slm nerhaba bişe soracam aşılama yoluylamı hamile kaldınız yoksa normal yöndenmi? aşılamaysa kaçıncısındsa tutu
günaydın güzel anneler...bu ara yazamıyorum pek önce girip okuyordum şimdi onu bile yapamıyorum.
kızlar sürekli ilgi oyun istiyo...
bişe sorcam..siz nezaman oturtmaya başladınız.5. ayımız bitecek yakında Allah nasip ederse.bu ayın bitiminde oturtsam erkenmi olur.
aleyna canım burada genelde tüp bebek yada normal yoldan hamile kalan var...
aşılama varsada bilmiyorum.berennazın dediği topik bencede yardımcı olur sana...sevgiler...
slm nerhaba bişe soracam aşılama yoluylamı hamile kaldınız yoksa normal yöndenmi? aşılamaysa kaçıncısındsa tutu
Canım bizimkilerde yemiyo ama seninkiler daha vahim düşün bu aydayız ancak 7.5 b.r. 8 de biridiryoktur bile yemiyolar yapacak hiç bişeyim yok ama masamda bişiler yediriyorum elimden verince alıyo sıpalar..muhabbet uzayıp gimiş tam okuyamadımbenim kuzular sadece 11-2 arası uyudukaları için gece muhabbetine hiç katılamıcam heralde..
yinede aklımda kalanlardan yazayım bari zaten kimseciler yok..
dırım cnm ben aranıza yeni katıldım ama yinede topiğe gelmeyen arkadaşları ara ara soruyorum, sonra bakıyorum kimseden ses yok telefonla görüştüğünüz için birbirlerinden haberdarlar demekki deyip susuyorum :) eşinle çok yakışmıssınız cnm Allah ayırmasın.. ha bide benimde çooookkk içesim var şu süt olayım bitsin gizlice içicem eşim çok kızardacnm sen ne kadar verdin anne sütü ben sağdığım için bazen çok bunalıyorum ama daha 7 aylıklar diyede kesemiyorum.. tabi son zamanlarda yaşadıklarımı biliyorsunuz içmedikleri için her an tırlattıp sağmayı bırakabilirim.. son olarak Ahmet Kaya hayranıyımdır..
canan cnm senin bebeler hep iştahsızmıydı belli bir aydan sonramı oldu, birde özelden bişi sormuştum gelmedi mi cnm msj ?
kızlar benim kuzuları biliyorsunuz bir aydır ne yiyor ne uyuyorlar 14 saate kadar aç kalıp hala reddediyorlar ve ben psikolojik olarak çok yıprandığım için sürekli bundan bahsediyorum.. ama bu konu sizleri rahatsız ediyorsa yazmayacağım ve soru sormayacağım bir daha, belki tecrübeleriniz bana yol gösteririr diye sizleri sorularımla bunaltmış olabilirim kusura bakmayın..
doruk canım dr konyrolde bakıyor genelde tepkilerine bşy uzatıyor yada oturtuyor, yüzüstü yatırıyor v.s. değerlendirmelerinde beren de farklı bir durum olsa söylerdi heralde cnm yinede gittiğin zmn sor istersen..
kirpi cim nasıl geçti kontrol?
daha fazla şey vardı aklımda ama kalmadı valla geçmiş epeyce muhabbetle geçmiş..
günaydın güzel anneler...bu ara yazamıyorum pek önce girip okuyordum şimdi onu bile yapamıyorum.
kızlar sürekli ilgi oyun istiyo...
bişe sorcam..siz nezaman oturtmaya başladınız.5. ayımız bitecek yakında Allah nasip ederse.bu ayın bitiminde oturtsam erkenmi olur.
aleyna canım burada genelde tüp bebek yada normal yoldan hamile kalan var...
aşılama varsada bilmiyorum.berennazın dediği topik bencede yardımcı olur sana...sevgiler...
yavrum sende günlerce yanlız bakıyorsun seyahatte bırakta baksın......kocamın hakkını yemeğim arada sapıtsada hep yardımcı olmuştur...zaten ben zor bi kadın...takıntılıyım...ben bişey yaparken eşim bakar çocuklara..2 gündür hastayım aksamları o bakıyor bize.....
Yok ya sapıtmasın mümkünse..Ama benim eşim yapar bilirim,yeter ki hasta olmasın,biraz nazlı da..Bugün olduğu gibi,hem çocuklara hem ona bakmak zorunda kalıyorum
bende sek günlük sütle yapıyorum aslıcğm ama petek üzerinde bekletiyorum 5-6 saat bayağıda tutuyor sulu olmuyor....benim yoğurdumneden taşgibi olmuyoo..... olyo oluyoda sulu sulu oluyo ya...günlük sek sütle yapıom ondan olabilirmi...
zor geliyor bu cadılara pütürlü gıdaları yutmak.....canm ben kahvaltılarını ıhlamur ile sulandırıyorum peynir ve yumurta sarısını ıhlamur ile iyice ezip sonra pekmez.fındık.bebek ekmeği vs ekliyorum ama süt veya m.suyu eklemedim hiç....kızlar sebze karışımı haricinde çorba veren var mı neler veriyosunuz siz
bi de meyveleri rendeliyorum ben yutmak zorunda oldukları için pek memnun olmuyolar püreyi daha çok seviyolar siz nasıl yapıyosunuz
dırım geçmiş olsun canım
nerocum nasıl yapıyosun ıhlamurla yani süt yada mama katmıyomusun ben kahvaltıya yumurta, labne peynir, devam sütü , kaşık maması kattım tadı yine mama gibi çocuklara bi değişiklik olmadı belki tadı farklı gelse severek yerler dün ilk defa yumurta vermiştim bugün çok az peynir kattım
bizim doktor mevsiminde olan her meyveyi verebilirsiniz dedi ama portakal mandalina en fazla 1 çay bardağı o da gaz yaptığı için kiviyi de denedim ben içinde bol c vitamini var aklında olsun
başa gelince yapılıyo canım yaparsın tabiki hem de daha güzel bakılıyo karışan olmayınca kafan rahat olur
yok canım evde yapılan böyle oluyor benim de aynı tutuyor ama çok sert hazır gibi değilöyle olsun yedir öyle bile olsa yedirin diyor doktorlar
canım benimkiler kavanoz sebzelerini sevdi tadı çok iğrenç ama benim yaptığımdan daha çok seviyolar hainler o kadar mı kötü yapıyorum yanibelli olmaz yer belki
Doruk tammuz annelerinde yoğurt yapan arkadaşalr var.
orada okumuştum.
Sütün sıcaklığı parmağının dayanıcağı kadar olacakmış,birde peteğin üzerine koyuyorlarmış sarıp daha iyi tutuyormuş.Bugün yapıp ertesi gün veriyorlarmış.
Belki yardımı olur,birde böyle dene.
Ben sütaş babymix veriyorum,hiç kendim yapmadım şimdiye kadar.
kızlarrrr bende alişle ömere hiç hazır kavonoz sebzesi vermedim.....
yemediler....4-6 ay arası klasik çorba içmediler....pirinç,patates,havuç la olanı
bende 6 ay itibari ile mercimek ,soğan,et karışımı çorba verdim.....
kızlar yarın kardioloğa gidicez sabah 1030 da randevumuz var melis için. doktor alminaya söylemedi ama onu da göstersek mi acaba diye düşünüyoruz bize dua edin inşallah güzel haberlerle geliriz
fatoşcuğum genel olarak yazdım l......evet ben geliyorum günlük yaşantımdan herşeyimi paylaşıyorum sizlerde dinliyorsunuz.....çokda mutlu oluyorum...
sizlerde annelik yolunda özel bebeklerinize tüm kaygılarınız ve endişelerinizle en doğrusunu yapmaya çalşıyorsunuz...bede yaşadıklarımdan kesitler sunarak paylaşıyorum
ama son zamanlarda kimse CVP YAZMıyor onuda geçtim herkesle aynı cvb vermişte olabilirim
gülen bir simlly bekliyorum.....benmi çok alınganım anlamadım....
neyse eylülcüğüm geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim diğer dileyen arkadaşlarımıda tabi
ben 6 aydan iitibaren kırmızı mercimek soğan et verdim...çok gazlı bebek olmadı benimkiler..
o yüzden sanırım bişey yapmadı....7-8ayında yeşil mercimekte ilave ettim ...ama 9 ayda olması gerekmiş bilmiyordum bak bunu.....
oşşşş.maşallahh hareketler başlamış... darısı bize...
ya kızalr ireme bişi uzatıom al kzım diom uzanıp alıyoroynuyor filan. berene uzatıom bakıyor sadece uzanmıyor. ama eline verirsem oyuncağı oynuyor..bi sorun yokdur dimi???
doktor eşleri böyle söylüyor hep...bende hayırlısı istiyorum rabbimden ama ne bileyim beyaz önlükle görmek...alişimi en çok çocuk doktorluğun yakıştırıyorum hep sırıtıyor...hç bir bebek korkmaz ondan diyorum....annelik güdüsü sanırım...inş.okuyup güzel yerlerde olurlar...ben üni.sınavına bile girmedim
ailemin maddi durumu olmadığından kalırsam onlara ikinci sene yine gideceğim diyemeyeceğim içim istemedim........direk iş hayatına girdim...dişimle tırnağımla geldim bi yerlere...ama çocuk sevdasına bıraktım...........tasarımlarımı özlüyorum bazen ...ama işe dönemem çocuklarımı ihmal ederim yada kendimi çok yıpratırım ve emeğimin karşılığını vermezler...krizden sonra özel sektör sapıttı...
bide bana bizim ailede öle okuyu dok.mühendis olan olmadğı için okumaz çocukların diiyorlar demorlize ediyorlar....ben onlarla gerekirse tekrar öğreneceğim okulu ...ama hep çalışacağım..inş.okumaya hevesli olurlar...
canım eskiden doçent, prof olmak hocaların insiyatifindeydi.hocan izin vermez onaylamazsa hiçbirşey yapamıyordun...şimdi kuralları YÖK belirliyor iyi yayın yaparsan mesleki yeterliliğin ve bazı süreleride doldumuşsan jüri eşliğinde sınava giriyorsun ondan daha gençler prof oluyor artık...daha iyi böylesi çalışan oluyor.
kızlar size bişey soracagım benim ege bütün gün uyumuyor gecede yarım yamalak eşimde şehir dışında bana illa dr. ara git sor hasta olacak çocuk diyor normalmi bazı dönemlerde böyle uykusuz kalmaları kaldırırmı bünyeleri berkte böyle şeyler yaşamadıgımdan canım benim gece bir kere mamaya kalkardı gündüzde bir kerede 4 saat uyudugunu bilirim .
nero günaydın cnm, dün hoppala baktım bulamadım dışarda hoppalaaa oldum valla
netten mi aldın sen ? birde nereye taktığını soracaktım kapıya diyorlarya sağa sola çarparmı diye korktum :)
aslamuhabbet uzayıp gimiş tam okuyamadımbenim kuzular sadece 11-2 arası uyudukaları için gece muhabbetine hiç katılamıcam heralde..
yinede aklımda kalanlardan yazayım bari zaten kimseciler yok..
dırım cnm ben aranıza yeni katıldım ama yinede topiğe gelmeyen arkadaşları ara ara soruyorum, sonra bakıyorum kimseden ses yok telefonla görüştüğünüz için birbirlerinden haberdarlar demekki deyip susuyorum :) eşinle çok yakışmıssınız cnm Allah ayırmasın.. ha bide benimde çooookkk içesim var şu süt olayım bitsin gizlice içicem eşim çok kızardacnm sen ne kadar verdin anne sütü ben sağdığım için bazen çok bunalıyorum ama daha 7 aylıklar diyede kesemiyorum.. tabi son zamanlarda yaşadıklarımı biliyorsunuz içmedikleri için her an tırlattıp sağmayı bırakabilirim.. son olarak Ahmet Kaya hayranıyımdır..
canan cnm senin bebeler hep iştahsızmıydı belli bir aydan sonramı oldu, birde özelden bişi sormuştum gelmedi mi cnm msj ?
kızlar benim kuzuları biliyorsunuz bir aydır ne yiyor ne uyuyorlar 14 saate kadar aç kalıp hala reddediyorlar ve ben psikolojik olarak çok yıprandığım için sürekli bundan bahsediyorum.. ama bu konu sizleri rahatsız ediyorsa yazmayacağım ve soru sormayacağım bir daha, belki tecrübeleriniz bana yol gösteririr diye sizleri sorularımla bunaltmış olabilirim kusura bakmayın..
doruk canım dr konyrolde bakıyor genelde tepkilerine bşy uzatıyor yada oturtuyor, yüzüstü yatırıyor v.s. değerlendirmelerinde beren de farklı bir durum olsa söylerdi heralde cnm yinede gittiğin zmn sor istersen..
kirpi cim nasıl geçti kontrol?
daha fazla şey vardı aklımda ama kalmadı valla geçmiş epeyce muhabbetle geçmiş..
günaydın arkadaşlar
trt 1 de sütlü kahve programında cemalnur hocayı izliyorum kadın beni ağlattı meğer ne az şükrediyoruz ve ne boş yaşıyormuşuz aşure yapacağım bugün bol bereket olur inşallalh hepimizin hanelerine nur doğar inşallah Allah çocuklarımıza sağlık,kocalarımıza helal para,evlerimize huzur versin
nerminciğim cnm haklsın eşim yokken yük bende ama işi oda çok yoruluyor....gerçekten ben aksi biriyim ikili ilişkilerimde....fevri bii yapım var...
mercimek olayına gelince....ben krmızı mercimek verdim...ama femelaxx yeşil mercimeği 9 ay itibari ile verilmeli dedi....
bende anneme bugün aşure yapalım dedim..ben bilmem yapmasını...ama anneme az bişey 10 kase kadaryaptıracağım....dağtırım apartmanda
soğanın yanına sarımsakta koy cnm doğal antibiyotik ben hep verdim biişeycik olmadı
canım ben kırmızı mercimek ve eti 6. aydan itibaren başladım...ama yeşil mercimek gaz yapar dedi doktorumuz daha yeni başlayacağım...hiç vermedim şimdiye kadar...annemde iyice bir iki taşım kaynat sonra çorbasını yap dedi çok gaz yaparmış bebiklere....artvinli canım domates bebeklere allerji yapabildiğinden bir yaş öncesi pek önerilmiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?