Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

benimkilerde çok erken bıaktılar dileğim....
bende snein gibi herşeye katıyorum devam sütü dr günde 500 ml diyo ben o kadar veremesemde vermeye çalıştığım kadar veriyom
Kızlar dün yağız 3 kez kaka yaptı.Ama afedersiniz resmen kalıp gibiydi.Nasıl zorlanıyor yaparken koca adam gibi.
Ne yapsam acaba..?

Bir sorum daha var.Gece ne giyindirip uyutuyorsunuz?üstlerine ne örtüyorsunuz?
kilotlu çorap alt pijama atlet üst pijama giydiriyorum sadece hava ılıksa kilotlu çorapta giydirmiyorum üzerlerindede sadece yorganları var tatlımmm
kızzz yavru kirpiye iltifatları sıralamışsınn ben tatlı değilmiyim cadımıyım yani hahahaha
vallaha biri kurşun dökse süper olacakkkkk
incimin ilk dişi çıkıyor teyzeleri.........
amanın maşalahhhhhh bu arada gözün aydın annen indimi
vallaha biizm termometremiz yok o yüzden kaç derece sıcaklıktayız çok bilmiyom

bende ikiz annesiyim. tek yumurta ikizlerim var çok cadılar.
amanın amanın maşallah hiç aramızda tek yumurta ikizi yok hep çift yumurtayız nasıllar anlatsana heni şu meşhur soru var ya birinin canı acıdımı diğeirninde acıyomu
bende sorayım sana hahah
ne kadarlılar bu arada seninkilerrr

uyuz bilgisayar ne olacak gene yazdıkalrım havaya gidecekti allahtan kopyalamıştım yoksa şimdi gene sinirden kuduruyodummmmm
womenlove 20. ayınız mübarek olsun gııııı:76:
ay bende süt kaynattım soğusun mayalayacağım bu keçi sütünden il yoğurdum işallah severek yerler
biizm gece muhabbet tayfamıza ne oldu yawww kimsecikler yokkkk
yanii bi benmiyim baykuşşşş

canım bi tane çıtçıtlı oluyo bide pijemaları.. gündüzde tek kat giydiriyorum evdeyken

günaydın herkese.hasta olan bebelere geçmiş olsun tez zamanda iyileşsnler dırım 20. yılınızmış kutlu olsun canımm.ben hala kastanedeyim belki yarın yada pazartesi çıkıcakmışım sonrada ewde yatıcam en az bir ayy.hala göremedim bebeklerimi çokk özledim burnumda tütüyorlarrr.napalım bekliyorum günlerin geçmesinii

htc cnm çok üzüldüm zor durumdasın bebişlerinle son ayrılığın olsun ve Allah acil şifa versin cnm..
fatoş um inş. sistitiniz geçmiştir arada kaçırmış olabilirim hızlı okudum, büyük geçmiş olsun..
burcu cnm inş. bir problem değilde kendiliğinden geçen bir durumdur kalçadaki sorun..
noru cummmmm hayırlı olsun dişiniz darısı İpek ve bizlere:)
canom sanada geçmiş olsun şekerim..
womenlove 20. ayınız kutlu olsun tabi sizede geçmiş olsun..

arada kaçırdığım hasta anniş ve bebikleri varsa geçmiş olsun ....
kirpoş,doruk, eylül,artvinli, erenzeyno, almina, firdoş, ve diğerleri

Son düzenleme:
günaydınlar,biz erkenden kalktık.....htc07 çok geçmş olsun sanada cnm.....

berennaz teşekkür ederim cnm sağol

teşekür eederim canım dediğin gibi inş.. son ayrılığımız olur.ay bende ay yazacağıma 20 yıl yazmışımm.eeee bi kolunda serum hala bilg.başında olursan böle oluyorr yanlış bişiler yazarsam kusura bakmayın artıkk

Htc günaydın canım..yaa nasıl oldu diye sormuştuk,düştün mü?off ya çok üzüldüm İnşallah bir an önce iyileşirsin..

Berencimm hoşgeldinnnnn

Canan biz bu veletlerle napıcaz ya,günde 500 ml mama olayı çok canımı sıkıyor benim..deneyimli annelre hem ek gıda alıp hemde 500 ml .mama alıyor mu bebekleriniz Allah Aşkına

dışarısı veli kaynıyor,toplantı var bugün..canım hiç görüşmek istemiyor ama mecburum,konuşacak halim yokkkk...

ya benim ananem var felçli biz bakıyoruz bizde kalıyor.akşam yemeğini yedi beni kaldır dedi kaldırdım az az yürüyor.dengesini sağlayamadı düşüyorum dedi bende kştum hemen düşmesin diyee.arkasından tutmaya çalıştım ama onunda ağırlığı olunca taşıyamadım ve ayağım dönüverdi kırılmış oracıktaa.kıerılınca beş santim birbirinin üstüne binmiş.3 saatlik bi ameliyat sonrası platin takıldı 40-50 arası dikişim var.iltahap kapmaması için serum felan verişyorlar dewamlı 8 gündür buradayım iştee.cuma yada pazartesi çıkıcam sonrada evde en az 1 ay yatıcam.tam anlamıyla 6 ayda anca düzelir dedi.ama 1 aydan sonra yavaş yavaş kalkarsın dedi

Son düzenleme:
günaydın bugün 7 de ayakdaydık yine.evim dandini yine..çokçalışmam lazım çok:)

htc07 cnm demekki bugüne şükretmek lazım insan istemedikce başına daha kötüsü geliyor ne kadar zamansız ve kötü bir kaza olmuş ya püfff kıyamam ya düşündükçe üzülüyorum dualarım seninle bir an önce ayağa kalk cnm benim

doruk cum bende dün temizleyip yattım şimdi baksan temizlikmi yaptın diye sorarlar adama bugünde temizlik yapcam yarıda kalmıştı ama baştan yapsam daha iyi... zaten kötü bir akşamdı kızların yüzünden annemle tartıştık

firdos hoşbulduk cnm, bilgisayarın şarjını bulamadım kaç gündür halbuki koltuğun arkasındaymış dün biraz temizlik yapınca çıktı:) birde çok tadım yok bugünlerde kızlar yemiyor yazmıştım dha önce daha 7 kilo olamadık ve dr böyle giderse gelişim geriliği olacak dedi ama yediremiyorum beren ağzında saatlerce tutuyor yutmuyor ve nefessiz kalınca tükürüyor nasıl bir çare bulayım dr a konuşması kolay biraz ısrar et ek gıda alsınlar artık diyor ama YUTMUYOR çocuk nolur fikri olan varsa yardım etsin bana ya çokkk kötüyüm diğeri hiç ağzını açmıyor... ağlayıp sinir krizi geçirmekten başka bşy yapamıyorum başım çatlıyor... 500 ml süt ü ben hiç bişey yediremediğim halde veremiyorum cnm halimi görüyorsun işte ..

Canan kı yutmuyolar napıcam cnm yaaaaaaa..

herkesin birbirinde cep telefonu vargaliba gizli bir yerde kayıtlı mı bende aramak isterim:) ama ağlarım çokkkk bu aralar

Son düzenleme:
berennazcım denedinmi bilmiorum. ben bazen yemediklerinde cep telden müzik açıom veriom eline o bakarken tıkıom ağzına. benim iremde varağzında bekletme huyu. bi kağışı 3 dk da anca yutuyo zilli... yada nebilim böle müzikli renkli oyuncaklarla kandırsan...

kızlar merhabalar nasılsınız ben pek iyi değilim bugün çok karamsarım sanki herşey çok kötü gidiyor. sanki bir rüyadan uyanmış gibiyim herşey çok güzel giderken ne hata yaptım da cezalandırılıyorum diye düşünür oldum isyan etmiyorum ama herşeyin düzeleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. artık tükenmek üzereyim aslında bu bunalım hallerini kendime yakıştıramıyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor hiç bir şeyi düzeltemiyorum. bu ev bile sanki çok kasvetli neyseki kızçelerle hayata bakmak daha güzelleşiyor. güçlü olmak için elimden geleni yapıyorum ama bu da işime gelmiyor artık yaramaz bir çocuğun annesinin kollarında ağladığı gibi doya doya ağlasam tüm sıkıntılarımı atsam ......ben bu kabustan uyanmak istiyorum hayatta en değer verdiğim kişi beni çok seven ve sevdiğim eşim ve meleklerimizle mutlu bir yuvaya sahipken neler oldu neye inanmak istiyorum biliyo musunuz "herşey çok güzel olacak"

doruk canım ben de aynı seyi yapıyorum aslında cep tele yanaştırmak istemem ama napıyım öyle yiyorlar hani şu minik orklar var ya bugün onunla deniycem

Son düzenleme:
kafam kazan gibi oldu,daha yeni kahvaltı yapabildim...

Htc canım Allah korumuş yinede..çok çok geçmiş olsun

Berencim ne diyim bilmiyorum ki..yemeyen çocukla uğraşmak çok zor..Deniz de iştahlı değil ama türlü maymunluklarla yediriyoruz işte..müzikli oyuncaklar falan alsan..

Aslıcım kolay gelsin..

Eylülcüm hayırdır neyin var,canın sıkan,seni bunaltan şey nedir?

bide kızlar sürekli kilo falan konuşuyoruz ya belkide bunlar bunaltıyodur artık bizi?başka,daha eğlenceli muhabbetler mi yapsak,açılırız belki:)

Son düzenleme:
eveett firdosa katılıyorum, biraz kafayı dağıtmak lasııımm. bir de insan evdeyken, hayattan çok izole kaldığı için evdeki en dandik sorun bile dünyanın en çözülmez derdi gibi geliyor. o sebep şimdi bizler de herşeyi kafamızda çoook ama çok büyütüyoruz muhtemelen. biraz dağılmakta fayda vatr tezine katılıyorum.
offf kızl<ar bugün kadını göndericemm, gerrginimi biraz nasıl söyliycem fln diye. inşallah çok fazla kırmadan ve yz göz olmadan sallarız, bugün de regl olmuş diye sadece oturuyor hanımefendi, sanırım birsüre kiiimseleri sokamam eve
berencim ben de dün seni merak etmiştim, bugün ortaya çıkmasan soracaktım walla, nerelerdesin?

eveett firdosa katılıyorum, biraz kafayı dağıtmak lasııımm. bir de insan evdeyken, hayattan çok izole kaldığı için evdeki en dandik sorun bile dünyanın en çözülmez derdi gibi geliyor. o sebep şimdi bizler de herşeyi kafamızda çoook ama çok büyütüyoruz muhtemelen. biraz dağılmakta fayda vatr tezine katılıyorum.
offf kızl<ar bugün kadını göndericemm, gerrginimi biraz nasıl söyliycem fln diye. inşallah çok fazla kırmadan ve yz göz olmadan sallarız, bugün de regl olmuş diye sadece oturuyor hanımefendi, sanırım birsüre kiiimseleri sokamam eve
berencim ben de dün seni merak etmiştim, bugün ortaya çıkmasan soracaktım walla, nerelerdesin?

selamlar

sabaha kadar uyutmadı sıpalar

her yarım saate bi vıyak vıyakkkkkkkkkkk :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…