inş doktor yanlış teşhis koymuştur.üzülme arkadaşım geçer inşallahmerhaba arkadaşlar geçmişi pek okumaya gücüm yetmedi başım çok arıyor ve moralim bozuk melisimin kalbi üfleme yapıyormuş doktorumuz tespit etti ve bizi kardioloğa gönderdi o kadar canım sıkıldı ki anlatamam Allahıma dua ediyorum ki bişey çıkmasın hastaneye bi girdik moral bozkluğuyla çıktık eşim de göz muaynesi oldu ameliyat demiş göz numaraları çok farklı diye gerçi göz doktoruna pek güvenmedik çünkü numaraları ufak . melisin kalbindeki üflemenin bir sebebi olabilir yada hiç sebepsiz de olabilirmiş lütfen sebepsiz olsun anne olmak ne kadar zormuş onun kılına bile zarar gelmesin istiyor insan anne olunca anlarsın diyolardı ama ben bu şekilde anlamak istemiyorum Allahım inşallah güzel sebeplerle hatırlatsın anne olduğumuzumeleklerimiz kılına bile zarar gelmesin onlar benim ailemin minik fertleri canlarım hayatımızın neşe kaynağı güçlü olmak istiyorummmmmmmm canım kızlarımız için tüm güzelikleri yaşatabilmek için...
merhaba arkadaşlar geçmişi pek okumaya gücüm yetmedi başım çok arıyor ve moralim bozuk melisimin kalbi üfleme yapıyormuş doktorumuz tespit etti ve bizi kardioloğa gönderdi o kadar canım sıkıldı ki anlatamam Allahıma dua ediyorum ki bişey çıkmasın hastaneye bi girdik moral bozkluğuyla çıktık eşim de göz muaynesi oldu ameliyat demiş göz numaraları çok farklı diye gerçi göz doktoruna pek güvenmedik çünkü numaraları ufak . melisin kalbindeki üflemenin bir sebebi olabilir yada hiç sebepsiz de olabilirmiş lütfen sebepsiz olsun anne olmak ne kadar zormuş onun kılına bile zarar gelmesin istiyor insan anne olunca anlarsın diyolardı ama ben bu şekilde anlamak istemiyorum Allahım inşallah güzel sebeplerle hatırlatsın anne olduğumuzumeleklerimiz kılına bile zarar gelmesin onlar benim ailemin minik fertleri canlarım hayatımızın neşe kaynağı güçlü olmak istiyorummmmmmmm canım kızlarımız için tüm güzelikleri yaşatabilmek için...
merhaba arkadaşlar geçmişi pek okumaya gücüm yetmedi başım çok arıyor ve moralim bozuk melisimin kalbi üfleme yapıyormuş doktorumuz tespit etti ve bizi kardioloğa gönderdi o kadar canım sıkıldı ki anlatamam Allahıma dua ediyorum ki bişey çıkmasın hastaneye bi girdik moral bozkluğuyla çıktık eşim de göz muaynesi oldu ameliyat demiş göz numaraları çok farklı diye gerçi göz doktoruna pek güvenmedik çünkü numaraları ufak . melisin kalbindeki üflemenin bir sebebi olabilir yada hiç sebepsiz de olabilirmiş lütfen sebepsiz olsun anne olmak ne kadar zormuş onun kılına bile zarar gelmesin istiyor insan anne olunca anlarsın diyolardı ama ben bu şekilde anlamak istemiyorum Allahım inşallah güzel sebeplerle hatırlatsın anne olduğumuzumeleklerimiz kılına bile zarar gelmesin onlar benim ailemin minik fertleri canlarım hayatımızın neşe kaynağı güçlü olmak istiyorummmmmmmm canım kızlarımız için tüm güzelikleri yaşatabilmek için...
ayy buralarada kimse uğramamışşşş
eylülcüm çok geçmiş olsunnnn
ama dr muz açıklama yapmış canını sıkma işallah hiçççbişi çıkmayacakkkkk
womenlovee nerelerdesin kuzummmm
selamlar.
eylülcüm
çok geçmiş olsun. üfürümler zamanla geçiyo bildiğim kadarıyla inş. senin kuzununkide hemen geçer. neler yaşadığını anlayabiliyom geçen hft cemrenin böbreğinde taç çıktı. bende çok üzüldüm.. rabbim tüm bebişlere sağlık versin..
bizde bugün aşı olduk. cansunun ateşi var biraz şimdi calpol verdim sallıyom. cemre her zamanki gibi popişi kaldırıp duruyo
kızlar tartıldı.
cemre 8 kg, cansu 7 kg kıyafetle tabiki
ben ek gıda olayına girmediğim için benimkiler günde 750-800 cc mama içiyorlar.anne sütü hariç. ben sadece çok az meyve veriyorum. sulandırarak. bugünde yoğurt yaptım. minik cam kavonoz varya 125 ml lik. onlara. ikisine yedirdim..
işte öle.....
Canım cok geçmiş olsun sen üzme kendini inş önemli bir şey cıkmıcaktır zaten doktora yönlendirmiş ALLAH göstermesin masumdur inş..
Eşinede geçmiş olsun ALLAH şifa versin..
Fatoşcum masaALLAH ...
Cok güzel kiloları bizimkiler nerdeyse okadar
canım ben ilk 6 ay düzenli olarak dışkapı çocuğa götürdüm..Artık aile hekimimz takip ediyor gelişimlerini.Çok ilgili bir aile hekimimiz var telefonlaşırız sık sık ayrıca düzenli olarakta götürüyorum kızları..maşallah İrem e annesi.. cnm ankarada hangi dr a götürüyorsun sen?
eylülcüğüm kızımın adaşı sıkma canını benim kızlarımda da görünmüştü sonra kendiliğinden geçti.merhaba arkadaşlar geçmişi pek okumaya gücüm yetmedi başım çok arıyor ve moralim bozuk melisimin kalbi üfleme yapıyormuş doktorumuz tespit etti ve bizi kardioloğa gönderdi o kadar canım sıkıldı ki anlatamam Allahıma dua ediyorum ki bişey çıkmasın hastaneye bi girdik moral bozkluğuyla çıktık eşim de göz muaynesi oldu ameliyat demiş göz numaraları çok farklı diye gerçi göz doktoruna pek güvenmedik çünkü numaraları ufak . melisin kalbindeki üflemenin bir sebebi olabilir yada hiç sebepsiz de olabilirmiş lütfen sebepsiz olsun anne olmak ne kadar zormuş onun kılına bile zarar gelmesin istiyor insan anne olunca anlarsın diyolardı ama ben bu şekilde anlamak istemiyorum Allahım inşallah güzel sebeplerle hatırlatsın anne olduğumuzumeleklerimiz kılına bile zarar gelmesin onlar benim ailemin minik fertleri canlarım hayatımızın neşe kaynağı güçlü olmak istiyorummmmmmmm canım kızlarımız için tüm güzelikleri yaşatabilmek için...
sarıl canım sarıl kocana valla ben kocama sarılarak yatmaya hasret kaldım artık benim büyük oğlan sarılarak yatıyor babasına bende kuzuların yanında yatıyorum bir düzen oturtamadık okadar çok kalkıyorlarki uykudan git gel işime gelmiyor valla .canım bebeklerin odasına buhar makinası koydunmueylül geçmiş olsun inşallah hiç birşey olmayacak korkma
fatoş kızçeler çok iyi maşallah
nefes,medine,canan iyigeceler
bende bugece ilk defa kuzularımla ayrı odalarda yatacağım uyku tutmuyor havalar soğudu diye bebek odasına klima taktırdık onlar orada sıcacık uyuyorlar bizim yanımızda donuyordu kuzularım
gündüzleri salondalar zaten klima var işte böyle bende kocişe sarılıp ısınırım artık
sabah 6:00 da kalkıp hastaneye gideceğiz göz muayeneleri ve prematüre aşıları var şans dileyin ihtiyacım olacak
eylül geçmiş olsun inşallah hiç birşey olmayacak korkma
bende bugece ilk defa kuzularımla ayrı odalarda yatacağım uyku tutmuyor havalar soğudu diye bebek odasına klima taktırdık onlar orada sıcacık uyuyorlar bizim yanımızda donuyordu kuzularım
gündüzleri salondalar zaten klima var işte böyle bende kocişe sarılıp ısınırım artık
sabah 6:00 da kalkıp hastaneye gideceğiz göz muayeneleri ve prematüre aşıları var şans dileyin ihtiyacım olacak
canım ben büyük oğlandada bunlardada kullanıyorum bence hemen al sırf kocana sarılıp yatmak için deyil işinide aklın onlarda kalmadan yaparsın balkon keyfide yaparsın rahatlık kısacasıkızlar bişi sorucam şu bebek telsizlerinden kullananınız varmı ...bende kocişe sarılarak uyumaya hasret kaldım
selamlar.
eylülcüm
çok geçmiş olsun. üfürümler zamanla geçiyo bildiğim kadarıyla inş. senin kuzununkide hemen geçer. neler yaşadığını anlayabiliyom geçen hft cemrenin böbreğinde taç çıktı. bende çok üzüldüm.. rabbim tüm bebişlere sağlık versin..
bizde bugün aşı olduk. cansunun ateşi var biraz şimdi calpol verdim sallıyom. cemre her zamanki gibi popişi kaldırıp duruyo
kızlar tartıldı.
cemre 8 kg, cansu 7 kg kıyafetle tabiki
ben ek gıda olayına girmediğim için benimkiler günde 750-800 cc mama içiyorlar.anne sütü hariç. ben sadece çok az meyve veriyorum. sulandırarak. bugünde yoğurt yaptım. minik cam kavonoz varya 125 ml lik. onlara. ikisine yedirdim..
işte öle.....
Berencim şu kaşık mamasıyla ilgili olanı şeyi biraz açar mısın,tam anlamadım..kızlar kaşık maması dediğimiz şeyler gece muhallebileri falan dimi..ben onları mamayla yapıyodum,zararlı mı yani...bugünde buna taktım,Canan beni öldürecek artık:84:
Artvinli açıklaman için sağol canım..
Ayy ben bu sitenin yarısı kadar bakımlı olsam ya...bu ne...yarım saattir uğraşıyorum...arkadaşlar balık yağı ile ilgili şunu söyleyim ben doktorumun tavsiyesiyle kullanıyorum ama her balık yağı bebeğe kullanılmaz çünkü açıklayayım: balık yağlarının bir kısmı balığın yağından bir kısmı karaciğerinden yapılıyor.doktorlar karaciğerinden elde edileni tercih ediyor çünkü sanırım diğeri biraz allerjenik...bizde seven seas diye bir balık yağı kullanıyoruz iştah açıp bebeğin beslenmesine yardımcı oluyor.buda balığın karaciğerinden elde edilenlerden.ancak bizim kullandığımız balık yağının içindede D vitamini mevcut. bir tatlı kaşığında ortalam 2 damla dvit olduğundan ve kış dönemi ben 4 damla d vit verdiğimden içine 2 damla daha d vit ilave ediyorum. biraz karıştı yani bir tatlı kaşığı balık yağına 2 damla d vit koyup veriyorum onun dışında ben başka vitamin falan vermiyorum birde demir ilacımız var o kadar..ama tekralıyorum mesleğim gereği burda yazdıklarım tedavi önerisi olarak algılanmasın ben sadece bilgi paylaşımında bulunuyorum her bebek farklıdır. doktorunuza danışmadan kullanmayın...
eylül geçmiş olsun inşallah hiç birşey olmayacak korkma
canım ben ilk 6 ay düzenli olarak dışkapı çocuğa götürdüm..Artık aile hekimimz takip ediyor gelişimlerini.Çok ilgili bir aile hekimimiz var telefonlaşırız sık sık ayrıca düzenli olarakta götürüyorum kızları..
eylülcüğüm kızımın adaşı sıkma canını benim kızlarımda da görünmüştü sonra kendiliğinden geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?