Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım banyo yaptırdıktan sonra iki saat şapka takın diye duymuştum ama bizimkiler büyüdü halen takmak gerekir mi bilmiyorum ama artık takmıyodum en son banyolarında taktım
canım büyüdü artık bizimkiler ben takmıyorum banyodan sonrada belkide ondanmı oluyor takayım

bari bundan sonra hoş büyük oğlanın saçlarını yazın bile makinayla kuruturum bunların saçları az diye

önemsemedim hiç

Kızlar geçmiş olsun ...

Ne kadar dikkat edersek okadar hasta oluyorlar hele soguklar geldi artık ALLAH yardımcımız olsun ...

cnm ya yazarken unutmuşum şimdi aklıma geldi kardeşinin askerlik yeri hayırlı olsun.. hayırlı teskereler..
hakketten ya bende diyecektim firdoscum şimdiden hayırlı teskereler neyseki yakın yerde sık sık görüşürsünüzz
ben vallaha 5. ayındna beri odalarında ve ayrı yataklarda yatırıyorum yatak odamla odaları yakın zaten duymamda sorun yok o yüzden
heççç sevmem yaaaa ilaç alıyom zatiii...yatıp dinlenmem ve terlemem gerekkkk oda çok zorr

at aytunça bu gece sen iice bi terle dinlennn seni yarın soluk görmeyeyimmmmm

haydi herkese iyi gecelerrr ben kaçarrrr

aaaaaaaaaaaa o ne demek senin kiler kel mi benim kızların lüle lüle saçları var
Kızlar geçmiş olsun ...

Ne kadar dikkat edersek okadar hasta oluyorlar hele soguklar geldi artık ALLAH yardımcımız olsun ...
sağol canım haklısın dikkat ettikçe oluyo aslında ben çok da sıcakta tutmuyorum sadece banyo yaptırdığım gün dikkat ediyorum ama nefesin de dediği gibi ben de hiç bi yere çıkmıyorum doktora ve sağlık ocağına

kızlar ben de kaçıyım artık sabah bizimkiler erkenden kalkar annem oturuyo demezler

kızlarrr bebeleri 6 aydan büyük olanlar geçen sene biz o kadar hasta oluyordukki kartımızdaki 3 milyar borç hastane,ilaç parası hala ödeyemedik...tabi küçükler....tedirginsin...devamlı hastanelerde gezdim..
anam bide hep yüksek ateşimiz ishalimiz oldu...

bebekler erken doğuyor,anne sütü tek bebek gibi almıyor...
ikitane olduğundan anne hasta bebeğe çok iyi bakımına yetişemiyor..

bide o dönemler diş dönemi olunca bünye zayıflıyor....en ufak mikroba hasta oluyor..ben doktora ağlıyordum bakamıyorumda oluyor diye...hayır dedi..havadan alıyorlar mikrobu dedi...

yaniiii seneye daha rahat geçecek...benimkiler gbi narin olan bebeler malesef kış boyu anneyi babayı zorlayacakkk

cnm 28 yaşındayım :)) bizim kuzen ankara üniv. mezunu tanımazsın eczacılıkta yapmıyorsun madem :)

cnm bizimde çapaklanma çok oluyordu günde 3 kez 20-30 kere göz pınarına hafif tampon gibi bastırarak işaret parmağıyla masaj yap dedi göz dr u tıkanıklık vardı ama,, sonra geçti çapaklanma istersen bir göz dr una götür ben göz ve cilt oldumu genelde branş dr una götürüyorum tabiki bu benim seçimim..

çokkkk geçmiş olsun cnm..

womenlove sanada geçmiş olsun cnm..

günaydınlar rahat bir gece geçirdim..çok şükür kuzularım kalktı kahvaltı yapacağız.....sonra temizlik beni beklerrrrrrr.....öptümm şekerlerrr

Günaydın

Babamız fosur fosur uyuyıor bizde oğluşla oturuyoz sabahın 9,30 dan beri.....

YAVRUKİRPİ elif kızımızın ateşi çıkmış,nasıl tatlım şimdi.AMan ateşleri çıkmasında ben mızmızlığına razıyım.

BERENNAZ kıııııız neremiz yaşlı bizim kuzum.Valla ben 82 yim,çooooooook çıtırım anacım

DIRIMCIM iyileşmene sevindim hayatım.Misafirlerin var malum iyi olman lazım demi ama.

NEFES canım çok geçmiş olsun.Ne kadar üzerlerine düşsekte hasta oluyorlar kaçınılmaz galiba...
Ama dırım çok güzel özetlemiş katılıyorum ona.......
Canım salıncağı sormuşsun evet en yüksek kilo 9 canım.Zaten herkes 6.aydan sonra satıyor o salıncaklarını kullanılmıyormuş.
Ama hani şu mama sandalyeside olan varya dondolinoydu sanırım o 3 yaşa kadar kullanılıyormuş
Oda malesef bana pahalı geldi 400 civarı.İstersen bir araştır derim.

FİRDOS canım kardeşine hayırlı teskereler,gönlünüze göre olmuş yeri sevindim.Allah tüm askerlerimizi korusun.
Biz 2 yıllık evliydik eşim batmana askerliğe gitti,aman nasıl kötü günlerdi,evlendikten sonra eşinin askere gitmesi ve senin yanlız bir başına kalman bak ağlarım şimdi

günaydın arkadaşlar

mutlu hafta sonları
firdos,berennaz buralardayım merak etmeyin bebeklerle uğraşıyorum hastane,anasağlık tüm hafta öyle geçti
dırım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
geçmişi okudum bebeklerin hastalanma MEVSİMİ başladı Allah hepsini korusun benimkilerde öksürüyor,hapşırıyor
nefes kuzuların çabuk toparlanır inşallah
kirpi dün karan da aşı oldu eteşlenmedi ama aşı sonrası normal endişe etme calpol uyuytuyor bebeleri
firdos kardeşine çok sevindim hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
artvinlim günaydın canım biz bugün salonda yattık oğlanlarla hiç uyumadık izmirde bir kasırga vardı uyutmadı sabahı zor ettik

erenzeyno nerelerdesin nazarım mı deydi performansın düştü yoksun canım
herkese slm ben geldımm

vayy gecmıse bı bakayım dedım bakmaz olaydım oku oku bıtıremedım
eylulcum yok kız performans aynı dusus yok aynı tempo devam edıo sadece dr ıslerı canımı cıkardı bıde pc yandı ıremedım
nedır bu karamsarlık

erenzeyno nerelerdesin nazarım mı deydi performansın düştü yoksun canım
herkese slm ben geldımm

vayy gecmıse bı bakayım dedım bakmaz olaydım oku oku bıtıremedım
eylulcum yok kız performans aynı dusus yok aynı tempo devam edıo sadece dr ıslerı canımı cıkardı bıde pc yandı ıremedım
nedır bu karamsarlık

biz kurban bayramında aldık kraftın 15 kiloya kadar sallanabiliyo 3 yaşına kadar da mama sandalyesi olarak kullanılabiliyo.ben çok memnunum biz 2 tane birde peşin alınca 360 a verdiler pazarlık yapın çatır çatır inerler eğer alacaksanız tabii

cnm toker bebede kraft dondy bu ay 299 tl kampanyada ankarada internet sitesine bakmadım mağazada gördüm sen hangi şehirdeydin toker bebe vardır heralde..

iyi olmana sevindim tatlıbademim

hoşgeldin

güle güle kullansın yavrular

Winston canım seninkinin markası ne?

KRAFT değil heralde.çünkü okadar inmelerine imkan yok,1 tanesi 400 zaten.

Ama markası farklı olanlar var,onların fiyatı 250 civarı o olabilir.

BERENNAZ canım toker bebe varmı bilmiyorumki,hiç denk gelmedi avm

selammmm.iyi hafta sonları herkeze kuzularrr......

aman bu sayfayı saat 12 de açtım cevaplamaya saat kaç olmuş.......

Nerocum zaman ne kadr cabuk geciyor değil mi ALLAH yaşlarını göstersin 7 isni 70ini göstersin inş
gerçekten medineciğim çok çabuk geçiyor ........inşallah cnmmm....

aynen canımmmm.....

sağol cnm hepimizin kuzusuna........

Kızlar ayça gedik kimmiş öğrenebildinizmi?

hakkaten ya kim bu bayan.....

sağol cnm.....

neromm 7 ayınız hayırlı olsun.......

kocam geldiiiiiiiiiiiiii valla eve güneş gibi doğdu çocuklar onun tepesindeeeeeeeeeeee

teşekkür kuzummmm...seninde gözün aydın evin doldu değilmi kocan gelince.......

dur sen daha bunlar iyi günler....:)))

zor işler kuzum zor bende ayaklansalar daha iyi diyorum ama o zaman eminim daha çok olacak sonrada keşke yatsalar deriz anacığım......

aman şekerim bunların her ay sendromu var bence her ay birşeyleri değişiyor...benim ipek mesela her gece 1+1.30 adet edindi uyuması.....

birsom valla bende şu kışı hastalıksız atlatsam diye dua ediyorum her biten günün ardından kuzum.....

yandık desene

zaten doğum yaptım hep dedilerki; 40 ın çıksın rahatlarsın.. 40 ımız çıktı 3 ay olsun rahatlarsın. 3 ay geride kaldı 6 ay bitsin. şimdi 6. aya girdik yaza rahatlarsın diyorlar

yandık desene

zaten doğum yaptım hep dedilerki; 40 ın çıksın rahatlarsın.. 40 ımız çıktı 3 ay olsun rahatlarsın. 3 ay geride kaldı 6 ay bitsin. şimdi 6. aya girdik yaza rahatlarsın diyorlar

ben hep tek kat giydiriyodum. dün 2 pantolon, ve tshirtlerinin üstüne penye yelekte giydirmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…