hahha kıskanç karuuuuuu tanışgünaydın hanımlar...Eylül,Beren ve Artvinli cevaplarınız için çok çok teşekkürler:16bugün sokaklara atıcam kendimi,eşimin dersi yok bugün..bakıcımızla idare ederler..sağolsun eşim yeri gelince benden iyi bakıyor..bebeklere yürüteç bakıcam,alyansım küçük geliyordu belki onu değiştirirm,çizme falan da almak istiyorum..birde yatak odamızı değiştirmek istiyoruz,taşınmalardan çok yıprandı belki mağazaları da gezerim..bunalım halim geçer belki ..
Canan gıııı sizi kıskandım bende bugün kk dan tanıştığım amasyalı bir arkadaşla buluşucam İnşallah..okula gelecek,merakla bikliyorum...ne kıskıncım dimiiiii
ya inan insan bi süre sonra cevap vermekten bunalıyo sizleirn heyecanını çok ama çok iyi anlıyorum ama gelin yaızn kontrol eidn teşekkür edin etmeyin ama bi yorum yapın yanievet anladım bende cok fazla gıremıyorum ama gırdıgım zaman bakıyorum teskkr ederım inş dedıgın gıbı olur cok sagol
buralardayız hayatım yaaa biizm çocuklar büyük anca vakit oluyo uyuttuktan sonra gelebiliyorumHayırlı günler arkadaşalr.
Canan nerdesin hayatım sende dırımda iyice boşladınız buraları.Dırım kız tecrübelerine,hoş sohbetine,her konuda aydınlatmana çooook ihtiyacım var:84:
Neroka saolasın tatlım.Bende bugün patates,havuç,pirinç yaptım.içinede zeytinyağ ilave ettip.
bakalım sever inşallah.
bende bu sebebple konulara çok karışmıyorum hepinizin aları birbirinize yakın olduğundan daha iyi nalaşıyorsunzu ben şimdi herşeyi yediiryorum mesela siz yeni yeni ek gıdalar deniyosunuz ben hatta bazıalrını unuttum bile hahaha ondna çok karışmıyorum yazılara aranıza güzelce paylaşıyosunuz sizartvinli buralardayım yanlız çok hastayım...bide diğer arkdaşlar zaten biilgileri aktarıyolar cnm aynı şeyleri yazacağım bende zaten...
sen nasıl yapıyon bakayım anlat bana biibenim yoğurdumneden taşgibi olmuyoo..... olyo oluyoda sulu sulu oluyo ya...günlük sek sütle yapıom ondan olabilirmi...
kız sütün içinde yoğurdu dağıtmıyonmu sen hahaha güldürüdn bak beniiii annen bilir annene sorsanaaaevet Fatoşcum kimse gelmiyor artık..
Artvinli canım arkadaşım geldi,tanıştık..çok tatlı bir bayan,2 yaşında dünyalar güzeli birde kızı var..şimdi hamile ve oğlu olacakmış...terliğe gelince,hiç sorma..otistik bir öğrencimden yedim,donk kafamda patladı..hemen sonrada öğretmeninin sandalyesini çekti kız kütt diyre yere düşmez mi..ayy gülmekten öldük..
kızlar o hazır çorbalar çok kötü,sebze püreleri de öyle..bizimkileri kusturdu onlar..bir kez verdim daha asla...
Fatoş yoğurt süper görünüyoır..ben iki kez yaptım ama ikisinde de koyduğum yoğurt aynen duruyodu sütün içinde
Aslı facedeki yazımı görmüşsün,tırlatmanın son noktası işte o
ayy bende aynı sen gibiyim anneliğin doğasında var sanırım biavm ye gittikmi önceden kendime kıyafet takı çabta felan bakardım şimdi hiççç bakmıyorum bile hemen çocuk katına çocuk reyonuna giidyorum hahahaAslı nasıl sinirim bozuldu şimdi anlatamam.Keşke sorsaydım size almadan önce tüh tüh 6 çeşitte almıştım.
Deniycem bakalım tepkisi ne olacak.Dahada almam artık:50
FİRDOS tahmin etmiştim terliğin kimden geldiğiniAman allah yardımcınız olsun,bugün sandalye çekmiş yarın sandalye atmasın bu sıpa size
Ah doktorum ah.Aldım bir kere almasam daha iyi tabiki.Ama bende biraz şey var.
Oğluşa zor kavuştum ya,onun için ne görsem almak istiyorum.Bilincimi kaybediyorum resmen.Eşimle taa hamileyken konuşurdukhazır gıdalar almıycaz diye,şimdi bak yaptığımıza.
Bugün avm gittik eşimle kandurdum azcuk gitmek için hava soğuk çıkmayalım dedide.
Önceleri hep kendimiz için dolaşır alışveriş yapardık.Şimdiyse hep yağıza göre dolaşıyoruz.
Bugün kazak aldım oğluşa.Aman allahım tulum giyen 41 cm``lik herif şimdi kazak pantolon giyiniyor.
Markete girdik ben hemen çikolata şeker reyonuna giderdim,şimdi direk bebek bölümü.
Tüm dünyamız yağız olmuş resmen.Yakışıklı prensim o benim yaw
kızlar gelmiyorsunuz yazmıorsunuz diyorsunuz...konuştuğunuz konu üzerine bişey yazınca kimse ufacık bi yorum yazmıyor....bende yazmamaya karar veriyorum........
kızlar yarın kardioloğa gidicez sabah 1030 da randevumuz var melis için. doktor alminaya söylemedi ama onu da göstersek mi acaba diye düşünüyoruz bize dua edin inşallah güzel haberlerle geliriz
fatoşcuğum genel olarak yazdım l......evet ben geliyorum günlük yaşantımdan herşeyimi paylaşıyorum sizlerde dinliyorsunuz.....çokda mutlu oluyorum...
sizlerde annelik yolunda özel bebeklerinize tüm kaygılarınız ve endişelerinizle en doğrusunu yapmaya çalşıyorsunuz...bede yaşadıklarımdan kesitler sunarak paylaşıyorum
ama son zamanlarda kimse CVP YAZMıyor onuda geçtim herkesle aynı cvb vermişte olabilirim
gülen bir simlly bekliyorum.....benmi çok alınganım anlamadım....
neyse eylülcüğüm geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim diğer dileyen arkadaşlarımıda tabi
ben 6 aydan iitibaren kırmızı mercimek soğan et verdim...çok gazlı bebek olmadı benimkiler..
o yüzden sanırım bişey yapmadı....7-8ayında yeşil mercimekte ilave ettim ...ama 9 ayda olması gerekmiş bilmiyordum bak bunu.....
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlrle bekliyoruz sneiiiiikızlar yarın kardioloğa gidicez sabah 1030 da randevumuz var melis için. doktor alminaya söylemedi ama onu da göstersek mi acaba diye düşünüyoruz bize dua edin inşallah güzel haberlerle geliriz
fatoşcuğum genel olarak yazdım l......evet ben geliyorum günlük yaşantımdan herşeyimi paylaşıyorum sizlerde dinliyorsunuz.....çokda mutlu oluyorum...
sizlerde annelik yolunda özel bebeklerinize tüm kaygılarınız ve endişelerinizle en doğrusunu yapmaya çalşıyorsunuz...bede yaşadıklarımdan kesitler sunarak paylaşıyorum
ama son zamanlarda kimse CVP YAZMıyor onuda geçtim herkesle aynı cvb vermişte olabilirim
gülen bir simlly bekliyorum.....benmi çok alınganım anlamadım....
neyse eylülcüğüm geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim diğer dileyen arkadaşlarımıda tabi
ben 6 aydan iitibaren kırmızı mercimek soğan et verdim...çok gazlı bebek olmadı benimkiler..
o yüzden sanırım bişey yapmadı....7-8ayında yeşil mercimekte ilave ettim ...ama 9 ayda olması gerekmiş bilmiyordum bak bunu.....
canommm şanslıyımmm valla.......süprüzzzzzzz oldu annem...babam sağolsun...
benide ara ara yoruyor hayat....ama herşeye rağmen yüreğim kıpır kıpır...
hergecenin bir aydınlığı var...gece hüznü veriyorsa koynuma
sabahta coşkuyu sunuyor yüreğime.....güneş evimin çatısına değil...yüreğime doğuyor..
tabiat tüm görkemiyle kalk diyor ....bak balkondan çek içine kokumu diyor....
yanımdaki adamda görüyorum huzuru,mutluluğu,sevgiyi
koydumdaki çocuğumda yaşıyorum aşkı...
ve sende gördüm dostluğuuuuuuu
AL BUDA SANA KAPA OLSUN KANKİMMM
şair gördüm bu ara seni kuzum...dökdür dırımım dökdür....canommm şanslıyımmm valla.......süprüzzzzzzz oldu annem...babam sağolsun...
benide ara ara yoruyor hayat....ama herşeye rağmen yüreğim kıpır kıpır...
hergecenin bir aydınlığı var...gece hüznü veriyorsa koynuma
sabahta coşkuyu sunuyor yüreğime.....güneş evimin çatısına değil...yüreğime doğuyor..
tabiat tüm görkemiyle kalk diyor ....bak balkondan çek içine kokumu diyor....
yanımdaki adamda görüyorum huzuru,mutluluğu,sevgiyi
koydumdaki çocuğumda yaşıyorum aşkı...
ve sende gördüm dostluğuuuuuuu
AL BUDA SANA KAPA OLSUN KANKİMMM
kızlar yarın kardioloğa gidicez sabah 1030 da randevumuz var melis için. doktor alminaya söylemedi ama onu da göstersek mi acaba diye düşünüyoruz bize dua edin inşallah güzel haberlerle geliriz
ay bu sözlere bayıldım dırımcım.. süpersin..
şair gördüm bu ara seni kuzum...dökdür dırımım dökdür....
ayy herkes burda bu gece..bBrsen haklısın canım,bazen kendi derdimizden yazılanları görmüyoruz..ben senden çok şey öğrendim hala da öğreniyorum...senin deneyimlerin bizler için çok önemli
Canan nasılsın canım..aman yoğurt olzayına girmeyelim hiç,rezil oldum kızz
Eylül Hayırlı haberlerle gelirsin İnşallah..
neyse ben kaçtım,benimkiler hala ayakta..
bu arada bende bir süredir mercimek çorbası veriyorum..
Herkese iyi gecelerrrr.dirim hoş geldin....valla yokluğun çok belli oluyor...migren bendede var....offf korkunç bir ağrıdır o bilmemmi...umarım geçmiştir...eşim nöbetçi bu gece....annem ve kayınvalidem var rahatım biri birini uyutuyor öbürkü diğerini....
canım yaa her çocuk bir değilkii .....emeklemeden yüreyecekler demekdirim benim kızlar 9.5 aylık ve hala koca tembel dötlerini kaldırıp emeklemiyorlar...biri sürünerek biraz emeklemeye çalışıyor...seninkiler ne zaman emekledi...bu arada birinin üst dişi patlamış bu akşam gördüm..
womenlove tam bir aşk kadınısın canımm... Güzel sözler romantikk başak burcuydun sanırım yanlış hatırlamıyorsam bende başağım ama şiir kabiliyetim yok ama olsun isterdimm imrendimm
Dirim benim kızlar 9.5 aylık ve hala koca tembel dötlerini kaldırıp emeklemiyorlar...biri sürünerek biraz emeklemeye çalışıyor...seninkiler ne zaman emekledi...bu arada birinin üst dişi patlamış bu akşam gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?