htc07 cnm demekki bugüne şükretmek lazım insan istemedikce başına daha kötüsü geliyor ne kadar zamansız ve kötü bir kaza olmuş ya püfff kıyamam ya düşündükçe üzülüyorum dualarım seninle bir an önce ayağa kalk cnm benim
doruk cum bende dün temizleyip yattım şimdi baksan temizlikmi yaptın diye sorarlar adamabugünde temizlik yapcam yarıda kalmıştı ama baştan yapsam daha iyi... zaten kötü bir akşamdı kızların yüzünden annemle tartıştık
firdos hoşbulduk cnm, bilgisayarın şarjını bulamadım kaç gündür halbuki koltuğun arkasındaymış dün biraz temizlik yapınca çıktı:) birde çok tadım yok bugünlerde kızlar yemiyor yazmıştım dha önce daha 7 kilo olamadık ve dr böyle giderse gelişim geriliği olacak dediama yediremiyorum beren ağzında saatlerce tutuyor yutmuyor ve nefessiz kalınca tükürüyor nasıl bir çare bulayım dr a konuşması kolay biraz ısrar et ek gıda alsınlar artık diyor ama YUTMUYOR çocuk nolur fikri olan varsa yardım etsin bana ya çokkk kötüyüm diğeri hiç ağzını açmıyor... ağlayıp sinir krizi geçirmekten başka bşy yapamıyorum başım çatlıyor... 500 ml süt ü ben hiç bişey yediremediğim halde veremiyorum cnm halimi görüyorsun işte ..
Canan kı yutmuyolar napıcam cnm yaaaaaaa..
herkesin birbirinde cep telefonu vargaliba gizli bir yerde kayıtlı mı bende aramak isterim:) ama ağlarım çokkkk bu aralar
Firdos canım gelecek haftaya olan aşı ne bize hiç öyle bişi demediler 9.ayında gel dediler
benim altta yazı yazma yeri kayıpolmuş neden acep???femalex tşkler canım.
bende meyveden sonra veriyodum doğruymuş. prospektüste süt ve süt içeren ürünlerle birlikte alınmamalıdır yazıyodu.
cemreyi yıkadım uyuttum.
cansuyuda yıkıcaktım ama oda uyudu uyanınca yıkarım artık..
çok acıktım bişiler yiyim...
evt ya herkeste bi karamsarlık var bende dahil. bunalım takılıyorum günlerdir. ne oldu bize yaa...
benim altta yazı yazma yeri kayıpolmuş neden acep???
karamsarlık sanırım havalardan bahar gelsin istiyorumm(
benim altta yazı yazma yeri kayıpolmuş neden acep???
karamsarlık sanırım havalardan bahar gelsin istiyorumm(
benimkide kayıp canım..
cevaplama panelinden yazdım.
yakında bu siteye yazamıycaz galiba gittikçe zorlaştırıyorlar :83:
evt yaa yakında herkes bu siteden atılacak bu gidişle:))))
hituci repertuvar sağlammış haa:))
ay atılanlardamı oldu
valla bende söylüyorum şarkı ama benimkiler çok huysuz bu aralar
çocuk şarkıları sarmıyo benimkileri
müslümden söyleyecem bundan sonra belki işe yarar :)
ay atılanlardamı oldu
valla bende söylüyorum şarkı ama benimkiler çok huysuz bu aralar
çocuk şarkıları sarmıyo benimkileri
müslümden söyleyecem bundan sonra belki işe yarar :)
bu cavaplama paneli nere gittiki yaaa... fatoş seni yazıma alet ettim puahaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?