kızlar alakasız bişi dicem
facede profilimizde eskiden ...... ile evli yaxıyodu ya. bugün yazan şey beni şok etti...
........ ile se...vişi...yor.. yazıyo. bu ne yaaaaaaaa
sinir oldum. :2:
yuh bee bende şimdi baktım benimkindede öle yazıyo face çıldırmış olmalı gerçi yalanda değil ya
ayy koptumm
ben sildim valla bu ne ya ayıpp
babam ekli bende kardeşlerim ekliii
face sanırım allahın bildiğini kuldan saklamamaya karar vermiş:)))
canım inşallah nörolojik muayenede bir sorun çıkmaz ben 4 kez nörolojiye götürdüm 3 kez ultrasonla bakıldı 1 kez mr çekildi her şey normal çıktı 6 ay sonra tekrar mr bakılsın dendi ama bir daha gitmicem her gittiğimizde nörolojiye sevk ediyo doktorumuz mr sonucunda gelişimi prematüre doğum hikayesine uygun yazıyordu yani 2 ay geriden geliyo sanırım düzeltilmiş yaşıyla paralel ilerliyo oğluşumcanım aynı sorun bizde var egemi yerinde tutamıyoruz nerdeyse yürüyecek bütüngün ayakta duruyor zıplıyor emre ise totoyu kaldırmıyor basıyor ama kısa süreli emrede kilolu biraz benim hantal
bide emre neslere elini uzatıp almıyor yakına getirirsen alıyor oda keyfi isterse dr. nörolojiye gönderdi bizi küvezde kaldıgı için mutlaka bakılsın dedi bir anlık nefes alamam sorunu olmuş olabilir dedi oda beynin bazı bölgeleri kanlanmasını engelliyor dedi bizde önümüzdeki hafta gidecegiz bakalım ne olacak sıkıntı verici bir durum hayırlısı olsun
canım benimki phılıps berktede 2 yıl kullandım şimdide kullanıyorum sorunda yaşamadım
geçmiş olsun cnm.....maşallah kuzulara.....gözünaydın canım sevindim herşeyin yolunda olmasına .
bizde bugün karma aşılarımızı oldukzaten keyifleri yok inşallah aeş olmaz .ege 8 kilo 66cm emrede 9 kilo 69cmdr genel olarak iyiler dedi ama perşembeye kendi dr. götürecegim yine öksürükleri geçmiyor şimdi berkin öğretmeni aradı berk keyifsiz hatta uyudu dedi kulagı agrıyordu sabh dr. götürdüm ilaç verdi ama hoplayıp zıplıyordu bende gönderdim kötülemiş offf anam karantinaya almak lazım bizim evi babamızda yok bu hafta hafta sonu gelir herşey başıma kaldı :2: allah yardımcım olsun ama şükür annem bende kalıyor eşim yok diye .
yok almadım canım ama ege için almayı düşünüyorum ne kol kaldı ne bel şimdi örümcekte zıplıyor ama kesmiyor veledi bagırıp duruyor .
kızlar alakasız bişi dicem
facede profilimizde eskiden ...... ile evli yaxıyodu ya. bugün yazan şey beni şok etti...
........ ile se...vişi...yor.. yazıyo. bu ne yaaaaaaaa
sinir oldum. :2:
ultrasonda çıkıyormuş canım endişeetme sizinde çekilmiş ultrason bişey çıkmamış. şükür darısı bizim başımızacanım inşallah nörolojik muayenede bir sorun çıkmaz ben 4 kez nörolojiye götürdüm 3 kez ultrasonla bakıldı 1 kez mr çekildi her şey normal çıktı 6 ay sonra tekrar mr bakılsın dendi ama bir daha gitmicem her gittiğimizde nörolojiye sevk ediyo doktorumuz mr sonucunda gelişimi prematüre doğum hikayesine uygun yazıyordu yani 2 ay geriden geliyo sanırım düzeltilmiş yaşıyla paralel ilerliyo oğluşum
bir de söylediğin aklıma takıldı nefessiz kalma olayı biz küvözdeyken 2-3 kez nefessiz kaldı oğlum entübe oluyor dediler oksijen desteği verdiler acaba mr da beyinde böyle sorun olduysa çıkarmıydı
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumultrasonda çıkıyormuş canım endişeetme sizinde çekilmiş ultrason bişey çıkmamış. şükür darısı bizim başımıza
geçmiş olsun cnm.....maşallah kuzulara.....
al nefescğm çok rahatlık valla....
aaa ayarları değişti galiba....
nerocuğum nefes bilir izmirde çoğu ev kilma ve elektrikli ısıtıcılarla idare eder hava değişken oluyor bak mesela şimdi camlarım açık benim
bebeklerin odasındaki klima aırplus hava temizleyici ve ıon veriyor kurutma yapmaz diye verdiler ama benim buhar makinemde var salonda çalıştırıyorum olmazsa odalarına koyayım
kızlar telsiz sormuşsunuz ben kullanıyorum phlips çokda memnunum
hastane maceramda bitti şükür kan alındı özel prematüre aşıları oldu göz muayeneleri tamam herşey yolunda gidiyor çok şükür iyi dilekleriniz için sağolun tek sorun karanın kemik gelişimi yavaşmış ama eve geleli biraz düzelmiş 1 ay sonra tekrar bakalım dedi dr
hepinize sevgiler öpücükler
firdos saüpl canım inşallah güzel haberler alırız almina da kstu bazen çok hızlı yiyor benim ki bazen pütürlü şeylerde istemediği zaman kendi kusturuyor yada meyveleri soğuğa yakın olabilir mi midesini mi üşüttümerhaba kızlar,geçmişten kopup geldim sonunda...bugün okulda kafama terlik yedim hala başım ağrıyo...
Eylül canım geçmiş olsun.sen içini ferah tut,İnşallah sonuç iyi olacak..
Nefescim sana da geçmiş olsun,nöroloji sonucunuz iyi çıkar İnşallah..kiloları da çok iyi Maaşallah.
kızlar her bebeğin gelişimi farklı,bizler herşey çabucak olsun istiyoruz ama öyle olmuyor işte..benimkiler destekli oturabiliyor şu anda,Deniz iyi basıyor ama tabii ayakta falan duramıyor bizim yardımımızla ancak..Kağan da basabiliyor..yarın yürüteç bakıcam.
kızlar ek gıdalara devam sütü katma olayını dün öğrendim.su ile yapılanlara asla mama katılmamalıymış.böbrek sorunlarına yol açıyormuş haberiniz ola!Beren ve Famelexx cevaplarınız için sağolun canlarım..
birde dün Deniz çok fena kustu bugünde Kağan..bir haftadır arada bir kusma durumumuz oluyor,yemeklerden hemen sonra ya da yemek esnasında..sizce neden olabilir??
sağol canım inşallah gececek ben ilk olarak senin anlattığın gibi karışık başladım sebze oldu yani ilk patates havuç pirinçle başladım piştikten sonra çok az zeytinyağıSelam
Çok şükür idrar yolları temizmiş.Yağızda anne karnında böbreklrinde sorun vardı.Düzenli yaptırıyoruz tahlillleri,ama her yaptırdığımızda yüreğim ağzımda ya sorun varsa diye.
DR.Artık çorbalara geçebilirsiniz demiş eşime.
Her çeşit sebzeden çorba yapabilirsiniz demiş.
Meyvalarınıda çeşitlendirin demiş.
Bende önce kabak,havuç patates haşladım,içinede piştikten sonra zeytinyağı ilve edicem.
Acaba ağır olurmu,ilk kez sebze yediği için.Tek tekmi haşlayıp yapsaydım acaba arkadaşlar.
iyi akşamlar hatunlar...
güya bugün çok işim var demişdim. ama basıldım satt 1 dekuzenim ve halam geldiler bi anda. evimin heryeri heryerde.insan bi haber verir ya. patadanak gelmişler. nolduğumu şaşırdım.iremde evde yabancıya alışık değil. bastı çığlığı. kuzenimde ikizleri var onlarda saldırdı benşm kuzulara. a kafayı yiyecekdim. çok gergindim çok...en sonunda patladım irem ağlamakdan kustu.çok sinirlendim ya... hırsımı çocuğumdan aldım..gittiler neyseki biraz evvel...
artvinlikuzum benilk olarak patates havuçpirinç yapdım şimdiye kadar ek olarak kabak ve karnıbahar denedim...
iyi akşamlar hatunlar...
güya bugün çok işim var demişdim. ama basıldım satt 1 dekuzenim ve halam geldiler bi anda. evimin heryeri heryerde.insan bi haber verir ya. patadanak gelmişler. nolduğumu şaşırdım.iremde evde yabancıya alışık değil. bastı çığlığı. kuzenimde ikizleri var onlarda saldırdı benşm kuzulara. a kafayı yiyecekdim. çok gergindim çok...en sonunda patladım irem ağlamakdan kustu.çok sinirlendim ya... hırsımı çocuğumdan aldım..gittiler neyseki biraz evvel...
artvinlikuzum benilk olarak patates havuçpirinç yapdım şimdiye kadar ek olarak kabak ve karnıbahar denedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?