geçmiş olsun eylülcğm....aslında bu sıralar çok duyuyorum bu üfürme olayını masum üfürmelermiş inşallah kuzunda da birşey çıkmayacak cnm.....merhaba arkadaşlar geçmişi pek okumaya gücüm yetmedi başım çok arıyor ve moralim bozuk melisimin kalbi üfleme yapıyormuş doktorumuz tespit etti ve bizi kardioloğa gönderdi o kadar canım sıkıldı ki anlatamam Allahıma dua ediyorum ki bişey çıkmasın hastaneye bi girdik moral bozkluğuyla çıktık eşim de göz muaynesi oldu ameliyat demiş göz numaraları çok farklı diye gerçi göz doktoruna pek güvenmedik çünkü numaraları ufak . melisin kalbindeki üflemenin bir sebebi olabilir yada hiç sebepsiz de olabilirmiş lütfen sebepsiz olsun anne olmak ne kadar zormuş onun kılına bile zarar gelmesin istiyor insan anne olunca anlarsın diyolardı ama ben bu şekilde anlamak istemiyorum Allahım inşallah güzel sebeplerle hatırlatsın anne olduğumuzumeleklerimiz kılına bile zarar gelmesin onlar benim ailemin minik fertleri canlarım hayatımızın neşe kaynağı güçlü olmak istiyorummmmmmmm canım kızlarımız için tüm güzelikleri yaşatabilmek için...
eylül geçmiş olsun inşallah hiç birşey olmayacak korkma
fatoş kızçeler çok iyi maşallah
nefes,medine,canan iyigeceler
bende bugece ilk defa kuzularımla ayrı odalarda yatacağım uyku tutmuyor havalar soğudu diye bebek odasına klima taktırdık onlar orada sıcacık uyuyorlar bizim yanımızda donuyordu kuzularım
gündüzleri salondalar zaten klima var işte böyle bende kocişe sarılıp ısınırım artık
sabah 6:00 da kalkıp hastaneye gideceğiz göz muayeneleri ve prematüre aşıları var şans dileyin ihtiyacım olacak
kızlar bişi sorucam şu bebek telsizlerinden kullananınız varmı ...bende kocişe sarılarak uyumaya hasret kaldım
cansu cadısı uyumak bilmiyor salla salla.. biri calpol uyutur diyodu dimi.. cAnsu o tezi çürüttü sıpam
merhaba kızlar benım adet gunum bhcg 177 cıktı 4 gun sonra 1130 çıktı doktor 700 olmasını beklıyorduk ikiz olabilir dedi çok merak edıyorum cuma gunu gidicem doktora bır bılgınız varmı veya boyle olanlar varmı bılgılendırırsenız cok sevınırım tşk
günaydın kızlarr,
eylülcüm üfürüm cok bebekte oluyo hic takılma yoktur birşey inşallah.
berencim bugün gidicez doktora, haberdar ederim memnuniyetimi inşallah
aloynaverden sipariş ettigimiz salıncak hala gelmedi yaa, ctesi yola çıkmıştı sözde, biz de bugün anneme geçicez nolcak bilmiyorum.
kızlar bu anakucağı ne iyi bişeymiş yaa, çok rahat ettim walla inşallah böyle de gider.
sabah altıda elifi emzirmeye kalktım, 3 posta gazla bir kaka yaptı body, üst baş herşey mok içinde kaldı, bu sırada bir de kustu kalan parçalar da atıl oldu. 0fff o karanlıkta kalk toptan soy, arındır değiştir tekrar yatır bayaa bi yordu, bi daha da uyumadı zaten gerçi. az önce bi posta daha taşırdı, walla ben bu kıza kıyafet yetiştriremiyorum yaa, kusması ayrı olay kakası ayrı, günde 3-4 takıma banamısın demiyor.
nerocum senin ipekte hiç cası tipi yok yaa, çook masum görünüyo bu anlattıklarını yapan cidden o muu ?
dırım nerde kızlar bilen var mı?
fatoş herkes demiş bence de kiloar çok iyi maşallah
canancım sen ne alemdesin, geyik panelindemisin nerelrdesinnn?
herkese merhabalar
eylülcüm çok geçmiş olsun umarım her şey normaldir
fatoş maşallah kuzularına
tam okuyamadım geçmişi bebişleri rahatsız olan tüm annelere geçmiş olsun
bizden haberler ise şöyle umut'un dişi çıktı çok şükür özge de birşey yok
bir de bişey sorucam benim oğlumun ayakları hiç basmıyor hareketleri iyi ama doktoraa götürdüm güçlenir dedi önemsemedi ama güçlenmesi için ne yapabilirim daha önce de yazmıştım kızımın da bir ayağı basmıyordu örümcek aldık şimdi basıyor ama oğlumu örümceğe koyamıyorum kilolu bi de hiç basmadığı için zararı olur diye ayaklarını karnıa bastırmaya çalışıyorum ama en fazla 10 defa yaptırabiliyorum kollarım sökülüyo bi de kendini hiç tartmıyo bırakıveriyo daha da ağırlaşıyor ne yapsam bilemedim nasıl yürüyecek oğluşum diye çok üzülüyorum.
cok tesekkur ederım cvplarınız ıcın cok bılgılrndırıcı oldu kac gun once yazdım bır kısıde cvp yazmadı herkes kendı arkadaslarıyla konusuyo soru sordum bır kısı bıle ben soyle oldu bılgım yok demedınız
cok tesekkur ederım cvplarınız ıcın cok bılgılrndırıcı oldu kac gun once yazdım bır kısıde cvp yazmadı herkes kendı arkadaslarıyla konusuyo soru sordum bır kısı bıle ben soyle oldu bılgım yok demedınız
selam.
herkesin hamileliği kendine özgü. benimde mesela 12. gün 197 çıkmıştı. 14. gün 458. dr tek gebelik demişti. ama keseleri görmeye gittiğimizde ikizdi..
benim tranferden 9 gün sonra 54.1 di 11 gün sonra 210 du tek mi çift mi derken ultrasonda 3 tane kese göründü en doğru sonuç ultrason biraz daha sık dişini orda öğrenirsinn
benim de kızım ayakta duruyodoruk cnm ben peditus veriyordum ama dr verme dedi ay ne vereceksek ıhlamur içir cnm tabi dr a götürmek en iyisi.. birde ılık su içir demişti bana bol bol.. geçmiş olsun
nero geçmiş olsun canımcım..
kirpicim benimkiler sadece anne sütü alırken kakalarından bıkmıştım senin sütünde kaka yaptırıyor galiba :) kabızlık kadar kötü bişey yok sinir olma sakın muck..
a ilcin benimde beren basıyo çok güzel ayakta bile duruyoama naz çul gibi yığılıyo hem oturmuyo da daha desteksiz am çok cılız ya ondan diyordum sorun olur mu ki acaba?
hepimiz o merakı ii biliriz ama hayal kırıklığınada uğrayabilirsin test sonucuna göre kimin çok yüksek çıkıp tek oluyo kiminin az çıkıp üçüz oluyo hakkında hayırlısı olsun..cuma gunu gıdıcem öğreneceğim ama merak ediyorum işte o yüzden sizlere sormak istedim benim ikizse eğer doğal yolla ikiz olucak merak edıyorum tskr ederım
evet tabıkıde oyle ama ben bır bılgısı olan varmnı dıye yazmıstım kımse cvp vermeyınce üzüldüm merak ettıgım ıcın bırde sızler bıldıgınız ıcın sordum tsk ederım
tavas iki günde bir iki katı olması gerekirken daha fazla çıkıyomuş kanda benim kan değerlerim normal gitmişti ultrasonda gördüler ikiz diye farklı durumlar olduğu için cevaplamadı çoğu arkadaş benim de doğal yolla oldu inşallah hayırlısı olurcuma gunu gıdıcem öğreneceğim ama merak ediyorum işte o yüzden sizlere sormak istedim benim ikizse eğer doğal yolla ikiz olucak merak edıyorum tskr ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?