Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Fatoscum inanma canım :)

Ben hala kurtulamadım .. yasına düzelirdiyolar şimdide her anları zor hala kızımda gaz var düşün yani

konu cevaplama paneline ne oldu yaww
eee karular naparsınız nasılsınız bakem

yok canım kraftın ki peşin alınca indirim yapıyolar 2 tanede alınca pazarlık yaptım:)))

artvinli canım o nedir öyle yahu ben kesinlikle o parayı vermem yazık yani...

salıncaga gelince klasil bişi aldım gayette güzel 100 tl teki 2 tane alldım elimle sallıyorum hamde 9 yasına kadar kullanır uzun vadeli bişi

evt bundan canım ama yanlış anlaşıldı sanırım tanesini 360 a aldım

selam kızlar herkes nasıl bı bakayım dedım oo bebekler buyumus masallah medıne artvınlı ve tummm anneler .........kızlar kaswa da bende bu mama sandelyesınden aldık ..ben hala kullanıyorum üç tane cok ıse yarıyo ama ben mahmutbeyden almıstım tanesı ıkıyuzdoksandan ....... sımdıye kadar yatak halınde yatıyolardı sımdı sandelye halınde koyuyorum sallamasını acıyorum tv ızlıyolar bazen uyuyolar ustunde.......ınş dort bes yasa dek kullanıtım mama yer oynarlar.........gule gule kullan............ıyı bakın kendınıze..

Ablacım hoşgeldin.Nasılsın?

Kızlar kocaman olmuşlar maşallah.

Seninde kullandığını bilmiyordum herkes memnun heralde bu mamasandalyesinden.

Kullanın ablacım güle güle kullanın.........

maşallah üçüzlerine

Son düzenleme:
evet canım çok ucuz ben 3-4 tane aldım torunlarıma da saklıyım böyle ucuzu bulunmaz

canım maşallah kızlara ne tatlı oldular

kızlar bi de bunz bakın isterseniz ben memnunum
Fisher Price 3in1 Anakucağı Salıncak

sagolun kızlar cok sukur buyuyoruz ..sızınkılerde buyuyo rabbım saglık versın bu kışıda atlatalım ınş cooooooooook soguk ya ....ıyı geceler sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…