neromm 7 ayınız hayırlı olsun.......
kocam geldiiiiiiiiiiiiii valla eve güneş gibi doğdu çocuklar onun tepesindeeeeeeeeeeee
de Canancım istediğini de
demekki oluyor Eylül cüm böyle şeyler bende gündüz ikisinide salonda uyutuyorum tv ye falan dalıyorum sonra biri ağlıyor diye bir fırlıyorum odaya annemde öe bakıyo bana ikiside burdaya diye akılda hep onlar varya ondan çoğu zamanda yorganı beren sanıyorum gece dur kızım diye diye genelde bana yapışık gzdiği için:)
bende ayırmadım odalarını yanlış mı yapıyoz acep ama benimkile acaip deli yatıyo uyku tutmazki beni başka odada
okusalar bizi bunlar sıyırmış derler
aslında benimkiler kadarken hatta daha ufakken bile ayıranlar var geçen gün ben de yatırıyım dedim telsizi fişte bırakırsam telsiz uzak kalıyo telsize pil koydum iki yatağın ortasına koyuyım dedim bu sefer de ya pil biterse dedim çocukları taşıdım yine bizim odaya bu arada bizim ev yalı değil topu topu 100 metrekare ben de yazın ayırırım diyorum bir yaşında olacaklar acaba isyan ederler mi
offffffffff öksürürken içimmm acıyooo beeee....ffena hasta olacağım gibi acaba anne bakamaya gelirmii beni...
canım pekmez ye iyi geliyo
birsenim dikkat et geçmiş olsun, kar fln da gelmiş zati aman üşütme sakınn iicene
kızlar elifin hafif ateşi çıktı, ikinci dozu verdik bu gece tetikte oliim bari, biraz da iştahsız emdi walla son sefer du bakalımm bu gece nasıl geçecek.
beren kaç yaşındasın, ben 32. hacettepe ecza mezunuyum, eczane işletmiyorum. ben başka işler yapıyorumm.
Ben de kaç gece eşimi kaldırdım al bebeği yatağına koy diye, kucağımda salladığımı sanıyorum ama aslında yatağında, işin kötüsü bazen de gece gerçekten ağlıyor, ben rüyamda onu alıp emziriyorum, çocuk gerçekte ağlamaya devam ediyor taa ki bana dank edip uyanana kadar. geçen de rüyamda elifi yastığın içinde gördüm, bi panik kalktım yastığa başımı koymuyorum, eşime bebeği çıkar diyorumm. bi taneyle de kafa yeniyo demek.
nerocum 6.ay sendromuda mı var yawpöff
rahatlama huzura erme sendromuda varmı
bugünde kusma yarışına girdiler
bi cansu kusuyo bi cemre.. her yer battı sildim
uyudular ama kıpırdanıyorlar her an uyanabilirler.......
7. ayınız kutlu olsun canımcım..
sagol canımNefescim,geçmiş olsun,gözyaşı tıkanlıklığı mı var Emre de ? behçet uz hastanesinde anestezisiz açıyorlarmış..1 yaşından sonra..
sagol canım
yok canımya hasta ondan zannederim agladıgında gözünden yaş geliyor hoş bu konuyla ilgili
pek bir bilgimde yok ama geçen egede hastalandı ondada aynı şey oldu
anam nerde üşütüyor bu çocuklar dışarı bile çıkmıyoruz en fazla doktora ve anasaglıgınanefescim bizim melisde de oldu başını üsüttüğünde olur dediler pazartesi doktora gidicem onu da sorucam bakalım ne diycek
anam nerde üşütüyor bu çocuklar dışarı bile çıkmıyoruz en fazla doktora ve anasaglıgına
gece uyurken penye şapkamı takacagız bunlara bide şaşırdım valla ne yapacagımı korudukça daha
kötü oluyorlar bir sor bakalım hayatım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?