Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

evet anladım bende cok fazla gıremıyorum ama gırdıgım zaman bakıyorum teskkr ederım inş dedıgın gıbı olur cok sagol

selam herkeze.........

oy kuzuma çok geçmiş olsun.......

çok sevindim cnm temiz çıkmasına .......genelde 2 sebze derler ama patates havuç gibi ben 1 gün verdim arkadan hergün ekledim içine değişik sebze şimdi ne bulursam ekliyorum valla faydalı olan ....irmik..mercimekte ekle arada.....

kız çocuktan ne alıyon hırsını söyle kuzenine sahip çıksın çocuklarına ben söylerim valla banada çoğu kişi kızar hatta arkamdan konuşurlar nerminin kızları çok kıymetli kimseye dokundurtmuyor öptürmüyor diye ama hiçte umrumda değil ben söylerim...hatta gelene daha içeri girdiği gibi lütfen ellerinizi yıkayın ve kızları öpmeyin diye uyarırım hele kalabalıksa gelenler..... çokmu gıcığım ne

yok be anacığım ne zararı olacak ıhlamurun benm dr kahvaltıya başladığımız gün ıhlamurla yapacaksın dedi.....hem faydası var zararı olmaz şekerim......

Hayırlı günler arkadaşalr.

Canan nerdesin hayatım sende dırımda iyice boşladınız buraları.Dırım kız tecrübelerine,hoş sohbetine,her konuda aydınlatmana çooook ihtiyacım var:84:

Neroka saolasın tatlım.Bende bugün patates,havuç,pirinç yaptım.içinede zeytinyağ ilave ettip.
bakalım sever inşallah.

dr bana z.yağını piştikten sonra ekle demişti yoksa kaynama esnasında özelliği gider dedi aklında olsun.......brokoli,ıspanak,kabak,kereviz 3-5 gün arayla ekle hep....

artvinli buralardayım yanlız çok hastayım...bide diğer arkdaşlar zaten biilgileri aktarıyolar cnm aynı şeyleri yazacağım bende zaten...

Arkadaşlar dr.meyvelerınıda çeşitlendirebilirsiniz demiş eşime.
Siz hangi meyveleri veriyorsunuz.
Muz 1 yaşa kadar vermeyin demiş bazı dr.
Biz şimdiye kadar elma ve armut şeftali yedik.

dr bana z.yağını piştikten sonra ekle demişti yoksa kaynama esnasında özelliği gider dedi aklında olsun.......brokoli,ıspanak,kabak,kereviz 3-5 gün arayla ekle hep....

Bnede piştikten sonra ilave ettim canım.
Hıııı tamam hayatım saolasın,bugün eşim gelsinde çıkıp alayım sebzelerini.

artvinli buralardayım yanlız çok hastayım...bide diğer arkdaşlar zaten biilgileri aktarıyolar cnm aynı şeyleri yazacağım bende zaten...

Ah canım benim çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda şifa versin.
Özledim hayatım sohbetlerini.Gün içinde yaptıklarını merak ediyorum yazmıyorsun artık.
Olsun tatlım sende paylaş bilgilerini.Benim hepinizin bilgisine tecrübesine ihtiyacım var

artvinli cnm bu ara bişey yapmıyorum yatıyorum..halsizim...

annem geldi bugün....baya hasta oldum...

bu arada annene gidince canodan al park yatağı

Arkadaşlar dr.meyvelerınıda çeşitlendirebilirsiniz demiş eşime.
Siz hangi meyveleri veriyorsunuz.
Muz 1 yaşa kadar vermeyin demiş bazı dr.
Biz şimdiye kadar elma ve armut şeftali yedik.

bizim dr. muza başlattı. 6. aydan itşbaren ver dedi. bende yarım muzu biraz sulandırarak ikisine veriyorum.

bazende 1 elmayı veriyorum püre yapıp..

havuç püresini sevmediler. bende suyunu veriyorum.. (havuç suyu verirken 1,2 damla zeytinyağı damlatmayı unutmayın. a vitamini yağda çözünüyor)

bir gün içinde ya meyve suyu veriyorum 50 şer cc. ya da meyve püresi..

bide yoğurda başladım 2 gündür 125 ml kavanozu ikisine yediriyorum. kendim evde yapıyorum. sabah yapıp akşam yediriyorum..

bazende yatarken ikide bi uyanmasınlar diye sütlü pirinçli muhallebi yeriyorum..

şimdilik ek gıdamız bu kadar yeter :) 6. ay dolsun çorbalara başlıycaz.

Meraba kızlar..Bir haftadır bebişlerimle yalnızız evde,kayınvalidem 1 hafta önce gitti..Böyle iyiymiş,insan daha rahat oluyor..iyice alıştım onlara,anneliğe,zorlasa da zaman zaman...Dün tek başıma yıkadım onları,eşim de inanamadı,doğru mu diyooo

bende geldim...
bugün kankiş bendeydi... beraber kızları yıkadaık. yemek yapdık. kahve keyfi yapdık. çok güzel ve çabuk geçdi gün.işde böle şimdi kızları uyuttum banyomu tezmiliyeyim...öpdüm herkesleri..

başta böyle oluyorlarda sonradan neden sapıtıyorlar anlamıyorum ben bu kocaları

Yok ya sapıtmasın mümkünse..Ama benim eşim yapar bilirim,yeter ki hasta olmasın,biraz nazlı da..Bugün olduğu gibi,hem çocuklara hem ona bakmak zorunda kalıyorum

Son düzenleme:

ayyy bigün tek oturr yaaa.....kıskanııyorum valla......

kocamın hakkını yemeğim arada sapıtsada hep yardımcı olmuştur...zaten ben zor bi kadın...takıntılıyım...ben bişey yaparken eşim bakar çocuklara..2 gündür hastayım aksamları o bakıyor bize.....

merhaba kızlar..Birsen çok geçmiş olsun..Artvinli canım muz yasak değil,ben veriyorum.hatta yoğurdu önceleri muzla verdim öyle sevdirdim..ama genelde hazır meyve püreleri alıyorum..yarında kıyma katıcam çorbalarına,bakalım..

ya kızlar çok sinirleniyorum bzazı arkadaşlara hee..facede görüyorum,buraya gelen yok:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…