Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın herkeze

bizde sabah 7 de kalktık baktım kuzular keyifsiz kahvaltıetmiyecekler mama verdim oynaştık biraz altlarını aldım 10,30 da uykuya daldılar ama birazdan kalkarlar şimdide ben kahvaltı yapıyorum hem
size yazıyorum hava çokk bunaltıcı yoruyor insanı yagmur yagsada biraz sevinsem çogu kişi yagmurlu havadan nefreteder bende gök gürlesin şimşek çaksın bayılırım

valla fiyatıda pek güzel kullan bakalım kuzum memnun kalırsan bende bundan alayım ikinciyi

maşallah iremciye

günaydın koca kuzular..........aman dondum valla bu sabah iş yerinde d.gaz sobamız çalışmıyor klima ilede ısınılmıyor........

pöf bu benim ipek uyumuyor yaaa:84::84::84:
akşam 11.30 da zar zor duşa girdim anneme dedim şunu salla diye ay çıkana kadar herkez yattı nasıl bağrıyor ama ağlama yok koca sesli birde nerden çıkıyorsa bu kadar sesnasıl çıktığımı bilemedim banyodan allahım bir çıktım kadırdım kahkaha ile gülüyor delimi ne......sonra ben aldım ayaklarıma 15 dk uyudu benim sallamamı istiyormuş cadı demekki ama 3 te hortladı yine hadi kalk mama yap yedir.....4.30 yattım 7 de kalktım işteyim pöfff uyumak istiyorum biri beni uyutsun........

herkezi kocaman

Artvinli canım marka farkı dediğin gibi..bende senin ve Aslının aldığından alıcam sanırım..aslında tek almayı düşünüyordum ama Vil iki tane alın demiş bilmiyorum ki napsam?belki şimdi bir tane alırım tepkilerine göre ikinciyi de isterim..

Doruk daha öncede demiştim tatlım ya erkeklerin algılama seviyesi düşük biraz,eğitilebilir düzeydelerfazla şey beklememeli onlardan,adamlar napsın kapasiteleri o kadar..şaka bir yana bizi anlamaları mümkün değil çünkü kadın duygusallığı taşımıyorlar..

süt olayına gelince benimkiler hiç mama almıyor artık,biberonu istemiyorlar..uzmanlarda günde 500 ml.süt diyor..bende yoğurtları hariç her besinlerine devam sütü katıyorum.günde 400 ml falan oluyor toplamda,başka çarem yok napıyım..su ile yapılması gerekenleri bile devam sütüyle yapıyorum,ağır gelir ya da zararı olur mu bilmiyorum.

kızlar bu 500 ml olayı nedir?demir eksikliği için mi acaba??

artvinlimkuzum ne sen sor ne ben anlatayım bunalmış beyfendi dün 1 saat kuaföre gittim geldim. daralmışöle dio bide ben ireme ama yediriken sinir geldi yemio bekletio ağzında ye be çocuk artık die bağırdım. ben ne biçim anneymişim.nie bağrıyomuşum ödelek olmuşmuşçocuk falan fıstık.deidm sen benim anneliğimi sorgulayamazsın.çok rhatsızsan tutarsın bi yardımcı bende heryere yetişmek zorında kalmam psikolojimde bozulmaz dedim.neyse konu uzadıda uzadı...sabahda şirinlik yapıo.dedim boşyere şirinlik yapma bugün bana yardımcı buluyosun bulmazsanda keyfin bilir dedim.olacakları sen düşün didim(

nefes afiyet olsun kuşummmm.......firdos artvinli nabersinz kuzular....
iyiyim canım sağol..annelik ve animatörlükle geçiyor zaman:95:..yemek yedirirken türlü animasyonlarla yediriyorum,yazın bi otelde falan animatörlük yapabilirim valla..sen nasılsın?

günaydın bayanlar....
yürüteç konusu konuşulmuş bende merak ediyordum nezaman yürüteçe koyulur diye...
6 aylık olunca almayı düşünüyorum bende...
kızlar bide bişey sorcam...benimkiler biberon ile mama almıyorlar artık.emiyorlar kaşıkla mama veriyorum bide kabak havuç patates ile çorba yapıp veriyorum.dün muhallebi verdim biraz sabah birisinin yüzünde kızarıklıklar vardı hala geçmedi.muhallebi alerji yapmış olabilirmi?
bu ikinci verişim aslında ilkinde de kızarıklık olmuştu ama çok dikkat etmedim muhallebiden öncemi oldu sonramı oldu hatırlamıyorum.su ile yaptım muhallebiyi ama üzerinde sütlü yazıyo ülkerin pirinc unu.
sizde de alerji oldumu?birde ek gıda olarak ne vermemi önerirsiniz?

yürübe doruk kim tutar seni valla beyenmeyen kendi yapsın canım hem tek bakacaksın

hem herişi yapacaksın hem sinirlenmeyeceksin bide kocanın gönlüne gideceksin iyi yapmışsın canım

kıracan kafalarını bunların

Vilcim hoşgeldin tatlım.

Nasılsın kızlar nasıl;?

Nasıl yani?ikisini aynı yürüteçemi koyuyorsunuz?

Maşallah kızına erken başlamış sıralamaya

hoşbulduk canım aynı yürütece değil iki trane yiritecimiz var.önce bir tane almıştık ama olmadı ikiside binmek istiyodu sonra ikinciyide aldık ...ayrıca çok rahat oluyo kızları yiritece koyup her işimi yapıyorum..

günaydın herkeslere...
yürüteç konuşulmuşda hoppala hakkında bilgisi olan var mı?nasıl bişi tavana mı bağlanılıyo birde kaç aylıkken konuluyo??

womenlove neden takılmıyo buralara artık ki?gerçi çoğu kişi takılmıyo artık takılanlarda az takılıyo.canan,erenzeynoyu daha bir kaç kişiyi bi görüyorum bi daha yoklar eskiden güzel yazışmalar oluyodu...
bu havalar kötü etkiledi bu topiği sanırsam..:2:

iyi yapmısın cnm memnun edemezsin anacığm bunları benmde eşim geçen diyorki sen iyice masa düzenini unuttun bende dedim sen yemek bulup yediğine şükür etmiyonda masa düzeni sorguluyorsun.....

iyiyim canım sağol..annelik ve animatörlükle geçiyor zaman:95:..yemek yedirirken türlü animasyonlarla yediriyorum,yazın bi otelde falan animatörlük yapabilirim valla..sen nasılsın?

iyi cnm ne olsun işe baladım bugn aynen ya bu yemek yedirmek beni çok geriyor bağrıyorum 10dk açmıyor ağzını 1 kaık veriyorum:84:

günaydın herkeslere...
yürüteç konuşulmuşda hoppala hakkında bilgisi olan var mı?nasıl bişi tavana mı bağlanılıyo birde kaç aylıkken konuluyo??

ben kullanıyorum cnm çokta seviyor incim çığlık çığlığa kahkahalar atıyor ......

bikez yaptım onuda 2 gün emzik almadı.. bıraktım artık yemiyolar.. bir çözüm bulan olursa banada söylesin.. bu durum beni çok yıpratıyo..
cnm yürüteç fiyatları çok değişik işte ortapedik koltuklu var zıplamalı var mamalove diye hoppala gibiymiş mesela ve dediğiniz gibi marka farkı işte fiyatlara yansıyo.. ucuz ve iş gören lazım bize ikizlerle bütceyi yeterince zorladık

bunlar nasıl bebekse süt içiremiyoz gece ben acıkıyom bunlar acıkmıyo pes
seninkiler bırakmaz inş. cnm zaten 300-500 arası almalı diyolarya..
ek gıda alsınlar da ömrü boyunca süt içmicek ama yemek yiyecek..

aynı benim kocişte öyle bakıcı tut deyincede yan çiziyo çok vurdumduymaz oluyorlar bazen

benimde aynı durum artvinlim, dahada almazlar zaten verince öögg diyolar berende ııı diyo :)

maşallah İrem e annesi.. cnm ankarada hangi dr a götürüyorsun sen?

berende uyanık olduğu sürece çığlık atıyo naz da korkup ağlıyo :) gece bir bağırıyo ben bile sıçrıyorum millet 6.cı ayda uykuyu düzeltti biz sapıttık valla sabaha kadar uyutmaya akşama kadar yedirmeye çalışıyorum ama ben başarılı bir anne değilim malesef

günaydın herkeslere...

bende mrk ediyom, nette kapı kasasına asılır yazıyo :) biz nereden geçicez.. hoppalaaa

nerom bi koy hele resmini.. ayyy evin içi lunapark gibi ama benim kızlar hala kucakta

bu arda emziren annelere bir sorum var kahve ve kola içiyor musunuz benim kızların uykusunu bunlar kaçırıyor olabilir mi?

Son düzenleme:
FİRDOS neden 500 canım.
DR.bebeklerin özelliklede erkek bebeklerin bağışıklık sistemleri çok zayıf olurmuş(.Hani derler ya erkek bebekleri fazla emzireceksin diye.)Erkekler xy kromozonu olduğu için bağışıklık sistemleri kızlara göre daha zyıf olurmuş.Anne sütü bağışıklık sisteminin güçlenmesi için çok önemli,ama anne sütü alınamadığı zaman ve azaldığı dönemlerde günde 500 içirmek lazımmış,devam sütlerini.500 içirince günlük karşılıyormuş o yüzden ısrarla 500 diyor dr.
Bunlar bizim dr.söyledikleri hayatım.

DORUK haklısın tatlım valla sonuna kadar arkandayım.
Ben 1 taneyle bazen kafayı yiyorum eşimi dört gözle bekliyorum gelsinde azcık rahat edeyim diye.
Dün bizimki kudurdu 10,30 bir uyandı gece 1,30 olmuş ayakta.
Eşime diyorum ya ikiz olsaydılar ne yapardın.O zaman diyor kesin biri şart bize.Hiç aklı kesmiyor bizimkinin.

arkadaşlar merhaba:)
aranıza yeni katılıyorum çnkü bnde artık bi ikiz annesi adayıyım hemnde tek kese içinde
çok endişeliyim herkes tek kese içinde riskleri anlattıkça korkmaya başladım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

bu 500 ml den fazla süt vücuttan demiri atıp kansızlığa neden olur diyorlar ama anne sütü için geçerli değildir heralde ya formül süt ve 1 yaştan sonra inek sütü içindir heralde emzirenler ne bilsin ne kadar içtiğini.. ben 500 içiremiyomda içerenler için yazdım:))

bu arada kaşık mamasının süt içerenlerine atınca gastroental rahatsızlıklara yol açabilir diyor nette hazımsızlık falan mı acaba, çorbalara katın veya yoğurt muhallebi yapın diyor formül sütlerden.. eskiden internet yokmuş da ne iyiymiş annem nasıl kızıyor netten bakıp üzülüyorsun benimkiler şöyle böyle bakma diye ama mrk işte:)

Son düzenleme:
nerom bi koy hele resmini.. ayyy evin içi lunapark gibi ama benim kızlar hala kucakta

bu arda emziren annelere bir sorum var kahve ve kola içiyor musunuz benim kızların uykusunu bunlar kaçırıyor olabilir mi?

Ben sabah kahvaltıdan sonra kahve içerim akşamda 1 fincan çay genelde içerim ama kola içmem...bebeklerin uykusunu etkilediğini düşünmüyorum...denedim çünkü bir değişiklik olmadı...

Ben sabah kahvaltıdan sonra kahve içerim akşamda 1 fincan çay genelde içerim ama kola içmem...bebeklerin uykusunu etkilediğini düşünmüyorum...denedim çünkü bir değişiklik olmadı...

saol cnm vicdan yapmayım gidip bir kahve alayım:) peki bu balık yağı içeren şurupları kullanmalımı kışın güneş yokya..

bebeklerin öksürüğü geçti mi cnm iyisinizdir umarım

femalexx cnm bu balık yağı içeren şuruplar hakkında fikir olarak sordum bak tavsiye demiyorum kızma bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…