Yavrukirpim ben kesin karar verdim alıcam canım dondolinodan.
Bugün e bebeğe baktım netten stokta yok diyordu.
Salıncağınız hayırlı olsun hangisini sipariş verdin,3 aylıkmı.
EYLÜL sizin salıncakta baya işlevsel canım.Bak kocaman çocuk oturmuş.
Ordada baktım dondolinoya stokta yokmuş.
Bu neya herkes sırayamı girdi almak için
Berennaz senin dediğin toker bebedede 399 tl.miş.
Ama ordada stokta yokmuş...pöööööööffffff bune ya....
Toker Bebe Mağazaları-Okul Kıyafetleri, Sünnet, Abiye, 23 Nisan Kıyafetleri, Bebek - Anne ürünleri, Mama Sandalyesi, Oyun Parkı Yatak, Oto Koltuğu, Bebek Arabaları, Chicco, maxi cosi, weewell, avent, nuk, sterilizatör
cnm mağazada baktım ben 299 tl nette düşmemiş demekki
selammmm arkadaşlar hepinizi çok yakından takip ediyorum faceden ve buradan..ama ilk defa yorum yapıyorum.hepinize hayranım vallaa.8 aylık bir kız bir erkek ikizlerim var benimde..allah hepimizin yavrularını bağışlasın,acılarını göstermesin ....
Kızlar selam çok uzun zaman oldu özledim sizi gecmise bakamaim fazla hem çok birikti hem de Hnm uykum var feci sekildeben yerleştim evime hala netim yok malesef şimdi de telefondan giriyorum size slm vermek için..Cuma gunü kısmet olursa dis partimiz var aysenurumun iki disi oldu maşallah çınarımı beklersek dogumgunu gelecek dis kutlaması yapamadan ben de yapalım bari hazır yerlesmisken dedim..bakalım inşallah güzel gecer birsenim gibi davetiye vs yapicakvyetenegimvyok malesef zaten çok yoruyo cocuklr Halim de kalmıyor malesef ugrasmaya böyle şeylerle..keske yapabilsem ama dogumgunlrine kısmet artık..bunlar dısında genel olarak iyiyiz biz hasta yavrular varmış Rabbim anaciklarina yardım etsin bebeklerimize acil sifa versin..bu süreçte beni merak eden oldu mü bilmiyorum varsa hakkını helal etsin ayrıca unutmayip arayan birsenime cananima ve kayra ablama cooooook teşekkür ederim..siz de helal edin hakkınızı..!
Opuyoruz çok en kısa zamanda görüşmek üzere iyi geceler...!!!
Gümaydın hanımlar.
Bizde oğluşla kalktık sabah sabah pek neşesi yerinde benim sıpanın bir gülücükler atıyor edepsiz.
Babamız yok okulda veli toplantısı varmış((
Fatoş site süpermiş hayatım ya,eşim gelsinde bakalım yürüteçlerde var,fiyatlarıda gayet makul..
Paylaşım için saolasın
Berennaz tatlım toker bebe sadece ankarada var galiba.Biraz araştırdımda hep ankara çıkıyor.
Fiyatı süpermiş 299 ama insan bilemiyorki dururlarmı durmazlarmı.
Yağıza kiraladığımız salıncağı ilk hiç sevmedi sonra alıştı ama salıncak gitti
WOMENLOVE yolladınmı hayatım.ÇOk saolasın bitanem ya.Valla pek makbule geçecek bu beşik işi.
Cananada yük oldu iki çocukla.Hakkını helal ettatlım.
BURCİN dişleirmiz hayırlı olsun.Darısı çınar oğlumuzun ve yağızın başına inşallah.
Bizim dhaa dişler gelmedi,bize anca önce sıkıntıları geldi saolsun.....
Çok mızmızız çok,hiç birşeyden mutlu olmuyoruz..:84:
selammmm arkadaşlar hepinizi çok yakından takip ediyorum faceden ve buradan..ama ilk defa yorum yapıyorum.hepinize hayranım vallaa.8 aylık bir kız bir erkek ikizlerim var benimde..allah hepimizin yavrularını bağışlasın,acılarını göstermesin ....
fatoş 5. ayda ne aşısı hayatım ya bize 6. ayda var deiler.. yanlışmı biliyorum yoksa...selamlar
benimkilerin uyku düzeni doğduğumuz zamanlara döndü
dün gece 5 te (sabahmı demeliyim) uyudular
anlamıyorumki gündüzde öyle çok uyumuyorlar
sanki çok uyumuşlar gibi 8,30da uyandılar
1 saat sonra tekrar uyuyup 12,30 da uyandık.
şimdide eşim ikisinide bizim yatağa yatırdı oynuyor ama cemrenin mızır mızır durmuyo
yarın aşımız var
sağlıkocağı yakın aslında hep dolmuşla gidiyoduk ama yarın taksi çağırcam hava buzzzzzzzzzzzz
iyi pazarlar herkese öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?