Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

hayatım ben başıma geleni söyledim.ama gerçekden tadı çokkkk tötüüüüü

Son düzenleme:

DIRIM aynen bizi tarif etmişsin.
Eşimde bende oğlak burcuyuz,ama okadar farklıyızki.
Ben özel günleri asla unutmam,unutuluncada çok bozulurum,süprizlerden çok hoşlanırım vs.bu böyle uzar gider........
Ama eşim tam tersi hiiiiiiç önemsemezzzzz,aman canım sen eşimsin böyle resmiyete ne gerek var der

oşşşş.maşallahh hareketler başlamış... darısı bize...
ya kızalr ireme bişi uzatıom al kzım diom uzanıp alıyoroynuyor filan. berene uzatıom bakıyor sadece uzanmıyor. ama eline verirsem oyuncağı oynuyor..bi sorun yokdur dimi???

bende emekleyen bebekleri çok seviyom..ama yürüteçle bütün evi talan ediyolar...yuvarlana yuvarlana bi günlük yola gidiyorlar...annem diyo napıcan emekleyince zaptetmesi zor olur. bende emeklemeden yürümüşüm...bunlarda koltuğun kıyısına tutunup ayakta duruyor azıcıkta sıralıyorlar..galiba emeklemeden yürüyecekler...
bu arada ben farkettimde bebeklerimin isimlerini hiç yazmamışım...
kızlarımın birisinin adı Eylül, diğerinin adı Berra...Eylülün ismini babam koydu, Berrayıda eşimle ben seçtik...oğlum olsaydı Emre olacaktı...

herkezeiyi akşamlar herkez burda ne güzel birsen hoşgeldin canım geçmiş olsun meleklerin gelmiş heralde sevindim kızlar geçmişe bakamadım kendimi çok yorgun hissediyorum ege dün gece2 de bir kalktı yarım saat eveline kadar toplam 2,5 saat uyudu emreyede huzur vermedi tabi acayip huysuz ayakta tutarsan huysuzlugumuz diniyor biraz hasta olacak uykusuzluktan ondan korkuyorum
bugün öğlen yengem geldi bende gittim çocukların evde giyecekleri kalmamıştı onları hallettim
yazık biraz toparlamış evi ben yokken giderkende son çamaşırları attım yengem ser onları dedi nerdeeeeeeee daha serecegim valla kulunçlarım taş kesmişresmen inşallah herkez iyidir hepinizi öpüyorum

Kızlar bu arada geçen gün yürüteç muhabbeti olmuş ben yeğeniminkini aldım ,kızlar kullanıyor...sunny baby marka ve çok sağlam çıktı...öneririm...

Doruk ben birşey olduğunu sanmıyorum.
Sende iki tane olunca kıyaslama yapıyorsundur.,
Kızımın canı almak istemiyor belki ne ısrar ediyon bakalım.

aman emeklemesinler nerede parke taş oraya gdiyolar ben evi kilim keçe ile doldurmuştum
yürüteç hiç almadım ufacık ev nere sığdıraym
eylüll sonbahar benim ayım mevsimim hazannn süper bi isim....berrada çok güzelllllll bayıldımmm

hoşgeldin yorgunsavaşcımmm

birsencim sen yokmuşsun gibi davransaz senin gelmedigin günlerde seni merakedermiyiz alıngan kadın:122:

offff bişiler yazacaktım neşeli güzel şeyler

dertlendim yazamıycam kusurabakmayın öpüyorum hepiniziii iyi geceler

ne oldu canımyaa?????? yap bir form çayı kendine, yanınada o yasak şeyden bitane...keyiflen gel..bak bu gece kalabalık burası...canım yasak şeyden çekti ama artık sonsuza kadar yasak bana..:85:

hirkesiiiiiiiiii öperimmmmmmmmmmmmm

iyi gecelerrrrrrrrrrr.....

yarın bugünden daha güzelllllll olsun....

yüreğinize bir kuş konsun..........

bende kanda pıhtılaşma bozukluğu var ciddi derecede..ilk düşüğümden sonra çıktı..ben bu kızçeleri doğurana kadar hergün kendime kan sulandırıcı iğne yaptımç...yani içerim ama o zamanda damar tıkanıklığı,felç ve kalp krizi riskim var...kısacası tıp tepmesi diyoruz biz buna bu tür şeyler doktorların başına gelince tıp tepmiş oluyor...

ayyyy kıslarr yatacamda bişiii dimek geldi içimden

ben çok içmek istiyorum.....bide ahmet kaya dinlemek iistiyorum

ne alaka diyeeceksiniz ama seviyorum o adamın şarkılarını

isyan var içindee ''adı bahtiyardı suçu saz çalmaktııı''

ağlama bugünler gelirde geçer anam

ağlama bu dertler elbet biter
ocaksız köylerimde dumanlar tüter
ben yandım sen yanma allah aşkına

iki satır gözyaşımla satıldım pazarlarda
kırdılar yüreğimi azarlarla
sürgünlere yolladılar sabah 5 te yağmurlarla ben yandım siz yanmayın allah aşkınaaaaa

valla ben o yasaktan bir tane yaktım bide türk kahvesi umarım biraz dinlenirim pek iyi geldi bana

offff beeee...ölürüm o zevke ne özledim ama...afiyet şeker olsun canım..yarasın, dinlendirsin,..sinirlerine iyi gelsin... asıl bana şimdi daha çok lazım oluyor bu yasak şey yaaaa....
annemde burda ne güzel eskiden annemle yapardık kahveleri,tüttürüdük...offfffffffffffffffff

iyiki tepmişşşş diyeceğimm o zaman....ben eşimede diyorum
sigaradan hasta olursan ona bağlı bir nedenden asla affetmeyeceğim seni
bizi yanlız bırakırsan diye...

seninn ikitane totiğin varrrrrrr...bak bakk efkar değıt yada bir kadeh şarp iç

bende erken yaşta başladım 17 yaşımda 23 de bıraktım....şuan alerjik astım hastasıyım..
bazen nefes alamıyorum...ve anlıyorum neyin ne olduğunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…