Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

çok güzel bii duygu inanılmaz.onları izlerken deriin bir güzellige kapılıyorum. biri üzülse sevinse aynı his diğerinde de oluyo. nisanda 3 yaşını bitirecekler.birbirine çok benziyorlar. sadece ablası ve ben ayırabiliyoruz

3 yaş ne kadarda ütopik benim için:)ne güzel ya hep benim aynımdan bi tane daha olsun derslere o girsin istemişimdir:))fotoları varsa koyar mısın?

kızlar ben yeniyim, nasıl mesaj yazıldıgını tam anlayamadım. çok karışık geliyo şu an bana, bu sayfayıda nasıl buldugumu anlamadım. yardımcı olurmusunuz

anasayfaya tıklarsan bütün konuları görürsün... istediğin odada da sohbet edersin.... kk da binlerce kişi var..birçokta konu..burayı sanırım google a ikiz annesi falan yazarak buldun..... burası ikizanneleri bölümü çünkü... sol üst ve alt kısımlarda konu cevaplama paneline tıkla ordan cevap yazabilirsin..... yada birine cevap yazmak istersen o kişinin yazdığı mesajın altında alıntı ile cevapla var ordan yazabilirsin

ne konu cevaplama panelim kalmış ne alıntı ile cevaplıyorum önceki mesajı düzelttim neler oluyo anlamadım

Son düzenleme:
benimde ikizlerim var.6 yaşında kız ama benimkiler bukadar benzemiyor.iki kardeş nekadar benziyorsa okadar.

teşekkürler yardımcı olduğun için:87:

fatmaçiftçi hoşgeldin topiğimize..

Maşallah kızların çok şirin.

Kayra abla nerelerdesin ya?

Valla bizi hiç özlememişsiz heralde.

Bir meraba bile dememişsin.

Ama biz seni ve sohbetlerini özledik.

Kızlar nasıl,faceden bakıyorum kocaman olmuşlar maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…