyommmmmm

Fatoş geçmiş olsun canım,İnşallah çasucak atlatır yavrum yaa..Nefescim sizede Allah Şifa versin..

Canan grip mi oldun?çok geçmiş olsunnnn

ayy ne çok geçmiş olsun dedim ya,herkesler hasta..

Gürseda kendini çok dinleme canım,artık bebişler büyüdü,yerleri daraldı..daha az hareket etmeleri normal.doktorundan da çok ilgi falan bekleme,maalesef bizi anlamaları çok zor.bizim için özel olan şey onlar için birşey ifade etmiyor...

firdosumm ben burdayımm,

tümm hastalara geçmiş olsunn, fatoşcumm çok üzüldüm ben de bebişine, maalesef bazen derdi olduğunu anlamayıp kızıyor sonra da bin kat fazla üzülüyoruz.inşallah bir an önce rahatlar tatlı kızın.
femalex, nefes sizlere de geçmiş olsun kızlar.
sophi sen de varmısın facede, kimsinnn? yoksa ayça gedik sen misinn?
kızlarrr perşembe günü kadının hesabını kesicemm sonra yalnız yola devam. offf nasıl daralttı içimi yaa, inanamazsınız dün çamaşırları topla dedim, askıdan almış kanepenin üzerine o halleriyle üstüste atmış ve askıyı kapatmış. ya gerizekalı ya da kendini çok akıllı sanıyor. ipini çeksem de bi kurtulsam şundan, ama bi yandan da paranoyalar üretiyorum, ya bebişe bişey yaparsa ya şöyleyse ya böyleyse. evde temizlikçi ve eşim varken söylemeye karar verdim o sebep.
biraz da psikolojim mi bozuldu nedir, tek başına evde otura otura

firdosumm ben burdayımm,

tümm hastalara geçmiş olsunn, fatoşcumm çok üzüldüm ben de bebişine, maalesef bazen derdi olduğunu anlamayıp kızıyor sonra da bin kat fazla üzülüyoruz.inşallah bir an önce rahatlar tatlı kızın.
femalex, nefes sizlere de geçmiş olsun kızlar.
sophi sen de varmısın facede, kimsinnn? yoksa ayça gedik sen misinn?
kızlarrr perşembe günü kadının hesabını kesicemm sonra yalnız yola devam. offf nasıl daralttı içimi yaa, inanamazsınız dün çamaşırları topla dedim, askıdan almış kanepenin üzerine o halleriyle üstüste atmış ve askıyı kapatmış. ya gerizekalı ya da kendini çok akıllı sanıyor. ipini çeksem de bi kurtulsam şundan, ama bi yandan da paranoyalar üretiyorum, ya bebişe bişey yaparsa ya şöyleyse ya böyleyse. evde temizlikçi ve eşim varken söylemeye karar verdim o sebep.
biraz da psikolojim mi bozuldu nedir, tek başına evde otura otura

canım her hamilelik kendine özeldir biliyosun. inşallah herşey yolundadır. stres yapma canım. inş vaktinde gelirler kuzuların.

öyle bizlerde tek çocuklularla aynı kefeye konmaktan muzdaribiz hep okuyorsundur bizleri.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

firdosum, kirpişim tşk ederim. saolun kızlar

cansu uyandı bi bakayım gelirim yine.

günaydın hatunlar...
fatoşcum tekrardan geçmiş olsunda ben hiç anlamdım doğuştan değilse sonradan nası olmuşki?? verdiğin suyla alakalı olabilirmi kireç oranı yüksek filan.. allah şifa versin tez zamanda...
kirpicim ay napabilir ya korkma canım kimse bu kadar cani değil işden çıkarıldım die zarar verilirmihiç.. ama asıl şimdi sana yardımcı lazım olcak elifciğin bu saatten sonra gündüz uykuları azalcak daha çok kucak istiycek filan.. korkutmak gibiolmasında zor günler beklio seni...
firdossssss bende burdayımmmmmmm
bende kızları uyutup kahvaltı etmek istiyorum. umarım sakin bi gün geçiririz... dünden sonra buna çok ihtiyacım var....

heyoo ağladığımı görünce geldiniz dimi

ayy sinirim bozuk,il ve ilçelerdeki bütün özel eğitim velilerine seminerler verecekmişim hem de nisana kadar bir sürü konu,yandım bennn

Kirpicim merak etme birşey yapmaz bebeğe,o kadar korkma canım ya..gönder de kafan rahatlasın,hem tek bebişle idare edilir merak etme..

canım bilmiyorumki. verdiğim suyuda kaynatmadan hiç vermedim. doğuştan değil çünkü tam hatırlayamıyorum ama 2 aylık falankende bakılmıştı. sudan olsa cansudada olur.. belkide ırsidir. eşimin tarafı hep taş döker :85:

ben pekbilmembu işi ama genelde sudan olur derler ya ondan sordum... ırsimidir hiç bilmem...alah şifa versin yavrucağa bu kadar küçük bebekde taşı ilk kez duydum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…