Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım ben iki kat ince pşamalardan giydiriyorum kombi kısıkta ama iki gündür yanıyo onun öncesinde hava daha iyiydi yakmadım mesela aslında sen iyi yapıyosun alıştırmamak lazım ama ben tek kat giydirince bacakları buz gibi oluyo artık mecbur oyun halısına yere de koyuyorum düşmesinler diye tatlım yerde soğuk

merhaba canım

kızlar merhaba....
dirim yeni ayınız hayırlı olsun...
nero gözünüz yadın canım darısı diğer dişlere.
bizimde dün aşımız vardı çok mız mız lar.ateşimizde var offff.bide kan damlasına başlıyoruz.siz nezaman kaç damla veriyorsunuz.?

hemen fitil sok aşı sonrası huysuzluğa ii geliyo ve ateşede.biz kan damlasına 2 aylıkken başladık.çocuğun kilosuna göre veriliyo her kiloya 1 damla.ama doktorun farklıda sölemiş olabilir demedi mi bişi???

bende yün mindere yatırıyorum. oyun halısı almadık biz. benimkiler sıcağı sevmiyo. bi yere gideceğimizde altlarına kilotlu çorap giydiriyom. üstlerinede yün kapişonlu hırka. nasıl bağırıyolar.. sevmiyolar. anaları gibi yanık bunlar bende kısa kollu tshirt ve kapri pant. giyiyorum evde

geçmiş olsun cnm

evet kg suna göre veriliyo.

inci kuzusunun ve diğer kuzuların dişleri ateşsiz ağrısız çıkar inş hayırlı olsun çöürük görmesin:)
sağol cnmm.....

benm bişeyim yok kız bana niye geçmiş olsun diyorsun........

amin cnm allhtan ateş olmadı çok şükür.......

nerocum dişiniz hayırlı olsun. güzel güzel mamaları yesinler incileriyle inşallah...

fatoşcm maşallah sizin ateşiniz yüksek biz de soğuk nevaleyiz
Nero canım okurken kafam kafrışmış hastasın sandım amannnnnnnnnn sen de bigün grip olursan ona sayarsın

Son düzenleme:
nerooooo burdandan tebrik koyim sana:))) hayırlı olsun incinin incisi...
bende bugün mutsuzdum emmeeee öğleden sonra kızkardeşim aradı ingiltereden uzun uzun konuşduk yalnız kalmadım yani:)çok mutlu oldum onun sesini duymak çok iyi gelio bana zaten...kızlarımda maşallah huysuz değildi bugün maşallah diyorum dilimi ısırıyorum popişi kaşıyorum :)))
biraz sonra kociş gelcek bende bi markete gidip gelcem hava alim azcık demi ama sıkıldım yani...yemeğide kocişle yapcaz umarım keyifli bide akşam geçiririm...kızlarım erkenden uyur bende ayaklarımı dikip yaprak dökümünü izlerim:))inşallah....

hutici biz 7 şer damla kullanıyoruz canım... ama açmı tokmu hala tartışıyoruz artvinliyle:) biz aç verioz onun dr u tok demiş.. muallakdayız yani..
dırımmmm anlıyorum halinden kuzenimi görüyorumm sende... allah yardımcın olsun bacım ne diyim...
fatoş ben anlamadım kızların üstünde sade ve sadece 1 tane badi var başka bişi yok ölemi iç badi falan yok yani...

Selam arkadaşalr..

Yorumlar yapılmış herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve
Yarın misafirlerim geliyor hazırlıklarımı tamamladım sayılır sadece tatlım kaldı yapılacak.
Herşey bitti sayılır ama bende bittim sayılır azkaldı yani :95:

Kızlar bende altta kollu çıtçıtlı badi,üstünede pijama takımı,alttada ince pijama.Peluş battaniye ile yatırıyorum.
Neroka bende uyku tulumu giydiriyorum ama çok terletiyor bu seferde.Arada kaldım giydirsemmi giydirmesemmi :44:

NEROKA incimizin inci gibi dişleri çıksın ağrısız sızısız inşallah.
DIRIM sizinde 20.ayınız hayırlı olsun.Nice 20 aylara inşallah.
HİTUCİ canım bizde 8 damla sabah akşam kullanıyoruz.Evet doruğun dediği gibi biz tok karınla alıyoruz.
WİNSTON canım tahinli kurabiyeyi ikinci kez yaptım.Bu sefer ununu biraz azkoydum tam anlamıyla süper oldu.Ağızda nasıl dağılıyor yerken.Tepsiyi ben bitiricem bu gidişle.
ERENZEYNO canım senin açma tarifinide yaptım.ÇOk güzel oldu yumuşacık.Bugün aradım seni eşindi sanırım hastaneye gitmişsiniz.İnşallah iyidir bebişler.

Bugün cananı aradım,sonra yavrukirpiyi aradım.İlk kez arıyorum yavrukirpiyi ama nasıl sıcak ve samimi bir konuşma oldu.Sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi,İnşallah birgün tanışmakta kısmet olur.

canımm sen benden önce davranmışsın walla, ben d aynı şeyleri söyleyecektim, bence de öyleydi. birgün heppberaber biyerlerde buluşsak walla yaa ne güzell olurr.

iyi akşamlar kızlar..Nermincim İncinin ilk dişi Hayırlı olsun,inci gibi dişleri olsun İnşallah:)..

Fatoş ince giydir miyor musun kuzum?bu arada gerçek adın fatoşmuş,facede arkadaşlık yollayan sensin dimi?kızların adından tanıdım:))

kızlar bizde damlayı aç karnına veriyoruz ama nette kimi yerde tok diyor..

Erenzeyno niye hastanedeymiş ki???Ayşenurr nerdesin gııııı:83:

annem uçakta şuan geliyor nihayett........

yahu bu inci gece uyanıyor beşikte yüzüstü dönüyor çatlak kikirdeyip duruyor korkuyorum allah korusun yüzüstü havasız kalacak diye yastıksızda uyumuyor....napim ben buna......

nerocum dişiniz hayırlı olsun. güzel güzel mamaları yesinler incileriyle inşallah...
sağol cnm darısı başınıza ....

fatoşcm maşallah sizin ateşiniz yüksek biz de soğuk nevaleyiz
Nero canım okurken kafam kafrışmış hastasın sandım amannnnnnnnnn sen de bigün grip olursan ona sayarsın
ok cnm saydım gitti aman hastalanmıyayım da.....

sağol cnm.....

teşekkür kuzum.....bütün gece açık olduğu için benim ipek hanım ancak ama içine ince penye ile giydiriyorum çok ta terlemiyor....

inşallah cnm inci gibi olsun kuzumun dişleriiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…