Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

artvinli kuzum. fatoşun dediği sitede babymax ında var o dediğinden 299 muş hem. babymax da iydir aslında park yatağıyla yürüteci var bende gayet sağlam...

fatoş 5. ayda ne aşısı hayatım ya bize 6. ayda var deiler.. yanlışmı biliyorum yoksa...

canım biz aşılara 1 ay geç başladık. dr 3 kg olana kadar vurdurtmadı. yani biz daha 4. ay aşısı olacaz adı neydi unuttum akıl bırakmadılar valla.

iyi pazarlar......

hoşgeldin ........hayırlı olsun kuzuların....

al hoppala şekerim zıplasın dursun........

artvinli kuzum. fatoşun dediği sitede babymax ında var o dediğinden 299 muş hem. babymax da iydir aslında park yatağıyla yürüteci var bende gayet sağlam...

evt baby max kraftın yan markası zaten canım

bizde önce tek tek almıştık bebek arabasını o siteden. ama pişman oldum. aradım dedim iade edipikiz arabası alabilir miyiz tmm dediler gönderdim baby max ın ikiz arabalarından aldım 3 tekerli olanlarından aldım. baby max ın krafttan pek bi farkı yok yanii

merhabalar
hafta sonunuda bitirdik
nefesciğim benim salıncaklarda 40kg kapasiteli eşinin aldığından çok memnunum ben
sevdiler oynuyorlar uyuyorlar üstünde benim oğlanlar medineninkilerde sevmiş iyi bence güle güle kullansın paşalar
karaböcek hoşgeldin bizde sana başarılar dileriz ikiz annesi olmak başlı başına bitmeyen bir yarış zaten
artvinli,kirpi,firdos,berennaz,dırım,canan,fatoş,doruk,nero,winston,erenzeyno ve adını saymadığım tüm arkadaşlar öpüldünüz

valla temin emreyi yatırdım 10 dk uyudu ohhh dünya varmış sallada salla ayakta sabahlara kadar

inşallah son gol atmazlar bana sıkılmazlar ondanda .

pazar günlerini sevmemeye başladım eskiden pzar gelse diye bakardım sabah kahvaltıya giderdik

gezerdik akşamda misafir glir yada biz giderdik eylenceliydi ama yok şimdi 4 erkek evde :84: dagınıklıgın

sonu yok mutfaktan çıkamıyorum çamaşırlar sabahtan beri makinada serilecek berkin yine

ders sorunu öyle delirttiki beni artık öyle bagırmışımki alt komşumuz dayanamamış çıktı bırak kendine

gel mafediyorsun kendini dedi aldı berki odasına o çalıştırmaya başladı şükürki elif ablamız var

her sıkıştıgımda koşuyor sakinleştiriyor beni tabi bu arada berk enseye bir şaplak yedi kendimi

kaybetmişim valla napayım bu sefer nedense hiç üzülmedim çünki sırf inat olsun diye yapmıyor

neyse babasıyla markete gittiler emre uyuyor ege uyanık attım örümcege ne kadar duracak bakalım

bende ortalıgı bir toplayayım öptüm hepinizi

tüm askerlerin burunları kanamadan geri dönmeyi nasip etsin allah.
fidos desteksiz oturduğunda mama sandalyesine oturtuyolar diye biliyorum.birde yürüteç kaç aylıkken kullanılıyo ki??

Amin canım...demek desteksiz oturunca alınıyormuş..bizimkiler henüz destekli oturabiliyorlar,desteksiz 1 dk. ancak durup hooop yana devriliyorlar:90:

Burcucum

Herkese hayırlı pazarlar...

Bende tüm gün temizlikle ugrastım eşim cocuklarla ilğilenirken...
Coculara corba yaptım nerseyse ben yedim içene tavukkta attım cok güzel olmustu yediler hamd olsun oglan yemiyo agzında biriktiriyo

Bizimkiler artık emekleye baslıcaklar zor günler baslıyor. Dizlerinin üstünde duruyolar.

Mama sandaylesi okadar hosuma gittiki cok pahalı ama.. Bizimkiler hiç beşikte yatmadılar bilseydim bu tarz bişi alırdım bi hem sallanıyo falan olsun süper...

Nefescim gercekten cok zor kuzenimden biliyorum annesine kök söktürüyo senin hem bebklerle hemde onunla ugrasman cok zor fakat bagırddıgın zaman o daha da inatlaşacak nacizana fikrim bir süre kendisine bırak ya da babası ilğilensin yoksa cocuk gercekten sıkılıcak ders calısmak hiç istemiçek
Bugun güzel bişi oldugunu ilk basta ögretmeli..

ALLAH yardım etsin..

Bende o salıncaklardan aldım cok cok memnunum atıyorum hemen uyyolar hiç de almıyorum içinden hatta teysemde bir tane vardı onuda anneme getirdim oraya cok fazla gidiyorum

Medinecim nasılsın..seninkiler kaç aylıktı canım,mama sandalyesi aldın mı..oturabiliyorlar mı?bende artık tavuk ve balık veriyorum..bizim yediklerimizden de tattırıyorum biraz..bugünde ilk defa tarhana çorbası verdim..

Eylülcüm facede arkadaşlık yolladım sana,adım dilek..berencim facede var mısın sende..özelden adını yazsana ekliyim..

Burcincim yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur...
Kızının güzel dişleri icilensin inş.. Diş kutlanızda güzel geceer inş..
Bizimkilerde de hala ses seda yok..

Firdos canım iyiyim sen nasılsın...

Benimkilerde desteksiz otuyolar ama saga solla hareket edince düşüyolar co canları acıyo o yüzden tek oturtmamaya calsıyorum.
Ben mama sandalyesi almadım almıcam galiba cünkü pek sevmiyolar yurutecten bile sıkılıyolar en fazla 10 dk klıyolar alıp elimde kalmasını istemiyorum ...
Cok iyi yapmıssın canım bende cok veriyorum eşimin halası kendisi yapmıs nerrdeyse biberonda veriçem saglıklı falat cok içmeyi sevmiyolar..
Ben genelde onları hep masamda doyuruyorum ben ne yersem yiyolar artık cünkü özel bişi yapsam hiç istemiyolar menemen yaptım bu sabah cok az ekmek içiyle verdim kızım yedi oglum cok az yedi bebek biskuvisi yemiyolar valla ne ediçem anlamadım...

Dorukcum bizde eşimle şimdi o siteye bakıyorduk.

Bizde babymax almaya karar verdik.Birde yürüteç istiyorum ama ona karar veremedik henüz.

Benim beğendiğim 49 tl.eşimin beğendiği 89 tl.Hangisi olsun tartışmadayız

bende öpüyorummmm

ben mama sandalyesi almadım kızlar almayacağımda yerim yok vallaha ama salıncak almaya kesin karralıyımmm 1 tane alacağım ama 2 tane almıycam yerim yok kavgada ederlerse duruma göre bakıcam artık

womenlove canım vallaha dün gecenin tadı damağımda kaldı çok zevkliydi 2 canavarla seni yorduğum için üzüldüm ama o kadar yemekelr masalar felan
ama en yakın zamanda tekrarlayalımmmm

artvinli bende beğendim bi tane orda ellede itilip çekilebilio oda babymax galiba.. yeşil renk müzikliymiş ayrıca... bende 1 tane var bitane daha ihtiyacım var...
bende yarın e bebekden 2li egzersiz <rkadaşım die bişi var onu aldırıyorum eşime.. ağustos annerinden herkes çok menunmuş yaçocuklar çok eğleniyomuş oyalanıyomuş. deneycez bakalım...
güle güle kullanın canım salıncağınız:)

canoooo napıyon kııı. konuşamadık kaç zmandır senlede...araycam fırsat bulur bulmaz sıpalardan...

Amin canım...demek desteksiz oturunca alınıyormuş..bizimkiler henüz destekli oturabiliyorlar,desteksiz 1 dk. ancak durup hooop yana devriliyorlar:90:

Burcucum

ayyy hayatım ben koyuyorumyürüteçe 5 10 dk filan.çok hoşlarına gidio.. ama önüde küçük bi minderimiz var onu destek koyuyorumnolur nolmaz die... mutfada yemeği yaparken ordan bakmak çokhoşlarına gidio. bende şimdi 1 tane daha alıcam...

fatoşcum menunmusun peki o arabadan... kuzenimde var pek memnun değil.hiçbiyere sığmıyo dio. bide ağırmış galiba biraz. gerçi sana bana ve küçük bebiklilere acı haber. 1.5 yaşdan sonra arabada oturmuyolarmışşş genelde((

Son düzenleme:
Merhabalar bende ikiz annesiyim ikizlerim 76 günlük bu topiği hamile kaldığım günden beri okuyorum. Sizleri hep takip ettim . Yazdıklarınızı okumak çok zevkliydi. Hatta hiç tanımadığım sizleri rüyamda bile gördüm. Bazen hayatınıza gizli gizli takip ettiğim için utandım. Burada yazdıklarınızdan çok şeyler öğrendim. Alacaklarımı bu topikten öğrendim. Herkes ne kadar kompleksiz herşey paylaşılıyor.Sizleri okurken çok mutlu oluyorum. Çünkü sürekli evdeyim. Birtek sizleri okurken kafamı dağıtıyorum. Onada çocuklar izin verirse. Hiç bu kadar uzun süre evde kalmamıştım. Bebekler doğdundan beri sadece 2 saat yalnız başıma dışarı çıktım. İkizlerine tek başına bakan arkadaşlarıma hayran kaldım. Çünkü ben hiç yalnız bakamadım.Hiç yalnız yıkamadım.Yanımda hep annem ve eşim vardı. Benim bebeklerim çok huysuz gazları var hep ağlıyorlar. Hele acıktıklarında, ikisi birden ağladığında, mamayı zor yetiştiriyorum. Uykuyu çok severdim artık geceleri 2 saat kesintisiz uyumak hayal oldu :). Hep büyüsünler istiyorum ama herkes büyüyünce daha zor oluyor dediler.
Herkese selamlar....

Canancığım yormak ne demek yaaaa....aşkolsun cnm ....
Memnuniyetle hazırladım...yine yaparım...herzaman beklerim...bu gelişiniz annele olan gelişlerden daha zevkliydi...daha çok oturduk konuştuk...

ceren77 cnm hoşgeldin aramıza güle güle büyüt cnm
kız erkek nedir cinsiyetleri?

Ikiz büyütmek çok zor kim ne derse desin....büyüdüklerinde zorluklarıda var kolaylıklarıda......aslında zorluklar ve kolaylıklar boyut değiştiriyor...
Ama herşeye rağmen çok güzellll herzamannn bekelrizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…