- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
geçmiş olsun cnm......daha yenimi yapıldı usg geç değilmi bizim daha erken yapılmıştı....
kuzuma geçmiş olsun yawww.......birsen acaba arada gidip geliyorsun ya annene kaynana falan hava değişikliği ev sıcaklıkları falanmı hastalanıyor bu çocuk acaba.....
bizz niree kaçsak acabaa ??? :))günaydın kızlar..evden kaçtım,okuldayımiyiki okulum var yoksa çıldırabilirdim..Deniz bey gece 2 saatte bir uyanıyor ama mama yemiyor.ağlayıp duruyor,zorla uyutuyoruz..sabahta kahvaltısını binbir numarayla yediriyoruz.Kağan gece hiç uyanmıyor,arada bir mama vermeye çalışıyorum ama yemiyor.en azından gece mama alıyorlar diye seviniyordum ama onuda bıraktılar..artık hiç biberon almıyorlar..tadı güzel diye milumil aldım ama fayda etmedi..bende çorbalara,kahvaltılarına,kaşık mamalarına yani nereye bulursam onun içine mama katıyorum..işe yarıyormudur hiç bir fikrim yok..
günaydın....
bugün hiç yalnı kalasım yok biri gelsin banaböle mutsuzum keyifsizim nedense...
firdoscum al bendede o kadar gece mamalrını bırakıyolar galiba ya zor bela 2 seferde 90 en bilemedin 120 zor yiyolar... irem biraz daha iyi ama beren çok zor yiyo.. bu ara mama dahil hiçbişey yemiyolar.sadece yoğurt yiyolar düzgün herşey öğğğ herşey böğğğ...ısrar edincede kusuyolar...
hayatım 2 seferde yediklerinin toplamı 120-90 cc 2 günüdür böleler sinir oldum resmen ay hayatım keşke gelebilsen...Aslıcım yakın olsak okulu eker gelirdim valla:)..canım seninkiler yine iyiymiş,keşke gecede iki kez 90 cc olsa bile yeseler..benimkiler hiç yemiyor.acıkmıyor mu bunlar anlamıyorum..ben gece 9 gibi milupanın gece kaşık mamasından veriyorum,o mu tok tutuyor bilmiyorum..dün bebelac tan msj geldi,bebeğiniz gece uyanmıyorsa mama yemesi için zorlamayın,artık uykuları düzene girmeye başlıyor yazmışlar..
ay ftoşum benim kızlara nazar değid:) dün irem saat 11 oldu uyumadı. salla babam salla salla babam salla.şaka bi yana dün eşim biraz geç geldi işlerinden dolayı babayı görmeden uyumadı zilli kızım... bunlar varya bunlar çok bilmişler çok...Günaydııın.
Aman allahım bunneya,bu topikteki bütün bebeklermi aynı olur.....
Bizde sizdeniz,tıpkınızın aynısıyız.
Dün gece saat 2 olmuş uyumuycam diyor,sallamaktan kafası sulanıcak ya.En sonunda ayağımda uyuyakaldı.1saat sonra nasıl ağlayarak uyandı acıkmış mama yapmaya sabrı yok neyse yaptım 50 cc yemiş kafayı çeviriyor bende inat ettim bititirdim 120 cc hepsini.Bu uykumuza düzen kurmamız lazım ama nasıl.
hayatım artık ek gıdaya geçdiğin içi katı yapıyolar benimkiler de günde 2 sefer katı bi sefer sıvı yapıyolar... ee çocuk büyük iş yapıo kolaymı zorlancak tabi:) amaistersen mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağ katabilirsin gnde 1 sefer...Kızlar dün yağız 3 kez kaka yaptı.Ama afedersiniz resmen kalıp gibiydi.Nasıl zorlanıyor yaparken koca adam gibi.
Ne yapsam acaba..?
Bir sorum daha var.Gece ne giyindirip uyutuyorsunuz?üstlerine ne örtüyorsunuz?
winston bende mikroldalga tarifini dnedim süper oldu valla eşimde bayıldı hergün yapsana dio:)winston nasılsın canım?
Benim tahinli kurabiyem çok sert oldu neyi beceremedim acaba?
günaydınlar.
biz mamayı değiştirdik yine
cansu nişastalı mamaları yememeye başlamıştı. hergün yerken ağlıyodu çekemiyorum diye.
bu seferde sma golda başladık. sabah geldi mamalar yaptım sevdiler 120 cc içtiler. en düşük sodyumlu mmamaymış. inş iyi olur.
artvinlicim ben patikli pijemalardan giydiriyorum altlarındada sadece çıtçıtlı bodyleri oluyo. yatarken çorap giydirmiyorum.
1 kat penye battaniye, üstlerinede nevresimlerinin içinde peluş battaniye oluyo. ama bu gece sadece nevresimlerini örttüm. evin derecesi 24,5 ta duruyo. üşümüyorlar.
ne bilem nermin yaaaaaaaaa neden böyleeee
bizz niree kaçsak acabaa ??? :))
kocana deseydinde gelseydin kuzumm yaaaaaaa.......alişim hasta diye tedirgin davrandımm.....yoksa işin yarın bıraksın kocişinn
ay aşkarum:) ben gitmek istemiom bu ara biyere kusuyolar ağlıyolar mız mız cız cız. anladın sen onu keşke imkanın olsa sen gelsen.. aliş yileşsin benim kızlarında keyfi gelsin gelcem inşallah sana...
günaydın kızlar
artvinli ,firdos sağolun kızlar oğlumun durumu inşallah önemli sorun değildir büyüdükçe düzelebilen bir problemdir
nerocum benim oğlanlar doğalı 4 ayı geçti ama düzeltilmiş 2 aylıklar o yüzden yeni yapildı henüz 5 kg bile olamadılar 28 haftaya girerken doğmuşlardı
bugün eşim başka bir iş için görüşmeye gidiyor şartlar iyi olursa işini değiştirebilir malum 2 bebek 2 kat masraf hayırlısı olsun bakalım ne olacak
,ü;: b
günaydın kızlar..evden kaçtım,okuldayımiyiki okulum var yoksa çıldırabilirdim..Deniz bey gece 2 saatte bir uyanıyor ama mama yemiyor.ağlayıp duruyor,zorla uyutuyoruz..sabahta kahvaltısını binbir numarayla yediriyoruz.Kağan gece hiç uyanmıyor,arada bir mama vermeye çalışıyorum ama yemiyor.en azından gece mama alıyorlar diye seviniyordum ama onuda bıraktılar..artık hiç biberon almıyorlar..tadı güzel diye milumil aldım ama fayda etmedi..bende çorbalara,kahvaltılarına,kaşık mamalarına yani nereye bulursam onun içine mama katıyorum..işe yarıyormudur hiç bir fikrim yok..
ah aslıcığm allah yardımcn olsun anacığn biran önce gelir inşallah....kaynanan orda değilmiydi senin???günaydın....
bugün hiç yalnı kalasım yok biri gelsin banaböle mutsuzum keyifsizim nedense...
firdoscum al bendede o kadar gece mamalrını bırakıyolar galiba ya zor bela 2 seferde 90 en bilemedin 120 zor yiyolar... irem biraz daha iyi ama beren çok zor yiyo.. bu ara mama dahil hiçbişey yemiyolar.sadece yoğurt yiyolar düzgün herşey öğğğ herşey böğğğ...ısrar edincede kusuyolar...
Kızlar dün yağız 3 kez kaka yaptı.Ama afedersiniz resmen kalıp gibiydi.Nasıl zorlanıyor yaparken koca adam gibi.
Ne yapsam acaba..?
Bir sorum daha var.Gece ne giyindirip uyutuyorsunuz?üstlerine ne örtüyorsunuz?
Dorukcum çok zor iki bebeğe bakmak,yine iyi idare ediyorsun..erkekleri anlamak çok zor..bence erkekler eğitilebilir türdeler.zekaları tam yetrli değil,çok fazla şey beklememek lazım:90:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?