ayyyy kıslarr yatacamda bişiii dimek geldi içimden
ben çok içmek istiyorum.....bide ahmet kaya dinlemek iistiyorum
ne alaka diyeeceksiniz ama seviyorum o adamın şarkılarını
isyan var içindee ''adı bahtiyardı suçu saz çalmaktııı''
ağlama bugünler gelirde geçer anam
ağlama bu dertler elbet biter
ocaksız köylerimde dumanlar tüter
ben yandım sen yanma allah aşkına
iki satır gözyaşımla satıldım pazarlarda
kırdılar yüreğimi azarlarla
sürgünlere yolladılar sabah 5 te yağmurlarla ben yandım siz yanmayın allah aşkınaaaaa
ayyyy kıslarr yatacamda bişiii dimek geldi içimden
ben çok içmek istiyorum.....bide ahmet kaya dinlemek iistiyorum
ne alaka diyeeceksiniz ama seviyorum o adamın şarkılarını
isyan var içindee ''adı bahtiyardı suçu saz çalmaktııı''
ağlama bugünler gelirde geçer anam
ağlama bu dertler elbet biter
ocaksız köylerimde dumanlar tüter
ben yandım sen yanma allah aşkına
iki satır gözyaşımla satıldım pazarlarda
kırdılar yüreğimi azarlarla
sürgünlere yolladılar sabah 5 te yağmurlarla ben yandım siz yanmayın allah aşkınaaaaa
iyiki tepmişşşş diyeceğimm o zaman....ben eşimede diyorum
sigaradan hasta olursan ona bağlı bir nedenden asla affetmeyeceğim seni
bizi yanlız bırakırsan diye...
seninn ikitane totiğin varrrrrrr...bak bakk efkar değıt yada bir kadeh şarp iç
bende erken yaşta başladım 17 yaşımda 23 de bıraktım....şuan alerjik astım hastasıyım..
bazen nefes alamıyorum...ve anlıyorum neyin ne olduğunuuu
acılara tutunmak....
veda havası...
hala ruh durumum kötüyse,azıcık bunlalımlıysam ilk dinlediğim şarkılar.
ama bu kızlardan şarkı dinleyecek ne akıl nede vakit kalıyor...
offff beeee...ölürüm o zevke ne özledim ama...afiyet şeker olsun canım..yarasın, dinlendirsin,..sinirlerine iyi gelsin... asıl bana şimdi daha çok lazım oluyor bu yasak şey yaaaa....
annemde burda ne güzel eskiden annemle yapardık kahveleri,tüttürüdük...offfffffffffffffffff
bende ahmet kaya hastasıyım ama bir kaç aydır adı bahtiyarı dinleeyemiyorumamcamın en sevdigi parça dinledimmi yüregime ateş düşüyor ahhh birsen gece gece sızlattın yine yüregimi
bizde alkol yok eşimde bende alkol almayız.eşim sigarada içmez...ama beni tanıyanlar diyoki iyiki alkol almıyosun seni toplamak çok zor olurdu...azıcık çabuk dağılırımda ben
ahhh canım yaaaaaaaaaaaa deme tuhhh üzme kendinii lütfen
yaaaa iyiki siz birbirinize yasak değilsiizzz...niden yasak acepbi mahsuru yoksaa:82:
eeee insan arada dağılmak ister ama yaa
ohhh ne güzel canım bayagı toparlamışsın eskiden bende giderdim eşimle iş çıkışı atardık kendimiziBu arada birşey paylaşmak istiyorum sizinle, ben 1.5 aydır b-fit denen şu spor merkezine gidiyorum. haftada en fazla 3-4 gün gidebiliyorum..dün ölçüm aldılar.başlangıçtan bu yana toplam 15 cm incelmişim...6cm göğüs,3cm göğüs altı,3 cm bel,3 cm karın...daha alt bölgelerde değişiklik yok ama yinede mutlu oldum.zaten hemen farkediyor kotlarıma çok rahat girmeye başladım...bu arada hiç diyet yapmadım
Bu arada birşey paylaşmak istiyorum sizinle, ben 1.5 aydır b-fit denen şu spor merkezine gidiyorum. haftada en fazla 3-4 gün gidebiliyorum..dün ölçüm aldılar.başlangıçtan bu yana toplam 15 cm incelmişim...6cm göğüs,3cm göğüs altı,3 cm bel,3 cm karın...daha alt bölgelerde değişiklik yok ama yinede mutlu oldum.zaten hemen farkediyor kotlarıma çok rahat girmeye başladım...bu arada hiç diyet yapmadım
ohhh ne güzel canım bayagı toparlamışsın eskiden bende giderdim eşimle iş çıkışı atardık kendimizi
ama teraziye çıkacak hal kalmıyor bende esasınnda haftada 2 gün gitsem bile ne rahatlarım ama
nerde bakalım şu gündüze kadın bulabilirsem belkiiiiiiiiiii :44:
Bende çok severim ahmet kayanın parçalarını......
Özelliklede..
Dışarda mevsim baharmış
Gezip dolaşanlar varmış
Günler su gibi akarmış
Geçmiyor günler geçmiyor.
Eşimle ilk tanıştığımız dönemlerde kısa bir ayrılık yaşamıştık ozamanlar ne çok dinlerdim bu parçayı.
Bak şimdi aklıma geldi......Ne kadarda üzülmüştüm o zamada yaw
kopamıyorum ssizdennnnnnnnnnnnnnnn
ikimizinde ailesinde içen yok bide inançlarla alakalı içmiyoz yani...ama arkadaşalr içer onlarla otururuz daha doğrusu takılırdık kızlardan önce...bide benim koca kardiyolog meslek icabıda herşeyi yasaklıyor kendine ben hariç...böyle giderse ve kendini toparlamazsa benimde yasaklanmam yakındır ona...
ben hiç duymadın orayıı yawwwww.....benimdee üst bölge için şart ama gidemem çocukları bırakıp..
ben hep diyet yaptım....
ama annemlerin oraya gideyim sporada gideceğim...anneme diyorum bskı yapam şimdiden diyor...
kararlıyım....salamam kendimi...kokoşluk ruhumda var...ruhum beslenmeliki piskolojim hep fit olsun dimii
en son halimmi koyayımm sizeEki Görüntüle 115316 Eki Görüntüle 115315 kocişimlede koydumm
Çok tatlısınız Allah nazardan saklasın...ömür boyu birlikte olun inşallah...
internetten araştır b-fit yaz incele istanbulun heryerinde şubesi var. sadece yarım saat spor yapıyosun çok etkili ama....
anladım cnm ayyy senin kocişşde zor heee....
ne güzel doktorsunuz.....çocuklarımında olmasını istiyorum...
en azından birine nasip olsa diyorum ...
benim hayatım doktorlarla geçti....ama en son gebeliğme bakan doktorumdan sonra çok büyük saygı ve sevgi duyuyorum doktorlara...kendisi adam gibi adam ve doktor......tam 5 hafta başarı ile bekletti kuzularımı karnımda...önce allahın izni ile tabi...ama başkası olsa doğsun derdi...gece gündüz 40 gün baktı bana adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?