ahh ahh bu düşüncesiz insanlardan her yerde var.. benim eşiminde ailesi böyle.
kaç defa ima ettim rahatsız olduğumu.. validenin cvbı şu oldu. senin iki çocuğun var. kimse senin evinin temizliğine bakmaz (tabi tabi) bi güler yüz yeter (tabi canımmmmm)
hepsi yalan.. gelirler yerler içerler.. sonra heryer heryerde defolur giderler.. bense strese girdiğimle, çocuklara kızışımla kalırım
merhaba kızlar,geçmişten kopup geldim sonunda...bugün okulda kafama terlik yedim hala başım ağrıyo...
Eylül canım geçmiş olsun.sen içini ferah tut,İnşallah sonuç iyi olacak..
Nefescim sana da geçmiş olsun,nöroloji sonucunuz iyi çıkar İnşallah..kiloları da çok iyi Maaşallah.
kızlar her bebeğin gelişimi farklı,bizler herşey çabucak olsun istiyoruz ama öyle olmuyor işte..benimkiler destekli oturabiliyor şu anda,Deniz iyi basıyor ama tabii ayakta falan duramıyor bizim yardımımızla ancak..Kağan da basabiliyor..yarın yürüteç bakıcam.
kızlar ek gıdalara devam sütü katma olayını dün öğrendim.su ile yapılanlara asla mama katılmamalıymış.böbrek sorunlarına yol açıyormuş haberiniz ola!Beren ve Famelexx cevaplarınız için sağolun canlarım..
birde dün Deniz çok fena kustu bugünde Kağan..bir haftadır arada bir kusma durumumuz oluyor,yemeklerden hemen sonra ya da yemek esnasında..sizce neden olabilir??
iyi akşamlar hatunlar...
güya bugün çok işim var demişdim. ama basıldım satt 1 dekuzenim ve halam geldiler bi anda. evimin heryeri heryerde.insan bi haber verir ya. patadanak gelmişler. nolduğumu şaşırdım.iremde evde yabancıya alışık değil. bastı çığlığı. kuzenimde ikizleri var onlarda saldırdı benşm kuzulara. a kafayı yiyecekdim. çok gergindim çok...en sonunda patladım irem ağlamakdan kustu.çok sinirlendim ya... hırsımı çocuğumdan aldım..gittiler neyseki biraz evvel...
artvinlikuzum benilk olarak patates havuçpirinç yapdım şimdiye kadar ek olarak kabak ve karnıbahar denedim...
burcu geçmiş olsun
nefescim inşallah sonuçlarınız iyi çıkar
vil canım bizim philips telsizimiz memnunum
firdos saüpl canım inşallah güzel haberler alırız almina da kstu bazen çok hızlı yiyor benim ki bazen pütürlü şeylerde istemediği zaman kendi kusturuyor yada meyveleri soğuğa yakın olabilir mi midesini mi üşüttü
sağol canım inşallah gececek ben ilk olarak senin anlattığın gibi karışık başladım sebze oldu yani ilk patates havuç pirinçle başladım piştikten sonra çok az zeytinyağı
kızlar size bişey sorcam çocuk kardiyologu önerisi olan var mı yoksa kalp vakfına gidelim diyoruz nasıl sizce
cnm heryerde var boyle insanlatdan sen temiz olmasan arkandan neler derler ben pek guvenmiyrm ama gnlde soylemdn gelmiyolar
sağol canım valla dr izin veriyor ıhlamıra çevremdekide herkez veriyor hayatım ne sakıncası olabilirkiNefes canım masaALLAH ogullarının kilosuna cok cok iyi
Ben ne zamandır gitmedim aşımız bittigi için 9 ayda gel dediler..
CAnım inş sorun yoktur her bebek bir degil ama doktora gösterip aklınma kalmasın
Nero canım bende biberona koyup veriyorum ıhlamuru 2 gündür cok seviyolar su içmeyi onun yerine böyle bişi buldum saglık ocagında biri bana 1 yasından önce zararlı dedi böyle bişi var mı bir bilgin var mı
Doruk canım okadar sinir oluyorum ki bende eski caglardamı yasıyoruz bir tel acın geliyoruz diyin ben direk söylüyorum ama genelde arar herkes...
Ah yavrum ya bende üzüldüm şimdi ireme cocuklar kalabalıga alışkın olmadıkları için sıkılıyolar benimkilerde öyle hala öyleler
şükür hayatım bunuda atlatmışsınız için daha rahattır şimdiSelam
Çok şükür idrar yolları temizmiş.Yağızda anne karnında böbreklrinde sorun vardı.Düzenli yaptırıyoruz tahlillleri,ama her yaptırdığımızda yüreğim ağzımda ya sorun varsa diye.
DR.Artık çorbalara geçebilirsiniz demiş eşime.
Her çeşit sebzeden çorba yapabilirsiniz demiş.
Meyvalarınıda çeşitlendirin demiş.
Bende önce kabak,havuç patates haşladım,içinede piştikten sonra zeytinyağı ilve edicem.
Acaba ağır olurmu,ilk kez sebze yediği için.Tek tekmi haşlayıp yapsaydım acaba arkadaşlar.
berennaz istanbuldayım canımaldım
kızlar ben normalde milupa kullanıyorum bugün bebelac aladım kaşık maması farklı deniyim dedim severler mi diye içindekileri okurken gluten olduğu yazıyor milupanın kaşık maması evde olan var mı bi bakabilir mi onda varmıymış
sonuçlarınız temiz gelmiş çok şükür, hep böyle devam etsin inş. hepimizin bebişlerine rabbim sağlık versinde, üzülmesin anneleri
valla benim görümce her yere bakıyor bi laf konduruyor..ne yüzsüz ya dağınık olacak tabi nasıl temizleyim evi hergun
sağol canım valla dr izin veriyor ıhlamıra çevremdekide herkez veriyor hayatım ne sakıncası olabilirki
şükür hayatım bunuda atlatmışsınız için daha rahattır şimdi
yok canım agır olmaz ama ben ilk başta kabak koymamıştım patatezle havuç koydum sadece piştikten sonrada zeytin yagı havucuda biraz çokkoymuştum ilk tanışacakları bir tat biraz tatlı olsun diye.
burdayım canım okuyorummmmgünaydın kızlarr,
eylülcüm üfürüm cok bebekte oluyo hic takılma yoktur birşey inşallah.
berencim bugün gidicez doktora, haberdar ederim memnuniyetimi inşallah
aloynaverden sipariş ettigimiz salıncak hala gelmedi yaa, ctesi yola çıkmıştı sözde, biz de bugün anneme geçicez nolcak bilmiyorum.
kızlar bu anakucağı ne iyi bişeymiş yaa, çok rahat ettim walla inşallah böyle de gider.
sabah altıda elifi emzirmeye kalktım, 3 posta gazla bir kaka yaptı body, üst baş herşey mok içinde kaldı, bu sırada bir de kustu kalan parçalar da atıl oldu. 0fff o karanlıkta kalk toptan soy, arındır değiştir tekrar yatır bayaa bi yordu, bi daha da uyumadı zaten gerçi. az önce bi posta daha taşırdı, walla ben bu kıza kıyafet yetiştriremiyorum yaa, kusması ayrı olay kakası ayrı, günde 3-4 takıma banamısın demiyor.
nerocum senin ipekte hiç cası tipi yok yaa, çook masum görünüyo bu anlattıklarını yapan cidden o muu ?
dırım nerde kızlar bilen var mı?
fatoş herkes demiş bence de kiloar çok iyi maşallah
canancım sen ne alemdesin, geyik panelindemisin nerelrdesinnn?
cok tesekkur ederım cvplarınız ıcın cok bılgılrndırıcı oldu kac gun once yazdım bır kısıde cvp yazmadı herkes kendı arkadaslarıyla konusuyo soru sordum bır kısı bıle ben soyle oldu bılgım yok demedınız
Uff yaa kafayı yicem
ikiside ağlama krizine girdi bu saat oldu yeni sustular. kafayı sıyırdım bağırdım çağırdım.. sol tarafımda bi ağrı var çok kötücanım burnumda..
eşim kızıp duruyo. bunlar için ağladığın günleri çabuk unuttun, kanaatkarsın vsss... vs...... iyce sinir ediyo..
çok sıkıldım çok bunaldım.,, iyi değilimbunlar ağlayınca sigortalar atıyo bende
cts günü sabah 8 de çıkayım gideyim, akşam 5 te geleyim o zaman anlarsın beni dedim... bide ben gelince yemek yapacan onuda unutma dedim..
tamam diyo git gez gel.......
aman canım takma kılasik erkek lafları bunlar kendileri 10 dk dayanamaz agladılarmı benimki normalde
4 saat dayanıyor altlarını alıyor mama yediriyor oynuyor ama aglamaya başladılarmı surat kıpkırmızı
kaçacak delik arıyor tabi ben bırakıp hiç gezmeye gitmeim sadece uyurken .bencede git fatoşçum
anlasın seni 3 saat kaybol ortadan ama uyusunlar uyansınlar öyle git uyku modunda bırakma çocukları
Hepiniz saolaun arkadaşlar.Çok şükür birkaç gündrü huzursuz panik oldum acaba idrar yolu enfeksiyonumu diye..
MEDİNE canım salıncağı sormuşsun.KRAFT DONDOLİNO aldık.
FİRDOS canım soruna cevap yazmadım.Çünkü bizim kusmamız sürekli var.Bne alıştım artık neden diye sorgulamıyorum yağız kusunca.Ama bende dikkat ediyorum çok kucakta olunca hırpalanınca kusuyor.Bugün hiç kusmadı mesela,ama babamız oynarken içinde ne var ne yok çıkarttırdı saolsun.
Kızlar çorba tarifi için verdiğiniz bilgiler için çok saolun ayrıca.
Sizleri tanııdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Her aklıma takılanı soruyorum size.
Milupanın sitesine baktım,çoğu tarif kendi kavonoz çorbalarından oluşuyor.
Bende papates,havuç,kabak haşladım blendrdan geçirdim içinede 1 tatlı kaşığı zeytinyağ koydum.
Prinç hiç aklıma gelmemişti öğrendiğim iyi oldu.
fatoscum biraz daha sabir..
benim oglan okadar agliyoduki gittigim yerdeki insanlari bile biktiriyodu ne zamn oturmaya basladi masaallh daha ii
ben cocuklari alip avmye cok gittim arada uyurlar cnm seninde kafan dagilir.
biraksanda bakamzlar aklin onlarda kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?