Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

de Canancım istediğini de

demekki oluyor Eylül cüm böyle şeyler bende gündüz ikisinide salonda uyutuyorum tv ye falan dalıyorum sonra biri ağlıyor diye bir fırlıyorum odaya annemde öe bakıyo bana ikiside burdaya diye akılda hep onlar varya ondan çoğu zamanda yorganı beren sanıyorum gece dur kızım diye diye genelde bana yapışık gzdiği için:)

bende ayırmadım odalarını yanlış mı yapıyoz acep ama benimkile acaip deli yatıyo uyku tutmazki beni başka odada

cnm ya yazarken unutmuşum şimdi aklıma geldi kardeşinin askerlik yeri hayırlı olsun.. hayırlı teskereler..

okusalar bizi bunlar sıyırmış derler
aslında benimkiler kadarken hatta daha ufakken bile ayıranlar var geçen gün ben de yatırıyım dedim telsizi fişte bırakırsam telsiz uzak kalıyo telsize pil koydum iki yatağın ortasına koyuyım dedim bu sefer de ya pil biterse dedim çocukları taşıdım yine bizim odaya bu arada bizim ev yalı değil topu topu 100 metrekare ben de yazın ayırırım diyorum bir yaşında olacaklar acaba isyan ederler mi

eylülcüm dön dolaş 2 topiğe ikimiz yazıyoz nerdesiniz ulennnnnnnn

valla bende yaza diyorum, isyan eden yatağını alsın gelsin benim yatağıma giremezler ezer geçerim çok deli yatıom bende

eylül cnm unutmuşum bak süt sağma makinasına bile çoğu zaman dur kızım diyom

Son düzenleme:
offffffffff öksürürken içimmm acıyooo beeee....ffena hasta olacağım gibi acaba anne bakamaya gelirmii beni...

kızlar elifin hafif ateşi çıktı, ikinci dozu verdik bu gece tetikte oliim bari, biraz da iştahsız emdi walla son sefer du bakalımm bu gece nasıl geçecek.
beren kaç yaşındasın, ben 32. hacettepe ecza mezunuyum, eczane işletmiyorum. ben başka işler yapıyorumm.
Ben de kaç gece eşimi kaldırdım al bebeği yatağına koy diye, kucağımda salladığımı sanıyorum ama aslında yatağında, işin kötüsü bazen de gece gerçekten ağlıyor, ben rüyamda onu alıp emziriyorum, çocuk gerçekte ağlamaya devam ediyor taa ki bana dank edip uyanana kadar. geçen de rüyamda elifi yastığın içinde gördüm, bi panik kalktım yastığa başımı koymuyorum, eşime bebeği çıkar diyorumm. bi taneyle de kafa yeniyo demek.

canım geçmiş olsun ateşi kaça çıktı ki

iyi akşamlar herkeze .

kaç gündür giremiyorum yine fırsat yok valla tam açıyorum biri uyanıyor .neyse şimdi sızdılar inşallah

uyanmazlar .herkez iyidir inşallah .biz dahale iyleşemedik emremin artık gözleri çapaklanıyor durmadan

antibiyotige başladık ege sadece ventolin içiyor ama yakındır oda antibiyotik içecek yakında

birbirlerine bulaştırıp duruyorlar .

kızlar bişey soracagım şu pilli salıncakların biraz büyükleri varmı ben bakıyorum bulamadım

kilo hep 9 emre zaten 9 kilo nasıl kullanayım onları bilen varsa yardımcı olsun yoksa ayaklarımdan ve

kollarımdan olacagım ege bütün gün ayakta durmak istiyor zıp zıp emrede ayakta uyuyup orda

sabahlamak istiyor çare arıyorum .

nerocum 6.ay sendromuda mı var yaw pöff

rahatlama huzura erme sendromuda varmı

bugünde kusma yarışına girdiler

bi cansu kusuyo bi cemre.. her yer battı sildim

uyudular ama kıpırdanıyorlar her an uyanabilirler.......

7. ayınız kutlu olsun canımcım..

dur canım daha e sendromlar göreceksin benim 6 yaşında bir oğlum daha var her dr. sordugumuzda

1,5 yaş sendromu 2 yaş sen... 2,5yaş sen... 3,5yaş sen... böyle gidiyor canım bu kelimeyle hep karşılaşacaksın malesef.

kuzular üşüttülermiki canım benimkilerde kusuyor ama biz ilaç içiyoruz öksürükleri çogalıyor sonrada kusuyorlar

Nefescim,geçmiş olsun,gözyaşı tıkanlıklığı mı var Emre de ? behçet uz hastanesinde anestezisiz açıyorlarmış..1 yaşından sonra..

Nefescim,geçmiş olsun,gözyaşı tıkanlıklığı mı var Emre de ? behçet uz hastanesinde anestezisiz açıyorlarmış..1 yaşından sonra..
sagol canım
yok canımya hasta ondan zannederim agladıgında gözünden yaş geliyor hoş bu konuyla ilgili

pek bir bilgimde yok ama geçen egede hastalandı ondada aynı şey oldu

sagol canım
yok canımya hasta ondan zannederim agladıgında gözünden yaş geliyor hoş bu konuyla ilgili

pek bir bilgimde yok ama geçen egede hastalandı ondada aynı şey oldu

nefescim bizim melisde de oldu başını üsüttüğünde olur dediler pazartesi doktora gidicem onu da sorucam bakalım ne diycek

nefescim bizim melisde de oldu başını üsüttüğünde olur dediler pazartesi doktora gidicem onu da sorucam bakalım ne diycek
anam nerde üşütüyor bu çocuklar dışarı bile çıkmıyoruz en fazla doktora ve anasaglıgına

gece uyurken penye şapkamı takacagız bunlara bide şaşırdım valla ne yapacagımı korudukça daha

kötü oluyorlar bir sor bakalım hayatım ne diyecek

canım banyo yaptırdıktan sonra iki saat şapka takın diye duymuştum ama bizimkiler büyüdü halen takmak gerekir mi bilmiyorum ama artık takmıyodum en son banyolarında taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…