Merhabalar bende ikiz annesiyim ikizlerim 76 günlük bu topiği hamile kaldığım günden beri okuyorum. Sizleri hep takip ettim . Yazdıklarınızı okumak çok zevkliydi. Hatta hiç tanımadığım sizleri rüyamda bile gördüm. Bazen hayatınıza gizli gizli takip ettiğim için utandım. Burada yazdıklarınızdan çok şeyler öğrendim. Alacaklarımı bu topikten öğrendim. Herkes ne kadar kompleksiz herşey paylaşılıyor.Sizleri okurken çok mutlu oluyorum. Çünkü sürekli evdeyim. Birtek sizleri okurken kafamı dağıtıyorum. Onada çocuklar izin verirse. Hiç bu kadar uzun süre evde kalmamıştım. Bebekler doğdundan beri sadece 2 saat yalnız başıma dışarı çıktım. İkizlerine tek başına bakan arkadaşlarıma hayran kaldım. Çünkü ben hiç yalnız bakamadım.Hiç yalnız yıkamadım.Yanımda hep annem ve eşim vardı. Benim bebeklerim çok huysuz gazları var hep ağlıyorlar. Hele acıktıklarında, ikisi birden ağladığında, mamayı zor yetiştiriyorum. Uykuyu çok severdim artık geceleri 2 saat kesintisiz uyumak hayal oldu :). Hep büyüsünler istiyorum ama herkes büyüyünce daha zor oluyor dediler.
Herkese selamlar....
Doruk dediğin oyuncak hangisi?
Biz daha hiç yürüteç kullanmadık sipariş verdik.Bakalım yarın gelirse deniycez artık
Bu arada salıncağı kraft verdik.Babymax sadece pembe kalmış(
Playskool Gloworld 2`li Egzersiz Arkadaşım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu canım..kullanan tüm arkadaşlarım çokmemnun...
Playskool Gloworld 2`li Egzersiz Arkadaşım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu canım..kullanan tüm arkadaşlarım çokmemnun...
bende var cnm o hemide 75 tl ye almıştım 1 hafta oynadılar ama benim kızlar fazla hareketli heralde yanlarından tutup fırlatıyorlar ama çok güzel müzikleri ben kendim seviyorum bir arkadaşıma hediye edeceğim öylece duruyo..
FİRDOS face yok canım kociş tarafından yasaklıyım
CEREN hoş geldin canım
ee oynamazlarmı ya..... ama denemeden öğrenemem napim oynarlarsa oynarla oynamalarsa büyüyünce kırarlar:))
Berennaz canım kusura bakma nerede oturduğumu sormuşsun istanbuldayım ben..
Berennaz bende gördüm o hamağı çok beğendim.Kesin yağız çok sever çünkü çingene salıncağına bayılıyor..Ama her gördüğümü beğendiğimi alırsam bu gidişle bütün maaşı yağıza yatırmış olucaz:87:
ne kusuru tatlım :)
valla ben alalı 4 ay falan oldu heralde yada 5 lullaby çok rahat ettim ayakta sallama derdim yok çok şükür
napalım valla alıp kullanmadığım o kadar şey varki mesela kanguru birkez girmediler içine hep başkalarına veriyorum onlara yarasın napem:) bu hamağı alırken 15 gün deneme garantili aldım beğenmezse geri alıyorlar arkadaşım 1 ay sonra götürdü geri aldılar:)
Medine Doruk cevaplar için teşekkürler..bende yürüteç için erken mi diyodum ama değilmiş..mama sandalyesi için biraz daha bekleyeyim...kızlar yürüteçin zararlı olduğunu ve bebeklerin yürümesini geciktirdiğini söylüyor uzamanlar.kafam karıştı şimdi..
fatoşcum menunmusun peki o arabadan... kuzenimde var pek memnun değil.hiçbiyere sığmıyo dio. bide ağırmış galiba biraz. gerçi sana bana ve küçük bebiklilere acı haber. 1.5 yaşdan sonra arabada oturmuyolarmışşş genelde((
yaa
biz o arabayı şimdiye kadar 2 kez kullandık. sürüşü fln güzel. diğer ikiz arabaları nasıl bilmemde her arabanın bagajına sığmıyo bu. inş otururlar yazık olur o zaman 300 lira verdik
dorukcum peki önereceğin bi marka falan var mı?ya da diğer arkadaşlar nasıl bişey alayım bi fikir verin??hayatım benim yiğenim var yusuffşuan 10 yaşında gerçi ama annesi hep yürüteç kullandı ve 10 aylıktıilk adımlarını attğında... kuzenimde ikizlerinde kullandı 1 yaşındada onlar yürü çevremde gördüğüm tüm bebekler faydasını gördü. ben zararlı olğunu hiçmi hiç düşünmüyorum... hatta beren 2 3 gündür geri geri gidiyor:) ileriye gitmeyide öğrenir inşallah....
benimde en büyük kurtarıcım anadizimiz.. irem hep onda uyuyor.... başak yerde asla.... berende ya dizimde ya koynumda uyuyor... ama illa popiş pıt pıtlancak:)))
canoooo napıyon kııı. konuşamadık kaç zmandır senlede...araycam fırsat bulur bulmaz sıpalardan...
dorukcum peki önereceğin bi marka falan var mı?ya da diğer arkadaşlar nasıl bişey alayım bi fikir verin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?