Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar alakasız bişi dicem

facede profilimizde eskiden ...... ile evli yaxıyodu ya. bugün yazan şey beni şok etti...

........ ile se...vişi...yor.. yazıyo. bu ne yaaaaaaaa

sinir oldum. :2:

yuh bee bende şimdi baktım benimkindede öle yazıyo face çıldırmış olmalı gerçi yalanda değil ya

canım inşallah nörolojik muayenede bir sorun çıkmaz ben 4 kez nörolojiye götürdüm 3 kez ultrasonla bakıldı 1 kez mr çekildi her şey normal çıktı 6 ay sonra tekrar mr bakılsın dendi ama bir daha gitmicem her gittiğimizde nörolojiye sevk ediyo doktorumuz mr sonucunda gelişimi prematüre doğum hikayesine uygun yazıyordu yani 2 ay geriden geliyo sanırım düzeltilmiş yaşıyla paralel ilerliyo oğluşum
bir de söylediğin aklıma takıldı nefessiz kalma olayı biz küvözdeyken 2-3 kez nefessiz kaldı oğlum entübe oluyor dediler oksijen desteği verdiler acaba mr da beyinde böyle sorun olduysa çıkarmıydı

geçmiş olsun cnm.....maşallah kuzulara.....

yok almadım canım ama ege için almayı düşünüyorum ne kol kaldı ne bel şimdi örümcekte zıplıyor ama kesmiyor veledi bagırıp duruyor .

al nefescğm çok rahatlık valla....

kızlar alakasız bişi dicem

facede profilimizde eskiden ...... ile evli yaxıyodu ya. bugün yazan şey beni şok etti...

........ ile se...vişi...yor.. yazıyo. bu ne yaaaaaaaa

sinir oldum. :2:
aaa ayarları değişti galiba....

ultrasonda çıkıyormuş canım endişeetme sizinde çekilmiş ultrason bişey çıkmamış. şükür darısı bizim başımıza

geçmiş olsun cnm.....maşallah kuzulara.....

al nefescğm çok rahatlık valla....

aaa ayarları değişti galiba....

sağol canım

bu arada ben bide berki almaya gittim öğretmeni tekrer aradı kötüledi dedi anam bir taksi geçmezmi delirdim benim şansıma yazık çocugu mecbur dolmuşla getirdim bide yürüdü şimdi uyuyor anam çocuk sabahın 6,30 da ayaktaydı ne varsa sabahın köründe ben uyuyayım diye bakıyorum vücudu dinlenmiyor hastalıgıda geçecegine ilerliyor .bu hafta göndermem artık okula 7 /24 3 çocuk

Selam

Çok şükür idrar yolları temizmiş.Yağızda anne karnında böbreklrinde sorun vardı.Düzenli yaptırıyoruz tahlillleri,ama her yaptırdığımızda yüreğim ağzımda ya sorun varsa diye.

DR.Artık çorbalara geçebilirsiniz demiş eşime.
Her çeşit sebzeden çorba yapabilirsiniz demiş.
Meyvalarınıda çeşitlendirin demiş.
Bende önce kabak,havuç patates haşladım,içinede piştikten sonra zeytinyağı ilve edicem.
Acaba ağır olurmu,ilk kez sebze yediği için.Tek tekmi haşlayıp yapsaydım acaba arkadaşlar.

Artvinli canım bişi olmaz inş.
Bende ilk öyle verdim agır gelmedi bize canım ..

Canım sonradan okudum hangi salıncaktan aldın ?

Son düzenleme:

canım cok sevindim sorun olmamasına Rabbim tüm bebekleri korusun...

iyi akşamlar hatunlar...

güya bugün çok işim var demişdim. ama basıldım satt 1 dekuzenim ve halam geldiler bi anda. evimin heryeri heryerde.insan bi haber verir ya. patadanak gelmişler. nolduğumu şaşırdım.iremde evde yabancıya alışık değil. bastı çığlığı. kuzenimde ikizleri var onlarda saldırdı benşm kuzulara. a kafayı yiyecekdim. çok gergindim çok...en sonunda patladım irem ağlamakdan kustu.çok sinirlendim ya... hırsımı çocuğumdan aldım..gittiler neyseki biraz evvel...
artvinlikuzum benilk olarak patates havuçpirinç yapdım şimdiye kadar ek olarak kabak ve karnıbahar denedim...

burcu geçmiş olsun

nefescim inşallah sonuçlarınız iyi çıkar

vil canım bizim philips telsizimiz memnunum

firdos saüpl canım inşallah güzel haberler alırız almina da kstu bazen çok hızlı yiyor benim ki bazen pütürlü şeylerde istemediği zaman kendi kusturuyor yada meyveleri soğuğa yakın olabilir mi midesini mi üşüttü

sağol canım inşallah gececek ben ilk olarak senin anlattığın gibi karışık başladım sebze oldu yani ilk patates havuç pirinçle başladım piştikten sonra çok az zeytinyağı

kızlar size bişey sorcam çocuk kardiyologu önerisi olan var mı yoksa kalp vakfına gidelim diyoruz nasıl sizce

ben de deli oluyorum bu patavatsız insanlara haber verseler inan çok memnun oluyorum misafir gelmesine bana da değişiklik oluyor ama habersiz çok zor onlar haber verse vermese de hazırlanmak zorundasın ben aç aç kaldıramam insanları çocuklara mı bakcan yemek mi yapcan ortalık mı toplıycan kaynanamlar da aynı pat diye gekliyolar sanki hak bereket getiriyo bana kocası da yanında evdemiyim değilmiyim belki arkadaşım geldi sizle oturmak zorundamıyım yada banyodayım .

Nefes canım masaALLAH ogullarının kilosuna cok cok iyi
Ben ne zamandır gitmedim aşımız bittigi için 9 ayda gel dediler..
CAnım inş sorun yoktur her bebek bir degil ama doktora gösterip aklınma kalmasın

Nero canım bende biberona koyup veriyorum ıhlamuru 2 gündür cok seviyolar su içmeyi onun yerine böyle bişi buldum saglık ocagında biri bana 1 yasından önce zararlı dedi böyle bişi var mı bir bilgin var mı

Doruk canım okadar sinir oluyorum ki bende eski caglardamı yasıyoruz bir tel acın geliyoruz diyin ben direk söylüyorum ama genelde arar herkes...
Ah yavrum ya bende üzüldüm şimdi ireme cocuklar kalabalıga alışkın olmadıkları için sıkılıyolar benimkilerde öyle hala öyleler

ahh ahh bu düşüncesiz insanlardan her yerde var.. benim eşiminde ailesi böyle.
kaç defa ima ettim rahatsız olduğumu.. validenin cvbı şu oldu. senin iki çocuğun var. kimse senin evinin temizliğine bakmaz (tabi tabi) bi güler yüz yeter (tabi canımmmmm)

hepsi yalan.. gelirler yerler içerler.. sonra heryer heryerde defolur giderler.. bense strese girdiğimle, çocuklara kızışımla kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…