Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

acılara tutunmak....
veda havası...
hala ruh durumum kötüyse,azıcık bunlalımlıysam ilk dinlediğim şarkılar.
ama bu kızlardan şarkı dinleyecek ne akıl nede vakit kalıyor...

bende ahmet kaya hastasıyım ama bir kaç aydır adı bahtiyarı dinleeyemiyorumamcamın en sevdigi parça dinledimmi yüregime ateş düşüyor ahhh birsen gece gece sızlattın yine yüregimi

bizde alkol yok eşimde bende alkol almayız.eşim sigarada içmez...ama beni tanıyanlar diyoki iyiki alkol almıyosun seni toplamak çok zor olurdu...azıcık çabuk dağılırımda ben

acılara tutunmak....
veda havası...
hala ruh durumum kötüyse,azıcık bunlalımlıysam ilk dinlediğim şarkılar.
ama bu kızlardan şarkı dinleyecek ne akıl nede vakit kalıyor...

yaşadıkca göreceksin bende senin döneminde aynıydım...

ama şimdi sadece yaramazlar.....dağıtıyolar...kavga ediyolar...bedenen yoruluyorum..
ruhum ise sosyal yaşantımın bitmesinden yorgun...

bu yüzden annemin oraya gidersem daha rahat olacağım diyorum...büüyüdükce şu hallerinden daha iiyi ama.....iyi günler bekliyor sizi heleki kızlar erkeklere göre daha sakin olacakk göreceksinizzz

aman canım sen tüttürme sana gerçekten yasakmış ben senin yerinede içerim.

bende ahmet kaya hastasıyım ama bir kaç aydır adı bahtiyarı dinleeyemiyorumamcamın en sevdigi parça dinledimmi yüregime ateş düşüyor ahhh birsen gece gece sızlattın yine yüregimi

ahhh canım yaaaaaaaaaaaa deme tuhhh üzme kendinii lütfen

bizde alkol yok eşimde bende alkol almayız.eşim sigarada içmez...ama beni tanıyanlar diyoki iyiki alkol almıyosun seni toplamak çok zor olurdu...azıcık çabuk dağılırımda ben

yaaaa iyiki siz birbirinize yasak değilsiizzz...niden yasak acepbi mahsuru yoksaa:82:

eeee insan arada dağılmak ister ama yaa

Bu arada birşey paylaşmak istiyorum sizinle, ben 1.5 aydır b-fit denen şu spor merkezine gidiyorum. haftada en fazla 3-4 gün gidebiliyorum..dün ölçüm aldılar.başlangıçtan bu yana toplam 15 cm incelmişim...6cm göğüs,3cm göğüs altı,3 cm bel,3 cm karın...daha alt bölgelerde değişiklik yok ama yinede mutlu oldum.zaten hemen farkediyor kotlarıma çok rahat girmeye başladım...bu arada hiç diyet yapmadım

Bende çok severim ahmet kayanın parçalarını......

Özelliklede..

Dışarda mevsim baharmış
Gezip dolaşanlar varmış
Günler su gibi akarmış
Geçmiyor günler geçmiyor.

Eşimle ilk tanıştığımız dönemlerde kısa bir ayrılık yaşamıştık ozamanlar ne çok dinlerdim bu parçayı.
Bak şimdi aklıma geldi......Ne kadarda üzülmüştüm o zamada yaw

ahhh canım yaaaaaaaaaaaa deme tuhhh üzme kendinii lütfen

yaaaa iyiki siz birbirinize yasak değilsiizzz...niden yasak acepbi mahsuru yoksaa:82:

eeee insan arada dağılmak ister ama yaa

ikimizinde ailesinde içen yok bide inançlarla alakalı içmiyoz yani...ama arkadaşalr içer onlarla otururuz daha doğrusu takılırdık kızlardan önce...bide benim koca kardiyolog meslek icabıda herşeyi yasaklıyor kendine ben hariç...böyle giderse ve kendini toparlamazsa benimde yasaklanmam yakındır ona...

ohhh ne güzel canım bayagı toparlamışsın eskiden bende giderdim eşimle iş çıkışı atardık kendimizi

ama teraziye çıkacak hal kalmıyor bende esasınnda haftada 2 gün gitsem bile ne rahatlarım ama

nerde bakalım şu gündüze kadın bulabilirsem belkiiiiiiiiiii :44:

ben hiç duymadın orayıı yawwwww.....benimdee üst bölge için şart ama gidemem çocukları bırakıp..
ben hep diyet yaptım....

ama annemlerin oraya gideyim sporada gideceğim...anneme diyorum bskı yapam şimdiden diyor...

kararlıyım....salamam kendimi...kokoşluk ruhumda var...ruhum beslenmeliki piskolojim hep fit olsun dimii

Eklentiler

• $birsen2 047.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $birsen2 016.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

canım benimde yardımcım varda ona bırakıp çıkıyorum yoksa nerde dışarı çıkıp spor yapıcam...bide haftada bir platese başlıcam nasiipse....

ayyy siz sevgülümüydünüzzzzz anlatsanaa

anladım cnm ayyy senin kocişşde zor heee....

ne güzel doktorsunuz.....çocuklarımında olmasını istiyorum...
en azından birine nasip olsa diyorum ...

benim hayatım doktorlarla geçti....ama en son gebeliğme bakan doktorumdan sonra çok büyük saygı ve sevgi duyuyorum doktorlara...kendisi adam gibi adam ve doktor......tam 5 hafta başarı ile bekletti kuzularımı karnımda...önce allahın izni ile tabi...ama başkası olsa doğsun derdi...gece gündüz 40 gün baktı bana adam...

Çok tatlısınız Allah nazardan saklasın...ömür boyu birlikte olun inşallah...
internetten araştır b-fit yaz incele istanbulun heryerinde şubesi var. sadece yarım saat spor yapıyosun çok etkili ama....

Çok tatlısınız Allah nazardan saklasın...ömür boyu birlikte olun inşallah...
internetten araştır b-fit yaz incele istanbulun heryerinde şubesi var. sadece yarım saat spor yapıyosun çok etkili ama....

işin mali kısmıda mühimm....ne kadar cnm...

ben büyük ihtimalle belediyeye ait bi yere giderim...evdede koşu bandım var eee bide kuzular var

üst bölge için spor şart ama

güzel sözlerin için sağoll cnm

birsencim yavruların için hayırlısını iste...doktor olmak çok zor, doktorla evli olmak çok daha zor hele benimki gibi mesleki hırsı çok olan bir eşi varsa insanın...yanlış anlaşılmasın para hırsı değil akademik hırs...evlendim 2 yılım doçentliğini beklemekle geçti şimdi doçent,1 yıl sonra profesörlük iiçin uğraşmaya başlayacak...eşim bu arada 39 yaşıda...onun bu uğraşmaları çalışmaları beni çok yıparttı ne yalan söyleyeyim....çünkü sıkıntısını sen paylaşıyosun başkası değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…