fatoş 5. ayda ne aşısı hayatım ya bize 6. ayda var deiler.. yanlışmı biliyorum yoksa...
selammmm arkadaşlar hepinizi çok yakından takip ediyorum faceden ve buradan..ama ilk defa yorum yapıyorum.hepinize hayranım vallaa.8 aylık bir kız bir erkek ikizlerim var benimde..allah hepimizin yavrularını bağışlasın,acılarını göstermesin ....
iyi pazarlar herkeze .
ben felaket bir günden sonra dün akşam 9,30 da uyuya kalmışım sağ olsun eşim hiç ellememiş
bugün 9,30 uyandırdı ama yazık o bitmiş bir saat uyumuş eee ben hergün bir iki saat uykuyla
duruyorum ama allah razı olsun dünde salıncagımızı getirmiş ben kendi sallananlardan istedim
ama kilomuza göre yok varda çokkk pahalı 400 mama koltuklu olanlar YONCA OCUKSU DELUX SALINCAK eşimde bundan almış bir tane ayaktan inmiyor benim
kiler ama maşallah uyudular salıncakta ama oturup vakit geçirmiyorlar şimdilik aman ayaklarım
koptu sallamaktan uyusunlarda orda iyice alışırlarsa bir tane daha alacagım .
kızlar bide bişey soracagım egeyi örümcege oturtmaya başladım ayakta durmak istiyor hep ama
benim sıpam ondanda sıkılıyor esasında erkek çocugunu örümcege bile oturtmamak lazım berki hiç
oturtmamıştım ama egeyle başa çıkılmıyor şimdi ben bir zıp zıp alsam çomu sağlıksız olur dr.
sorsam hemen hayır diyecek ama yok olmuyor yazık anneminde benimde kollarımız koptu
ayakta tutup zıplatmaktan bir akılverin bana .
artvinli kuzum. fatoşun dediği sitede babymax ında var o dediğinden 299 muş hem. babymax da iydir aslında park yatağıyla yürüteci var bende gayet sağlam...
merhabalar
hafta sonunuda bitirdik
nefesciğim benim salıncaklarda 40kg kapasiteli eşinin aldığından çok memnunum ben
sevdiler oynuyorlar uyuyorlar üstünde benim oğlanlar medineninkilerde sevmiş iyi bence güle güle kullansın paşalar
karaböcek hoşgeldin bizde sana başarılar dileriz ikiz annesi olmak başlı başına bitmeyen bir yarış zaten
artvinli,kirpi,firdos,berennaz,dırım,canan,fatoş,doruk,nero,winston,erenzeyno ve adını saymadığım tüm arkadaşlar öpüldünüz
tüm askerlerin burunları kanamadan geri dönmeyi nasip etsin allah.
fidos desteksiz oturduğunda mama sandalyesine oturtuyolar diye biliyorum.birde yürüteç kaç aylıkken kullanılıyo ki??
Kızlar selam çok uzun zaman oldu özledim sizi gecmise bakamaim fazla hem çok birikti hem de Hnm uykum var feci sekildeben yerleştim evime hala netim yok malesef şimdi de telefondan giriyorum size slm vermek için..Cuma gunü kısmet olursa dis partimiz var aysenurumun iki disi oldu maşallah çınarımı beklersek dogumgunu gelecek dis kutlaması yapamadan ben de yapalım bari hazır yerlesmisken dedim..bakalım inşallah güzel gecer birsenim gibi davetiye vs yapicakvyetenegimvyok malesef zaten çok yoruyo cocuklr Halim de kalmıyor malesef ugrasmaya böyle şeylerle..keske yapabilsem ama dogumgunlrine kısmet artık..bunlar dısında genel olarak iyiyiz biz hasta yavrular varmış Rabbim anaciklarina yardım etsin bebeklerimize acil sifa versin..bu süreçte beni merak eden oldu mü bilmiyorum varsa hakkını helal etsin ayrıca unutmayip arayan birsenime cananima ve kayra ablama cooooook teşekkür ederim..siz de helal edin hakkınızı..!
Opuyoruz çok en kısa zamanda görüşmek üzere iyi geceler...!!!
merhabalar
hafta sonunuda bitirdik
nefesciğim benim salıncaklarda 40kg kapasiteli eşinin aldığından çok memnunum ben
sevdiler oynuyorlar uyuyorlar üstünde benim oğlanlar medineninkilerde sevmiş iyi bence güle güle kullansın paşalar
karaböcek hoşgeldin bizde sana başarılar dileriz ikiz annesi olmak başlı başına bitmeyen bir yarış zaten
artvinli,kirpi,firdos,berennaz,dırım,canan,fatoş,doruk,nero,winston,erenzeyno ve adını saymadığım tüm arkadaşlar öpüldünüz
Dorukcum bizde eşimle şimdi o siteye bakıyorduk.
Bizde babymax almaya karar verdik.Birde yürüteç istiyorum ama ona karar veremedik henüz.
Benim beğendiğim 49 tl.eşimin beğendiği 89 tl.Hangisi olsun tartışmadayız
canoooo napıyon kııı. konuşamadık kaç zmandır senlede...araycam fırsat bulur bulmaz sıpalardan...bende öpüyorummmm
ben mama sandalyesi almadım kızlar almayacağımda yerim yok vallaha ama salıncak almaya kesin karralıyımmm 1 tane alacağım ama 2 tane almıycam yerim yok kavgada ederlerse duruma göre bakıcam artık
womenlove canım vallaha dün gecenin tadı damağımda kaldı çok zevkliydi 2 canavarla seni yorduğum için üzüldüm ama o kadar yemekelr masalar felan
ama en yakın zamanda tekrarlayalımmmm
Amin canım...demek desteksiz oturunca alınıyormuş..bizimkiler henüz destekli oturabiliyorlar,desteksiz 1 dk. ancak durup hooop yana devriliyorlar:90:
Burcucum
evt baby max kraftın yan markası zaten canım
bizde önce tek tek almıştık bebek arabasını o siteden. ama pişman oldum. aradım dedim iade edipikiz arabası alabilir miyiz tmm dediler gönderdim baby max ın ikiz arabalarından aldım 3 tekerli olanlarından aldım. baby max ın krafttan pek bi farkı yok yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?