femalexx cnm bu balık yağı içeren şuruplar hakkında fikir olarak sordum bak tavsiye demiyorum kızma bana:)
balık yağı için çok küçükler ama 1 yaşında yeğenim var ona bile kullanmıyolar daha
Herkese güzel haftalar diliyorum..arkadaşlar dün akşam bendede kayış koptu ilk defa bebeğime bağırdım... saat gece 1:30uyumuyor mızıklıyor bide altına mıçmış altını temizlicem nasıl bağırıyor komşular diyecekki bu kız çocuğu dövüyor mu? bu sırada zar zor uyuttuğum öbürü ağlamaya başlayınca kendimi kaybettim...kendimden nefret ediyorum,çok canım sıkkın bugün..sanırım depresyona giriyorum...bir türlü uyumuyorlar. dün gece biri saat 1:00 de diğeri gece 2:00 de uyudu. eşimde isyan etmeye başaldı adam gece uykusuz sabah yorgun argın işe gidiyor üstelik çok dikkat gerektiren bir mesleği var. kardiyolog ve hergün anjio yapıyor. dün akşam bana geceyede bakıcı bulalım dedi bende şarteller attı. benim yardımcım varya herkes eşimde dahil çocuklara onun baktığını düşünüyor buna üzülüyorum..oysaki çocuklar bütün gün benim üstümde, memeyi benden emiyorlar yardımcımdan değil...o sadece beslerken yada ikiside ağlarken müdahale ediyor,genelde ev işi çocukların yemeğini falan yapıyor onun dışında herşey yine bende...herkes beni bir iş yapmayıp sürekli yakınan biri olarak görüyor..çok bunaldım..eşimle abuk subuk herşeyden kavga ediyoruz...ya ilk defa böyle burda dert yanıyorum ama gerçekten artık bebeğime bağıracak duruma geldim. gece olmasın istiyorum kabus gibi...uyumuyorlar bir türlü..uyuyuncada sabaha kadar meme emmek istiyorlar. birini emzir yerine yatır öbürü ağlıyor onu emzir yatır sabaha kadar uyku yok bize. daha 9.5 aylıklar memeden kesmeyede kıyamıyorum...offff rabbim yardımcımız olsun...
Herkese güzel haftalar diliyorum..arkadaşlar dün akşam bendede kayış koptu ilk defa bebeğime bağırdım... saat gece 1:30uyumuyor mızıklıyor bide altına mıçmış altını temizlicem nasıl bağırıyor komşular diyecekki bu kız çocuğu dövüyor mu? bu sırada zar zor uyuttuğum öbürü ağlamaya başlayınca kendimi kaybettim...kendimden nefret ediyorum,çok canım sıkkın bugün..sanırım depresyona giriyorum...bir türlü uyumuyorlar. dün gece biri saat 1:00 de diğeri gece 2:00 de uyudu. eşimde isyan etmeye başaldı adam gece uykusuz sabah yorgun argın işe gidiyor üstelik çok dikkat gerektiren bir mesleği var. kardiyolog ve hergün anjio yapıyor. dün akşam bana geceyede bakıcı bulalım dedi bende şarteller attı. benim yardımcım varya herkes eşimde dahil çocuklara onun baktığını düşünüyor buna üzülüyorum..oysaki çocuklar bütün gün benim üstümde, memeyi benden emiyorlar yardımcımdan değil...o sadece beslerken yada ikiside ağlarken müdahale ediyor,genelde ev işi çocukların yemeğini falan yapıyor onun dışında herşey yine bende...herkes beni bir iş yapmayıp sürekli yakınan biri olarak görüyor..çok bunaldım..eşimle abuk subuk herşeyden kavga ediyoruz...ya ilk defa böyle burda dert yanıyorum ama gerçekten artık bebeğime bağıracak duruma geldim. gece olmasın istiyorum kabus gibi...uyumuyorlar bir türlü..uyuyuncada sabaha kadar meme emmek istiyorlar. birini emzir yerine yatır öbürü ağlıyor onu emzir yatır sabaha kadar uyku yok bize. daha 9.5 aylıklar memeden kesmeyede kıyamıyorum...offff rabbim yardımcımız olsun...
erkek milleti işte anlamazlar ne kadar okusalarda emmeseler bile bütün işi yine anne yapıyo ama erkeklere gelince yan gelip yatan anneler bakıcı çekip çeviriyo sanki evi...
boşver takma kafana nasılsa geçecek bu günlerde belki bi dertleri varmıştırda ondan uyumamışlardır şurda 1 yaşlarına ne kaldı o zaman düzeliyolar baya
bu 500 ml den fazla süt vücuttan demiri atıp kansızlığa neden olur diyorlar ama anne sütü için geçerli değildir heralde ya formül süt ve 1 yaştan sonra inek sütü içindir heralde emzirenler ne bilsin ne kadar içtiğini.. ben 500 içiremiyomda içerenler için yazdım:))
bu arada kaşık mamasının süt içerenlerine atınca gastroental rahatsızlıklara yol açabilir diyor nette hazımsızlık falan mı acaba, çorbalara katın veya yoğurt muhallebi yapın diyor formül sütlerden.. eskiden internet yokmuş da ne iyiymiş annem nasıl kızıyor netten bakıp üzülüyorsun benimkiler şöyle böyle bakma diye ama mrk işte:)
FAMALEXX canım sana mesaj attım ama kutu doluymuş.burdan yazayım bari belki dieğr arkadaşlara da fikir olur.canım sana birşey sormak istiyorum..şu günde 500 ml.süt olayını çok kafama takıyorum..benimkiler artık biberon almıyor,mümkün değil devam sütü içmiyorlar.bende kaşık mamalarını devam sütü ile yapıyorum.aslında su ile diyor ama 500 e tamamlamak için bu yolu buldum napıyım?şimdide aklıma takıldı acaba ağır gelir mi,zararı olur mu diye?sen doktorsun,bu konuda ne düşünüyorsun?..
aynen öyle canım...evde kadın varya benim hiç yakınmaya hakkım yok yeri geldiğinde bende bakıyorum ya diyor..alt açamaz, yemek yediremez,üstünü değiştiremez...tamam bakıyor akşamları hakkını yemem ama biraz bunalınca hemen isyan ediyor ya annen gelsin diyor ya biz toplanıp annemlere gidiyoruz köprüyü geçerek. kendi annesi için birşey diyemiyorum...kendide diyemiyor. bugün getirecekmiş annesini bakalım gelecek mi. gelsede benim kızlarım adam ayırır babaanneye çok gitmez çünkü az görüyorlar bide çok babacılar babayı istiyor illa babaannede oğluna acıyor vermiyor çocuk can hıraş bağrıyor yine ben alıyorum. kayınvalidem az gelir gelince yardım eder ama sadece her ağladığında çocuğu uyumaya çalışır ayağında sallayarak. benim kızlarım asla ayakta sallanmaz bide her ağladığında çocuk uyutulmaz ama anlatamıyorum...oyun istiyor,kucakta gezmek istiyor,şarkı istiyor...bu arada sorunları falan yok canım sadece hastalıktan sonra uyku düzenleri bozuldu..offf çok zor uyumayan çocuk nasıl düzelecek bilmiyorum...
aynen öyle canım...evde kadın varya benim hiç yakınmaya hakkım yok yeri geldiğinde bende bakıyorum ya diyor..alt açamaz, yemek yediremez,üstünü değiştiremez...tamam bakıyor akşamları hakkını yemem ama biraz bunalınca hemen isyan ediyor ya annen gelsin diyor ya biz toplanıp annemlere gidiyoruz köprüyü geçerek. kendi annesi için birşey diyemiyorum...kendide diyemiyor. bugün getirecekmiş annesini bakalım gelecek mi. gelsede benim kızlarım adam ayırır babaanneye çok gitmez çünkü az görüyorlar bide çok babacılar babayı istiyor illa babaannede oğluna acıyor vermiyor çocuk can hıraş bağrıyor yine ben alıyorum. kayınvalidem az gelir gelince yardım eder ama sadece her ağladığında çocuğu uyumaya çalışır ayağında sallayarak. benim kızlarım asla ayakta sallanmaz bide her ağladığında çocuk uyutulmaz ama anlatamıyorum...oyun istiyor,kucakta gezmek istiyor,şarkı istiyor...bu arada sorunları falan yok canım sadece hastalıktan sonra uyku düzenleri bozuldu..offf çok zor uyumayan çocuk nasıl düzelecek bilmiyorum...
felamax cnm çok bunalmışsın senin yaşadıklarını ben geçişsel olarakta olsa hemen hemen herzaman yaşıyorum...seninkiler ufaklar anlatamıyorsun...bide bilinçlenince gözünün içine baka baka yaptıklarında deliriyorsun.........
benim eşimim seyhati çok fazlabiliyorsun...çocuklar artık beni resmen dövüolar...
bütün hafta dışarı çıkmıyorum,insan yüzü görmüyorum....
ama eşim h.sonu evde çocuk bakınca ofluyor pofluyor....lay layy yapıyor...
banada ben ne yapayım kefimdenmi dışardayım diyorrrrrrr.....erkekler bi çalıştıklarını biliyor
sende kadınsan çalşsanda çalışmasada herşeyi yapma kapasitesindesin öyle görüyolar....
heleki yardımcın varyaaaaaa daha çok kendini haklı görüyor...bizzzzzzzz kadınlarııı bizde başkası anlamıyorrrr
evet canım çok küçükler ne söylesen anlamıyorlar...ama ne olursa olsun bağırmamam gerekirdi.bir daha olmayacak inşallah...bugün kuzuma sarılıp sarılıp ağladım...
canım ya ben çalışırkende eşimle çok gezer tozardık. 32 saat uykusuz nöbetten eve gelir gece sinemaya giderdik. bugün hesapladım nerdeyse 1.5 yıldır sinemaya bile gitmemişim.tatili hiç saymıyorum...bizim kongremiz,toplantımız,iznimiz,tatil gezilerimiz güzel olurdu,yurtiçi yurt dışı çok gezerdik. hamilelikle eve bi kapandım o kapanış...o yüzden artık patlıyorum...her sabah aynı güne uyanıyorum aman Allah bugünümü aratmasın şükürler olsun...ama insanız işte bunalıyoruz....yakında zaten işe başlamayı düşünüyorum asıl gece pandomimleri o zaman kopacak bizde...çalışırken çok stresli ve agresif oluyorum ben.çünkü ben biraz takıntılı bir doktorum...birşeyi atlamamak, hata yapmamak için çok fazla çaba sarfederim.çünkü benim işim hata kaldırmaz.buda insanı geriyor haliyle.ve sadece hastayla değil birsürüde gereksiz idari işle uğraşıyoruz...ayrıyetten sürekli birşeyler okumak zorundayım....şu an çalışmamamın tek sebebide bu....o steresi ve gerginliği eve taşımamak...off geçecek inşallah...bu haftasonu eşim izne ayrılıyor bakalım çocuklarla gideceğimiz uygun bir yer bulursak bir yerlere kaçıcaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?