Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

fatoşcum estafirullah...faydası olduysa ne mutlu... ama artık yavaşdan küçük gelmeye başladık en falz 2 ay daha kullanılır gibime gelio...

Bende kullanıyodum artık sıgmıyolar benim oglan ayakalrını vuruyo delimidir nedir bende kenara koydum 1 aydır kullanmıyorum anadizini alışınca bırakması cok zor kızlar hep onunla uyumak istiyolar

hoşgeldin canım Allah bağışlasın

nefescim Allah sabır versin inşallah bazen insanın sinirleri bozuluyor ben de kızlara yeter artık be diyorum onlar beni takar mı gülüyolar tabi ama bugün melisim dudağını büzdü pişmanlık duydum ama deli ediyo beni mamayı yiyo zannediyorum bi ton mama ağında saklıyo sonra da başını yana çevirip hepsini çıkarıyo ne zevk alıyo anlamadım :) biberonu da 1 saat içiyo ama görsen dudaklar kıpırdıyo sonra bakıyorum ki bi damla içmemiş parmağında oynatıyo bunlar bizi
anladım canım senin olduğunu kardeşini yazmışsın ya duvara

nasıl yanında oturtuyosun onları kucakta mı aslında benim de evim büyük değil ama sofra da birlikte nasıl oturucaz diye düşünüyorum keşke sandalyeye takılan bi aparat falan olsa yer de kaplamaz yeni bi icat çıkarsak mı ne :)))
hangi site bu ben kaçırdım
merhaba canım hoşgeldin bebeklere bi doktor hindistan cevizi tavsiye etmişti ben çok memnun kaldım inşallah bi müddet sonra gaz sorunları azalır bizim kızların eskiye göre azaldı arada huzursuzlanınca yine veriyorum

kızlar bugün sabah telefon geldi misafir gelecekmiş yola çıkmışlar Allah yokluklarını eksin etmesin ama keşke haberli gelseler de iki çocukla hazırlansam eşim söyledi ve tekrar uyudu gerçi ona da kızmaya hakkım yok 2de geliyor 5de gidiyor hem de kazadan dolayı beli halen rahatsız yatması gerektiği halde iş başında bi de üstüne bazen bana acıyo süpürge açıyım mı eve diyo bazen bu işlerden bunalıyo insan bebeklere bakmaktan hiç bişeye vaktim kalmıyo evi de danık görünce içim sıkılıyo ben de artık temizlik yapmasam bile sabah kalkar kalkmaz hemen evi topluyorum ev topluyken daha kolay oluyo . neyseee ben nasıl yetiştiricem diye çıldırdım tabi tam mama saati zaten zar zor yiyolar evi mi toplıycam mama mı yedircem yemek mi yapcam neyseki yetişti hepsi son dakikalar da kayınvalidem geldi o yemeği yaptı keyfi yerindeyse damarı tutmadıysa böyle yardım eder Allah razı olsun makinaya sıpmayan bulaşıkları da yıkadı ama damarı tutarsa çocuklara bile acımaz eşim çalışmıyoken mama bile aldırmadı kocasına engel oldu hem de bizim yanımızda dedi alma bana para lazım diye nasıl bi anne bu anlamıyorum çocuklara takı takmadı hadi onu anladık ama .....
misafirler gitti ortalığı topladım çocuklar geç yattı Almina huzursuzdu ben de biraz sizlere bakıyım dedim melisin mamasını yedirip ben de yatıcam tabi yerse.. hepinize iyigeceler
bu arada yarın 11 de doktora randevumuz var bakalım bizim kızçelere ne diyecekler

medinecim artık ne yapacagımı şaşırdım her yolu deniyorum olmuyor hiçbir şeyi ciddiye almıyor

okulu öğretmeni verilen görevleri kuralları okulda on kasım gösterisi yaptılar şiir okudu ve 15 dk

ezberledi ve okadarda güzel okuyor ama okumaya bir çıktı kakkır kakır gülmekten okuyamadı

niye yaptın annem böyle dedim cevap şu herkez üzgün duruyordu gülsünler diye babasıda kızdı

sen palyaçomusun dedi hiç umru deyil esasında çok zeki bir çocuk iki aydır 3 yaptırmaya çalışıyoruz

inatla üçü aşagıya doğru kuş şeklinde yapıyor ama inadı yoksa bir bakıyorum düzgün yapmış

ayyy anlat anlat bitmez benim veledi şimdi cezalı okul yok bilgisayar tv arkadaş oyun son bunu

deneyecegiz olmadı pedegoku siyaretedecegiz hayırlısı.

canım ben 6 yıl evel berke almıştım çok seviyordu egeyle emereye daha çıkarmadım erken diye

dur yarın bir çıkarayım ne yapacaklar .

bizde şimdi bir yürüteç var oda arkadşımın vardı onu verdi bir tane daha alacagımda emrem dogru

düzgün basmıyor bide o sıkıntı nörolojiye gitmemiz lazım küveze girdigi için dr mutlaka götürün dedi

bide gösterdigimiz nesneleri eline verirsez alıyor kendi uzanıpta almıyor almayı istiyor heyecanlanıyor

ama uzatmıyor elini dr. bir ay daha bekleye biliriz ama sen yine bir nörolaga götür dedi ayyy her

tarafım sorun valla inşallah bir sorun çıkmaz eşimde şehir dışına çıkıyor artık yarın gönderiyorum

bir hafta yok onsuz bir hafta çok zor olacak

evet canım artık anlamaya başladılar herşeyi sevdiğimizi nasıl anlayıpta gülüyorlarsa kızdıgımızıda

anlayıp tepki veriyorlar ege artık mamayı istemiyorsa elinle bir vuruyor heryer mama emrede dilini bir çıkarıyor dışarıya dudaklarınıda kapatıyor ver verebiliyorsan işimiz zor allah yardımetsin bizlere

canım bide masaya takılan mama sandalyeleri var bildigim kadarıyla bir araştır istersen benim berkten

bir tane var hazırda oda çok büyük aynısından alayım diyorum hem pahallı hem çok yer kaplıyor

eşimde ikeadaki mama sandalyelerinden alalım yer kaplamıyor diyor onlarda pek çelimsiz kara veremedim valla bende.

şu misafirler 2 gün önce haber verseler ne olur ya valla ben gelecegiz bir ara diyenleri

uyarıyorum iki üç gün evelden haber verin diye 3 çocuk evin dagınıklıgı işi bitmiyor sonrada

koş babam koş çocuklar rezil oluyor ilgilenemiyorsun doğru düzgün

Günaydınlar.

Bu sabah pek bir erkenciyim...Kaynım geliyor hacdan eşim onu almaya gitti.
Bende hem süt sağıyorum hemde size bakıyorum.

Medinecim site bu tatlım fatoş tavsiye etti saolsun.
Dün sipariş verdik bakalım bugün gelebilecekmi.babymax 3292 mzikli yrte

Nefes tatlım biz bu yürüteçten sipariş verdik.bakalım inşallah mem nun kalırız.sanada söylerim güzel olup olmadığını.

günaydın... inş. sever yürüteci.. bizim var bitanede bir tane daha mı alsam hoppalamı alsam bilemedim..
bende süt sağıyorum:)
yağızda mı emmiyor cnm hep sağarak mı verdin?

EYLÜL cnm ya benimkilerde onu öğrendi ağzında tutuyo ama yemiyo aynen sütüde emer gibi yapıyo bakıyom biberon hep aynı cc de sonra soğudu karnı ağrır diye döküyom.. anam ne cadı bunlar saksıya dikecem tek su içiyor, suluğa koyuyom mamayı atlıyolar ama tadını ağlınca ağlıyorlar:) valla artık dayanacak gücüm kamadı aç duruyorlar bu ara.. illaki bişey yiyordur diyen arkadaşaları duyar gibiyim HAYIR günde 100-200 süt ancak oda ve 3-4 çay kaşığı meyve işte bu kadar yine dr a gideceğim ama onlarda bişey yapamıyor...

DORUK cum gece almaya başladımı seninkiler, biz uyanık olsakta içmiyoruz artık ağlıyorlar hemen..

bebişlere balık yağı kullanan var mı?

Son düzenleme:
geldimm,
beboyu uyutmaya çalışıyordum sonra da biraz geçmişe takıldım kusura bakma canım. doktora bu hafta götüreceğiz inşallah, ankara ünv. bi doç tavsiye etti arkadaşlar, begüm atasay ismi, paralı muayenesine gidiyosun uzuun uzun ilgileniyormuş, bi gidiyim sana da izlenimlerimi söylerim.
bizde bugün elifcikle başbaşayız evde,dün dedesi saolsun ana kucağı almış getirdi bayaa iş görecek gibi. müzik fln da var, hoşuna gitti. bugün de salıncak gelecek bakalım. artvinlim fischer price katlanır salıncak var,onu kiraladınm,annemlere fln da götürebilelim diye.
geçmişi tam okuyamadım kızlar.
herkese iyi haftalar

inş. iyibir dr dur git gel bakalım yorumlarını bekliyorum :) bende gideyim olmadı..
anakucağı işini görür inş. güle güle kullan cnm..

günaydın şekerler...Dorukcum cevabın için sağol,resmini de eklemişsin canım ya..bende çarşamba günü bi bakıcam ama burda çeşit bulabileceğimi sanmıyorum..netten ısmarlarım artık..ama fiyat konusu kafamı kurcaladı,şöyle bi baktımda 50 lirayada var,150 yede..aradaki fark niyeki anlamadım

Berencim kaşıkla verip ardından hemen emzik versen işe yarar mı acep??

canımgece 12 de120 cc yedler bidaha yemediler... sabahda 90 yediler.. akşammuhallebisinede 3 kaşık atıyorum. günde en fazla 300 cc mama alıyolar gün içinde su niyetine 50cc kandıra kandıra anne sütü veriyorum.hepsini tek seferde içmeselerde içiyolar....

günaydın kızlarrr....
bizde 7.30 da kalkdık kahvaltı ettik. evi tplaycamm çamaşırım var.. kocişle konuşmuoz sabah trip attım gitti.
hava soğuk canım sıkkın...püfffffffffffff

Berennazcım yağızda biberonla alıyor anne sütünü malesef.
İlk başta hiç emmedi,sonra tam o alıştı emmeye benim göğüsler feci yara oldu kan yuttu ve kan kustu,bende emzirmedim bir süre unuttu şimdi hiç almıyor,alsada öğürüyor sıpam.

Yavrukirpi canım güle güle kullanın salıncağınızı.Bizimde bugün gelicek bakalım sevecekmi yağız.

Doruk hayırdır anacım,ne dellendirdi kociş seni sabah sabah.

Firdoscum bende anlamadım neden bu kadar fark var.acaba marka farkımıki

günaydın kıslarrr...yürüteç konusuna değineyim hemen bizde bu babymax müzikliyi kullanıyoruz çok memnunuz 4 aydır falan kullanıyorum tavsiyte ederim 50 liraya almıştık bizde....birde tek yiriteç yeter demiştik önce tek aldık ama olmadı şimdi 2 taneye koyuyoruz ikisi birlikte çok eğleniyolar...ayrıca iremcim artık sıralıyo koltukları teyzoşlarıı

Vilcim hoşgeldin tatlım.

Nasılsın kızlar nasıl;?

Nasıl yani?ikisini aynı yürüteçemi koyuyorsunuz?

Maşallah kızına erken başlamış sıralamaya

hoşgeldin aramıza ceren.güle güe büyüt kuzularını cnm.......

benimde en büyük kurtarıcım anadizimiz.. irem hep onda uyuyor.... başak yerde asla.... berende ya dizimde ya koynumda uyuyor... ama illa popiş pıt pıtlancak:)))
yerim ben onun popişini enimde inci beikte illa salanacak....ama ipek cadısı bağıra bağıra uyuyor ya ne cadoloz oldu başıma.....

akkalarım bitti kuzu ya arıyamıyorum senin kocişten ara beni akşamları konuşalım ayy kız canım mantı istiyoooooooo
bide fıstılı çikolataaaa

len hamilemisin ne canın birşeyler istiyor sürekli.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…