Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba hoşgeldin
kıyamam sana büyümeleri için acele etme doyasıya sev onları ben 28 haftaya girdiğimde doğurdum biri 49 diğeri 120 gün hastanede kaldı şimdi yanımdalar ve tek bakıyorum bazen annem şehir dışından yardıma geliyor ama inan yanlızken daha mutluyum kendim yıkamayı seviyorum biri karışınca sinirleniyorum
gazları için acı elma yağıyla karınlarına ve ayaklarına masaj yap iyi geliyor ve mama ısısı hep aynı olsun bir sıcak bir soğuk mama gaz yapıyor birde her beslemeden sonra gazı muhakkak çıkart
huysuzlukları içinde hergün yıka su rahatlatıyor hemen uyuyorlar klasik müzikte çok iyi bir terapi uykusuzluğunada onlar uyuyunca sende yatasan daha huzurlu olursun kolay gelsin

Doruk dediğin oyuncak hangisi?

Biz daha hiç yürüteç kullanmadık sipariş verdik.Bakalım yarın gelirse deniycez artık

Bu arada salıncağı kraft verdik.Babymax sadece pembe kalmış(

bende var cnm o hemide 75 tl ye almıştım 1 hafta oynadılar ama benim kızlar fazla hareketli heralde yanlarından tutup fırlatıyorlar ama çok güzel müzikleri ben kendim seviyorum bir arkadaşıma hediye edeceğim öylece duruyo..

FİRDOS face yok canım kociş tarafından yasaklıyım

CEREN hoş geldin canım

ee oynamazlarmı ya..... ama denemeden öğrenemem napim oynarlarsa oynarla oynamalarsa büyüyünce kırarlar:))

ee oynamazlarmı ya..... ama denemeden öğrenemem napim oynarlarsa oynarla oynamalarsa büyüyünce kırarlar:))

cnm benimkiler uyuz üzerindeki ışıkları tutmaya çalışıyorlar uzanamayınca sapından tutup atıyorlar ortadaki oyuncak çekince uzuyo yanlardakilenide çekiyorlar uzamıyo pat atıyorlar ağır biraz koymuyorum artık yoksa ilk aldığımızda çok sevmişlerdi neredeyse 1 tane daha alacaktım biri oynarken diğeri bakıyo diye iyiki bir hafta beklemişim..

inş. seninkiler sever çok güzel bir oyuncak..

ben şimdiye kadar kızlara alıpta tek kullandığım şey hamak oldu çok işime yarıyor gece uyumayan onun içinde uyuyor.. sallanarak uyumayı seven bebişlerin annelerine tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
Berennaz canım kusura bakma nerede oturduğumu sormuşsun istanbuldayım ben..

Berennaz bende gördüm o hamağı çok beğendim.Kesin yağız çok sever çünkü çingene salıncağına bayılıyor..Ama her gördüğümü beğendiğimi alırsam bu gidişle bütün maaşı yağıza yatırmış olucaz:87:

ne kusuru tatlım :)
valla ben alalı 4 ay falan oldu heralde yada 5 lullaby çok rahat ettim ayakta sallama derdim yok çok şükür
napalım valla alıp kullanmadığım o kadar şey varki mesela kanguru birkez girmediler içine hep başkalarına veriyorum onlara yarasın napem:) bu hamağı alırken 15 gün deneme garantili aldım beğenmezse geri alıyorlar arkadaşım 1 ay sonra götürdü geri aldılar:)

benimde en büyük kurtarıcım anadizimiz.. irem hep onda uyuyor.... başak yerde asla.... berende ya dizimde ya koynumda uyuyor... ama illa popiş pıt pıtlancak:)))

Medine Doruk cevaplar için teşekkürler..bende yürüteç için erken mi diyodum ama değilmiş..mama sandalyesi için biraz daha bekleyeyim...kızlar yürüteçin zararlı olduğunu ve bebeklerin yürümesini geciktirdiğini söylüyor uzamanlar.kafam karıştı şimdi..

hayatım benim yiğenim var yusuffşuan 10 yaşında gerçi ama annesi hep yürüteç kullandı ve 10 aylıktıilk adımlarını attğında... kuzenimde ikizlerinde kullandı 1 yaşındada onlar yürü çevremde gördüğüm tüm bebekler faydasını gördü. ben zararlı olğunu hiçmi hiç düşünmüyorum... hatta beren 2 3 gündür geri geri gidiyor:) ileriye gitmeyide öğrenir inşallah....

Hoşbulduk arkadaşlar benim bebeklerimin biri kız biri erkek.
Burcu'cum yazdıklarının çoğunu yapıyorum ama yinede ağlıyorlar. Benimkiler çok ağlamış sanırım.
Bu akşam oğlumu yıkarken kızım uyandı.acele acele yıkadık eşimle .kızıma hemen mama yaptım . Oğlumu uyuttum. Daha sonra kızımı yıkadık. Salladım salladım tam yatırdım kapıdan çıkmadan uyandı tekrar aldım salladım. Şimdi uyudu .Bende yatayım. Uzun bir gece bizi bekliyor...
herkese iyi geceler...

yaa

biz o arabayı şimdiye kadar 2 kez kullandık. sürüşü fln güzel. diğer ikiz arabaları nasıl bilmemde her arabanın bagajına sığmıyo bu. inş otururlar yazık olur o zaman 300 lira verdik

yaa

biz o arabayı şimdiye kadar 2 kez kullandık. sürüşü fln güzel. diğer ikiz arabaları nasıl bilmemde her arabanın bagajına sığmıyo bu. inş otururlar yazık olur o zaman 300 lira verdik

evet işde o yüzden sordum kuzenimde dio bagaja sığmıo die.bideçok hantal dio...neyse laınmışmal. güle güle kullanın inşallah...
ben kraft yanyana ikiz arabası aldım. arabamızın bagajı küçük olmasına rağmen sığıyo..şimdilik bi sıkıntı yaşamadık...

dorukcum peki önereceğin bi marka falan var mı?ya da diğer arkadaşlar nasıl bişey alayım bi fikir verin??

benimde en büyük kurtarıcım anadizimiz.. irem hep onda uyuyor.... başak yerde asla.... berende ya dizimde ya koynumda uyuyor... ama illa popiş pıt pıtlancak:)))

anadizi konusunda sana minnettarım. iyki tavsiye ettin aldık. bizimde cansu müptelası ondan başka yerde uyumuyo cadı

dorukcum peki önereceğin bi marka falan var mı?ya da diğer arkadaşlar nasıl bişey alayım bi fikir verin??

hayatım bende babymax var bitane müzikli ııklı filan çok rahat bişi kuzenimindi sağolsun bana verdi. şimdi bitane daha alıcam aynısından nette varsa bakim modeline bulim koyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…