Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

maşallah kızlara sağlık ocağında bizim kilo hep fazla boy kısa çıkıyor :)

dr a gidince bir sorayımda ona sıra gelmiyo ki ikizde olsa gelişimleri farklı işte cnm inş. problem değildir belki umut az hareketli olucak benim naz basmıyo ama o kadar hareketliki fırdöndü gibi berense popsunu kaldırmaz ama oturup basıyor işte.. canlarının istediklerini yapıyorlar belkide :)

canım bu diş jelleri ağızda uyuşukluk yapabiliyormuş beslenme öncesi sürünce sakıncalı olmasın ? diş jeli kullanan arkadaşlar fikir verirse banada çare olabilir belki:)

bize doktorumuz verdi jeli bir yan etkisi yok dedi ama beslenmeden önce verilmesini sormadım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim yanlış birşey yapıyor olmayayım

canım ben büyük oğlandada bunlardada kullanıyorum bence hemen al sırf kocana sarılıp yatmak için deyil işinide aklın onlarda kalmadan yaparsın balkon keyfide yaparsın rahatlık kısacası
canım markası nee..alıcaz en kısa zamanda da araştırma yapıyorum fiyat araştırması
anladım canım dr yönünden yüzünün gülmesine sevindim..

herkese günaydın..
canım sen hangi doktora gidiyorsun bu arada ankaralısın sanırım tanışmamıştık daha önce ben incirlideyim ya sen...forumda tanışıpta görüştüğüm ikiz annesş var sende katıl aramıza..
günaydın.....bennnnn...çok memnunum hemde çok rahat kalabalık ta kapatıyorum kapılarını ne ses gidiyor ne gürültü......kesinlikle tavsiye ederim....

geçmiş olsun nerocumm hangi markayı kullanıyosun

geçmiş olsun canım pedifen kullanıyorum ben o durumlarda birde milupanın bitki karışımları çayı var gece çayı diye o çok işime yarıyo rahatlatıyo yavrucakları..birde hangi marka telsizin canım..

ben sordummm markası ne canımm
..

diş jeli ara ara bende sürüyorum canım uyuşukluk kısa süreli bişey bi yan etkisi olmuyo benimkiler şeker gibi yalanıyolar sürünce hoşlarına gidiyoo

herkese merhabaa geçmişteydimm nasılsınız hanımlarr ben iyiym çok şükür cadılarımla koşturmaca gidiyor iştee...kıslarr iremcim baba diyo iki gündür ay çok güzel bişeymiş anlamlı sesler çıkarmaları..tabi babamızın keyfide oldukça yerinde...

benım regl gunu 177 çıktı 4 gun sonra gıttıgımde dr 700 olması gerekıyordu ama 1130 çıktı ikiz olabilir dedı bende o yüzden acaba bilgisi olan varmı dedım tskr ederım cvbn icin

nerocuğum nefes bilir izmirde çoğu ev kilma ve elektrikli ısıtıcılarla idare eder hava değişken oluyor bak mesela şimdi camlarım açık benim
bebeklerin odasındaki klima aırplus hava temizleyici ve ıon veriyor kurutma yapmaz diye verdiler ama benim buhar makinemde var salonda çalıştırıyorum olmazsa odalarına koyayım
kızlar telsiz sormuşsunuz ben kullanıyorum phlips çokda memnunum

hastane maceramda bitti şükür kan alındı özel prematüre aşıları oldu göz muayeneleri tamam herşey yolunda gidiyor çok şükür iyi dilekleriniz için sağolun tek sorun karanın kemik gelişimi yavaşmış ama eve geleli biraz düzelmiş 1 ay sonra tekrar bakalım dedi dr
hepinize sevgiler öpücükler

canım aynı sorun bizde var egemi yerinde tutamıyoruz nerdeyse yürüyecek bütüngün ayakta duruyor zıplıyor emre ise totoyu kaldırmıyor basıyor ama kısa süreli emrede kilolu biraz benim hantal
bide emre neslere elini uzatıp almıyor yakına getirirsen alıyor oda keyfi isterse dr. nörolojiye gönderdi bizi küvezde kaldıgı için mutlaka bakılsın dedi bir anlık nefes alamam sorunu olmuş olabilir dedi oda beynin bazı bölgeleri kanlanmasını engelliyor dedi bizde önümüzdeki hafta gidecegiz bakalım ne olacak sıkıntı verici bir durum hayırlısı olsun

canım benimki phılıps berktede 2 yıl kullandım şimdide kullanıyorum sorunda yaşamadım

teşekkürlre canım ...bu arada gözğn aydın hastane sonuçların güzel...

hayırlısı canım sıkma canını inş..bişeycik çıkmazz..phılıps araştırıyorum teşekkürler ilgin içinn

Herkese hayırlı günler arkadaşlar.....

Geçmişe biraz bakabildim.

Bu hafta sonu bütün bebişler coşmuş maşallah.Hepsi yormuş annelerini.

Bizimde misafirimizden dolayı yorucuydu birkaç günümüz.

Dün anneme gittim ev bira soğuktu,yağız üşüdümü anlıyamadım bütün gece ağlayarak uyandı,beşiğinde hiç uyutamadım.Sabaha kadar ya ayağımda salladım yada battaniyesinde.
Sabah 7 de anca uyuyabildim eşime devretti nöbeti.
Eşim idrar örneğini götürdü yağızın,enfeksiyon yoktur inşallah.bir sıkıntısı vardı çünkü,
Kızlar bizim bu salıncak halen gelmedi,aradım depodan gelecekmiş mavi renk perşembe anca elinizde olur dediler.Bende bugün gelirde rahatlarım diyordum.

EYLÜL tatlım çok geçmiş olsun.Bak famelax çok güzel anlatmış içim rahatladı valla.
Rabbim hiç kimseyi evladının hastalığıyla sınamasın.

FATOŞ maşallah kızlara.
Ben sinir oluyorum sağlık ocağının kıyafetle tartma olayına.
Bizimde aşımız vardı bugün yaptıramadık,yarın yaparlar inşallah.

YAVRUKİRPİ sizindemi gelmedi salıncağınız.Bizde sizin gibiyiz canım,günde kaç posta üst değiştiriyoruz bilmem.İKİ günde bir çamaşır.

Kızlar oda değiştirme durumu konuşulmuş.
Daha çok küçükler ya,gecede kaç kez kalkıyorum bilmem.
Ben daha arkamı bile dönemiyorumki yağıza,sesini duyamam diye nerde kalmış ayrı oda.
Aslının dediği gibi ben yanımdaykende sarılıyorum kocişe.

cnm tşk ederim.. tüh ya üzüldüm şimdi ben siparş veriyodum ertesi gün konyada olmama rağmen geliyodu o yüzden tavsiye etmiştim. ama perşembe dedilerse gelirde bu süre zarfında sen yorulacan biraz

gözünaydın canım sevindim herşeyin yolunda olmasına .

bizde bugün karma aşılarımızı oldukzaten keyifleri yok inşallah aeş olmaz .ege 8 kilo 66cm emrede 9 kilo 69cm dr genel olarak iyiler dedi ama perşembeye kendi dr. götürecegim yine öksürükleri geçmiyor şimdi berkin öğretmeni aradı berk keyifsiz hatta uyudu dedi kulagı agrıyordu sabh dr. götürdüm ilaç verdi ama hoplayıp zıplıyordu bende gönderdim kötülemiş offf anam karantinaya almak lazım bizim evi babamızda yok bu hafta hafta sonu gelir herşey başıma kaldı :2: allah yardımcım olsun ama şükür annem bende kalıyor eşim yok diye .

merhaba kızlar,geçmişten kopup geldim sonunda...bugün okulda kafama terlik yedim hala başım ağrıyo...

Eylül canım geçmiş olsun.sen içini ferah tut,İnşallah sonuç iyi olacak..

Nefescim sana da geçmiş olsun,nöroloji sonucunuz iyi çıkar İnşallah..kiloları da çok iyi Maaşallah.

kızlar her bebeğin gelişimi farklı,bizler herşey çabucak olsun istiyoruz ama öyle olmuyor işte..benimkiler destekli oturabiliyor şu anda,Deniz iyi basıyor ama tabii ayakta falan duramıyor bizim yardımımızla ancak..Kağan da basabiliyor..yarın yürüteç bakıcam.

kızlar ek gıdalara devam sütü katma olayını dün öğrendim.su ile yapılanlara asla mama katılmamalıymış.böbrek sorunlarına yol açıyormuş haberiniz ola!Beren ve Famelexx cevaplarınız için sağolun canlarım..

birde dün Deniz çok fena kustu bugünde Kağan..bir haftadır arada bir kusma durumumuz oluyor,yemeklerden hemen sonra ya da yemek esnasında..sizce neden olabilir??

Son düzenleme:

sağol kuzum....anacığm bitmez bu evin işleri:84::84:

aynen cnm işte o cadım benm.....

sağol bebüşüm.....bende her sabah kahvaltılarını ıhlamur ile yaptırıyorum ek gıdaya başladığımızdan beri.......

hakkaten bu sağlık ocaklarında neden hep farklı bizim kızları çıplak tarttılar ertesi günde dr kontrolmz vardı orda da çıplaktı ama aynı değildi tartı fark edebilirmiki

sağol şekerim,,,, ben weewell aldım ebebekten uygunda 89.90 tl çokta memnunum.....

bencede sen koy cnm odalarına önlemini alda.....

Baby2Go Mzikli,Gece Lambal Bebek Telsizi, | Baby2go, | AktifBebek... en ucuzu, en hzls!
benim telsiz bundan çok kullanışlı hatta o kadar ii ki bizim evin rkasında horoz var ben 4. kattayım onun bile sesini alıyo

horoz ha çok iyimiş......

nefes sen hoppala aldınmı cnm

yok almadım canım ama ege için almayı düşünüyorum ne kol kaldı ne bel şimdi örümcekte zıplıyor ama kesmiyor veledi bagırıp duruyor .

cnm tşk ederim.. tüh ya üzüldüm şimdi ben siparş veriyodum ertesi gün konyada olmama rağmen geliyodu o yüzden tavsiye etmiştim. ama perşembe dedilerse gelirde bu süre zarfında sen yorulacan biraz

Fatoş neden üzüldün tatlım.Seninle ne ilgisi var.
Ellerinde mavi renk yokmuş depodan gelene kadar süre uzadı tabi.
Tekrar teşekkür ederim beni bu haberdar ettiğin için

kızlar alakasız bişi dicem

facede profilimizde eskiden ...... ile evli yaxıyodu ya. bugün yazan şey beni şok etti...

........ ile se...vişi...yor.. yazıyo. bu ne yaaaaaaaa

sinir oldum. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…