Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Kızlar selam çok uzun zaman oldu özledim sizi gecmise bakamaim fazla hem çok birikti hem de Hnm uykum var feci sekilde ben yerleştim evime hala netim yok malesef şimdi de telefondan giriyorum size slm vermek için..Cuma gunü kısmet olursa dis partimiz var aysenurumun iki disi oldu maşallah çınarımı beklersek dogumgunu gelecek dis kutlaması yapamadan ben de yapalım bari hazır yerlesmisken dedim..bakalım inşallah güzel gecer birsenim gibi davetiye vs yapicakvyetenegimvyok malesef zaten çok yoruyo cocuklr Halim de kalmıyor malesef ugrasmaya böyle şeylerle..keske yapabilsem ama dogumgunlrine kısmet artık..bunlar dısında genel olarak iyiyiz biz hasta yavrular varmış Rabbim anaciklarina yardım etsin bebeklerimize acil sifa versin..bu süreçte beni merak eden oldu mü bilmiyorum varsa hakkını helal etsin ayrıca unutmayip arayan birsenime cananima ve kayra ablama cooooook teşekkür ederim..siz de helal edin hakkınızı..!
Opuyoruz çok en kısa zamanda görüşmek üzere iyi geceler...!!!

Son düzenleme:
Yavrukirpim ben kesin karar verdim alıcam canım dondolinodan.
Bugün e bebeğe baktım netten stokta yok diyordu.
Salıncağınız hayırlı olsun hangisini sipariş verdin,3 aylıkmı.

EYLÜL sizin salıncakta baya işlevsel canım.Bak kocaman çocuk oturmuş.
Ordada baktım dondolinoya stokta yokmuş.
Bu neya herkes sırayamı girdi almak için

burçin merhaba canım ay ne çok oldu görüşmeyeli sanırım hamileydik en son oooooooooo ne çzbuk geçti zaman maşallah meleklerine

DONDY ELEKTRONK BEK

Canım ben alışverişi hep bu siteden yaptım. sipariş verdim ertesi gün elimdeydi. kapıda ödeme yaptım. kargo parası ödemedim.
fiyatınada 400 lira diyodun bak burda 350 miş.
istanbuldaydın sanırım sen. gidip eldende alabilirsin sanırım.

ben bu siteden park yatak, 2 tane anadizi ve ikiz arabası aldım..

cnm mağazada baktım ben 299 tl nette düşmemiş demekki

satan bir mağaza bulursan pazarlık yaparsın bence bakma imkanın varsa bakıp al ben avm de sordum 350 ye indi mesela, arkadaşım konyada 320 tl ye aldı, hangi şehirdeydin cnm?
bende 299 a bulmuşken alacaktım ama mağaza müdürü 6 aydan sonra alıştıramayabilirsin dedi oradan alıyoruz herşeyi benim kızların uyuzluğunu bildiğinden demiştir belki de
karar veremedim halada aklımda aslında indirimliyken:)

günaydınlar,bizde kalktk kociiş şimdi çocuklara kahvaltı hazırlıyor...
bende yataktaym...sonra benim maraton başlayaca....aksam kankam bendeydi çok güzel çok keyifli geçti......artvinli par yatağı verdim canana cnm

Gümaydın hanımlar.

Bizde oğluşla kalktık sabah sabah pek neşesi yerinde benim sıpanın bir gülücükler atıyor edepsiz.
Babamız yok okulda veli toplantısı varmış((

Fatoş site süpermiş hayatım ya,eşim gelsinde bakalım yürüteçlerde var,fiyatlarıda gayet makul..
Paylaşım için saolasın

Berennaz tatlım toker bebe sadece ankarada var galiba.Biraz araştırdımda hep ankara çıkıyor.
Fiyatı süpermiş 299 ama insan bilemiyorki dururlarmı durmazlarmı.
Yağıza kiraladığımız salıncağı ilk hiç sevmedi sonra alıştı ama salıncak gitti

WOMENLOVE yolladınmı hayatım.ÇOk saolasın bitanem ya.Valla pek makbule geçecek bu beşik işi.
Cananada yük oldu iki çocukla.Hakkını helal ettatlım.

BURCİN dişleirmiz hayırlı olsun.Darısı çınar oğlumuzun ve yağızın başına inşallah.
Bizim dhaa dişler gelmedi,bize anca önce sıkıntıları geldi saolsun.....
Çok mızmızız çok,hiç birşeyden mutlu olmuyoruz..:84:

selammmm arkadaşlar hepinizi çok yakından takip ediyorum faceden ve buradan..ama ilk defa yorum yapıyorum.hepinize hayranım vallaa.8 aylık bir kız bir erkek ikizlerim var benimde..allah hepimizin yavrularını bağışlasın,acılarını göstermesin ....

Hoşgeldin

Gizli hayran.....

Maşallah diyorum kızınada,oğluşunada

Sende kendinden bahsette biraz bizde sana hayran olalım tatlım

artvinli tşk ederim..alıntı yapmayı bilmediğim için adını yazdım kusura bakma..
benim hiç hayran olunacak bişeyim yok...annelik dışında tabi...
evet çok gizli bi hayran olduğum kesin..faceden eklediklerim hep kk nickimi soruyolardı..ama nerden bilecekler ilk defa yorum yapıyorum adım gülden o benim arkadaşlar.. 23 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

dişleriniz hayırlı olsun

doğrudur cnm ya bakmadım hiç nerelerde olduğuna ben.. bizde mızmızız ama dişlere var dedi dr ışıkla bakıp bilinyor demekki hayırlısı bakalım..

hoşgeldin cnm, Allah bağışlasın yavruşları

merhaba kızlar benım adet gunum bhcg 177 cıktı 4 gun sonra 1130 çıktı doktor 700 olmasını beklıyorduk ikiz olabilir dedi çok merak edıyorum cuma gunu gidicem doktora bır bılgınız varmı veya boyle olanlar varmı bılgılendırırsenız cok sevınırım tşk

merhaba kızlar..kardeşime iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çook teşekkürler..şimdi yoldalar,annemler götürüyor..bizde gidecektik ama kar varmış ve yollar tıkanıyormuş hep..iki gün annemlerdeydik o yüzden gelemedim..mamam sandalyesi ve yürüteç konuşulmuş sanırım..kızlar bizimkiler 7 aylık olmak üzereler,yürüteç ve mama sandalyesi alayım mı?

tüm askerlerin burunları kanamadan geri dönmeyi nasip etsin allah.
fidos desteksiz oturduğunda mama sandalyesine oturtuyolar diye biliyorum.birde yürüteç kaç aylıkken kullanılıyo ki??

iyi pazarlar herkeze .

ben felaket bir günden sonra dün akşam 9,30 da uyuya kalmışım sağ olsun eşim hiç ellememiş

bugün 9,30 uyandırdı ama yazık o bitmiş bir saat uyumuş eee ben hergün bir iki saat uykuyla

duruyorum ama allah razı olsun dünde salıncagımızı getirmiş ben kendi sallananlardan istedim

ama kilomuza göre yok varda çokkk pahalı 400 mama koltuklu olanlar YONCA OCUKSU DELUX SALINCAK eşimde bundan almış bir tane ayaktan inmiyor benim

kiler ama maşallah uyudular salıncakta ama oturup vakit geçirmiyorlar şimdilik aman ayaklarım

koptu sallamaktan uyusunlarda orda iyice alışırlarsa bir tane daha alacagım .

kızlar bide bişey soracagım egeyi örümcege oturtmaya başladım ayakta durmak istiyor hep ama

benim sıpam ondanda sıkılıyor esasında erkek çocugunu örümcege bile oturtmamak lazım berki hiç

oturtmamıştım ama egeyle başa çıkılmıyor şimdi ben bir zıp zıp alsam çomu sağlıksız olur dr.

sorsam hemen hayır diyecek ama yok olmuyor yazık anneminde benimde kollarımız koptu

ayakta tutup zıplatmaktan bir akılverin bana .

selamlar

benimkilerin uyku düzeni doğduğumuz zamanlara döndü

dün gece 5 te (sabahmı demeliyim) uyudular

anlamıyorumki gündüzde öyle çok uyumuyorlar

sanki çok uyumuşlar gibi 8,30da uyandılar

1 saat sonra tekrar uyuyup 12,30 da uyandık.

şimdide eşim ikisinide bizim yatağa yatırdı oynuyor ama cemrenin mızır mızır durmuyo

yarın aşımız var

sağlıkocağı yakın aslında hep dolmuşla gidiyoduk ama yarın taksi çağırcam hava buzzzzzzzzzzzz

iyi pazarlar herkese öpüldünüz...

fatoş 5. ayda ne aşısı hayatım ya bize 6. ayda var deiler.. yanlışmı biliyorum yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…