Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

aynı bizim repertuar..ayrıca,canım annem, arı vız vız,vs dahada geliyor arkası..bide saolsun cem Yılmazın sayesinde Kazım Koyuncudan hayde eklendi. bugün açtım şarkının orjinalini bizimkiler bayağı coştu çünkü bu aralar ağızlarından en sık çıkan kelime hadeee....

Ablacım sayfam açık ama başında değildim.

Ben geldim sen çıkmışsın.Yağızı uyutmaya çalışıyordum,bu aralar çığlık atmayı öğrendi kulaklarmızın pasını siliyor saolsun.Çığlık ata ata uyuyakaldı.

sizi beklerken ne kadarda yorgun derdim,
ne kadarda güçsüzdüm,çağresizdim,
gizli göz yaşlarımda boğulurdum gecelerde...
neden derdim??çokmu şey istedim???
artık bitti dediğimde,buson dediğimde
bir müjde gibi geldiniz....bahar gibi yaşam gibi,mutluluk,coşku gibi..
bayram oldu o gün .....
sizinle yürüdüğüm yollarda hep önüme geldi engeller,
içim acıdı,yana yana yürüdük yollarımızı,
hep sizi kendimden güçlü gördüm...
hediyeydiniz bedenime,armağandınız hayatıma,
o zaman neden bu kara bulutlar vardı etrafımızda???
en sonunda dağıttım o bulutları...onlar güçlü dedim
herşeye rağmen bedenimdeler bırakmadılar beni dedim
yolun sonu aydınlk olacak,,,,doğduğunuzda bayram olacak dedim
sıkı sıkı sarıldık hayata inat....herkese herşeye inat geldiniz yanıma...

yorgun bedenim ve ruhum coşkuyla karşılayamadı belki sizi ,ama
kalbim sizin için attı....

şimdi yanımda yamacımdasınız...gülüyor,oynuyorsunuz...
bir sarılmanız...bir ''cici'' ''anne'' demeniz nelere bedelmiş oysaki

sizden önce bilmezdim haftalarca evde kalsam sıkıldm demeyeceğimi
sizden önce bilmezdim hastalandığımda ayakta duracağımı
sizden önce bilmezdim saatlerce uykusuz kalabileceği
sabrımın bu denli olduğunu,aklımın alamayacağı şeylere evet demeyi
tahammül edemeyeceğim,insanlara tahammül edebileceği
yokluğun ne olduğunu,çağresizliğin sizinle birleşince acı verdiğini

ANNE olmak zormuş kuzularım hemde çokkk zorrrr......heleki o anne kalbinde iki can taşıyorsa..
ağır geliyor bazen işte hayat....ama asla unutmayın anne olmak demek çok şey demek
evlatları 2 değil 5 de olsa sığdırır yüreğine,,,taşır omzunda...
hiç birini ayırmaz birbirinden......

ANNE demek eşittir ...evlat demek....

içimden geldi kızlar buraya yazdım

günaydın herkese.. biz hiç uyumadık bu gece püffff...

kirpicim gönderdin mi kadını?
canan burcu almina iyisinizdir umarım

kızlar biriniz avon kullanıyordu galiba yada temsilcisiydi yanlış hatırlamıyorsam tabi
dün yan komşu katolog getirmiş yılbaşı katoloğu avon hiç kullanmadım tavsiye ettiğiniz bişey var mı alayım,, yoksa kafama göre alıyım ayıp olmasın yani ..

günaydın kızlarrr...
günaymadı gerçi bugün isatnabulda gece 4 civarı şiddetli yağmur başladı ama ne şiddet camlar kırılacak sandım bi uyandım önce eyvah dedim bişi oluyo hırsızmı giriyo ne öle sesçıkıo ama koşa koşa kaldım bi bakdım camdan gelio aman allahım yağmur camları kıracak... uzun zamandı böle yağmur görmemişdim... ah yaa..kaderimden heralde.. tülüşüm gelecekdi bugün( kızlara bu gece hiç mama yediremedim ya 12 de yadiler bi sabah 8 e kadar aç durdu veletler biberonu verdiğim anda bastılar çığlığı... en sonunda pes ettim. benimkiler gece mama işini hepden bırakacağa benzio....
neyse herkeslere iyi mutlu hayırlı bi gün diliyorum...

günaydınlar

dün gece aklımı kaçıracaktım. saat 10 da başladık uyuma merasimine

11 de cemreyi uyuttum cansuda tilki uykusuna yatmış meğerse yerlerine yatırdığım anda zırladı ve cemreyide uayndırdı. cemrede uyandım diye 2 saat zırladı.. ve bu zırlama ve sallama merasimi gece 4e kadar devam etti. ikisinide pataklamak istedim, bağırdım ikisinede ne oldu bunlara böyle anlamış değilim. gündüzde toplasan 1 saat uyumamışlardır.

sabahta 8 de uyandılar halen bana bakıyorlar

pes ett,m artık ne halleri varsa görsünler

biz ek gıdaya geçmediiğimiz için bizimkiler çok sık acıkıyorlar o yüzden uyanıp duruyorlar ya da uyumuyorlar galibaaa ((((((((((

günaydın herkese hayırlı cumalar...
haydeyi iyi dedin canım bende ekleyim hemen:)))
dirim güzel yazıydı canım yüreğine sağlık.benimkilerde gece 2 kadar ağladılar ne oldu anlamadım.ikisini birden kucaklayamdım çok üzüldüm.
keşke dört kolum olsa dedim.

ne güzel yazmışsın. sabah sabha duygulandım..

rabbim sizi hiiiç ayırmasın inşallah.

günaydın kızlar..bugün çok çok mutluyum..kardeşimin askerliği samsuna çıktı,1.5 saat uzaklıkta olacağız ve kısa dönem..hep Hayırlısı olsun diye dua ettik..

Medinecim dün cevap vermeye çalıştım ama başaramadım..gelecek haftaki aşının ne olduğunu bilmiyorum canım..

Berencim senin için yazmamıştım kilo olayını,hepimiz için yazdım..nolur yanlış anlama,zaten seninki özil bir durum..tabiiki sıkıntılarımızı da paylaşacağız..birde bizim çoğumuzun aylarımız yakın genelde bizden büyük ya da küçük anneler bu muhabbetten sıkılabilir diye yazdım..canım, Canancım avon temsilciliği yapıyor sanırım..

Birsen yüreğine sağlık canım,okurken çok duygulandım..boğazım düğümlendi..ne güzel tercüman olmuşsun duygularımıza.."yorgun bedenim ve ruhum coşkuyla karşılayamadı belki sizi ,ama
kalbim sizin için attı...
." işte bu kısım bitirdi beni,okulda olmasam bağıra bağıra ağlardım(

Hituci o şarkılar var bizim de repertuarımızda birde ferhat göçer ve hakan yeşilyurt şarkıları:)

Doruk,Fatoş günaydın kızlar:)..Burcu ve Ayşenur kayıp galiba!!

Son düzenleme:
dırımm... bu nası duygu seli bu nası bi yazı sabah sabah çarpıldım ....

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

bugün elifcikle başbaşayız, dün gönderdim bakıcımızı, o kadar hatasına ve günlerdir sinir olmama trağmen kadına dedikten sonra çok üzüldüm,
ya ihtiyacı vardıysa, ya benden alacağı paralarla yapacaklarını düşündüyse, bir sürü şeyy nasıl üzüldüm, gerçi o da şansını fazla zorladı ama yine de insan üzülüyor işte neblim.
bugün 3 aşı oldukk, çok ağladı tatlı kuzum ben de çok üzüldüm ama şimdi uyuyor, inşallah sıkıntısız atlatır, biraz da ateş düşürücü verdim bakalım nasıl geçecek.
berencim kilo konusunda söylenenleri lütfen üzerine alınma, herkesin genel sorunu burada, sadece başka konularla da kafamızı ve üzerimizdeki gri bulutları dağıtalım demek istedik,inşallah bir an önce iştahları açılır kızların.
ya buarada bugün hemşire dedi ki, yeni doğduğund bebek yarım saatte bir, sonra saatte bir fln emzirilirmiş, ben ilk günden beri 3 saatte bir nadiren 2 satte emziriyorum umarım çok aç bırakmamışımdır, yarım saatte bebek mi emzirilir yauww, memene bağla gez o zaman ayırdığına değmez zaten.
drıımcım döktürmüşün, kalemine sağlık, ha bu arada ben hamileyken elife yazıyordum, şimdi doğdu ya, iletişim halindeytiz diye sanki hatırlayacakmış gibi yazmayı kestim, oysa bugünler de onun için hamilelik kadar uzak ve belirsiz olacak yazmak lazım.
fatmaçiftçi kızların pek tatlı, yalnız anladığım kadarıyla en az 4 çocuğun var yanlış mıyım, tyebrik ediyorum maşallah.
geceyi uykusuz geçiren arkadaşlara da sabır diliyorumm.
çok mu yazdım nedir, aloynavere bi bakayım da salıncak kiralayayım beboya.ayy dün alışverişe gittik kıyafetleri küçülmüştü, küçük hanıma ugg aldık 1 numara beyaz çoook şeker :)

elifciğin uggsini yesinler:)))
dırım ya ne güzel yazmışsın bu kadar duygularını aktarabildiğine göre senden ii yazar olur haa

:86:
kızlar merhaba, mesaj yazamıyorum bi türlü ne oldu anlamadım sizlere de cevap veremedim kızları bugün doktora götürcektik ama ne yazık ki eşimin şirkete gitmesi gerekiyoımuş pazartesine erteledik
Dırım canım döktürmüşsün Allahım sizi ve hepinizin evlatlarını sizden ayırmasın

Son düzenleme:

çok yorgunum çok sinirliyim ve uykusuzum emre hasta ege huysuz berk inatçı bagırmak istedigim bir

anda dirimicim dürttün beni teşekkürederim öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…