işin mali kısmıda mühimm....ne kadar cnm...
ben büyük ihtimalle belediyeye ait bi yere giderim...evdede koşu bandım var eee bide kuzular var
üst bölge için spor şart ama
güzel sözlerin için sağoll cnm
birsencim yavruların için hayırlısını iste...doktor olmak çok zor, doktorla evli olmak çok daha zor hele benimki gibi mesleki hırsı çok olan bir eşi varsa insanın...yanlış anlaşılmasın para hırsı değil akademik hırs...evlendim 2 yılım doçentliğini beklemekle geçti şimdi doçent,1 yıl sonra profesörlük iiçin uğraşmaya başlayacak...eşim bu arada 39 yaşıda...onun bu uğraşmaları çalışmaları beni çok yıparttı ne yalan söyleyeyim....çünkü sıkıntısını sen paylaşıyosun başkası değil...
birsencim yavruların için hayırlısını iste...doktor olmak çok zor, doktorla evli olmak çok daha zor hele benimki gibi mesleki hırsı çok olan bir eşi varsa insanın...yanlış anlaşılmasın para hırsı değil akademik hırs...evlendim 2 yılım doçentliğini beklemekle geçti şimdi doçent,1 yıl sonra profesörlük iiçin uğraşmaya başlayacak...eşim bu arada 39 yaşıda...onun bu uğraşmaları çalışmaları beni çok yıparttı ne yalan söyleyeyim....çünkü sıkıntısını sen paylaşıyosun başkası değil...
bende kanda pıhtılaşma bozukluğu var ciddi derecede..ilk düşüğümden sonra çıktı..ben bu kızçeleri doğurana kadar hergün kendime kan sulandırıcı iğne yaptımç...yani içerim ama o zamanda damar tıkanıklığı,felç ve kalp krizi riskim var...kısacası tıp tepmesi diyoruz biz bunabu tür şeyler doktorların başına gelince tıp tepmiş oluyor...
bişey dikkatimi çeliyor bu aralar dr. çok erken yaşta prof oluyor benim berkin dr eşinin yaşlarında prof olmuş ve eşide öyleydi çok şaşırmıştık biz .şimdiki dr. daha hırslı demek yada biz karşılaşmadık eskiden genç proflarla.
canım eskiden doçent, prof olmak hocaların insiyatifindeydi.hocan izin vermez onaylamazsa hiçbirşey yapamıyordun...şimdi kuralları YÖK belirliyor iyi yayın yaparsan mesleki yeterliliğin ve bazı süreleride doldumuşsan jüri eşliğinde sınava giriyorsun ondan daha gençler prof oluyor artık...daha iyi böylesi çalışan oluyor.
normal bi fiat iyi yerler hep böyle....ben en az 1 saat kalmak istiyorumyanlış söylemeyeyim ama sanırım 3 ay için 289 tl falan verdim galiba...haftanın 6 günü istediğin saat gidebiliyorsun sadece 30 dk hoca çalıştırıyor.hem aletle hemde platform hareketleri var...
bu arada ben 60 kg ağırlığında 160 cm boyunda minyon bir tipim ama bir göbek kaldı gebelikten bazen 4-5 aylık hamile gibi oluyorum. hamile kalmadan önce 54 kg dım...evlendiğimde ise 46 kg dım
boyda kısa olunca kilo alınca daha belli oluyor...ama bu göbeğin hiç gidesi yok napıcaz bakalım...
bendede var canım.
heterozigot. bende iğne kullandım. transferden doğuma kadar.. ne günlerdi......
kızlar size bişey soracagım benim ege bütün gün uyumuyor gecede yarım yamalak eşimde şehir dışında bana illa dr. ara git sor hasta olacak çocuk diyor normalmi bazı dönemlerde böyle uykusuz kalmaları kaldırırmı bünyeleri berkte böyle şeyler yaşamadıgımdan canım benim gece bir kere mamaya kalkardı gündüzde bir kerede 4 saat uyudugunu bilirim .
doktor eşleri böyle söylüyor hep...bende hayırlısı istiyorum rabbimden ama ne bileyim beyaz önlükle görmek...alişimi en çok çocuk doktorluğun yakıştırıyorum hep sırıtıyor...hç bir bebek korkmaz ondan diyorum....annelik güdüsü sanırım...inş.okuyup güzel yerlerde olurlar...ben üni.sınavına bile girmedim
ailemin maddi durumu olmadığından kalırsam onlara ikinci sene yine gideceğim diyemeyeceğim içim istemedim........direk iş hayatına girdim...dişimle tırnağımla geldim bi yerlere...ama çocuk sevdasına bıraktım...........tasarımlarımı özlüyorum bazen ...ama işe dönemem çocuklarımı ihmal ederim yada kendimi çok yıpratırım ve emeğimin karşılığını vermezler...krizden sonra özel sektör sapıttı...
bide bana bizim ailede öle okuyu dok.mühendis olan olmadğı için okumaz çocukların diiyorlar demorlize ediyorlar....ben onlarla gerekirse tekrar öğreneceğim okulu ...ama hep çalışacağım..inş.okumaya hevesli olurlar...
çok özür dileyerek diyorum ki sizin ailede onu söyleyenler haltetmiş..bir insanın senin kadar azimli,hırslı ve becerikli bir annesi varsa o çocuktan neler olur o lafı diyenlerin şaşıracak hali kalmaz..kesinlikle bunlar kompliman amaçlı sözler değil...ben seni 10 yıl arkadaşımmışsın gibi tanıdım şu sanal alemde...
cnm isminide hep tutarsız yazıyorum kusura bakma....
anlıyorsun sen beni.......cnm alişe ferruım damla veriorum ben ama hemen bitiyor şurubunu aldım damla sabah aksam 7 şer damlaydı....şurubunu sabah aksam 1 er kaşık versem olurmu yaa....
canım ya inanki bilmiyorum çocuk olunca doz ayarı gerekir...bir prospektüse baksan orda yaşa göre dozajı vardır. yanlış bişey söylemeyeyim...
bu arada yaza kadar çalışmayı düşünmüyorum o yüzden daha buralardayım..
ve ailedeki tek doktor benim benden öncede yoktu, başkada şimdiye kadar hiç olmadı olacağada benzemiyor :))))))
seninkilerinde birşeyin ama iyi birşeyin ilki olacağından eminim....
seninki MTFHR sanırım..benimki antifosfolipid sendromu...yıllarca birçok hastaya bu tanıyı koydum işin ilginci kendi tanımı koymakta bana nasip oldu kabullenmem biraz zaman aldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?