burdayım canım okuyorummmm
geyik panelinde daha çok takılıyorum canım bu ara ful geyik çekiyo hahaha
vallaha buraya sürekli gelip sourp kaçıyolar verdiğimiz evaplarda havada kalıyo ondan yazmaıdm ben ben ce ikiz sneinki hakkında hayorlısı olsun
sağol canım
bu arada ben bide berki almaya gittim öğretmeni tekrer aradı kötüledi dedi anam bir taksi geçmezmi delirdim benim şansıma yazık çocugu mecbur dolmuşla getirdim bide yürüdü şimdi uyuyor anam çocuk sabahın 6,30 da ayaktaydı ne varsa sabahın köründe ben uyuyayım diye bakıyorum vücudu dinlenmiyor hastalıgıda geçecegine ilerliyor .bu hafta göndermem artık okula 7 /24 3 çocuk
Selam
Çok şükür idrar yolları temizmiş.Yağızda anne karnında böbreklrinde sorun vardı.Düzenli yaptırıyoruz tahlillleri,ama her yaptırdığımızda yüreğim ağzımda ya sorun varsa diye.
DR.Artık çorbalara geçebilirsiniz demiş eşime.
Her çeşit sebzeden çorba yapabilirsiniz demiş.
Meyvalarınıda çeşitlendirin demiş.
Bende önce kabak,havuç patates haşladım,içinede piştikten sonra zeytinyağı ilve edicem.
Acaba ağır olurmu,ilk kez sebze yediği için.Tek tekmi haşlayıp yapsaydım acaba arkadaşlar.
iyi akşamlar hatunlar...
güya bugün çok işim var demişdim. ama basıldım satt 1 dekuzenim ve halam geldiler bi anda. evimin heryeri heryerde.insan bi haber verir ya. patadanak gelmişler. nolduğumu şaşırdım.iremde evde yabancıya alışık değil. bastı çığlığı. kuzenimde ikizleri var onlarda saldırdı benşm kuzulara. a kafayı yiyecekdim. çok gergindim çok...en sonunda patladım irem ağlamakdan kustu.çok sinirlendim ya... hırsımı çocuğumdan aldım..gittiler neyseki biraz evvel...
artvinlikuzum benilk olarak patates havuçpirinç yapdım şimdiye kadar ek olarak kabak ve karnıbahar denedim...
Nefes canım masaALLAH ogullarının kilosuna cok cok iyi
Ben ne zamandır gitmedim aşımız bittigi için 9 ayda gel dediler..
CAnım inş sorun yoktur her bebek bir degil ama doktora gösterip aklınma kalmasın
Nero canım bende biberona koyup veriyorum ıhlamuru 2 gündür cok seviyolar su içmeyi onun yerine böyle bişi buldum saglık ocagında biri bana 1 yasından önce zararlı dedi böyle bişi var mı bir bilgin var mı
Doruk canım okadar sinir oluyorum ki bende eski caglardamı yasıyoruz bir tel acın geliyoruz diyin ben direk söylüyorum ama genelde arar herkes...
Ah yavrum ya bende üzüldüm şimdi ireme cocuklar kalabalıga alışkın olmadıkları için sıkılıyolar benimkilerde öyle hala öyleler
Hayırlı günler arkadaşalr.
Canan nerdesin hayatım sende dırımda iyice boşladınız buraları.Dırım kız tecrübelerine,hoş sohbetine,her konuda aydınlatmana çooook ihtiyacım var:84:
Neroka saolasın tatlım.Bende bugün patates,havuç,pirinç yaptım.içinede zeytinyağ ilave ettip.
bakalım sever inşallah.
dr bana z.yağını piştikten sonra ekle demişti yoksa kaynama esnasında özelliği gider dedi aklında olsun.......brokoli,ıspanak,kabak,kereviz 3-5 gün arayla ekle hep....
artvinli buralardayım yanlız çok hastayım...bide diğer arkdaşlar zaten biilgileri aktarıyolar cnm aynı şeyleri yazacağım bende zaten...
Arkadaşlar dr.meyvelerınıda çeşitlendirebilirsiniz demiş eşime.
Siz hangi meyveleri veriyorsunuz.
Muz 1 yaşa kadar vermeyin demiş bazı dr.
Biz şimdiye kadar elma ve armut şeftali yedik.
artvinli buralardayım yanlız çok hastayım...bide diğer arkdaşlar zaten biilgileri aktarıyolar cnm aynı şeyleri yazacağım bende zaten...
Bu arada eşim de çok yardımcı hakkını yiyemem,gece o da kalkıyor benimle
başta böyle oluyorlarda sonradan neden sapıtıyorlar anlamıyorum ben bu kocaları
bende geldim...
bugün kankiş bendeydi... beraber kızları yıkadaık. yemek yapdık. kahve keyfi yapdık. çok güzel ve çabuk geçdi gün.işde böle şimdi kızları uyuttum banyomu tezmiliyeyim...öpdüm herkesleri..
ayyy bigün tek oturr yaaa.....kıskanııyorum valla......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?