Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım arada yazmayı unutmuşum sende çok bunalmışsın biyerlere gitmek iyi gelir inş. gidersin ve kafan dağılır..
yazı iple çekiyorum tatil istiyorum bendeee

günaydın.......

kötü bir sabah benim için inanılmaz boğazlarım şişmiş başım arıyor....sabah 4 de ipek yine yanıma geldi uyandı uyuyamadım pöfffff...

geçmiş olsun eylülcğm....aslında bu sıralar çok duyuyorum bu üfürme olayını masum üfürmelermiş inşallah kuzunda da birşey çıkmayacak cnm.....

klima ilemi ısınıyorlar sadece havayı kurutur cnm ........

kızlar bişi sorucam şu bebek telsizlerinden kullananınız varmı ...bende kocişe sarılarak uyumaya hasret kaldım

bennnnn...çok memnunum hemde çok rahat kalabalık ta kapatıyorum kapılarını ne ses gidiyor ne gürültü......kesinlikle tavsiye ederim....

cansu cadısı uyumak bilmiyor salla salla.. biri calpol uyutur diyodu dimi.. cAnsu o tezi çürüttü sıpam

benim de ipek te işe yaramıyor ne calpol ne banyo

günaydınlar

kahvaltı ediyom. cadılar uyuyo. sabah 5,30 da uyandılar 1,5 saat tepindiler. sonra tekrar uyudular. hava kapalı..

günaydın hanımlar...
kalkdık kızları doyurdumkendim kahvaltı ettim.kızları uyuttum uayndılar meyvelerini yedirdim.. çok işim var bugün yine heryer heryerde...
ya kızlarr iremin burnu ve gzöleri akıyo bugün. nezle oldu galiba.. napmalıyım ya iyce sarmadan biçözüm söyleyin bana
geçmişi acel acele okudum.. fatoşcum maşallah kuzulara canımkiloları çok iyi. benimde tarttırmam lazım kızları bu ayki kilo durumlarını bilmiyorum.. ama iremgaliba hiçalmadı berenin yanında yavrusu gibi duruyo( 4. ay aşısı bizde ateş yapmamaışdı demkki bebeğe göre değişio..
ben telsizkullanmıyorum zatren evim 100mk bişi. aslına çocuk odasıyla yatak oadamız dipdibe ayırsam duyarımkızları ama yinede nolru nolmaz die 3 ay kadar daha yanımda yatırcam..ayrıca ben kızlar odamdaykende kocişe sarılıyorum:92:
nerocum geçmiş olsun canım...

günaydın kızlarr,

eylülcüm üfürüm cok bebekte oluyo hic takılma yoktur birşey inşallah.
berencim bugün gidicez doktora, haberdar ederim memnuniyetimi inşallah
aloynaverden sipariş ettigimiz salıncak hala gelmedi yaa, ctesi yola çıkmıştı sözde, biz de bugün anneme geçicez nolcak bilmiyorum.
kızlar bu anakucağı ne iyi bişeymiş yaa, çok rahat ettim walla inşallah böyle de gider.
sabah altıda elifi emzirmeye kalktım, 3 posta gazla bir kaka yaptı body, üst baş herşey mok içinde kaldı, bu sırada bir de kustu kalan parçalar da atıl oldu. 0fff o karanlıkta kalk toptan soy, arındır değiştir tekrar yatır bayaa bi yordu, bi daha da uyumadı zaten gerçi. az önce bi posta daha taşırdı, walla ben bu kıza kıyafet yetiştriremiyorum yaa, kusması ayrı olay kakası ayrı, günde 3-4 takıma banamısın demiyor.
nerocum senin ipekte hiç cası tipi yok yaa, çook masum görünüyo bu anlattıklarını yapan cidden o muu ?
dırım nerde kızlar bilen var mı?
fatoş herkes demiş bence de kiloar çok iyi maşallah
canancım sen ne alemdesin, geyik panelindemisin nerelrdesinnn?

Herkese merhaba kızlar..
Hava cok kötü ya insana büyük etkisi oluyo...

Bende yatagımı terk ettim salonda yatıyorum beşikte yatmayı hiç sevmiyolar bir türlü sevdiremedim aartık bir süre böyle idare ediçem bakalım hem ayrı odada yatırınca aglıyıp birbirlerini uyanduruyolar ben onları duyana kadar bizim kız cok cazgır :)

ZAten gündüz hiç mama almıyolar gece içiyolar azda olsa bende onlar hareket ettikce veriyorum ayrı odada olsam hiç haberim olmıyacak ..

cok tesekkur ederım cvplarınız ıcın cok bılgılrndırıcı oldu kac gun once yazdım bır kısıde cvp yazmadı herkes kendı arkadaslarıyla konusuyo soru sordum bır kısı bıle ben soyle oldu bılgım yok demedınız

herkese merhabalar
eylülcüm çok geçmiş olsun umarım her şey normaldir
fatoş maşallah kuzularına
tam okuyamadım geçmişi bebişleri rahatsız olan tüm annelere geçmiş olsun
bizden haberler ise şöyle umut'un dişi çıktı çok şükür özge de birşey yok
bir de bişey sorucam benim oğlumun ayakları hiç basmıyor hareketleri iyi ama doktoraa götürdüm güçlenir dedi önemsemedi ama güçlenmesi için ne yapabilirim daha önce de yazmıştım kızımın da bir ayağı basmıyordu örümcek aldık şimdi basıyor ama oğlumu örümceğe koyamıyorum kilolu bi de hiç basmadığı için zararı olur diye ayaklarını karnıa bastırmaya çalışıyorum ama en fazla 10 defa yaptırabiliyorum kollarım sökülüyo bi de kendini hiç tartmıyo bırakıveriyo daha da ağırlaşıyor ne yapsam bilemedim nasıl yürüyecek oğluşum diye çok üzülüyorum.

tşkler canım..

saol canım.
basma ile ilgili sorunla bi fikrim yok canım.. inşallah bi an önce basar. kg danda kaynaklanabilir. cemrede biraz kilolu mesela. hareketleri çok ağır cansuya göre.

selam.

herkesin hamileliği kendine özgü. benimde mesela 12. gün 197 çıkmıştı. 14. gün 458. dr tek gebelik demişti. ama keseleri görmeye gittiğimizde ikizdi..

doruk cnm ben peditus veriyordum ama dr verme dedi ay ne vereceksek ıhlamur içir cnm tabi dr a götürmek en iyisi.. birde ılık su içir demişti bana bol bol.. geçmiş olsun

nero geçmiş olsun canımcım..

kirpicim benimkiler sadece anne sütü alırken kakalarından bıkmıştım senin sütünde kaka yaptırıyor galiba :) kabızlık kadar kötü bişey yok sinir olma sakın muck..

a ilcin benimde beren basıyo çok güzel ayakta bile duruyo ama naz çul gibi yığılıyo hem oturmuyo da daha desteksiz am çok cılız ya ondan diyordum sorun olur mu ki acaba?

benim tranferden 9 gün sonra 54.1 di 11 gün sonra 210 du tek mi çift mi derken ultrasonda 3 tane kese göründü en doğru sonuç ultrason biraz daha sık dişini orda öğrenirsinn

selam.

herkesin hamileliği kendine özgü. benimde mesela 12. gün 197 çıkmıştı. 14. gün 458. dr tek gebelik demişti. ama keseleri görmeye gittiğimizde ikizdi..

evet tabıkıde oyle ama ben bır bılgısı olan varmnı dıye yazmıstım kımse cvp vermeyınce üzüldüm merak ettıgım ıcın bırde sızler bıldıgınız ıcın sordum tsk ederım

benim tranferden 9 gün sonra 54.1 di 11 gün sonra 210 du tek mi çift mi derken ultrasonda 3 tane kese göründü en doğru sonuç ultrason biraz daha sık dişini orda öğrenirsinn

cuma gunu gıdıcem öğreneceğim ama merak ediyorum işte o yüzden sizlere sormak istedim benim ikizse eğer doğal yolla ikiz olucak merak edıyorum tskr ederım

Winston

femalexx,nefes,canan,fatos ,MeDiNe_,burcu , vil,beren , nero doruk,yavrukirpi,a_ilcin hepinize teşekkür ederi,m kızlar sizinle konuşmak içimi rahatlattı aslında dediğiniz şeyleri bilmeme rağmen sizden duymak iyi geldi evet doktor da dedi çok varmış hatta kendi çocuğunda bile çıkmış masum demişler benim yiyeğimde de kalbinin delik olduğundan çıkmıştı zamanla geçti . inşallah bizim de öyle olacak. bu arada femalex söylemen çok iyi oldu bunu hiç düşünmemiştim doğru bi sorunu yok gelişimi çok şükür iyi diyor doktor

doruk istersen ıhlamur verebilirsin ben melise burnu tıkanıkken verdim sanki burnu içince açılıyo gibi geldi

telsiz kim sormuştu okudum ama unuttum kafa kalmadı ki ben kullanıyorum memnunum hatta geçenlerde karşı komşuya bile geçtim çok tedirgin olmuştum ama duvarlarımız bile dip dibe en azından bana da değişiklik oluyor arada

fatoş canım kuzularına maşallah kiloları iyi çok şükür sağlıkları olsun da yeter ki

bizim kızlar da dün tartıldı kıyafetsiz 7100 Almina 6900 melis boyları 65 olmuş sağlık ocağında 61 demişlerdi 3 hafta önce yanlış ölçdüler sanırım bu kadar uzayamaz ki

benim de kızım ayakta duruyo karşılaştırmak istemiyorum ama ayakta durmasa bile en azından basması gerekmez mi ya da kendini tartması naz zayıf diyosun ama umut kilolu bir bebek ellerini ayaklarını hareket ettiriyorum bımbıl bımbıl hiç bi kendini diretmesi yok bilmiyorum canım ya sorun mu değil mi beklemek mi lazım
canım benimkiler mama yemiyorlardı ya çözümü şöyle bulduk önce diş yerlerini kaşıyorum sonra diş jelini sürüyorum ancak öyle alıyorlar mamalarını galiba diş yerleri acıyor jel rahatlatıyor öyle doyuruyorum

cuma gunu gıdıcem öğreneceğim ama merak ediyorum işte o yüzden sizlere sormak istedim benim ikizse eğer doğal yolla ikiz olucak merak edıyorum tskr ederım
hepimiz o merakı ii biliriz ama hayal kırıklığınada uğrayabilirsin test sonucuna göre kimin çok yüksek çıkıp tek oluyo kiminin az çıkıp üçüz oluyo hakkında hayırlısı olsun..

evet tabıkıde oyle ama ben bır bılgısı olan varmnı dıye yazmıstım kımse cvp vermeyınce üzüldüm merak ettıgım ıcın bırde sızler bıldıgınız ıcın sordum tsk ederım

cnm sorunu görmedim inan. ilerde seninde ikizlerin olursa anlarsın yoksa bildiğimiz bişeyi neden paylaşmayalım.

tavas iki günde bir iki katı olması gerekirken daha fazla çıkıyomuş kanda benim kan değerlerim normal gitmişti ultrasonda gördüler ikiz diye farklı durumlar olduğu için cevaplamadı çoğu arkadaş benim de doğal yolla oldu inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…