Winston canım seninkinin markası ne?
KRAFT değil heralde.çünkü okadar inmelerine imkan yok,1 tanesi 400 zaten.
Ama markası farklı olanlar var,onların fiyatı 250 civarı o olabilir.
BERENNAZ canım toker bebe varmı bilmiyorumki,hiç denk gelmedi avm
Winston canım seninkinin markası ne?
KRAFT değil heralde.çünkü okadar inmelerine imkan yok,1 tanesi 400 zaten.
Ama markası farklı olanlar var,onların fiyatı 250 civarı o olabilir.
BERENNAZ canım toker bebe varmı bilmiyorumki,hiç denk gelmedi avm
WİNSTON bu modelmi sizinkide.
Canım ozaman size 1 tanesini hediye vermişler,diğerinide 40 tl.indirmişler.
evt bundan canım ama yanlış anlaşıldı sanırım tanesini 360 a aldım
evt bundan canım ama yanlış anlaşıldı sanırım tanesini 360 a aldım
selam kızlar herkes nasıl bı bakayım dedım oo bebekler buyumus masallah medıne artvınlı ve tummm anneler .........kızlar kaswa da bende bu mama sandelyesınden aldık ..ben hala kullanıyorum üç tane cok ıse yarıyo ama ben mahmutbeyden almıstım tanesı ıkıyuzdoksandan ....... sımdıye kadar yatak halınde yatıyolardı sımdı sandelye halınde koyuyorum sallamasını acıyorum tv ızlıyolar bazen uyuyolar ustunde.......ınş dort bes yasa dek kullanıtım mama yer oynarlar.........gule gule kullan............ıyı bakın kendınıze..
artvinlim biz de mi alsak dondolino ne dersin? bu arada salıncağı kiraladım. ptesi gelir heralde
selam kızlar herkes nasıl bı bakayım dedım oo bebekler buyumus masallah medıne artvınlı ve tummm anneler .........kızlar kaswa da bende bu mama sandelyesınden aldık ..ben hala kullanıyorum üç tane cok ıse yarıyo ama ben mahmutbeyden almıstım tanesı ıkıyuzdoksandan ....... sımdıye kadar yatak halınde yatıyolardı sımdı sandelye halınde koyuyorum sallamasını acıyorum tv ızlıyolar bazen uyuyolar ustunde.......ınş dort bes yasa dek kullanıtım mama yer oynarlar.........gule gule kullan............ıyı bakın kendınıze..
evet canım çok ucuz ben 3-4 tane aldım torunlarıma da saklıyım böyle ucuzu bulunmazBrother Max Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kızlar şu mama sandalyesine bir bakarmısınız;?
Eylülün dediği hani şu ucuz mama sandalyesi bu olsa gerek.
çok ucuzmuş çoook
canım maşallah kızlara ne tatlı oldularselam kızlar herkes nasıl bı bakayım dedım oo bebekler buyumus masallah medıne artvınlı ve tummm anneler .........kızlar kaswa da bende bu mama sandelyesınden aldık ..ben hala kullanıyorum üç tane cok ıse yarıyo ama ben mahmutbeyden almıstım tanesı ıkıyuzdoksandan ....... sımdıye kadar yatak halınde yatıyolardı sımdı sandelye halınde koyuyorum sallamasını acıyorum tv ızlıyolar bazen uyuyolar ustunde.......ınş dort bes yasa dek kullanıtım mama yer oynarlar.........gule gule kullan............ıyı bakın kendınıze..
Brother Max Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kızlar şu mama sandalyesine bir bakarmısınız;?
Eylülün dediği hani şu ucuz mama sandalyesi bu olsa gerek.
çok ucuzmuş çoook
yandık desene
zaten doğum yaptım hep dedilerki; 40 ın çıksın rahatlarsın.. 40 ımız çıktı 3 ay olsun rahatlarsın. 3 ay geride kaldı 6 ay bitsin. şimdi 6. aya girdik yaza rahatlarsın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?