Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

cnm heryerde var boyle insanlatdan sen temiz olmasan arkandan neler derler ben pek guvenmiyrm ama gnlde soylemdn gelmiyolar

Eylülcvüm allah razı olsun bi sen görüp cevap verdin mesajıma..sağol arkadaşım..İnşallah birşey çıkmaz kızında,dularıöm seninle..bizi habersiz bırakma lütfen..

Artvinli canım önce klasik olan bir çorbayla başla istersen..patates,havuç ve pirinç..bunları haşla,biraz zeytinyağı dök..istersen biraz püre kıvamıyla yap,mama ilede sulandır..hem mamada almış olur böylece..

Dorukcum çok haklısın sinirlenmekte..ben misafiri severim ama habersiz olunca çok sinir olurum..Fatoşcum gelen tabiki biliyor iki çocuk olduğunu ama evide talan edip gidiyorlar..laf işte kayınvalideninki

Son düzenleme:

canımcım hızlı yedirmiş olabilir misin veya kaşığı dolu dolu vermek gıdaların pütürlü gelmeside kusturuyor mesala benimkiler yutmadığı için kusuyor :)
ne terliği yedin cnm ya?

püff en nefret ettiğim misafir türü ben haber verseler bile panikliyorum habersiz gelen hep eşimin ailesi birgün tırlatacağım tam ev dandiniyken denk gelirler...

cnm ben prof. süheyla özkutlu ya gittim ama ankarada malesef,, çok iyi bir dr dur.. İstanbul da mıydın sen?

cnm heryerde var boyle insanlatdan sen temiz olmasan arkandan neler derler ben pek guvenmiyrm ama gnlde soylemdn gelmiyolar

valla benim görümce her yere bakıyor bi laf konduruyor..ne yüzsüz ya dağınık olacak tabi nasıl temizleyim evi hergün

nefes maşallah kuzulara

vil her 2 ayda bir başka dr a gidiyorum:) en son lokman hekime gittim cnm

Son düzenleme:
sağol canım valla dr izin veriyor ıhlamıra çevremdekide herkez veriyor hayatım ne sakıncası olabilirki

şükür hayatım bunuda atlatmışsınız için daha rahattır şimdi

yok canım agır olmaz ama ben ilk başta kabak koymamıştım patatezle havuç koydum sadece piştikten sonrada zeytin yagı havucuda biraz çokkoymuştum ilk tanışacakları bir tat biraz tatlı olsun diye.

berennaz istanbuldayım canımaldım
kızlar ben normalde milupa kullanıyorum bugün bebelac aladım kaşık maması farklı deniyim dedim severler mi diye içindekileri okurken gluten olduğu yazıyor milupanın kaşık maması evde olan var mı bi bakabilir mi onda varmıymış

Son düzenleme:

cnm baktım şimdi milupa 7 tahıllı var ama baya önce aldım açmamışım yani eski üretim olabilir ama gluten içeriyor, bu uyarıyı çölyak lı bebekler için yapıyorlar galiba onlara yasak gluten bağırsaklarına alerji yapıyor diye biliyorum ama normal bebeklere bir sakıncası var mı bilmiyorum

sonuçlarınız temiz gelmiş çok şükür, hep böyle devam etsin inş. hepimizin bebişlerine rabbim sağlık versinde, üzülmesin anneleri

Son düzenleme:

dogru soyluyosun cay gibi deil yani kadin oyle soyleyince kafam karisti ..

Hepiniz saolaun arkadaşlar.Çok şükür birkaç gündrü huzursuz panik oldum acaba idrar yolu enfeksiyonumu diye..

MEDİNE canım salıncağı sormuşsun.KRAFT DONDOLİNO aldık.

FİRDOS canım soruna cevap yazmadım.Çünkü bizim kusmamız sürekli var.Bne alıştım artık neden diye sorgulamıyorum yağız kusunca.Ama bende dikkat ediyorum çok kucakta olunca hırpalanınca kusuyor.Bugün hiç kusmadı mesela,ama babamız oynarken içinde ne var ne yok çıkarttırdı saolsun.

Kızlar çorba tarifi için verdiğiniz bilgiler için çok saolun ayrıca.
Sizleri tanııdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Her aklıma takılanı soruyorum size.
Milupanın sitesine baktım,çoğu tarif kendi kavonoz çorbalarından oluşuyor.
Bende papates,havuç,kabak haşladım blendrdan geçirdim içinede 1 tatlı kaşığı zeytinyağ koydum.
Prinç hiç aklıma gelmemişti öğrendiğim iyi oldu.

Uff yaa kafayı yicem

ikiside ağlama krizine girdi bu saat oldu yeni sustular. kafayı sıyırdım bağırdım çağırdım.. sol tarafımda bi ağrı var çok kötü canım burnumda..

eşim kızıp duruyo. bunlar için ağladığın günleri çabuk unuttun, kanaatkarsın vsss... vs...... iyce sinir ediyo..

çok sıkıldım çok bunaldım.,, iyi değilim bunlar ağlayınca sigortalar atıyo bende

cts günü sabah 8 de çıkayım gideyim, akşam 5 te geleyim o zaman anlarsın beni dedim... bide ben gelince yemek yapacan onuda unutma dedim..

tamam diyo git gez gel.......

burdayım canım okuyorummmm
geyik panelinde daha çok takılıyorum canım bu ara ful geyik çekiyo hahaha

vallaha buraya sürekli gelip sourp kaçıyolar verdiğimiz evaplarda havada kalıyo ondan yazmaıdm ben ben ce ikiz sneinki hakkında hayorlısı olsun

aman canım takma kılasik erkek lafları bunlar kendileri 10 dk dayanamaz agladılarmı benimki normalde

4 saat dayanıyor altlarını alıyor mama yediriyor oynuyor ama aglamaya başladılarmı surat kıpkırmızı

kaçacak delik arıyor tabi ben bırakıp hiç gezmeye gitmeim sadece uyurken .bencede git fatoşçum

anlasın seni 3 saat kaybol ortadan ama uyusunlar uyansınlar öyle git uyku modunda bırakma çocukları

bizimki biberonn yıkayamaz. mama yapamaz. alt asla alamaz..

mamayı yapacaksın vereceksin eline içirir. oflaya puflaya. gaz çıkarır. terlediyse değiştirir..

valla biraz dışarı çıkmaya ihtiyacım var acayip bunaldım bişey düşünmek istemiyorum.. 12 senelik çalışma hayatının ardından böyle eve tıkan hergün aynı sabaha uyan... çok bunaldım

8-9 saat gidemesemde yakınımızda bi avm var. 1 saatliğinede olsa gidip dolaşsam iyi olacak.

fatoscum biraz daha sabir..
benim oglan okadar agliyoduki gittigim yerdeki insanlari bile biktiriyodu ne zamn oturmaya basladi masaallh daha ii
ben cocuklari alip avmye cok gittim arada uyurlar cnm seninde kafan dagilir.
biraksanda bakamzlar aklin onlarda kalir

hhayirlu olsn cnm gule gule kullnsun yagiz delikanli

cnm ben irmiikte koyyodum saglikliymis hemde nette tarifte yaziyodu

inşallah canım. eltimin oğluda oturmaya başlayınca biraz düzelmişti.. şimdide ona umut bağlıyaca napalım

2,5 ta uyudular gece. ikisinide kendim uyuttum... muhallebi yedirdim bide üstüne emzirdim. uyudular. 6,30 da uyandılar 1 saat kadar oynadılar gene uyudular. bende kahvaltı etcem şimdi.

günaydın hanımlar...Eylül,Beren ve Artvinli cevaplarınız için çok çok teşekkürler:16bugün sokaklara atıcam kendimi,eşimin dersi yok bugün..bakıcımızla idare ederler..sağolsun eşim yeri gelince benden iyi bakıyor..bebeklere yürüteç bakıcam,alyansım küçük geliyordu belki onu değiştirirm,çizme falan da almak istiyorum..birde yatak odamızı değiştirmek istiyoruz,taşınmalardan çok yıprandı belki mağazaları da gezerim..bunalım halim geçer belki..

Canan gıııı sizi kıskandım bende bugün kk dan tanıştığım amasyalı bir arkadaşla buluşucam İnşallah..okula gelecek,merakla bikliyorum...ne kıskıncım dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…