Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

muhabbet uzayıp gimiş tam okuyamadım benim kuzular sadece 11-2 arası uyudukaları için gece muhabbetine hiç katılamıcam heralde..

yinede aklımda kalanlardan yazayım bari zaten kimseciler yok..
dırım cnm ben aranıza yeni katıldım ama yinede topiğe gelmeyen arkadaşları ara ara soruyorum, sonra bakıyorum kimseden ses yok telefonla görüştüğünüz için birbirlerinden haberdarlar demekki deyip susuyorum :) eşinle çok yakışmıssınız cnm Allah ayırmasın.. ha bide benimde çooookkk içesim var şu süt olayım bitsin gizlice içicem eşim çok kızarda cnm sen ne kadar verdin anne sütü ben sağdığım için bazen çok bunalıyorum ama daha 7 aylıklar diyede kesemiyorum.. tabi son zamanlarda yaşadıklarımı biliyorsunuz içmedikleri için her an tırlattıp sağmayı bırakabilirim.. son olarak Ahmet Kaya hayranıyımdır..

canan cnm senin bebeler hep iştahsızmıydı belli bir aydan sonramı oldu, birde özelden bişi sormuştum gelmedi mi cnm msj ?

kızlar benim kuzuları biliyorsunuz bir aydır ne yiyor ne uyuyorlar 14 saate kadar aç kalıp hala reddediyorlar ve ben psikolojik olarak çok yıprandığım için sürekli bundan bahsediyorum.. ama bu konu sizleri rahatsız ediyorsa yazmayacağım ve soru sormayacağım bir daha, belki tecrübeleriniz bana yol gösteririr diye sizleri sorularımla bunaltmış olabilirim kusura bakmayın..

doruk canım dr konyrolde bakıyor genelde tepkilerine bşy uzatıyor yada oturtuyor, yüzüstü yatırıyor v.s. değerlendirmelerinde beren de farklı bir durum olsa söylerdi heralde cnm yinede gittiğin zmn sor istersen..

kirpi cim nasıl geçti kontrol?

daha fazla şey vardı aklımda ama kalmadı valla geçmiş epeyce muhabbetle geçmiş..

slm nerhaba bişe soracam aşılama yoluylamı hamile kaldınız yoksa normal yöndenmi? aşılamaysa kaçıncısındsa tutu

slm, çok genel bir soru olmuş, burada bir sürü anne var ve herkesin aynı yöntemle hamile kalması diye bir durum olamaz.. aşılama yaptıracaksan probleminize göre dr ne kadar şansınız olduğunu söylemiştir zaten.. birde tüp bebek özel bölümde aşılama paylaşımları olan bir bölüm var oradan kafandaki sorulara yanıt bulsbilirsin belki cnm.. Allah yardımcın olsun..

nero günaydın cnm, dün hoppala baktım bulamadım dışarda hoppalaaa oldum valla

netten mi aldın sen ? birde nereye taktığını soracaktım kapıya diyorlarya sağa sola çarparmı diye korktum :)

günaydın güzel anneler...bu ara yazamıyorum pek önce girip okuyordum şimdi onu bile yapamıyorum.
kızlar sürekli ilgi oyun istiyo...
bişe sorcam..siz nezaman oturtmaya başladınız.5. ayımız bitecek yakında Allah nasip ederse.bu ayın bitiminde oturtsam erkenmi olur.
aleyna canım burada genelde tüp bebek yada normal yoldan hamile kalan var...
aşılama varsada bilmiyorum.berennazın dediği topik bencede yardımcı olur sana...sevgiler...

cnm ben 5 bitti oturtmaya başladım destekle ama çok kısa süreler olarak şimdi beroş desteksiz oturuyorda dut dalı gibi olan nazım oturamıyor :)

bizimde günümüz sürekli oyun oynamak yada yapışık gezmekle geçiyor :) odadan bir çıksam çığlığı basıyorlar..

slm nerhaba bişe soracam aşılama yoluylamı hamile kaldınız yoksa normal yöndenmi? aşılamaysa kaçıncısındsa tutu

canım ben dogal yolla kaldım inan aşılama vs hakkında hiç bir bilğim yok ama olanlar vardır yardım edecekelrdir...

Canım bizimkilerde yemiyo ama seninkiler daha vahim düşün bu aydayız ancak 7.5 b.r. 8 de biridiryoktur bile yemiyolar yapacak hiç bişeyim yok ama masamda bişiler yediriyorum elimden verince alıyo sıpalar..

Ben hiç rahatsız değilim canım bu arada ögreniyoruz rahatsız olan okumaz olur biter ...

Evet bende oyun isttedikleri için pc acık oluyo ama nerdeyse hiç basında değilim oyunu cok seviyolar burda oturmamada pek razı değiller
Canım desteksiz nerdeyse 1 aydır oturtuyorum bizimkiler biraz gec oturmaya basladı.. Suan desteksiz oturuyolar ama kızım düşüyo hemen biraz erken canım beli agrıyarabilir...

Günaydın herkese ..

Son düzenleme:
merhaba gunaydınn guzel anneler nasılsınız gecmısı okudumfemalex cım hakkımızda hayırlı olan neyse onu yasarız senınde dunya sınavın buymus gecmıs olsun cnm demekten baska bısey gelmez elımızden
oglan sabaha kadar cat pat uyudu uykusuzum uyandı sımdı aglayıp duruyo dıs cıkarıormusuz dr ujuz soledı yanı hazırlık yapıormusuz ıstahsızız salyalarımız akıo huzursuzuz kızımda yok oda dıs cıkarma donemıne gırmıs ama o hala cok mutlu :)
dun gece cıldırma noktasına geldım artık ewımız aglıodu resmen ıkısı bırden aman yarabbım nasıl bır aglama
sezeryan bolgem cok canımı yakıo oturup kalkarken bıle acıo batısıo kıtlemsı bısey var buyuyo sısıo off nolcak hlım ya

günaydınnnnnn...anam ne çok konuşmuşunuz oku oku gözlerim şaşı oldu.....

yavrum sende günlerce yanlız bakıyorsun seyahatte bırakta baksın......

Yok ya sapıtmasın mümkünse..Ama benim eşim yapar bilirim,yeter ki hasta olmasın,biraz nazlı da..Bugün olduğu gibi,hem çocuklara hem ona bakmak zorunda kalıyorum

inşallah cnm .......

benim yoğurdumneden taşgibi olmuyoo..... olyo oluyoda sulu sulu oluyo ya...günlük sek sütle yapıom ondan olabilirmi...
bende sek günlük sütle yapıyorum aslıcğm ama petek üzerinde bekletiyorum 5-6 saat bayağıda tutuyor sulu olmuyor....

zor geliyor bu cadılara pütürlü gıdaları yutmak.....canm ben kahvaltılarını ıhlamur ile sulandırıyorum peynir ve yumurta sarısını ıhlamur ile iyice ezip sonra pekmez.fındık.bebek ekmeği vs ekliyorum ama süt veya m.suyu eklemedim hiç....

artvinli verme öyle sütaş mütaş babymix falan daha çok küçük kuzum ya gerek yok nasıl olsa ilerleyen zamanlarda yerler.....

ay birsom zaten çok kötü tadı ben 1 kere dışarı çıkarken adım 1 kavanoz hemen püskürttüler sonra ben bakayım ddim tadına hakkaten feaket birşeydi.....soğana bende başladım küçük 1 tane ekliyorum çorbalarına

kızlar yarın kardioloğa gidicez sabah 1030 da randevumuz var melis için. doktor alminaya söylemedi ama onu da göstersek mi acaba diye düşünüyoruz bize dua edin inşallah güzel haberlerle geliriz

inşallah güzel haberler veririsin cnm....

aaa niye şekerim 9 ay olması gerekiyormu mercimek için?????

yok be aslıcığm ne sorun olacak benimkilerde öyleydi...hatta şu an bile inci sadece yüzüstü dönüp sırıtıyor.ama ipek odanın bir ucundan diğerine döne döne dolanıyor...

inşallah kuzum evlatlarımız güzel yerlerde güzel eğitim alırlar......

hiç adil değilmiş famalexx cnm ya hoca onaylayacakta prof olacaksın oooo bekle dur o zaman hoca takıntılı sana belki ne olacak ne kadar haksızlıkmış vay canına.....

benimde ipek böyle nefesciğim hepimizde bir yarasa mevcut yanii.....

nero günaydın cnm, dün hoppala baktım bulamadım dışarda hoppalaaa oldum valla

netten mi aldın sen ? birde nereye taktığını soracaktım kapıya diyorlarya sağa sola çarparmı diye korktum :)

günaydın canımmmm......hayatım ben almadım komşumun kızı verdi bana onun oğlu kullanmamış ama nette kraft hoppala diye ara çıkıyor 35 tl piyasa fiyatı diye var.....

günaydın arkadaşlar
trt 1 de sütlü kahve programında cemalnur hocayı izliyorum kadın beni ağlattı meğer ne az şükrediyoruz ve ne boş yaşıyormuşuz aşure yapacağım bugün bol bereket olur inşallalh hepimizin hanelerine nur doğar inşallah Allah çocuklarımıza sağlık,kocalarımıza helal para,evlerimize huzur versin

günaydın herkese bende bol bol bereketli aylar yıllar diliyorum herkese aşurenin bereketi evlerimize dolsun....

cnm buradaki çoğu arkadaşımız tüpbebekle hamiş kalmış....doğal çok az...
aşılama ile kalan yok sanırım....ama aşılama ile arkadaşım 3 lere hamiş kaldı sonra 2 ye düşürdüler...şimdi 2 yaşındalar....

asla

beren cnm asla ve asla sorularından sorunlarından kendi adıma sıkılmadım
hatta ben okudukca üzülüyorum....ikiz bebek bakımı çok zor heleki sorunlu ise....
senin kızların iştahsız....uyumuyolar....
inan çokkk üzülüyorum...benim çocuklarım çok aktifler cnm yaramazda demek istemiyorum
ama beni çok yoruyolar....
ben sana cvp veremiyorum çünki ben hiç çokkk şükürkiiştahsızlık yaşamadım..
buyüzden cvp yazamıyorum....ama sana şunu söyleyim...çocuklarını sen iyi tanırsın..
belki az az sık sık yemek iistiyorlar...belki uzun aralarla yemek istiyolar.....yani
ne bileyim uyku sorunuda ayrı bii dert....yemek yemeyen uyumayan çocuklar huysuz oluyor iştee....

cananın adına cvp vereyim cnm hamileliğinden beri görüştüğümüzden canan baya bir süre anne sütü verdi....ama mama destekliydi....hep yeme sorunu vardı...büyüdükce ek gıdaya geçtikce yeme sorunu daha net göründü ama o herşey yaptı durumu böyle kabul etmeye çalışıyor.....hep sınırda kilo aldıkları için...doktorlarda sorun yapmadı o kadar yani

nerminciğim cnm haklsın eşim yokken yük bende ama işi oda çok yoruluyor....gerçekten ben aksi biriyim ikili ilişkilerimde....fevri bii yapım var...

mercimek olayına gelince....ben krmızı mercimek verdim...ama femelaxx yeşil mercimeği 9 ay itibari ile verilmeli dedi....

bende anneme bugün aşure yapalım dedim..ben bilmem yapmasını...ama anneme az bişey 10 kase kadaryaptıracağım....dağtırım apartmanda

soğanın yanına sarımsakta koy cnm doğal antibiyotik ben hep verdim biişeycik olmadı

Aminnnnnnn.....Allah acılarını göstermesin...bu dünyada sağlık ve huzurdan önemli hiçbir şey yok bence....

canım ben kırmızı mercimek ve eti 6. aydan itibaren başladım...ama yeşil mercimek gaz yapar dedi doktorumuz daha yeni başlayacağım...hiç vermedim şimdiye kadar...annemde iyice bir iki taşım kaynat sonra çorbasını yap dedi çok gaz yaparmış bebiklere....artvinli canım domates bebeklere allerji yapabildiğinden bir yaş öncesi pek önerilmiyor....

bende 7-8 aylarda yıkayıp bir çorba kaşığı kadar attım hep ama gaz yapmadı cnm
ama bebeklerin yapısına göre değişiyor bu iş.....ben bilmiiyordum veriyordum...

Günaydınlar hanımlar.........

Nasılsınız?

Bizde oğluşla kahvaltımızı yaptık,meyvesini yedi,ilaçlarınıda aldı.
Aman ya bu demir ilacının faydası çok ama zararıda çok yaw.
İlk koydum kaşığa elim kaydı pat yağızın pijamasına,sonra tekrar koydum bu seferde bizim yaramaz elini bir vurdu badisi ve yeleği battı.Ya bu lekede çıkmıyor.
Ne zaman bitecek bu kan ilacı kullanma devri.

Bu arada salıncağımız ve yürütecimiz geldi teyzoşlar,Yürüteçi kurana kadar anam ağladı ne zormuş yaw.Ama yağız bayılsdı resmen müzikli güzel birşeymiş benim bile oturasım geldi
Salıncağı daha açmadım onuda kuramam sinir olurum iyice en iyisi babayı beklemek.

okuyorum yazmaya halim yok. kızlar hasta oluyo galiba zor bi gece geçirdik... ben bu ireme ne yedircem ya((

bende çook berbat bi gece geçirdim.

15 dk bi uyandılar..

zaten 3,5 ta uyumuşlardı.

7 de uyandılar

10da tekrar uyudular.

sürekli uyandı durdular deli oldum yaa

dorukcum cemre de bazen bişi yemek istemiyor. muzu az sulandırıp blenderden geçiriyorum yiyor birazda olsa. sende bi dene istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…