valla fiyatıda pek güzel kullan bakalım kuzum memnun kalırsan bende bundan alayım ikinciyiGünaydınlar.
Bu sabah pek bir erkenciyim...Kaynım geliyor hacdan eşim onu almaya gitti.
Bende hem süt sağıyorum hemde size bakıyorum.
Medinecim site bu tatlım fatoş tavsiye etti saolsun.
Dün sipariş verdik bakalım bugün gelebilecekmi.babymax 3292 mzikli yrte
Nefes tatlım biz bu yürüteçten sipariş verdik.bakalım inşallah mem nun kalırız.sanada söylerim güzel olup olmadığını.
günaydın kıslarrr...yürüteç konusuna değineyim hemen bizde bu babymax müzikliyi kullanıyoruz çok memnunuz 4 aydır falan kullanıyorum tavsiyte ederim 50 liraya almıştık bizde....birde tek yiriteç yeter demiştik önce tek aldık ama olmadı şimdi 2 taneye koyuyoruz ikisi birlikte çok eğleniyolar...ayrıca iremcim artık sıralıyo koltukları teyzoşlarıı
Berennazcım yağızda biberonla alıyor anne sütünü malesef.
İlk başta hiç emmedi,sonra tam o alıştı emmeye benim göğüsler feci yara oldu kan yuttu ve kan kustu,bende emzirmedim bir süre unuttu şimdi hiç almıyor,alsada öğürüyor sıpam.
Yavrukirpi canım güle güle kullanın salıncağınızı.Bizimde bugün gelicek bakalım sevecekmi yağız.
Doruk hayırdır anacım,ne dellendirdi kociş seni sabah sabah.
Firdoscum bende anlamadım neden bu kadar fark var.acaba marka farkımıki
iyiyim canım sağol..annelik ve animatörlükle geçiyor zaman:95:..yemek yedirirken türlü animasyonlarla yediriyorum,yazın bi otelde falan animatörlük yapabilirim vallanefes afiyet olsun kuşummmm.......firdos artvinli nabersinz kuzular....
artvinlimkuzum ne sen sor ne ben anlatayımbunalmış beyfendi dün 1 saat kuaföre gittim geldim. daralmışöle dio bide ben ireme ama yediriken sinir geldi yemio bekletio ağzında ye be çocuk artık die bağırdım. ben ne biçim anneymişim.nie bağrıyomuşum ödelek olmuşmuşçocuk falan fıstık.deidm sen benim anneliğimi sorgulayamazsın.çok rhatsızsan tutarsın bi yardımcı bende heryere yetişmek zorında kalmam psikolojimde bozulmaz dedim.neyse konu uzadıda uzadı...sabahda şirinlik yapıo.dedim boşyere şirinlik yapma bugün bana yardımcı buluyosun bulmazsanda keyfin bilir dedim.olacakları sen düşün didim (
Vilcim hoşgeldin tatlım.
Nasılsın kızlar nasıl;?
Nasıl yani?ikisini aynı yürüteçemi koyuyorsunuz?
Maşallah kızına erken başlamış sıralamaya
artvinlimkuzum ne sen sor ne ben anlatayımbunalmış beyfendi dün 1 saat kuaföre gittim geldim. daralmışöle dio bide ben ireme ama yediriken sinir geldi yemio bekletio ağzında ye be çocuk artık die bağırdım. ben ne biçim anneymişim.nie bağrıyomuşum ödelek olmuşmuşçocuk falan fıstık.deidm sen benim anneliğimi sorgulayamazsın.çok rhatsızsan tutarsın bi yardımcı bende heryere yetişmek zorında kalmam psikolojimde bozulmaz dedim.neyse konu uzadıda uzadı...sabahda şirinlik yapıo.dedim boşyere şirinlik yapma bugün bana yardımcı buluyosun bulmazsanda keyfin bilir dedim.olacakları sen düşün didim (
iyiyim canım sağol..annelik ve animatörlükle geçiyor zaman:95:..yemek yedirirken türlü animasyonlarla yediriyorum,yazın bi otelde falan animatörlük yapabilirim valla..sen nasılsın?
günaydın herkeslere...
yürüteç konuşulmuşda hoppala hakkında bilgisi olan var mı?nasıl bişi tavana mı bağlanılıyo birde kaç aylıkken konuluyo??
günaydın şekerler...Dorukcum cevabın için sağol,resmini de eklemişsin canım ya..bende çarşamba günü bi bakıcam ama burda çeşit bulabileceğimi sanmıyorum..netten ısmarlarım artık..ama fiyat konusu kafamı kurcaladı,şöyle bi baktımda 50 lirayada var,150 yede..aradaki fark niyeki anlamadım
Berencim kaşıkla verip ardından hemen emzik versen işe yarar mı acep??
canımgece 12 de120 cc yedler bidaha yemediler... sabahda 90 yediler.. akşammuhallebisinede 3 kaşık atıyorum. günde en fazla 300 cc mama alıyolar gün içinde su niyetine 50cc kandıra kandıra anne sütü veriyorum.hepsini tek seferde içmeselerde içiyolar....
Berennazcım yağızda biberonla alıyor anne sütünü malesef.
İlk başta hiç emmedi,sonra tam o alıştı emmeye benim göğüsler feci yara oldu kan yuttu ve kan kustu,bende emzirmedim bir süre unuttu şimdi hiç almıyor,alsada öğürüyor sıpam.
Yavrukirpi canım güle güle kullanın salıncağınızı.Bizimde bugün gelicek bakalım sevecekmi yağız.
Doruk hayırdır anacım,ne dellendirdi kociş seni sabah sabah.
Firdoscum bende anlamadım neden bu kadar fark var.acaba marka farkımıki
günaydın kıslarrr...yürüteç konusuna değineyim hemen bizde bu babymax müzikliyi kullanıyoruz çok memnunuz 4 aydır falan kullanıyorum tavsiyte ederim 50 liraya almıştık bizde....birde tek yiriteç yeter demiştik önce tek aldık ama olmadı şimdi 2 taneye koyuyoruz ikisi birlikte çok eğleniyolar...ayrıca iremcim artık sıralıyo koltukları teyzoşlarıı
günaydın koca kuzular..........aman dondum valla bu sabah iş yerinde d.gaz sobamız çalışmıyor klima ilede ısınılmıyor........
pöf bu benim ipek uyumuyor yaaa:84::84::84:
akşam 11.30 da zar zor duşa girdim anneme dedim şunu salla diye ay çıkana kadar herkez yattı nasıl bağrıyor ama ağlama yok koca sesli birde nerden çıkıyorsa bu kadar sesnasıl çıktığımı bilemedim banyodan allahım bir çıktım kadırdım kahkaha ile gülüyor delimi ne......sonra ben aldım ayaklarıma 15 dk uyudu benim sallamamı istiyormuş cadı demekki ama 3 te hortladı yine hadi kalk mama yap yedir.....4.30 yattım 7 de kalktım işteyim pöfff uyumak istiyorum biri beni uyutsun........
herkezi kocaman
günaydın herkeslere...
yürüteç konuşulmuşda hoppala hakkında bilgisi olan var mı?nasıl bişi tavana mı bağlanılıyo birde kaç aylıkken konuluyo??
iyi yapmısın cnm memnun edemezsin anacığm bunları benmde eşim geçen diyorki sen iyice masa düzenini unuttun bende dedim sen yemek bulup yediğine şükür etmiyonda masa düzeni sorguluyorsun.....
iyi cnm ne olsun işe baladım bugn aynen ya bu yemek yedirmek beni çok geriyor bağrıyorum 10dk açmıyor ağzını 1 kaık veriyorum:84:
ben kullanıyorum cnm çokta seviyor incim çığlık çığlığa kahkahalar atıyor ......
FİRDOS neden 500 canım.
DR.bebeklerin özelliklede erkek bebeklerin bağışıklık sistemleri çok zayıf olurmuş(.Hani derler ya erkek bebekleri fazla emzireceksin diye.)Erkekler xy kromozonu olduğu için bağışıklık sistemleri kızlara göre daha zyıf olurmuş.Anne sütü bağışıklık sisteminin güçlenmesi için çok önemli,ama anne sütü alınamadığı zaman ve azaldığı dönemlerde günde 500 içirmek lazımmış,devam sütlerini.500 içirince günlük karşılıyormuş o yüzden ısrarla 500 diyor dr.
Bunlar bizim dr.söyledikleri hayatım.
DORUK haklısın tatlım valla sonuna kadar arkandayım.
Ben 1 taneyle bazen kafayı yiyorum eşimi dört gözle bekliyorum gelsinde azcık rahat edeyim diye.
Dün bizimki kudurdu 10,30 bir uyandı gece 1,30 olmuş ayakta.
Eşime diyorum ya ikiz olsaydılar ne yapardın.O zaman diyor kesin biri şart bize.Hiç aklı kesmiyor bizimkinin.
nerom bi koy hele resmini.. ayyy evin içi lunapark gibi ama benim kızlar hala kucakta
bu arda emziren annelere bir sorum var kahve ve kola içiyor musunuz benim kızların uykusunu bunlar kaçırıyor olabilir mi?
Ben sabah kahvaltıdan sonra kahve içerim akşamda 1 fincan çay genelde içerim ama kola içmem...bebeklerin uykusunu etkilediğini düşünmüyorum...denedim çünkü bir değişiklik olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?