Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar yarın kardioloğa gidicez sabah 1030 da randevumuz var melis için. doktor alminaya söylemedi ama onu da göstersek mi acaba diye düşünüyoruz bize dua edin inşallah güzel haberlerle geliriz

fatoşcuğum genel olarak yazdım l......evet ben geliyorum günlük yaşantımdan herşeyimi paylaşıyorum sizlerde dinliyorsunuz.....çokda mutlu oluyorum...

sizlerde annelik yolunda özel bebeklerinize tüm kaygılarınız ve endişelerinizle en doğrusunu yapmaya çalşıyorsunuz...bede yaşadıklarımdan kesitler sunarak paylaşıyorum

ama son zamanlarda kimse CVP YAZMıyor onuda geçtim herkesle aynı cvb vermişte olabilirim
gülen bir simlly bekliyorum.....benmi çok alınganım anlamadım....

neyse eylülcüğüm geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim diğer dileyen arkadaşlarımıda tabi

ben 6 aydan iitibaren kırmızı mercimek soğan et verdim...çok gazlı bebek olmadı benimkiler..
o yüzden sanırım bişey yapmadı....7-8ayında yeşil mercimekte ilave ettim ...ama 9 ayda olması gerekmiş bilmiyordum bak bunu.....

hahha kıskanç karuuuuuu tanış

ay vallaha bende şimdi seni çokk ama çok kıskandımmm hem yeni çizme bakmaya giidyosun hem yeni yatak odası takımı bakıyosunnn hem yeni alyans alacaksınn hem dolaşmaya çıkıypsunnnn
vallaha kıskanılacak çoookkk şeyin var ben son 1 aydır sürekli evdeyim en son bi forum istanbul yapmıştık oda alışveirş ti bide bi kaç kısa ev ziyareti oda haftada bir en son cumartesi diirme gittim o gün bu gündür evdeyim bi daha alışveriş vaktimiz gekdi mamalarımız bitti bu cumartesi için gidleim diyroum ama eşim pek yanaşmıyo buralardan halledelim diyo büyük markete gittikmi 200-300 den aşağı çıkamıyoruz diyo o da haklı ama bende haklıyım gezesim varrr zaten aramız gene limonu püffff
evet anladım bende cok fazla gıremıyorum ama gırdıgım zaman bakıyorum teskkr ederım inş dedıgın gıbı olur cok sagol
ya inan insan bi süre sonra cevap vermekten bunalıyo sizleirn heyecanını çok ama çok iyi anlıyorum ama gelin yaızn kontrol eidn teşekkür edin etmeyin ama bi yorum yapın yani
neyse sen onlar gibi çıkmadın baksana dönüp cevap veriyosun
dediğim gibi hakkında hayırlısı tüp bebek felanmı normal gebelikmi
buralardayız hayatım yaaa biizm çocuklar büyük anca vakit oluyo uyuttuktan sonra gelebiliyorum
artvinli buralardayım yanlız çok hastayım...bide diğer arkdaşlar zaten biilgileri aktarıyolar cnm aynı şeyleri yazacağım bende zaten...
bende bu sebebple konulara çok karışmıyorum hepinizin aları birbirinize yakın olduğundan daha iyi nalaşıyorsunzu ben şimdi herşeyi yediiryorum mesela siz yeni yeni ek gıdalar deniyosunuz ben hatta bazıalrını unuttum bile hahaha ondna çok karışmıyorum yazılara aranıza güzelce paylaşıyosunuz siz
benim yoğurdumneden taşgibi olmuyoo..... olyo oluyoda sulu sulu oluyo ya...günlük sek sütle yapıom ondan olabilirmi...
sen nasıl yapıyon bakayım anlat bana bii
kız sütün içinde yoğurdu dağıtmıyonmu sen hahaha güldürüdn bak beniiii annen bilir annene sorsanaaa
ayy bende aynı sen gibiyim anneliğin doğasında var sanırım biavm ye gittikmi önceden kendime kıyafet takı çabta felan bakardım şimdi hiççç bakmıyorum bile hemen çocuk katına çocuk reyonuna giidyorum hahaha
kızlar gelmiyorsunuz yazmıorsunuz diyorsunuz...konuştuğunuz konu üzerine bişey yazınca kimse ufacık bi yorum yazmıyor....bende yazmamaya karar veriyorum........

ay bendede sık oluyo yazdıklarım çok havada kalıyo
bu arada ne şanlı karusun anacın gelmiş oh biraz faydası olur bende dün gece adet oldum acayip gerginim dün kocişlede tartıştık pufffff evlilik ve annelik beni çok ama çok yoruyooo

kızlar yarın kardioloğa gidicez sabah 1030 da randevumuz var melis için. doktor alminaya söylemedi ama onu da göstersek mi acaba diye düşünüyoruz bize dua edin inşallah güzel haberlerle geliriz

bence her ikisinide göster cnm benim kuzulardan ben diyabetli hasta olduğum için kap ekosu muaynesi istendi...20 günlükken bir hoca yaptı cerrahpaşada...ve rapor hazırladı verdi.....hangi özel doktora gitsem üfürümmü var dendi...allahtan elimde rapor vardı....bakınca hee yokmuş dendi..
acemiyiz...zorluklarla elde ettik endişelerimiz çok yüksek..korkularımızın esiriyken bir doktorun kendine göre basit görebileceği bir sorun bizi yıkıp geçiyor...rahat olman açısından yaptır çık derim

haklısın canım.. bende çoğu zaman kendi kendime yazışıyorum..

napim bi tek burası var. günlerdir evdeyim. çok sıkıldım.. bugün kk.da hiç takılmadığım yerlere takıldım. artık kimse pek yazmayınca..

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlrle bekliyoruz sneiiiii

benden sana yüzlerce simlyyyy
:13::26:

bende geldimherkesler burdayken:)
dırımcım hayatım topağımızın en tebrübeli anası... senden neler neler kapıoz biz...
canom bak sana anlatıyımşimdi sütü tencereye döküom ısıtıom serçe parmağım dayanacağı kadar ılıtıom sonra onu mayalayacağım kaba alıom ayrı ufak bi kaseye mayamıkouyom sonra içine az sütten katıp açıom. sonra o karışımı içine döküp karıştırıom. sonra kapağını kapatım sarım sarmalayıp peteğin dibine koyuyom 4-5 saat sonra dolaba koyuyom. kızlara yedirmeden 1.5 saat önce çıkarıom sert oluyo yinede ama bekleyince ılısın die sulanıyo beya...
artvinli yayla çorbası veriliomuymuş ya bende versemmiki acaba ama onun içinde yumurta var... bu arada kızalr ben yumurtaya başlasammı peyinere filan.????
eylülcüm inşallah iyi haberlerle gelirsin...
bende bu cadıları yedireyim dedim yemediler zilliler sonra yine deniycem... çamaşır çamaşır çamaşır. bazen allahım kullan at çamaşırmı kullansak diorum ya

canommm şanslıyımmm valla.......süprüzzzzzzz oldu annem...babam sağolsun...

benide ara ara yoruyor hayat....ama herşeye rağmen yüreğim kıpır kıpır...

hergecenin bir aydınlığı var...gece hüznü veriyorsa koynuma

sabahta coşkuyu sunuyor yüreğime.....güneş evimin çatısına değil...yüreğime doğuyor..

tabiat tüm görkemiyle kalk diyor ....bak balkondan çek içine kokumu diyor....

yanımdaki adamda görüyorum huzuru,mutluluğu,sevgiyi
koydumdaki çocuğumda yaşıyorum aşkı...

ve sende gördüm dostluğuuuuuuu

AL BUDA SANA KAPA OLSUN KANKİMMM

ay bu sözlere bayıldım dırımcım.. süpersin..

şair gördüm bu ara seni kuzum...dökdür dırımım dökdür....

ayy herkes burda bu gece..bBrsen haklısın canım,bazen kendi derdimizden yazılanları görmüyoruz..ben senden çok şey öğrendim hala da öğreniyorum...senin deneyimlerin bizler için çok önemli

Canan nasılsın canım..aman yoğurt olzayına girmeyelim hiç,rezil oldum kızz

Eylül Hayırlı haberlerle gelirsin İnşallah..

neyse ben kaçtım,benimkiler hala ayakta..

bu arada bende bir süredir mercimek çorbası veriyorum..

Herkese iyi gecelerrrr.dirim hoş geldin....valla yokluğun çok belli oluyor...migren bendede var....offf korkunç bir ağrıdır o bilmemmi...umarım geçmiştir...eşim nöbetçi bu gece....annem ve kayınvalidem var rahatım biri birini uyutuyor öbürkü diğerini....

herkese hayırlı akşamlarr.....kısları uyuttum anca daldılar uykuya dalana kadar zırt pırt ağlayarak uyanıyolar anlamadım neden..bugün işyerime gittim bende iznimin ne zaman bittiğini kesinleştirmek için vee öğrendim ki 3 ocakta iş başı yapmam gerekiyorr... alışmıştım evde olmaya kıslarda komşudaydı bugğn ben öalışırkende o bakacak ilk günleri gayet güzel geçmiş inş.hep böyle olur bakalım hayırlısı artık..Bu arada bebek telsizi için yardımcı olan arkadaşlara çoooookkk teşekkürler eşim internetten sipariş vermiş bugün yakında gelir...

benbce ikisinide göster canım ..bize eylülde üfürüm var dedi doktor kardiyologa gittik ikisinide götürdük tabi iremde çıktı sen ikisinide göster gitmişken bence..bizimde bu aralar kontrole gitmemiz lazım bakalım ne zaman hava biras yumuşarsa götürücez..

kızlar yoğurdun iyi tutması için sütün bayağı bir sıcak olması gerekiyor yani parmak yakması..en fazla 5sn dayanmalı.ben denedim az ılık kalınca tutmuyor...azıcık duman çıkacak gibi diyim.. bide mayayı koyduktan sonra sarsmamak gerekiyormuş...ben duracağı yerde mayalıyorum...1 küçük kavoza 1 çay kaşığı maya yetiyor...bide ben annemden hep öyle gördüm bir fatiha okuyup kuzularıma şifa olsun inşallah diyorum güzel tutuyor...

ay bu sözlere bayıldım dırımcım.. süpersin..

şair gördüm bu ara seni kuzum...dökdür dırımım dökdür....

KIZLAR ESİYOR BÖYLE ARADA İLHAMİYE GELİYOR
ROMANTİĞİM BEN AŞKKK KADINIYIM İŞTEE

HAYATIM BENDEN BİŞİLER ÖĞRENİP ÖĞRENMEMEK DEĞİL..SADECE YOKMUŞUM GİBİ DAVRANILIYOR GİİBİ GELİYOR...BUDA ÜZÜYOR BENİ...SİZDE HAKLISINZ ASLINDANE ŞARTLARDA DOKUZ TAKLA ATARAK GELİYORSUNUZ...AMA BENDE HASASLAŞIYORUM BÖLEE

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHDİNLEN ŞÖYLEE YAAAA

SEFANN OLSUN CNM..BENİMDE ANNEM ALDI YÜKÜMÜ....AYYYY EVİM SATILSINNN BÖĞREEEEEEEKKK PARTİSİ VERECEĞİM YAA ANNEMLERİN ORADA RAHATA ERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUMMM

Dirim benim kızlar 9.5 aylık ve hala koca tembel dötlerini kaldırıp emeklemiyorlar...biri sürünerek biraz emeklemeye çalışıyor...seninkiler ne zaman emekledi...bu arada birinin üst dişi patlamış bu akşam gördüm..

womenlove tam bir aşk kadınısın canımm... güzel sözler romantikk başak burcuydun sanırım yanlış hatırlamıyorsam bende başağım ama şiir kabiliyetim yok ama olsun isterdimm imrendimm

Aman aman herkesler burdaymış....
Aferin size gelin şöyle bakiyim,özledim valla burdaki tatlı sohbetleri.

Dırım kim seni yokmuş gibi sayıyormuş?Söyle hemen geldi bak hareket.

Doruk yayla çorbası,tarhana bize serbestte sizi bilemem tatlım.
Zaten içime kurt düşürdün şimdi.ya sevmezse diyem

Canan sen buralarda :44:

canım yaa her çocuk bir değilkii .....emeklemeden yüreyecekler demek
benim veletlerim4,5 aylıkken dönmeye yani anakucağından atlamaya 6 aylıkken odalardan çıkarak emeklemeye başladılar tabi hep ali önce yaptı aliş 10 aylıkken yürüdü...ömer 13 aylıkken.....
womenlove tam bir aşk kadınısın canımm... Güzel sözler romantikk başak burcuydun sanırım yanlış hatırlamıyorsam bende başağım ama şiir kabiliyetim yok ama olsun isterdimm imrendimm

cnm evet başak kadınıyım....akrep yükselenim...
Merak etme eşimde başak ama seni seviyorum bile yazmadı daha
romantik değil yani....

Bende yağızda daha hareket yok diye kafama takılıyordu.
Normalmiş demekki.
Bu arada dişiniz hayırlı olsun.

Bugün yağızı yerde yatırmıştım.sesler kesilince mutfaktan gelip bir bakayım dedim.
Nasıl yapmış anlayamasamda minderden inip odanın ortasına gelmiş ben bulduğumda yüzüstü sürünüyordu,tüh dedim ilk hareketlenmesini göremedim sıpamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…