benimkilerde çok erken bıaktılar dileğim....günaydın kızlar..evden kaçtım,okuldayımiyiki okulum var yoksa çıldırabilirdim..Deniz bey gece 2 saatte bir uyanıyor ama mama yemiyor.ağlayıp duruyor,zorla uyutuyoruz..sabahta kahvaltısını binbir numarayla yediriyoruz.Kağan gece hiç uyanmıyor,arada bir mama vermeye çalışıyorum ama yemiyor.en azından gece mama alıyorlar diye seviniyordum ama onuda bıraktılar..artık hiç biberon almıyorlar..tadı güzel diye milumil aldım ama fayda etmedi..bende çorbalara,kahvaltılarına,kaşık mamalarına yani nereye bulursam onun içine mama katıyorum..işe yarıyormudur hiç bir fikrim yok..
kilotlu çorap alt pijama atlet üst pijama giydiriyorum sadece hava ılıksa kilotlu çorapta giydirmiyorum üzerlerindede sadece yorganları var tatlımmmKızlar dün yağız 3 kez kaka yaptı.Ama afedersiniz resmen kalıp gibiydi.Nasıl zorlanıyor yaparken koca adam gibi.
Ne yapsam acaba..?
Bir sorum daha var.Gece ne giyindirip uyutuyorsunuz?üstlerine ne örtüyorsunuz?
vallaha biri kurşun dökse süper olacakkkkkkızlar bizim topiğe nazar değdi galiba,bebişler hep aynı..topluca kurşun mu döktürsek acaba
Artvinli,Dırım inanın okul o kadar iyi geliyor ki bana..6 saatliğine uzuklaşmak...gerçi okulumdaki çocuklarım zor çocuklar ama hepsi çok tatlı ve masum..arkadaş ortamımda süperrr..ama sizler gün boyunca tek başınıza bakarak en zoru başarıyorsunuz...
Artvinli canım ben gece altta çıt çıtlı uzun kollu badi,üstte pijama ve çorapla yatırıyorum..kaka olayı ek gıdadan canım..bizimkiler 4 kez falan yapıyorlar,doktora sordum normal dedi..kıvamı sert ve kokulu olabilirmiş:)..
Womenlove 20.ayınız kutlu olsunnnnn canımmmmm
amanın maşalahhhhhh bu arada gözün aydın annen indimiincimin ilk dişi çıkıyor teyzeleri.........
vallaha biizm termometremiz yok o yüzden kaç derece sıcaklıktayız çok bilmiyom
DIRIM canım alişe geçmiş olsun hastalanınca biz kö ooluyoruz nsan çok zorlanıyo hem onlar hem biz
NERO ,CANAN sizlere de geçmiş olsun
BURCU canım inşallah işleriniz yolunda gider
FİRDOS, DORUK benimkiler de aynı canım 6-7 de yedirdiğimle duruyor sadece anne sütü istiyor biberonun tadına bile bakmıyor diğeri de çok az biberon alıyor 60 cc falan
HTC umarım meleklerine kavuştun nasıl oldun canım
ARTVINLI ağlamadan yapabiliyosa hiç uğraşma canım mama yarıyo diyolar ama çok zorlanıyosa zeytinyağı mamasına yada badem yağı daha iyi geliyo benimkiler önceden 4-5 günde bir yapardı mamaya geçtiğimizden beri günde 4-5 kere oldu
FATOS ben ayaklı pişamalardan giydiriyorum iki kat üstte çıtçıtlı badı ve pijaması üstüne ince örtü ve battaniyesi yatak odamız saoğuk oluyo orda yatarlarsa hatta uykuseti de ayaklarına doğru atıyorum ama kendi odasında gündüz tek battaniyeyle duruyo ben de odanızı kaç derece yapıyosunuz diye sorcaktım
sağol kuzum bu gün daha iyiyim
dün bizimkiler hiç uyumadı çok fenayım başım da çatladı neyapcam bilmiyorum ufffffffff
amanın amanın maşallah hiç aramızda tek yumurta ikizi yok hep çift yumurtayız nasıllar anlatsana heni şu meşhur soru var ya birinin canı acıdımı diğeirninde acıyomubende ikiz annesiyim. tek yumurta ikizlerim var çok cadılar.
hutici biz 7 şer damla kullanıyoruz canım... ama açmı tokmu hala tartışıyoruz artvinliyle:) biz aç verioz onun dr u tok demiş.. muallakdayız yani..
dırımmmm anlıyorum halinden kuzenimi görüyorumm sende... allah yardımcın olsun bacım ne diyim...
fatoş ben anlamadım kızların üstünde sade ve sadece 1 tane badi var başka bişi yok ölemi iç badi falan yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?