Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Firdos bendemi işe başlasam ya.

Oh kafanı dağıt azcık valla iki insan görüyorsun hiç değilse muhabbet ediyorsun.Hep aynı düzen insanın sinirleri bozuluyor resmen.

Uykuları düzene girmeyemi başlamış valla bu haber süper ya.
Bize ne zaman gelecek o mesaj yav

Kızlar dün yağız 3 kez kaka yaptı.Ama afedersiniz resmen kalıp gibiydi.Nasıl zorlanıyor yaparken koca adam gibi.
Ne yapsam acaba..?

Bir sorum daha var.Gece ne giyindirip uyutuyorsunuz?üstlerine ne örtüyorsunuz?

Kızlar dün yağız 3 kez kaka yaptı.Ama afedersiniz resmen kalıp gibiydi.Nasıl zorlanıyor yaparken koca adam gibi.
Ne yapsam acaba..?

günaydınlar.

biz mamayı değiştirdik yine

cansu nişastalı mamaları yememeye başlamıştı. hergün yerken ağlıyodu çekemiyorum diye.

bu seferde sma golda başladık. sabah geldi mamalar yaptım sevdiler 120 cc içtiler. en düşük sodyumlu mmamaymış. inş iyi olur.

artvinlicim ben patikli pijemalardan giydiriyorum altlarındada sadece çıtçıtlı bodyleri oluyo. yatarken çorap giydirmiyorum.

1 kat penye battaniye, üstlerinede nevresimlerinin içinde peluş battaniye oluyo. ama bu gece sadece nevresimlerini örttüm. evin derecesi 24,5 ta duruyo. üşümüyorlar.

ne bilem nermin yaaaaaaaaa neden böyleeee

bizz niree kaçsak acabaa ??? :))

kocana deseydinde gelseydin kuzumm yaaaaaaa.......alişim hasta diye tedirgin davrandımm.....yoksa işin yarın bıraksın kocişinn

hayatım 2 seferde yediklerinin toplamı 120-90 cc 2 günüdür böleler sinir oldum resmen ay hayatım keşke gelebilsen...

ay ftoşum benim kızlara nazar değid:) dün irem saat 11 oldu uyumadı. salla babam salla salla babam salla.şaka bi yana dün eşim biraz geç geldi işlerinden dolayı babayı görmeden uyumadı zilli kızım... bunlar varya bunlar çok bilmişler çok...
Ne yapsam acaba..?

hayatım artık ek gıdaya geçdiğin içi katı yapıyolar benimkiler de günde 2 sefer katı bi sefer sıvı yapıyolar... ee çocuk büyük iş yapıo kolaymı zorlancak tabi:) amaistersen mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağ katabilirsin gnde 1 sefer...
ben yatarken altta uzun kollu badi üstte penye altüsüt takım yada pijama herneyse..alttlarında çilotluçorapla yatırıyorum üzerlerine değilde ben bi peluşbatanniyenin içine penye battaniye örtüpona doluyorum kızlar üzerlerini çokaçdıkları için ayrıca penye battaniye peluşla terlemelerini engelliyo...

winston nasılsın canım?

Benim tahinli kurabiyem çok sert oldu neyi beceremedim acaba?
winston bende mikroldalga tarifini dnedim süper oldu valla eşimde bayıldı hergün yapsana dio:)

inşallah bu mamanız iyi gelir canım şifa niyetine inşallah...

ay gtti sanıp tekarar yazmışdım ayy ne sizir ya:))geri sildim...

Son düzenleme:
ne bilem nermin yaaaaaaaaa neden böyleeee

bizz niree kaçsak acabaa ??? :))

kocana deseydinde gelseydin kuzumm yaaaaaaa.......alişim hasta diye tedirgin davrandımm.....yoksa işin yarın bıraksın kocişinn

ay aşkarum:) ben gitmek istemiom bu ara biyere kusuyolar ağlıyolar mız mız cız cız. anladın sen onu keşke imkanın olsa sen gelsen.. aliş yileşsin benim kızlarında keyfi gelsin gelcem inşallah sana...

ay aşkarum:) ben gitmek istemiom bu ara biyere kusuyolar ağlıyolar mız mız cız cız. anladın sen onu keşke imkanın olsa sen gelsen.. aliş yileşsin benim kızlarında keyfi gelsin gelcem inşallah sana...

valla yakında olsak ben gelmem durrrrrrrrrrrrrrr yapmaaaaaaaaaa demekten gına geldi bana çete gibiler heryeri birbirine sokuyolar....dün sildim süpürdüm..malesef heryer mok gibi bıktımmmmmmmmmmm vallaa

kızlar bizim topiğe nazar değdi galiba,bebişler hep aynı..topluca kurşun mu döktürsek acaba

Artvinli,Dırım inanın okul o kadar iyi geliyor ki bana..6 saatliğine uzuklaşmak...gerçi okulumdaki çocuklarım zor çocuklar ama hepsi çok tatlı ve masum..arkadaş ortamımda süperrr..ama sizler gün boyunca tek başınıza bakarak en zoru başarıyorsunuz...

Artvinli canım ben gece altta çıt çıtlı uzun kollu badi,üstte pijama ve çorapla yatırıyorum..kaka olayı ek gıdadan canım..bizimkiler 4 kez falan yapıyorlar,doktora sordum normal dedi..kıvamı sert ve kokulu olabilirmiş:)..

Womenlove 20.ayınız kutlu olsunnnnn canımmmmm

Son düzenleme:
dırımcım nice 20. aylara sağlıkla inş.

dorukcum kilotluçoraplamı yatırıyon sen.. kan dolaşımlarını engellemez mi? ben çorap bile giydirmiyom. sadece patikli pant. bakıyom üşümüyo ayakları.

herkese geçmiş olsun demem gerekiyo sanırım nazar mı değiyo bilmem herkesde var bişey allah beterinden saklasın...htc geçmiş olsun canım umarım tez vakitte iileşirsin.fatoş kızınada çok üzüldüm yazık ben bir kez oldum sistitde bu yaşımda ağladım küçücük daha o yavrum kıyamam...
artvinli o kurabiye sert oluyo zaten orjinali o:))çayla süper oluyo ama:))bak canım çekti:))
eylüll fatoş yavrukirpi:119:

dün gece herkez nöbetteymiş demekki bizimkilerde 2.30 uyandılar hanımlar bağrış çağrış uyuzlar.......

aaa doğru cnm ya pardon.......eşin içinde hayırlısı olur inşallah.....

insan yemeyince ne yapacağını şaşırıyor değilmi firdoscuğm nasıl neyle versem diye düüşünüyoruz...
ah aslıcığm allah yardımcn olsun anacığn biran önce gelir inşallah....kaynanan orda değilmiydi senin???

Ne yapsam acaba..?

ben uyku tulumu giydiriyorum ipek çok üstünü açıyor en fazla 5 dk tutuyor battaniyesini üstünde ama inciye giydirmiyorum henüz o açmıyor üstünü

Dorukcum çok zor iki bebeğe bakmak,yine iyi idare ediyorsun..erkekleri anlamak çok zor..bence erkekler eğitilebilir türdeler.zekaları tam yetrli değil,çok fazla şey beklememek lazım:90:..

DIRIM canım alişe geçmiş olsun hastalanınca biz kö ooluyoruz nsan çok zorlanıyo hem onlar hem biz
NERO ,CANAN sizlere de geçmiş olsun
BURCU canım inşallah işleriniz yolunda gider
FİRDOS, DORUK benimkiler de aynı canım 6-7 de yedirdiğimle duruyor sadece anne sütü istiyor biberonun tadına bile bakmıyor diğeri de çok az biberon alıyor 60 cc falan
HTC umarım meleklerine kavuştun nasıl oldun canım
ARTVINLI ağlamadan yapabiliyosa hiç uğraşma canım mama yarıyo diyolar ama çok zorlanıyosa zeytinyağı mamasına yada badem yağı daha iyi geliyo benimkiler önceden 4-5 günde bir yapardı mamaya geçtiğimizden beri günde 4-5 kere oldu
FATOS ben ayaklı pişamalardan giydiriyorum iki kat üstte çıtçıtlı badı ve pijaması üstüne ince örtü ve battaniyesi yatak odamız saoğuk oluyo orda yatarlarsa hatta uykuseti de ayaklarına doğru atıyorum ama kendi odasında gündüz tek battaniyeyle duruyo ben de odanızı kaç derece yapıyosunuz diye sorcaktım

dün bizimkiler hiç uyumadı çok fenayım başım da çatladı neyapcam bilmiyorum ufffffffff

winstoncum tşk canım.

eylülcüm ben bugüne kadar dışarı çıkmalarımız hariç evdeyken hiç 2 kat giydirmedim. yelek bile giydirmiyorum. üşümeye başlı bi hastalıklarıda olmadı şükür. cemre çok terliyo zaten. cansuda öyle kalın örtersem terliyo. galiba ev sıcak bzim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…