canım büyüdü artık bizimkiler ben takmıyorum banyodan sonrada belkide ondanmı oluyor takayımcanım banyo yaptırdıktan sonra iki saat şapka takın diye duymuştum ama bizimkiler büyüdü halen takmak gerekir mi bilmiyorum ama artık takmıyodum en son banyolarında taktım
hakketten ya bende diyecektim firdoscum şimdiden hayırlı teskereler neyseki yakın yerde sık sık görüşürsünüzzcnm ya yazarken unutmuşum şimdi aklıma geldi kardeşinin askerlik yeri hayırlı olsun.. hayırlı teskereler..
ben vallaha 5. ayındna beri odalarında ve ayrı yataklarda yatırıyorum yatak odamla odaları yakın zaten duymamda sorun yok o yüzdenokusalar bizi bunlar sıyırmış derler
aslında benimkiler kadarken hatta daha ufakken bile ayıranlar var geçen gün ben de yatırıyım dedim telsizi fişte bırakırsam telsiz uzak kalıyo telsize pil koydum iki yatağın ortasına koyuyım dedim bu sefer de ya pil biterse dedim çocukları taşıdım yine bizim odaya bu arada bizim ev yalı değil topu topu 100 metrekare ben de yazın ayırırım diyorum bir yaşında olacaklar acaba isyan ederler mi
heççç sevmem yaaaa ilaç alıyom zatiii...yatıp dinlenmem ve terlemem gerekkkk oda çok zorr
aaaaaaaaaaaa o ne demek senin kiler kel mi benim kızların lüle lüle saçları varcanım büyüdü artık bizimkiler ben takmıyorum banyodan sonrada belkide ondanmı oluyor takayım
bari bundan sonra hoş büyük oğlanın saçlarını yazın bile makinayla kuruturum bunların saçları az diye
önemsemedim hiç
sağol canım haklısın dikkat ettikçe oluyo aslında ben çok da sıcakta tutmuyorum sadece banyo yaptırdığım gün dikkat ediyorum ama nefesin de dediği gibi ben de hiç bi yere çıkmıyorum doktora ve sağlık ocağınaKızlar geçmiş olsun ...
Ne kadar dikkat edersek okadar hasta oluyorlar hele soguklar geldi artık ALLAH yardımcımız olsun ...
canım büyüdü artık bizimkiler ben takmıyorum banyodan sonrada belkide ondanmı oluyor takayım
bari bundan sonra hoş büyük oğlanın saçlarını yazın bile makinayla kuruturum bunların saçları az diye
önemsemedim hiç
aaaaaaaaaaaa o ne demek senin kiler kel mi benim kızların lüle lüle saçları var
kızlar elifin hafif ateşi çıktı, ikinci dozu verdik bu gece tetikte oliim bari, biraz da iştahsız emdi walla son sefer du bakalımm bu gece nasıl geçecek.
beren kaç yaşındasın, ben 32. hacettepe ecza mezunuyum, eczane işletmiyorum. ben başka işler yapıyorumm.
Ben de kaç gece eşimi kaldırdım al bebeği yatağına koy diye, kucağımda salladığımı sanıyorum ama aslında yatağında, işin kötüsü bazen de gece gerçekten ağlıyor, ben rüyamda onu alıp emziriyorum, çocuk gerçekte ağlamaya devam ediyor taa ki bana dank edip uyanana kadar. geçen de rüyamda elifi yastığın içinde gördüm, bi panik kalktım yastığa başımı koymuyorum, eşime bebeği çıkar diyorumm. bi taneyle de kafa yeniyo demek.
iyi akşamlar herkeze .
kaç gündür giremiyorum yine fırsat yok valla tam açıyorum biri uyanıyor .neyse şimdi sızdılar inşallah
uyanmazlar .herkez iyidir inşallah .biz dahale iyleşemedik emremin artık gözleri çapaklanıyor durmadan
antibiyotige başladık ege sadece ventolin içiyor ama yakındır oda antibiyotik içecek yakında
birbirlerine bulaştırıp duruyorlar .
kızlar bişey soracagım şu pilli salıncakların biraz büyükleri varmı ben bakıyorum bulamadım
kilo hep 9 emre zaten 9 kilo nasıl kullanayım onları bilen varsa yardımcı olsun yoksa ayaklarımdan ve
kollarımdan olacagım ege bütün gün ayakta durmak istiyor zıp zıp emrede ayakta uyuyup orda
sabahlamak istiyor çare arıyorum .
herkese slm ben geldımmerenzeyno nerelerdesin nazarım mı deydi performansın düştü yoksun canım
herkese slm ben geldımmerenzeyno nerelerdesin nazarım mı deydi performansın düştü yoksun canım
Günaydın
Babamız fosur fosur uyuyıor bizde oğluşla oturuyoz sabahın 9,30 dan beri.....
YAVRUKİRPİ elif kızımızın ateşi çıkmış,nasıl tatlım şimdi.AMan ateşleri çıkmasında ben mızmızlığına razıyım.
BERENNAZ kıııııız neremiz yaşlı bizim kuzum.Valla ben 82 yim,çooooooook çıtırım anacım
DIRIMCIM iyileşmene sevindim hayatım.Misafirlerin var malum iyi olman lazım demi ama.
NEFES canım çok geçmiş olsun.Ne kadar üzerlerine düşsekte hasta oluyorlar kaçınılmaz galiba...
Ama dırım çok güzel özetlemiş katılıyorum ona.......
Canım salıncağı sormuşsun evet en yüksek kilo 9 canım.Zaten herkes 6.aydan sonra satıyor o salıncaklarını kullanılmıyormuş.
Ama hani şu mama sandalyeside olan varya dondolinoydu sanırım o 3 yaşa kadar kullanılıyormuş
Oda malesef bana pahalı geldi 400 civarı.İstersen bir araştır derim.
FİRDOS canım kardeşine hayırlı teskereler,gönlünüze göre olmuş yeri sevindim.Allah tüm askerlerimizi korusun.
Biz 2 yıllık evliydik eşim batmana askerliğe gitti,aman nasıl kötü günlerdi,evlendikten sonra eşinin askere gitmesi ve senin yanlız bir başına kalman bak ağlarım şimdi
Günaydın
Babamız fosur fosur uyuyıor bizde oğluşla oturuyoz sabahın 9,30 dan beri.....
YAVRUKİRPİ elif kızımızın ateşi çıkmış,nasıl tatlım şimdi.AMan ateşleri çıkmasında ben mızmızlığına razıyım.
BERENNAZ kıııııız neremiz yaşlı bizim kuzum.Valla ben 82 yim,çooooooook çıtırım anacım
DIRIMCIM iyileşmene sevindim hayatım.Misafirlerin var malum iyi olman lazım demi ama.
NEFES canım çok geçmiş olsun.Ne kadar üzerlerine düşsekte hasta oluyorlar kaçınılmaz galiba...
Ama dırım çok güzel özetlemiş katılıyorum ona.......
Canım salıncağı sormuşsun evet en yüksek kilo 9 canım.Zaten herkes 6.aydan sonra satıyor o salıncaklarını kullanılmıyormuş.
Ama hani şu mama sandalyeside olan varya dondolinoydu sanırım o 3 yaşa kadar kullanılıyormuş
Oda malesef bana pahalı geldi 400 civarı.İstersen bir araştır derim.
FİRDOS canım kardeşine hayırlı teskereler,gönlünüze göre olmuş yeri sevindim.Allah tüm askerlerimizi korusun.
Biz 2 yıllık evliydik eşim batmana askerliğe gitti,aman nasıl kötü günlerdi,evlendikten sonra eşinin askere gitmesi ve senin yanlız bir başına kalman bak ağlarım şimdi
günaydın arkadaşlar
mutlu hafta sonları
firdos,berennaz buralardayım merak etmeyin bebeklerle uğraşıyorum hastane,anasağlık tüm hafta öyle geçti
dırım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
geçmişi okudum bebeklerin hastalanma MEVSİMİ başladı Allah hepsini korusun benimkilerde öksürüyor,hapşırıyor
nefes kuzuların çabuk toparlanır inşallah
kirpi dün karan da aşı oldu eteşlenmedi ama aşı sonrası normal endişe etme calpol uyuytuyor bebeleri
firdos kardeşine çok sevindim hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
artvinlim günaydın canım biz bugün salonda yattık oğlanlarla hiç uyumadık izmirde bir kasırga vardı uyutmadı sabahı zor ettik
herkese slm ben geldımm
vayy gecmıse bı bakayım dedım bakmaz olaydım oku oku bıtıremedım
eylulcum yok kız performans aynı dusus yok aynı tempo devam edıo sadece dr ıslerı canımı cıkardı bıde pc yandı ıremedım
nedır bu karamsarlık
biz kurban bayramında aldık kraftın 15 kiloya kadar sallanabiliyo 3 yaşına kadar da mama sandalyesi olarak kullanılabiliyo.ben çok memnunum biz 2 tane birde peşin alınca 360 a verdiler pazarlık yapın çatır çatır inerler eğer alacaksanız tabii
cnm toker bebede kraft dondy bu ay 299 tl kampanyada ankarada internet sitesine bakmadım mağazada gördüm sen hangi şehirdeydin toker bebe vardır heralde..
iyi olmana sevindim tatlıbademim
hoşgeldin
güle güle kullansın yavrular
biz kurban bayramında aldık kraftın 15 kiloya kadar sallanabiliyo 3 yaşına kadar da mama sandalyesi olarak kullanılabiliyo.ben çok memnunum biz 2 tane birde peşin alınca 360 a verdiler pazarlık yapın çatır çatır inerler eğer alacaksanız tabii
gerçekten medineciğim çok çabuk geçiyor ........inşallah cnmmm....Nerocum zaman ne kadr cabuk geciyor değil mi ALLAH yaşlarını göstersin 7 isni 70ini göstersin inş
şirin hareketleri insanı çok mutlu ediyo dimi biizm devrimde ayakta duruyo acayip mutlu oluyorummmm
allah hayırlı zamanda birde kız nasip eder işaallahhhhh
hahahah hiç güleceğim yoktuuuuu kız 2 beben olsaydı ne yapacktın sen merak eidyom haaaaa
ben 3gün yediriyorummm
bir tanedir canımmmm
bende bazen çocukları salonda uyutup yatağıana öyle götürüyom ya odaları yerine tuvalete g,derken yakalıyorum kendimiiii
aşı olduğu gece ateşlenir sadece calpolden değildir ya hastane yormuştur minik kuzuyuuu :)))
amanın amanınn maşallahh bebeler hızla büyüyorrrr
NEROKA 7.ayınız hayırlı olsun.Nice nice sağlıklı aylara inşallah
Anacığın gelmiş canım gözün aydın olsun.Allah kabul etsin inşallah.
YAVRUKİRPİ yağızın aşısı sabahtı saat 8 gibiçıkmıştı ateşi.
Calpol kesinlikle uyku yapıyor.
CANAN duana kocaman aminnnnnn diyorum.Ah nasıl hoşuma gitti bilsen
Tatlım bewnde 2 taneolsa heralde ozaman balığı beşiğe koyup pışpışlardım
Kızlar ayça gedik kimmiş öğrenebildinizmi?
hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inş. :124:
bende cep telefonumu buzdolabına koymuşum kaç saat onu aradım
ateşi çok düşüncede uyuyor benimkiler öyle olmuştu sürekli ölçüp kontrol ederek vermemiştim calpol 1-2 kaşıktan sonra.. cnm eczanen varmı, hangi fakülte mezunusun eşimin kuzeni varda belki tanıdık falansındır
maşallah kuzulara, bizimde doldu..
sizede maşallah cnmmmm.......buzdolabı he oda iyimiş bende geçen banyoda bırakmışım olabın içinde ara ara sinr oldum......
aslıcım gül gül sen yemek yerken tükürmeye başlayınca ağlayacaksın benim gibi
ben mamadan yaparsam mama kavanozlarına yapıp bir günde veriyorrum günlük sütten yaparsam sütün tarihine göre zaten onlar bikaç gün oluyo
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
canım biz öğlen olduk gece ateşlendi yoruluyolar ağlıyolar ondan da uyuyo olabilir
canım tebrik ederim maşallah fındıklara
kızlar süpersiniz çok güldüm hepinize bizim kızları daha odasına almadım yanımızdalar Almina ayak ucunda Melis yan tarafımda Almina da ağlasa ben hep Melisi sallıyorum
bi gün de Melis bizi deli etmişti o zaman annem vardı salla salla zor uyuttuk yatağına götürdüm geldim ki annem halen ayakta sallanıyo
neromm 7 ayınız hayırlı olsun.......
kocam geldiiiiiiiiiiiiii valla eve güneş gibi doğdu çocuklar onun tepesindeeeeeeeeeeee
kızlar elifin hafif ateşi çıktı, ikinci dozu verdik bu gece tetikte oliim bari, biraz da iştahsız emdi walla son sefer du bakalımm bu gece nasıl geçecek.
beren kaç yaşındasın, ben 32. hacettepe ecza mezunuyum, eczane işletmiyorum. ben başka işler yapıyorumm.
Ben de kaç gece eşimi kaldırdım al bebeği yatağına koy diye, kucağımda salladığımı sanıyorum ama aslında yatağında, işin kötüsü bazen de gece gerçekten ağlıyor, ben rüyamda onu alıp emziriyorum, çocuk gerçekte ağlamaya devam ediyor taa ki bana dank edip uyanana kadar. geçen de rüyamda elifi yastığın içinde gördüm, bi panik kalktım yastığa başımı koymuyorum, eşime bebeği çıkar diyorumm. bi taneyle de kafa yeniyo demek.
iyi akşamlar herkeze .
kaç gündür giremiyorum yine fırsat yok valla tam açıyorum biri uyanıyor .neyse şimdi sızdılar inşallah
uyanmazlar .herkez iyidir inşallah .biz dahale iyleşemedik emremin artık gözleri çapaklanıyor durmadan
antibiyotige başladık ege sadece ventolin içiyor ama yakındır oda antibiyotik içecek yakında
birbirlerine bulaştırıp duruyorlar .
kızlar bişey soracagım şu pilli salıncakların biraz büyükleri varmı ben bakıyorum bulamadım
kilo hep 9 emre zaten 9 kilo nasıl kullanayım onları bilen varsa yardımcı olsun yoksa ayaklarımdan ve
kollarımdan olacagım ege bütün gün ayakta durmak istiyor zıp zıp emrede ayakta uyuyup orda
sabahlamak istiyor çare arıyorum .
nerocum 6.ay sendromuda mı var yawpöff
rahatlama huzura erme sendromuda varmı
bugünde kusma yarışına girdiler
bi cansu kusuyo bi cemre.. her yer battı sildim
uyudular ama kıpırdanıyorlar her an uyanabilirler.......
7. ayınız kutlu olsun canımcım..
kızlarrr bebeleri 6 aydan büyük olanlar geçen sene biz o kadar hasta oluyordukki kartımızdaki 3 milyar borç hastane,ilaç parası hala ödeyemedik...tabi küçükler....tedirginsin...devamlı hastanelerde gezdim..
anam bide hep yüksek ateşimiz ishalimiz oldu...
bebekler erken doğuyor,anne sütü tek bebek gibi almıyor...
ikitane olduğundan anne hasta bebeğe çok iyi bakımına yetişemiyor..
bide o dönemler diş dönemi olunca bünye zayıflıyor....en ufak mikroba hasta oluyor..ben doktora ağlıyordum bakamıyorumda oluyor diye...hayır dedi..havadan alıyorlar mikrobu dedi...
yaniiii seneye daha rahat geçecek...benimkiler gbi narin olan bebeler malesef kış boyu anneyi babayı zorlayacakkk
dur canım daha e sendromlar göreceksin benim 6 yaşında bir oğlum daha var her dr. sordugumuzda
1,5 yaş sendromu 2 yaş sen... 2,5yaş sen... 3,5yaş sen... böyle gidiyor canım bu kelimeyle hep karşılaşacaksın malesef.
kuzular üşüttülermiki canım benimkilerde kusuyor ama biz ilaç içiyoruz öksürükleri çogalıyor sonrada kusuyorlar
dur canım daha e sendromlar göreceksin benim 6 yaşında bir oğlum daha var her dr. sordugumuzda
1,5 yaş sendromu 2 yaş sen... 2,5yaş sen... 3,5yaş sen... böyle gidiyor canım bu kelimeyle hep karşılaşacaksın malesef.
kuzular üşüttülermiki canım benimkilerde kusuyor ama biz ilaç içiyoruz öksürükleri çogalıyor sonrada kusuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?