Aman aman herkesler burdaymış....
Aferin size gelin şöyle bakiyim,özledim valla burdaki tatlı sohbetleri.
Dırım kim seni yokmuş gibi sayıyormuş?Söylehemen geldi bak hareket.
Doruk yayla çorbası,tarhana bize serbestte sizi bilemem tatlım.
Zaten içime kurt düşürdün şimdi.ya sevmezse diyem
Canan sen buralarda :44:
canım yaa her çocuk bir değilkii .....emeklemeden yüreyecekler demek
benim veletlerim4,5 aylıkken dönmeye yani anakucağından atlamaya 6 aylıkken odalardan çıkarak emeklemeye başladılar tabi hep ali önce yaptı aliş 10 aylıkken yürüdü...ömer 13 aylıkken.....
cnm evet başak kadınıyım....akrep yükselenim...
Merak etme eşimde başak ama seni seviyorum bile yazmadı daha
romantik değil yani....
Bende yağızda daha hareket yok diye kafama takılıyordu.
Normalmiş demekki.
Bu arada dişiniz hayırlı olsun.
Bugün yağızı yerde yatırmıştım.sesler kesilince mutfaktan gelip bir bakayım dedim.
Nasıl yapmış anlayamasamda minderden inip odanın ortasına gelmiş ben bulduğumda yüzüstü sürünüyordu,tüh dedim ilk hareketlenmesini göremedim sıpamın
bende emekleyen bebekleri çok seviyom..ama yürüteçle bütün evi talan ediyolar...yuvarlana yuvarlana bi günlük yola gidiyorlar...annem diyo napıcan emekleyince zaptetmesi zor olur. bende emeklemeden yürümüşüm...bunlarda koltuğun kıyısına tutunup ayakta duruyor azıcıkta sıralıyorlar..galiba emeklemeden yürüyecekler...
bu arada ben farkettimde bebeklerimin isimlerini hiç yazmamışım...
kızlarımın birisinin adı Eylül, diğerinin adı Berra...Eylülün ismini babam koydu, Berrayıda eşimle ben seçtik...oğlum olsaydı Emre olacaktı...
herkezeiyi akşamlar herkez burda ne güzel birsen hoşgeldin canım geçmiş olsun meleklerin gelmiş heralde sevindim kızlar geçmişe bakamadım kendimi çok yorgun hissediyorum ege dün gece2 de bir kalktı yarım saat eveline kadar toplam 2,5 saat uyudu emreyede huzur vermedi tabi acayip huysuz ayakta tutarsan huysuzlugumuz diniyor biraz hasta olacak uykusuzluktan ondan korkuyorum
bugün öğlen yengem geldi bende gittim çocukların evde giyecekleri kalmamıştı onları hallettim
yazık biraz toparlamış evi ben yokken giderkende son çamaşırları attım yengem ser onları dedi nerdeeeeeeee daha serecegim valla kulunçlarım taş kesmişresmen inşallah herkez iyidir hepinizi öpüyorum
KIZLAR ESİYOR BÖYLE ARADA İLHAMİYE GELİYOR
ROMANTİĞİM BEN AŞKKK KADINIYIM İŞTEE
HAYATIM BENDEN BİŞİLER ÖĞRENİP ÖĞRENMEMEK DEĞİL..SADECE YOKMUŞUM GİBİ DAVRANILIYOR GİİBİ GELİYOR...BUDA ÜZÜYOR BENİ...SİZDE HAKLISINZ ASLINDANE ŞARTLARDA DOKUZ TAKLA ATARAK GELİYORSUNUZ...AMA BENDE HASASLAŞIYORUM BÖLEE
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHDİNLEN ŞÖYLEE YAAAA
SEFANN OLSUN CNM..BENİMDE ANNEM ALDI YÜKÜMÜ....AYYYY EVİM SATILSINNN BÖĞREEEEEEEKKK PARTİSİ VERECEĞİM YAA ANNEMLERİN ORADA RAHATA ERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUMMM
offff bişiler yazacaktım neşeli güzel şeyler
dertlendim yazamıycam kusurabakmayın öpüyorum hepiniziii iyi geceler
offff bişiler yazacaktım neşeli güzel şeyler
dertlendim yazamıycam kusurabakmayın öpüyorum hepiniziii iyi geceler
ne oldu canımyaa?????? yap bir form çayı kendine, yanınada o yasak şeyden bitane...keyiflen gel..bak bu gece kalabalık burası...canım yasak şeyden çekti ama artık sonsuza kadar yasak bana..:85:
nedennneden neden neden neden
yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
valla ben o yasaktan bir tane yaktım bide türk kahvesi umarım biraz dinlenirim pek iyi geldi bana
bende kanda pıhtılaşma bozukluğu var ciddi derecede..ilk düşüğümden sonra çıktı..ben bu kızçeleri doğurana kadar hergün kendime kan sulandırıcı iğne yaptımç...yani içerim ama o zamanda damar tıkanıklığı,felç ve kalp krizi riskim var...kısacası tıp tepmesi diyoruz biz bunabu tür şeyler doktorların başına gelince tıp tepmiş oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?