canın saolsun şekerim
kk cvplama panelini getirene kadar birbrimizin msjlarını mesajlarımıza alet etces napalım
çok güzel bii duygu inanılmaz.onları izlerken deriin bir güzellige kapılıyorum. biri üzülse sevinse aynı his diğerinde de oluyo. nisanda 3 yaşını bitirecekler.birbirine çok benziyorlar. sadece ablası ve ben ayırabiliyoruz
kızlar ya size bişi sorucam fakirin reklamları çıkan süpürgesi var ya buharlı olan onun hakkında bi bilginiz var mı???
o süpürge değil canım..deterjansız buharla temizlik makinesi...halıları duvarları banyo mutfak sıcak buharla temizlemek için
3 yaş ne kadarda ütopik benim için:)ne güzel ya hep benim aynımdan bi tane daha olsun derslere o girsin istemişimdir:))fotoları varsa koyar mısın?
ikitaneciklerim
kızlar ben yeniyim, nasıl mesaj yazıldıgını tam anlayamadım. çok karışık geliyo şu an bana, bu sayfayıda nasıl buldugumu anlamadım. yardımcı olurmusunuz
ikitaneciklerim
maşallah barekallah çok şirinsiniz
allah bağışlasın çok tatlılar.
benimde ikizlerim var.6 yaşında kız ama benimkiler bukadar benzemiyor.iki kardeş nekadar benziyorsa okadar.
anasayfaya tıklarsan bütün konuları görürsün... istediğin odada da sohbet edersin.... kk da binlerce kişi var..birçokta konu..burayı sanırım google a ikiz annesi falan yazarak buldun..... burası ikizanneleri bölümü çünkü... sol üst ve alt kısımlarda konu cevaplama paneline tıkla ordan cevap yazabilirsin..... yada birine cevap yazmak istersen o kişinin yazdığı mesajın altında alıntı ile cevapla var ordan yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?